2020-2021学年人教版英语选修7课后作业:UNIT 5WARMING UP .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版英语选修7课后作业:UNIT 5WARMING UP 2020 2021 学年 人教版 英语 选修 课后 作业 UNIT WARMING
- 资源描述:
-
1、阅读理解AOne summer my friend and I decided to go to Italy for a holiday and we decided to travel there without going through a travel agency.You know, you would be submerged(淹没) in crowds of tourists and lose lots of opportunities to get familiar with the country more closely.We started to think over o
2、ur trip and managed to come up with a free tour of Italy.The trip was not very long but it was still very impressive.We look forward to going there again! Of course, we spent lots of time arranging the trip, but it was well worth it! Of course I was afraid that something would go wrong and I was esp
3、ecially anxious about my visa, but everything went quite smoothly in the end.The most difficult part was getting a visa without an invitation.In the Italian consulate(领事馆), one must hand in some official paper proving that one has a hotel booked for oneself in order to get the visa.Then we had to so
4、lve the ticket problem.Airlines often sell cheap tickets and we bought ours far in advance.The next step was to book a hotel.We finally booked a hotel about 30 km away from the heart of Rome and it was the perfect choice for our trip.Every day we took a train that carried us to the heart of Rome.Our
5、 big house, which was surrounded by the forest, was a rare goal for the fresh air and absolute silence.Beautiful views, hospitable hosts and comfortable living conditions delighted us to no end.Besides this, we were very lucky that our mistress was Russian.She gave us a lot of advice that was of gre
6、at use.She told us what transport to choose and where the best places to go.Dont be afraid to arrange your trip by yourself.Its not difficult! The only thing Ill say right now is that we really enjoyed travelling by ourselves.We walked with a map and a guidebook to wherever we wanted and we even met
7、 some of our fellow countrymen on the way just two or three times.So, if youre also planning a “single” trip, dont forget to take a RussianItalian phrase book as people in Italy prefer to speak in their native tongue.作者针对不经过旅游团体安排的“意大利个人游”谈了一些经历和体会。1Why does the author want to go to Italy again?AHe
8、had a great time there.BItaly has a lot of attractions.CHis friend invited him there.DHe didnt stay in Italy long enough.答案:A解析:推理判断题。根据第二段第一、二句“The trip was not very long but it was still very impressive.We look forward to going there again!”和最后一段第三句“The only thing Ill say right now is that we real
9、ly enjoyed travelling by ourselves.”即对旅行印象深刻,盼望再次前往及享受旅程,推知作者玩得很愉快,故答案为A。2What does the author think was the hardest in preparing for his Italian trip?ABuying cheap airline tickets to Italy before travelling.BGetting a visa without an invitation from the Italian consulate.CBooking a comfortable hote
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-396349.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
