分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 11

类型2020年高考英语重难点突破训练 阅读理解之记叙文(含解析).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:400829
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:11
  • 大小:62KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020年高考英语重难点突破训练 阅读理解之记叙文含解析 2020 年高 英语 难点 突破 训练 阅读 理解 记叙文 解析
    资源描述:

    1、阅读理解之记叙文Kincaid looked at his watch: eight-seventeen. The truck started on the second try, and he backed out, shifted gears, and moved slowly down the alley under hazy sun. Through the streets of Bellingham he went, heading south on Washington 11, running along the coast of Puget Sound for a few mil

    2、es, then following the highway as it swung east a little before meeting U.S Route 20.Turning into the sun, he began the long, winding drive through the Cascades. He liked this country and felt unpressed stopping now and then to make notes about interesting possibilities for future expeditions or to

    3、shoot what he called “memory snapshots.” The purpose of these causal photographs was to remind him of places he might want to visit again and approach more seriously. In later afternoon he turned north at Spokane, picking up U.S. Route 2, which would take him halfway across the northern United State

    4、s to Duluth, Minnesota.He wished for the thousandth time in his life that he had a dog, a golden retriever, maybe ,for travels like this and to keep him company at home. But he was frequently away; overseas much of the time and it would not be fair to the animal. Still, he thought about it anyway. I

    5、n a few years he would be getting too old for the hard fieldwork. “I must get a dog then.” He said to himself.Drives like this always put him into a sentimental mood. The dog was part of it. Robert Kincaid was alone as its possible to bean only child, parents both dead, distant relatives who had los

    6、t track of him and he of them, no close friends.He thought about Marian. She had left him nine years ago after five years of marriage. He was fifty-two now, that would make her just under forty. Marian had dreams of becoming a musician, a folksinger. She knew all of the Weavers songs and sang them p

    7、retty well in the coffeehouse of Seattle. When he was home in the old days, he drove her to the shows and sat in the audience while she sang.His long absencestwo or three months sometimeswere hard on the marriage. He knew that. She was aware of what he did when they decided to get married, and both

    8、of them had a vague sense that it could all be handled somehow. It couldnt when he came from photographing a story in Iceland and she was gone. The note read, “Robert, it didnt work out. I left you the Harmony guitar. Stay in touch.”He didnt stay in touch. Neither did she. He signed the divorce pape

    9、rs when they arrived a year later and caught a plane for Australia the next day. She had asked for nothing except her freedom.1. Which route is the right one taken by Kincaid?A. BellinghamWashington 11Puget SoundU.S Route 20U.S Route 2DuluthB. U.S. Route 2BellinghamWashington 11Puget SoundU.S Route

    10、20DuluthC. U.S. Route 2U.S Route 20Duluth BellinghamWashington 11D. BellinghamWashington 11U.S. Route 2U.S Route 20Duluth2. Which statement is true according to the passage?A. Kincaids parents were dead and he only kept in touch with some distant relatives.B. Kincaid would have had a dog if he hadnt

    11、 been away from home too much.C. Kincaid used to have a golden retriever.D. Kincaid needed a dog in doing his hard fieldwork.3. Why did Kincaid stop to take photos while driving?A. To write “memory snapshots”B. To remind himself of places he might want to visit again.C. To avoid forgetting the way b

    12、ack.D. To shoot beautiful scenery along the road.4. What can you know about Marian?A. She died after five years of marriage.B. She was older than Kincaid.C. She could sing very well and earned big money.D. She was not a professional pop singer.5. We can draw a conclusion from the passage that _.A. M

    13、arian knew what would happen before she married Kincaid.B. Kincaid thought his absence would be a problem when he married Marian.C. It turned out that Marian could not stand Kincaids absence and left him.D. After Marian left him, they still kept in touch with each other.1. A【解析】从第一,二自然段可看出。2. B【解析】从

    14、第三自然段中的He wished for the thousandth time in his life that he had a dog. But he was frequently away; overseas much of the time and it would not be fair to the animal 可得出此答案。3. B【解析】从第二自然段中的The purpose of these causal photographs was to remind him of places he might want to visit again. 可得出此答案。4. D【解析

    15、】从第五自然段中的Marian had dreams of becoming a musician, a folksinger. 可得出此答案。5. C【解析】从文章中最后两自然段中可得出此结论。Sometimes just when we need the power of miracles to change our beliefs, they materialize in the places wed least expect. They can come to us as a great change in our physical reality or as a simple coi

