2021-2022学年高中英语 Module6 Integrating Skills练习(含解析)外研版必修1.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语 Module6 Integrating Skills练习含解析外研版必修1 2021 2022 学年 高中英语 Skills 练习 解析 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、Integrating Skills【基础全面练】. 单词拼写1. Whats the workers average(平均的) income a month in this factory?2. The days are shortening(缩短) as the winter comes near. 3. We should speak English frequently(经常) in order to improve our spoken English. 4. Not knowing how to operate the computer is one of the disadvan
2、tages (缺点) in finding jobs. 5. All the students who work hard can definitely (肯定地) pass the exam. 6. Only in this way can they grow up to be independent (独立的) and become truly successful. 7. Your attention should be concentrated (集中) on your papers during the test. 8. According to the statistics (统计
3、数字), 60% of the households in this district have their private cars. 9. Its a fantastic(极好的) place, really beautiful!10. A strong gust of wind blew the car sideways(斜向一边)into the pond. . 完成句子1. Compared with/to cars, bikes cause no environmental problems. 与汽车相比, 自行车不会造成环境问题。2. You look well. The air
4、 and the seafood in Sanya must agree with you. 你看起来气色不错。三亚的空气和海鲜一定适合你。3. All the news is not true. 这些消息并不都是真实的。4. You should concentrate on the road when youre driving. 你开车时应将注意力集中在路上。5. I beg to point out that your facts are incorrect. 恕我指出你所讲的情况不正确。6. I made this cake specially, with brown sugar i
5、nstead of white. 我专门以红糖代替白糖做了这个蛋糕。7. Parents often find it difficult to communicate with their children. 父母们常会发觉难以跟他们的孩子们沟通。8. According to the facts in my possession he cannot possibly be guilty. 根据我所掌握的事实, 他是不可能有罪的。9. We need a new chemistry lab that is independent of the college. 我们需要一个独立于学院的新的化学
6、实验室。10. Women earn less than men on average, which is the present situation. 女性的平均收入低于男性, 这就是现状。【综合应用练】. 阅读理解A(2021牡丹江高一检测)The kids in this village wear dirty, ragged clothes. They sleep beside cows and sheep in huts made of sticks and mud. They have no school. Yet they all can chant the English alp
7、habet, and some can make words. The key to their success: 20 tablet computers(平板电脑) dropped off in their Ethiopian village in February by a U. S. group called One Laptop Per Child. The goal is to find out whether kids using todays new technology can teach themselves to read in places where no school
8、s or teachers exist. The Massachusetts Institute of Technology researchers analyzing the project data say theyre already amazed. “What I think has already happened is that the kids have already learned more than they would have in one year of kindergarten, ” said Matt Keller, who runs the Ethiopia p
9、rogram. The fastest learnerand the first to turn on one of the tabletsis 8-year-old Kelbesa Negusse. The devices camera was disabled to save memory, yet within weeks Kelbesa had figured out its workings and made the camera work. He called himself a lion, a marker of accomplishment in Ethiopia. With
10、his tablet, Kelbesa rearranged the letters HSROE into one of the many English animal names he knows. Then he spelled words on his own. “Seven months ago he didnt know any English. Thats unbelievable, ” said Keller. The project aims to get kids to a stage called “deep reading”, where they can read to
11、 learn. It wont be in Amharic, Ethiopias first language, but in English, which is widely seen as the ticket to higher paying jobs. 【文章大意】这是一篇说明文。讲述的是美国一个团体在埃塞俄比亚没有学校和老师的地方, 通过给孩子们20台平板电脑的方式看使用新技术的孩子是否能够教会自己阅读的故事。1. How does the Ethiopia program benefit the kids in the village?A. It trains teachers f
12、or them. B. It contributes to their self-study. C. It helps raise their living standards. D. It provides funds for building schools. 【解析】选B。细节理解题。根据第三段第一句可知, 这个项目的目标是查明在没有学校或老师的地方, 使用新技术的孩子是否能够通过自学学会阅读。故选B。2. What can we infer from Kellers words in Paragraph 3?A. They need more time to analyze data.
13、 B. More children are needed for the research. C. He is confident about the future of the project. D. The research should be carried out in kindergartens. 【解析】选C。推理判断题。根据文章第三段中凯勒的话可知, 事实证明, 通过这个项目, 孩子们学到的知识比他们在幼儿园待一年学到的还多。因此他对这个项目的前景是充满信心的。故选C。3. It amazed Keller that with the tablet Kelbesa could _
14、. A. learn English words quicklyB. draw pictures of animalsC. write letters to researchersD. make phone calls to his friends【解析】选A。细节理解题。根据倒数第二段可知, 七个月前Kelbesa不懂英语, 而现在可以重新排列字母HSROE, 把它们重新组合成自己知道的一种动物的名字, 然后自己拼写单词。所以有了这台平板电脑, Kelbesa就能很快地学会英语单词, 这让凯勒感到惊讶。故选A。4. What is the aim of the project?A. To o
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-380421.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2018年秋九年级语文上册(语文版)课件:双休作业9(共12张PPT).ppt
