2019译林牛津高考英语一轮优练题:模块6U3及答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 牛津 高考 英语 一轮 优练题 模块 U3 答案
- 资源描述:
-
1、2019译林牛津高考英语一轮优练题:模块6U3及答案一、阅读理解。Dear Parents:Im delighted that you are considering the British International School for your childrens education. Our school offers first class international education delivered by experienced, highly qualified and professional staff.We aim to provide a high quality
2、British-style education characterized by:The arrangement of the English National Curriculum to meet the needs of international and local students and offering an insight into the local culture.High quality teaching provided by international and local staff.A broad personal development of students th
3、at encourages independence, confidence, tolerance, good manners and respect.A recognition of the school-parent partnership in the successful education of the children.An acknowledge that all students are individuals who deserve an environment to help realize their academic and other potential, there
4、by preparing them for their chosen continued education and career.A safe, caring, happy and stimulating environment benefiting from high quality facilities.Our school provides an effective framework for education through a broad, balanced, and monitored curriculum. As students advance through the sc
5、hool, we ensure that their needs are met through progressive teaching and learning. Although our curriculum is based upon the National Curriculum for England, it is adapted as appropriate, to ensure suitability for our diverse student body. Thus, we strive for the development of transferable skills
6、through the years of school, as well as the acquisition of a broad body of knowledge.Students are given opportunities to develop many skills. These include skills in language, in science, technology and mathematics, in the aesthetic(审美的) and creative fields of music, drama and art, and in physical e
7、ducation.We insist that students act in a responsible manner toward all members of society. Throughout the school, students are taught to distinguish between right and wrong and show consideration for others. The qualities of honesty, kindness and good manners are always encouraged. Our friendly atm
8、osphere provides a secure and happy environment in which children can grow and flourish as Individuals and valued members of the school family.1.What do you think the author is?A.A school principalB. An exchange student.C. An assistant professorD. An experienced lecturer.2.Why does the school change
9、 its curriculum when necessary?A. To develop some good students skills.B. To meet the needs of different students.C. To offer an insight into the local culture.D. To help students realize their potential.3.Which of the following about the students is NOT mentioned in the passage?A. MannersB. Self-di
10、sciplineC. Qualities.D. Independence.4.What is the purpose of the passage?A. The author thinks schools and parents play an important role in teaching.B. The author is stressing that responsibility is the most important thing for a student.C. The author is encouraging more parents to send their child
11、ren to this school.D. The author implies students become valued people without a friendly atmosphere.【文章大意】这是一篇英国国际儿童教育学校的招生广告,介绍了这所学校的教育目标、课程设置、教学理念等信息。1.A 【解析】推理判断题。文章以第一人称来叙述,实际上是英国国际儿童教育学校的招生广告,所以可推测这是学校的一位领导。故选A。3.B 【解析】细节理解题。根据文章中“A broad personal development of students that encourages indepe
12、ndence, confidence, tolerance, good manners and respect. The qualities of honesty, kindness and good manners are always encouraged.”可知,A、C、D三项内容都在文章中提到了。故选B。4.C 【解析】推理判断题。这是一篇英国国际儿童教育学校的招生广告,介绍了这所学校的教育目标、课程设置、教学理念等信息;再根据“Dear Parents:”可知,其目的在于希望更多的家长把自己的孩子送来学习。故选C。二、单项选择。1.Im afraid I cant go to the