    16、ncidence in our lives. Sometimes theyre big and cant be missed. Other times theyre so subtle that if we arent aware, we may miss them altogether. They can come from the lips of a stranger we suddenly and mysteriously meet at just the right instant. If we listen carefully, well always hear the right

    17、words, at the right time, to dazzle (目眩) us into a realization of something that we may have failed to notice only moments before.On a cold January afternoon in 1989, I was hiking up the trail that leads to the top of Egypts Mt. Horeb. Id spent the day at St. Catherines Monastery and wanted to get t

    18、o the peak by sunset to see the valley below. As I was winding up the narrow path, Id occasionally see other hikers who were coming down from a day on the mountain. While they would generally pass with simply a nod or a greeting in another language, there was one man that day who did neither.I saw h

    19、im coming from the last switchback on the trail that led to the backside of the mountain. As he got closer, I could see that he was dressed differently from the other hikers Id seen. Rather than the high-tech fabrics and styles that had been the norm, this man was wearing traditional Egyptian clothi

    20、ng. He wore a tattered, rust-colored galabia and obviously old and thick-soled sandals that were covered in dust. What made his appearance so odd, though, was that the man didnt even appear to be Egyptian! He was a small-framed Asian man, had very little hair, and was wearing round, wire-rimmed glas

    21、ses.As we neared one another, I was the first to speak, “Hello,” I said, stopping on the trail for a moment to catch my breath. Not a sound came from the man as he walked closer. I thought that maybe he hadnt heard me or the wind had carried my voice away from him in another direction. Suddenly he s

    22、topped directly in front of me on the high side of the trail, looked up from the ground, and spoke a single sentence to me in English, “Sometimes you dont know what you have lost until youve lost it.” As I took in what I had just heard, he simply stepped around me and continued his going down the tr

    23、ail.That moment in my life was a small miracle. The reason is less about what the man said and more about the timing and the context. The year was 1989, and the Cold War was drawing to a close. what the man on the trail couldnt have known is that it was during my Egyptian pilgrimage (朝圣), and specif

    24、ically during my hike to the top of Mosess mountain, that Id set the time aside to make decisions that would affect my career in the defense industry, my friends, my family, and, ultimately, my life.I had to ask myself what the chances were of an Asian man dressed in an Egyptian galabia coming down

    25、from the top of this historic mountain just when I was walking up, stopping before me, and offering his wisdom, seemingly from out of nowhere. My answer to my own question was easy: the odds were slim to none! In a meet that lasted less than two minutes on a mountain halfway around the world from my

    26、 home, a total stranger had brought clarity and the hint of a warning, regarding the huge changes that I would make within a matter of days. In my way of thinking, thats a miracle.I suspect that we all experience small miracles in our lives every day. Sometimes we have the wisdom and the courage to

    27、recognize them for what they are In the moments when we dont, thats okay as well. It seems that our miracles have a way of coming back to us again and again. And each time they do, they become a little less subtle, until we cant possibly miss the message that they bring to our lives!The key is that

    28、theyre everywhere and occur every day for different reasons, in response to the different needs that we may have in the moment. Our job may be less about questioning the extraordinary things that happen in our daily lives and more about accepting the gifts they bring.6. Why did the author make a pil

    29、grimage to Mt Horeb in Egypt?A. He was in search of a miracle in his life.B. It was a holy place for a religious person to head for.C. He intended to make arrangements for his life in the future.D. He waited patiently in expectation of meeting a wise person.7. What does the underlined part “my own q

    30、uestion” refer to in paragraph 6?A. For what reason did the man stop before me?B. Why did the Asian man go to the mountain?C. What change would I make within a matter of days?D. What was the probability that others told us the right words?8. Which of the following is closest in meaning to the underl

    31、ined word “subtle” in paragraph 7?A. Apparent.B. Delicate.C. Precise.D. Sufficient.9. The author viewed the meet with the Asian man as a miracle in his life in that _.A. the Asian mans appearance had a deciding effect on his future lifeB. his words were in perfect response to the need he had at that

    32、 momentC. what the Asian man said was abundant in the philosophy of lifeD. the Asian man impressed on him the worth of what he had possessed10. What might be the best title for the passage?A. Can you recognize a miracle?B. Is a miracle significant to us?C. When might a miracle occur?D. Why do we nee

