2019年英语新同步人教必修五精练:课时跟踪练(四) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019年英语新同步人教必修五精练:课时跟踪练四 WORD版含答案 2019 英语 同步 必修 精练 课时 跟踪 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、课时跟踪练(四)Warming Up & Reading Prereading.阅读理解AThere are over 60 zoos in England. We have collected hundreds of reviews, checked the zoo websites, researched several zoorelated resources and visited many of them by ourselves to give you this selection: 10 best zoos in England.Chester ZooAmong top 15 z
2、oos in the world, it is one of the mostvisited and largest zoos in England.Whipsnade ZooWith more than 2,500 animals, it is one of the few UK zoos with elephants.来源:Z_xx_k.ComMarwell WildlifeFull of African and Australian animals, there is surely a lot to see within very large grounds.Howletts Wild
3、Animal ParkIt was set up as a private zoo at first and opened to the public later. The place looks very natural and you can get very close to the animals there.Port Lympne Wild Animal ParkWith Britains largest number of African elephants, it offers truly African experiences.Colchester ZooWith 270spe
4、cies, it is very childfriendly and offers lots of handson activities.Twycross ZooIt holds what is supposed to be the worlds largest collection of apes (猿). There are also rare leopard species.Bristol Zoo GardensThis is a 175yearold zoo with rare animals like fruit bats (果蝠)Paignton ZooAs home to a c
5、ollection of around 2,000 animals and 1,600 plant species, it is one of the first places in England combining zoological and botanical (植物的) gardens.London ZooAs one of the ldest zoos in the world, it is well worth a visit.语篇解读:本文是一篇应用文。文章向我们介绍了英国最好的10家动物园。1Marwell Wildlife would attract those who w
6、ant to _.Aknow more about elephantsBvisit the oldest zoo in EnglandCsee some rare animal speciesDwatch African and Australian animals解析:选D推理判断题。根据Marwell Wildlife中介绍的“Full of African and Australian animals”可知,这家动物园有很多来自非洲和澳大利亚的动物,故答案选D。2Among the 10 zoos, the best one for children is _.AHowletts Wil
7、d Animal ParkBColchester ZooCTwycross ZooDLondon Zoo解析:选B细节理解题。根据Colchester Zoo中介绍的“it is very childfriendly and offers lots of handson activities”可知,这家动物园最适合孩子,故答案选B。3What is the feature of Paignton Zoo?AIt has both animal and plant species.BIt has the largest number of animals.CTourists can get cl
8、ose to the animals there.DIt holds the worlds largest collection of plant species.解析:选A细节理解题。根据Paignton Zoo的简介可知这家动物园除了动物还有1 600多种植物,并且是英国首家动植物园之一,故答案选A。4The passage is meant to _.Acompare 10 zoosBattract kids to zoosCintroduce 10 popular zoosDshow the history of 10 zoos解析:选C目的意图题。根据文章首段内容可知,本文主要介绍了
9、英国最好的10家动物园,故答案选C。BLondoners are great readers. They buy large numbers of newspapers, magazines and books especially paperbacks (平装书), which are still cheap in spite of everincreasing rises in the costs of printing. They still continue to buy “proper” books, too, printed on good paper.There are many
10、 streets in London containing shops which specialize in bookselling. Perhaps the best known of these is Charing Cross Road in the very heart of London. Here bookshops of all sorts and sizes are to be found, from the celebrated one which is said to be “the biggest bookshop in the world” to the tiny,
11、dusty little places which seem to have been left over from Dickens time. Some of these shops stock, or will make efforts to get, any kind of book, but many of them specialize in secondhand books, in art books, in foreign books, in books on economics, politics or any other subjects about which books
12、may be written. One shop in this area specializes only in books about ballet.Although it may be the most convenient place for Londoners to buy books, Charing Cross Road is not the cheapest. For really cheap secondhand books, collectors must venture_off_the_beaten_track,_to Farringdon Road, in the Ea
13、st Central district of London. Here there is nothing so impressive as bookshops. The booksellers come along each morning and put lots of books onto small handcarts (手推车) which line the streets. The collectors, some professionals and some amateurs (业余爱好者), who have been waiting for them, run quickly
14、towards the books. In places like this one can still, occasionally, pick up for a few pence an old book that may be worth many pounds.语篇解读:伦敦人酷爱读书。本文介绍了在伦敦能买书的一些地方。5“Londoners are great readers” means that _.ALondoners are great because they read a lotBthere are a great number of readers in LondonCL
15、ondoners are readers who read only great booksDLondoners read a lot解析:选D句意理解题。根据文章大意及第一段中的“They buy large numbers of newspapers, magazines and books”可以推断出伦敦人喜欢阅读。故D项正确。6According to this passage, Charing Cross Road _.Ais in the suburbs of LondonBis famous for its bookshopsCcontains various kinds of
16、shopsDis the busiest street in London解析:选B细节理解题。根据第二段中的一、二句“There are many streets in . in the very heart of London.”可知B项正确。7In this passage, what does the underlined part “venture off the beaten track” mean?ABuy books in a most busy street.BMove away from a busy street.来源:学科网CWaste time looking for
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
