2020届高考英语全优二轮复习训练:专题二 题型组合训练 阅读 七选五 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020届高考英语全优二轮复习训练:专题二 题型组合训练 阅读 七选五 WORD版含解析 2020 高考 英语 全优 二轮 复习 训练 专题 题型 组合 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Exercise(建议用时:35分钟;实际用时:分钟)阅读理解(安徽省合肥市2019年高三调研性检测)Social networks are a big part of nearly every teenagers life in this day and age.Many teens have QQ,WeChat, or Weibo, but little do a lot of teens know that they can be held responsible for everything they post for the rest of their
2、 lives.Everything you post online is part of a digital footprint that can always be traced(追踪)back to you.That includes every post,even like,comment,favorite and forward that you have ever committed.All pictures youve posted or will post have been stored in a digital database,and it is the companies
3、 right to keep all of these documents that you believe to have been deleted or hidden.With every post comes a consequence; whether it is good or bad,what you post could be seen by anyone.That is why you have to be very careful of what you decide to post or comment.If you think you are safe from Serv
4、ite finding out about one funny comment you made six months ago on a meaningless picture,you are probably wrong.Recently,a senior,Aaron,at Servite learned this lesson the hard way this year.He wrote a series of ugly comments towards Connelly girls on a web page,ignoring potential consequences.This s
5、tudent,however,did have to face consequences from Servite as he was removed from all of his leadership roles in the school.Surprisingly enough,he fully agreed with his punishment handed down by the administration and fully understood why he was given such severe discipline(惩处). “When you agree to co
6、me to Servite,you are agreeing to defend what Servite stands for,” the young man said. “That continues past the hours of 8 am and 2 pm.Its at all times.”So, next time youre about to post something you think could be received as offensive or inappropriate,think twice,think again,and dont press send.(
7、)1.What does the author think the teens should do in the first paragraph?AAvoid using social media.BRemove their own digital documents.CBe responsible for what they put online.DLearn to balance their online and offline time.()2.What mistake did Aaron make online?ADrawing some meaningless pictures.BM
8、aking some bad comments.CFailing to take his lesson.DBreaking down a special web page.()3.What did Servite do with Aarons case?AIt reached an agreement with Connelly girls.BIt helped Aaron get rid of ill effects.CIt gave Aaron a severe punishment.DIt stood on Aarons side.()4.For whom is the text pro
9、bably intended?ATeenagers.BTeachers.CParents.DNetwork engineers.【语篇解读】作者通过写这篇文章呼吁青少年对发送网络言论负责。因为所有你发布或将要发布的图片都被储存在一个数字数据库中,而这些公司,有权保留所有你认为已被删除或隐藏的文件,并且以亚伦发表不好的言论受到严重惩罚为例,再次告诫青少年要注意网络言论。1C细节理解题。根据第一段第二句“but little do a lot of teens know that they can be held responsible for everything they post for t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-404492.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
五年级上册语文课件-6《雷锋之歌》 鄂教版 (共20张PPT).ppt