    33、d a miracle?11. After the encounter of the Asian man, what will the writer probably do immediately?A. Continue walking up to the top of the mountain.B. Have a rest to refresh himself.C. Try to have a heart-to-heart conversation with the Asian man.D. Come down the mountain.【文章大意】作者讲述了一次埃及朝圣时,爬到何烈山半山腰

    34、时,偶遇了一位正在下山的亚洲陌生人。这位智者停下来给作者说“在失去前你不知道你得到了什么”。点醒了作者做出正确的决定。并讲述了作者通过这件事情对奇迹的思考,我们生活时时处处都存在奇迹。6. C【解析】细节理解题。从第五段中的最后一句话“that Id set the time aside to make decisions that would affect my career in the defense industry, my friends, my family, and, ultimately, my life.”可知,作者把这段时间预留出来做一些影响他国防工业工作、家庭以及最终生活

    35、的一些决定。故C选项正确。7. D【解析】猜测词义题。划线词汇所在句子为My answer to my own question was easy(我自己对自己问题的答案是简单的),同时前一句作者也提出了自己的问题:为什么他会停下给我说他的观点。并且在第六段最后一句话中,作者强调了这次偶遇智者给作者说的话对他接下来几天要做的决定提供了清晰的思路和暗示的提醒。故D选项正确。8. B【解析】猜测词义题。划线词汇所在句子为:And each time they do, they become a little less subtle, until we cant possibly miss the

    36、message that they bring to our lives! 每次奇迹出现, 他们变得不那样细微,直到我们不能忽视它们给我们生活带来的信息。Until后的从句可以看出奇迹每次变得会更加明显,不是像之前那么微妙。A. Apparent显然的,表面上的; B. Delicate微妙的,精美的;C. Precise精确的,明确的;D. Sufficient足够的;充分的。故B选项正确。9. B【解析】细节理解题。从第六段最后两句“In a meet that lasted less than two minutes on a mountain halfway around the wo

    37、rld from my home, a total stranger had brought clarity and the hint of a warning, regarding the huge changes that I would make within a matter of days. In my way of thinking, thats a miracle.”可知,智者给作者说的话对他接下来几天要做的决定提供了清晰的思路和暗示的提醒。故B选项正确。10. A【解析】主旨大意题。文章最后一段意思为:针对我们当下不同的需求,奇迹时时处处都以不同原因存在着。我们的工作不是质疑这

    38、些离奇的事情,更多的是接受生活带给我们的这些礼物。故选A。11. D【解析】推理判断题。从智者的行为(coming down from the top of this historic mountain下山)和智者对作者说的话(Sometimes you dont know what you have lost until youve lost it. 在失去前你不知道你得到了什么)可推断,智者告诉作者要珍惜现在所拥有的。故D答案正确。Unbelievable Stories of Animals Acting Just Like HumansHorses are picky eatersHo

    39、rses have an even better sense of smell than humans do. When horses raise their noses and open their nostrils (鼻孔) , their nervous system allows them to sense smells we cant sense. This might explain why they refuse dirty water and carefully move around meadows, eating only the tastiest grasses, exp

    40、erts say.Whale says thanksIn 2011, a whale expert spotted a humpback whale trapped in a fishing net and spent an hour freeing it. Afterward, in an hour-long display of thanks, the whale swam near their boat and leaped into the air about 40 times.Pandas like to be naughtyIs there anything more lovely

    41、 than a baby panda, except maybe a human baby? In fact, baby pandas sometimes behave like human babies. They sleep in the same positions and value their thumbs. Pandas are shy by nature for its shy behaviors such as covering its face with a paw of ducking its head when confronted by a stranger.A cat

    42、 honors its ownerPaper towels, and a plastic cup are just a few of the gifts that Toldo, a devoted three-year-old gray-and-white cat, has placed on his former owner Iozzelli Renzos grave every day since the man died in September 2011. Renzo adopted Toldo from a shelter when the cat was three months

    43、old, and the two formed an inseparable bond. After Renzo passed away, Toldo followed the coffin to the cemetery, and now stands guard at the grave for hours at a time.12. What can horses do to pick delicious grasses?A. Feel them.B. Taste them.C. Smell them.D. Observe them.13. What do the whale and t

    44、he cat have in common according to the passage?A. They are clever.B. They have a grateful heart.C. They are active and lovely.D. They have a good sense of smell.14. Which of the following acts like a human baby according to the passage?A. The whale.B. The cat.C. The horse.D. The panda.【文章大意】本文是一篇记叙文