13、 cinema with you. Ive got a bad headache.Oh, I am sorry. _ take a couple of aspirins and lie down for a bit? Youll be all right in half an hour.A. Why wont you B. Why didnt you C. Why dont you D. Why you not【答案】C【解析】Why dont you 表示建议。句意: “我恐怕不能和你一起去看电影啦!我头疼得很厉害。 ” “呵,对不起啊!那你为什么不服用两片阿司匹林躺会儿呢?半小时后你就会好
14、的。 ”2.If you have let yourself go, you should consider _ something about it for the sake of your health.And I consider the advice of mine _ you.A. to do, to benefit B. to have done, benefitingC. doing, to benefit D. doing, benefiting【答案】C【解析】第一个 consider 作“考虑”解,后面应该跟动名词做宾语。第二个 consider 作“认为”解,后面应该跟不
15、定式做宾语补足语。句意:你以前要是对自己不管不顾,你现在就应该为了自己的健康而考虑一下做些什么了。我认为我的这条建议对你是有益处的。3.Hes _ is known as a “bellyacher” . Hes always complaining about some thing.A. who B. whom C. what D. which【答案】C【解析】what is known as 意思是“大家所熟悉的,所谓的” 。what is known as a “bellyacher”在句中作表语,用于说明 he 的身份、职业等。句意:他是那种大家所熟悉的牢骚满腹的人总是怨这怨那。4._
16、 here yesterday, he could have seen Jackie Chen.A. If Bob has come B. If Bob came C. Had Bob come D. If Bob should come【答案】C【解析】句意:要是鲍勃昨天在这儿,他可能会看到成龙。根据时间状语 yesterday 可知是对过去事实的假设,故用过去完成式,用 If Bob had come.,省略为 Had Bob come。5.Why didnt Tom give you one of his stamps?I didnt want one, he would have gi
17、ven me one if I _.A. did B. Would C. will D. had【答案】D【解析】根据 would have given 可推测本句表示对过去的虚拟, 所以 if 从句中应使用过去完成时(had done), if I had 是 if I had wanted one 的省略形式。6.If Susan _ for ten more minutes at the party last night, she might have met Johnny Depp, the famous Hollywood star.A. stayed B. would stay C
18、. had stayed D. would have stayed【答案】C【解析】句意:如果昨天晚上 Susan 在聚会上多停留十分钟,她可能就遇见了好莱坞著名的明星,Johnny Depp。此处是 if 引导的非真实条件句,与过去事实相反,所以条件句用过去完成时态。7.Grace doesnt want to move to New York because she thinks if she _ there, she wouldnt be able to see her parents very often.A. lives B. would live C. has lived D. w
19、ere to live【答案】D【解析】由 doesnt want to move to New York 可知 Grace 还没有去纽约,所以句子应该是对将来的虚拟。对将来的虚拟 if 条件状语从句谓语动词的时态有三种形式:were to do /should do/did(were),由此可知答案为 D 选项 were to live。句意:格瑞斯不想移居到纽约,因为她认为如果住到那儿的话,她就不能够经常看到她的父母了。8.Sorry, I am too busy now. If I _ time, I would certainly go for an outing with you.A
20、. have had B. had had C. have D. had【答案】D【解析】根据上下文可知,这是对现在情况的虚拟,if 从句用过去式,主句用 would+原形。句意:对不起,我现在太忙了。要是有时间的话,我肯定会和你一起去郊游的。9.Were it not for the debt, we _ a happy life.A. are living B. would live C. were living D. will live【答案】B【解析】省略 if 连接词的条件状语从句,因此助动词 were 提前放在句首。根据 were 可以判断这个句子是对现在情况进行假设的虚拟句,因此
21、主句用“would+动词原形” 。故选 B。句意:要不是负债的话,我们(现在)会过着幸福生活的。10.If you _ the failed experiences, you would not have made such a mistake in your homework.A. refer to B. have referred to C. referred to D. had referred to【答案】D【解析】表示假设的虚拟语气,用在对过去事实相反的假定上,从句用过去完成时 had+过去分词,主句用would/should/might/could+have+过去分词。refer
22、to 是一个固定结构,意思为查阅、参考。该句意思为:如果你参考一下这些失败经验教训的话,你就不会在你的作业中犯下如此的错误。11.After arriving in New York, the Chinese college student found it rather hard to _ living on his own.A. rely on B. bring up C. depend on D. adjust to【答案】D【解析】句意:到达纽约后这个中国大学生发现他独自一个人生活很难适应。adjust to 适应;rely on 依靠;抚养,抚育;depend on 依靠,以而定。1
23、2.The project manager as well as his team members hasnt been _ to us so far, which undoubtedly puts us at a disadvantage.A. popular B. consistent C. similar D. familiar【答案】D【解析】familiar 熟悉的;popular 流行的,受欢迎的;consistent 一致的;similar 类似的,相似的。句意:到目前为止那个项目经理和他团队的成员都不为我们所了解,这毫无疑问让我们处于劣势。13.Japan is facing
24、an aging population, with the population _ from the current 127 million to 90 million.A. expecting to shrink B. expected to shrinkC. expecting to have shrunk D. expected to have shrunk【答案】B【解析】“expect”与“the population”存在逻辑上的被动关系,故用过去分词;人口的缩减是将来的事,故用动词不定式。句意:日本正面临人口老龄化的问题,预计人口从目前的 1.27 亿缩减至 9 千万。14.E
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2022高考浙江语文一轮总复习课件:专题二 现代常用规范汉字的识记和正确书写 2 技法突破 掌握技巧研习考点——教你备考如何学 .ppt
