2020-2021学年外研版英语必修3课时作业:MODULE 4 FUNCTION AND GRAMMAR WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版英语必修3课时作业:MODULE FUNCTION AND GRAMMAR WORD版含解析 2020 2021 学年 外研版
- 资源描述:
-
1、.阅读理解The deserts of the world are not all covered by sand.Many of them have surfaces of rock or clay or small stones.They are not flat, either.They often have high hills and deep valleys.There are some plants in many parts of the desert.There is little rain in the desert, but it does not fall often
2、enough for most plants.The deserts of the world are not uninhabited (not lived by people)People also live outside oases (绿洲), but these people are not farmers.They have camels, goats, donkeys, sheep, etc.These animals can live on the desert plants and do not need much water.The people of the desert
3、have to move constantly from place to place; they must always look for grasses or desert plants for their animals.They usually live in tents.When there is no more food for their animals, they fold up their tents, pack them on their camels and donkeys, and move to another place.In good years, when th
4、ere is enough food for their animals, they trade their skins and their goats and camel hairs with the people of oases for wheat and fruit.But in bad years, when there is not enough food for their animals, the people of the desert would attack the oases people.But they are also hospitable; no man in
5、the desert would ever refuse to give a stranger food and water.本文讲述了沙漠的地理特点和生活在沙漠的人的生活习惯。1According to the passage, deserts are mostly made up of .Aclay Brock Csand Dstones答案:C解析:推理判断题。根据第一段第一、二句“The deserts of the world are not all covered by sand.Many of them have surfaces of rock or clay or small
6、 stones.”可推知,沙漠主要是由沙组成的。故答案为C。2In the desert .Ait rains in spring onlyBit rains for a short time every monthCthere is some rain, but far from enoughDthe rainfall is just enough for the plants答案:C解析:推理判断题。根据第一段最后一句“There is little rain in the desert, but it does not fall often enough for most plants.
7、”可知,沙漠有少量降水,但并不充足。故答案为C。3The underlined word “hospitable” has the meaning of being .Abrave Bcruel Cstrange Dkind答案:D解析:词义猜测题。根据文章最后一句“.no man in the desert would ever refuse to give a stranger food and water.”可知,沙漠里没有人会拒绝给一个陌生人食物和水。即他们是很友好的(hospitable),故答案为D。4People live .Aonly inside the oases Bonl
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-402862.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2021-2022学年新教材部编版语文选择性必修上册课件:第一单元 第2课 篇目(二) 大战中的插曲 .pptx