    45、。文章介绍了4个令人难以置信的动物与人类行为类似的故事。12. C细节理解题。根据Horses are picky eaters部分介绍的内容可知,马的嗅觉比人类还要强。当马抬起鼻子打开鼻孔时,它们的神经系统让它们感觉到我们感觉不到的气味。因此它们能够拒绝脏水,只吃最美味的草。这说明马靠嗅觉辨别草的好坏。故选C。13. B推理判断题。根据第二个Whale says thanks的内容可知,这条鲸鱼通过跳跃表达对拯救它的救命恩人的感激。根据第四个A cat honors its owner介绍的内容可知,这只猫到墓地去怀念自己的主人。由此可知,两者共同之处在于都有一颗感恩之心。故选B。14. D

    46、细节理解题。根据第三个Pandas like to be naughty的第二句In fact, baby pandas sometimes behave like human babies可知,熊猫宝宝的行为与人类的婴儿相似。故选D。Id like to share a little story with you about something that happened when I was four. I remember it clearly. Our loving family dog was nearing the end of his life. My father picked

    47、 him up and put him in a little bed we had made for him. Our dog, my companion, whom we had cared for, bit my father when he attempted to help him. How could he? Why? I couldnt understand it. I didnt like him anymore.I hadnt thought about that story for a long time but something that happened last w

    48、eek brought it back to me. I went to speak with a friend. When I knocked on the door, I met in an instant an angry look and a few harsh(尖刻的)words. When the door was slammed(砰地关上)in my face, I stood there shocked, and in a rush, I was reminded of my dog bit my father 20 years ago or so. What brought

    49、that story back was that same feeling of betrayal.Both stories taught me something the next day. You see, when I got up in the morning and was told my dog had died, it became clear to me that he must have been in great pain. For him to have bitten a family member, he could not have been himself. Muc

    50、h the same for the other story when I learned that my friends wife had just left him.We are all beings of our environments, our opinions and feelings. And all of those things can cause you to say and do things that cant be understood by those who are not in the same situation with you.If you meet so

    51、meone either behaving out of character or acting in a way that doesnt seem to fit the situation, put out your hand and be patient when you think it is least possible for him to do so. You may turn around a story that has a sad ending simply by your actions.15. What is the influence of the incident m

    52、entioned in Paragraph 1?A. It hurt his fathers feeling deeply.B. It has puzzled the author ever since.C. It left a deep impression on the author.D. It made the author dislike dogs.16. Why did the authors friend say harsh words to the author?A. He was ill-tempered.B. He was suffering the pain of losi

    53、ng his wife.C. He was bothered by an unexpected visit.D. They once quarreled and he couldnt forgive the author.17. Whats the authors advice to us?A. Help those in need.B. Look before you leap.C. Respect for others is a kind of virtue.D. Learn to put yourself in others shoes.【文章大意】本文是故事类短文,叙述了作者朋友因为失

    54、去妻子很痛苦以不友好的态度对待作者,使作者想起了20年前狗狗咬了父亲这件事情,从两件事情中得出了一个道理:很多因素都会影响人的行为,所以最后总结出,当我们看到别人出乎意料的行为的时候,要以理解的态度耐心的对待他人。15. C细节理解题。根据文章第一段中Id like to share a little story with you about something that happened when I was four. I remember it clearly,可知作者对这件事情的印象很深刻,故选C。16. B细节理解题。根据第三段最后一句Much the same for the ot

    55、her story when I learned that my friends wife had just left him,可知作者的朋友因为失去了妻子而内心很痛苦所以才会用这样的不友好的态度对待作者,故选B。17. D推理判断题。根据文章最后一段内容be patient when you think it is least possible for him to do so,可知当看到别人出乎意料的举动的时候,不要责怪,要耐心地理解他们,用最好的方式去对待,故选D。A brand new scooter(滑板车)was recently left outside a shop in Co

    56、rnwall with a heartwarming note saying: Free to a little boy or girl who is not lucky enough to have one. The scooter belonged to Max, a generous sixyearold. The child was given a new scooter for his birthday but he already had one, so he decided that he didnt need it. He told his parents he wanted

    57、a family who could not afford a scooter to take his extra one and they helped him put a plan together. They spoke with the owner of a local shop in Trispen, Cornwall, who let the family leave the scooter outside. They attached a note to it saying it was free to take. When the family returned to the

    58、shop after a short trip out, they found a thank you note sitting where the scooter once stood, and the family then knew that a happy child was racing home with a new scooter. The note read: Thank you so much! I love my new scooter. Love Ayla. Maxs mum, Deborah, proudly said her six-year-old son had

    59、always been generous. The family was thrilled that someone could appreciate and treasure their spare scooter. She also added how they would love to hear from Ayla. He realized he couldnt have two scooters so he said he wanted to give it to another boy or girl who didnt have one, Deborah said. The po

    60、st has been widely shared and appreciated. Maxs kind action has warmed the hearts of many people on Facebook. Im very proud of him. Hes my little superstar. There are kind people out there. When Max was asked if he had a message for Ayla, he joyfully said: I hope you enjoy it. 18. What was the main

    61、reason for Maxs offering his new scooter?A. His friend Ayla badly needed one. B. He already had one of his own. C. His mother asked him to do so. D. He disliked the scooters style. 19. How did Max give away his new scooter?A. By having it sent to Ayla. B. By offering it as a birthday present. C. By

    62、asking a shop owner to show it. D. By leaving it outside a shop with a note. 20. What was the online reaction to Maxs action?A. Few people took notice of it. B. Some people treated it lightly. C. Many people expressed their likes. D. The majority thought it was foolish. 21. What is the purpose of th

    63、e text?A. To report a heartwarming story. B. To describe a birthday celebration. C. To stress the importance of education. D. To call on people to contribute scooters. 【文章大意】这是一篇记叙文。本文作者写了一个小男孩因为自己已经有了一辆滑板车,于是决定把自己收到的生日礼物滑板车送买不起滑板车的孩子,一个暖心的故事。18. B细节理解题。根据第一段最后一句The child was given a new scooter for

    64、 his birthday but he already had one, so he decided that he didnt need it. 可知孩子在生日时得到了一辆新的滑板车,但他已经有了一辆,所以他决定把新滑板车送出去。故选B。19. D细节理解题。根据第二段倒数第二句They spoke with the owner of a local shop in Trispen, Cornwall, who let the family leave the scooter outside. They attached a note to it saying it was free to

    65、 take. 可知老板让他们把踏板车留在外面。他们在上面贴了一张便条,说这辆车是免费的。所以答案选D。20. C推理判断题。根据倒数第二段句子:Maxs kind action has warmed the hearts of many people on Facebook. Im very proud of him. Hes my little superstar. There are kind people out there. 马克斯的友好行动温暖了Facebook上许多人的心。我为他感到骄傲。他是我的小超级明星。世界上有善良的人。可以推断网上许多人表达了他们的喜欢。所以选C。21. A主旨大意题。本文作者写了一个小男孩因为自己已经有了一辆滑板车,于是决定把自己生日中获得的滑板车礼物送买不起滑板车的孩子,这是一个暖心的故事,所以选项A报道一个感人的故事符合主旨。故选A。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020年高考英语重难点突破训练 阅读理解之记叙文(含解析).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-400829.html
    相关资源 更多
  • 北京四中高考英语综合模拟试卷.doc北京四中高考英语综合模拟试卷.doc
  • 四川省攀枝花市2019_2020学年高二英语上学期教学质量监测试题.doc四川省攀枝花市2019_2020学年高二英语上学期教学质量监测试题.doc
  • 四川省攀枝花市2019_2020学年高一英语上学期教学质量监测试题.doc四川省攀枝花市2019_2020学年高一英语上学期教学质量监测试题.doc
  • 吉林省乾安县第七中学2016届高三英语第二次摸底考试试卷.doc吉林省乾安县第七中学2016届高三英语第二次摸底考试试卷.doc
  • 吉林省乾安县第七中学2016届高三英语第三次摸底考试试卷.doc吉林省乾安县第七中学2016届高三英语第三次摸底考试试卷.doc
  • 吉林省乾安县第七中学2016届高三英语第一次摸底考试试卷.doc吉林省乾安县第七中学2016届高三英语第一次摸底考试试卷.doc
  • 四川省攀枝花市2019-2020学年高二上学期普通高中教学质量监测试题 英语 WORD版含答案BYCHUN.doc四川省攀枝花市2019-2020学年高二上学期普通高中教学质量监测试题 英语 WORD版含答案BYCHUN.doc
  • 吉林省乾安县第七中学2016届高三第二次摸底考试英语试卷 WORD版含答案.doc吉林省乾安县第七中学2016届高三第二次摸底考试英语试卷 WORD版含答案.doc
  • 吉林省乾安县第七中学2016届高三第一次摸底考试英语试卷 WORD版含答案.doc吉林省乾安县第七中学2016届高三第一次摸底考试英语试卷 WORD版含答案.doc
  • 四川省攀枝花市2019-2020学年高二上学期教学质量监测英语试卷 WORD版含答案.doc四川省攀枝花市2019-2020学年高二上学期教学质量监测英语试卷 WORD版含答案.doc
  • 四川省攀枝花市2019-2020学年高一上学期普通高中教学质量监测 英语 WORD版含答案BYCHUN.doc四川省攀枝花市2019-2020学年高一上学期普通高中教学质量监测 英语 WORD版含答案BYCHUN.doc
  • 四川省攀枝花市2019-2020学年高一上学期教学质量监测英语试卷 WORD版含答案.doc四川省攀枝花市2019-2020学年高一上学期教学质量监测英语试卷 WORD版含答案.doc
  • 吉林省乾安县第七中学2016-2017学年高一上学期期中考试英语试题 扫描版含答案.doc吉林省乾安县第七中学2016-2017学年高一上学期期中考试英语试题 扫描版含答案.doc
  • 吉林省乾安县第七中学2015-2016学年高一下学期期中考试英语试题 扫描版含答案.doc吉林省乾安县第七中学2015-2016学年高一下学期期中考试英语试题 扫描版含答案.doc
  • 四川省攀枝花市2018-2019学年高二英语下学期期末调研检测试题(含解析).doc四川省攀枝花市2018-2019学年高二英语下学期期末调研检测试题(含解析).doc
  • 吉林省乾安七中2017-2018学年高二实验班第一次月考英语试卷 WORD版含答案.doc吉林省乾安七中2017-2018学年高二实验班第一次月考英语试卷 WORD版含答案.doc
  • 四川省攀枝花市2018-2019学年高二下学期期末调研检测英语试题 WORD版含答案.doc四川省攀枝花市2018-2019学年高二下学期期末调研检测英语试题 WORD版含答案.doc
  • 北京四中2022届高三上学期期中考试英语试题.docx北京四中2022届高三上学期期中考试英语试题.docx
  • 四川省攀枝花市2018-2019学年高二上学期期末教学质量监测英语试题 WORD版含答案.doc四川省攀枝花市2018-2019学年高二上学期期末教学质量监测英语试题 WORD版含答案.doc
  • 北京四中2022学年七年级英语下学期期中试题(含解析) 人教新目标版.docx北京四中2022学年七年级英语下学期期中试题(含解析) 人教新目标版.docx
  • 北京四中2020-2021学年高二下学期期中考试英语试题 WORD版含解析.doc北京四中2020-2021学年高二下学期期中考试英语试题 WORD版含解析.doc
  • 四川省攀枝花市2018-2019学年高一英语下学期期末调研检测试题(含解析).doc四川省攀枝花市2018-2019学年高一英语下学期期末调研检测试题(含解析).doc
  • 四川省攀枝花市2018-2019学年高一下学期期末调研检测英语试题 WORD版含答案.doc四川省攀枝花市2018-2019学年高一下学期期末调研检测英语试题 WORD版含答案.doc
  • 北京四中2013年高考英语二轮专题限时训练:完形填空系列2 WORD版含解析.doc北京四中2013年高考英语二轮专题限时训练:完形填空系列2 WORD版含解析.doc
  • 四川省攀枝花市2017_2018学年高二英语下学期期末调研检测试题.doc四川省攀枝花市2017_2018学年高二英语下学期期末调研检测试题.doc
  • 江苏省怀仁中学高二英语课件:UNIT1 GETTING ALONG WITH OTHERSREADING(牛津译林版必修5).ppt江苏省怀仁中学高二英语课件:UNIT1 GETTING ALONG WITH OTHERSREADING(牛津译林版必修5).ppt
  • 江苏省怀仁中学高二英语《M5U1 GETTING ALONG WITH OTHERS:WELCOME》课件.ppt江苏省怀仁中学高二英语《M5U1 GETTING ALONG WITH OTHERS:WELCOME》课件.ppt
  • 江苏省怀仁中学高二英语《M5U1 GETTING ALONG WITH OTHERS:READING》课件.ppt江苏省怀仁中学高二英语《M5U1 GETTING ALONG WITH OTHERS:READING》课件.ppt
  • 北京四中2011届高三上学期期中考试英语试题.doc北京四中2011届高三上学期期中考试英语试题.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1