分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2019年英语新同步浙江专用必修三精练:UNIT 4 课时跟踪练(一) WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:404507
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:571KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019年英语新同步浙江专用必修三精练:UNIT 课时跟踪练一 WORD版含答案 2019 英语 同步 浙江 专用 必修 精练 UNIT 课时 跟踪 WORD 答案
    资源描述:

    1、课时跟踪练(一) Warming Up & Reading Pre-reading.阅读理解AEdmund Halley was an English scientist who lived over 200 years ago. He studied the observations of comets (彗星) which other scientists had made. The orbit of one particular comet was a very difficult mathematical (数学) problem. He could not figure it out

    2、. Neither could other scientists who dealt with such problems.However, Halley had a friend named Newton, who was a brilliant mathematician. Newton though he had already worked out that problem, but he could not find the papers on which he had done it. He told Halley that the orbit of a comet had the

    3、 shape of an ellipse (椭圆)Now Halley set to work. He figured out (解决;计算出) the orbits of some of the comets that had been observed by scientists. He made a surprising discovery. The comets that had appeared in the years 1531, 1607, and 1682 all had the same orbit. Yet their appearances had been 75 to

    4、76 years apart.This seemed very strange to Halley. The different comets followed the same orbit. The more halley thought about it, the more he thought that there had not been three different comets, as people thought. He decided that they had simply seen the same comet three times. The comet had gon

    5、e away and had come back again.It was an astonishing idea! Halley felt certain enough to make a prediction (预言) of what comet would happen in the future. He decided that this comet would appear in the year 1758. There were 53 years to go before Halleys prediction could be tested. In 1758 the comet a

    6、ppeared in the sky. Halley did not see it, for he has died some years before. Ever since then that comet has been called Halleys comet, in his honor.1Halley made his discovery _.Aby doing experimentsBby means of his own careful observationCby using the work of other scientistsDby chance解析:选C细节理解题。由文

    7、中第三段“He figured out (解决;计算出) the orbits of some of the comets that had been observed by scientists.”可知应选C。2Halley made a surprising, but correct prediction in the year _.A1704B1705C1706 D1707解析:选B数字计算题。第五段中的“He decided that this comet would appear in the year 1758. There were 53 years to go before H

    8、alleys prediction could be tested.”这句话告诉我们:他预言彗星出现的时间是1758年,而这个预言还要经过53年才能验证,由此可以推断出哈雷做出这个预言的时间是1705年。3This passage in general is about _.AHalley and other scientistsBthe orbit of a cometCNewton and HalleyDHalley and his discovery解析:选D主旨大意题。文章的中心就是哈雷以及他的发现。4Which of the following is TRUE?AEdmund Hal

    9、ley was an American scientist.BHalley made his discovery by doing experiments.CNewton was a famous mathematician.DThe orbit of a comet had the shape of a circle.解析:选C细节理解题。从文章首句可以看出A项错误;从第1题的分析中可知B项也错误;牛顿告诉哈雷彗星的轨道是椭圆形的,可排除D项。BThe plan:turn the Mars into a blue world with streams and green fields, an

    10、d then fill it with creatures from the earth.This idea may sound like something from science fiction, but it is actually being taken seriously by many researchers.This suggests the future for the “red planet” will be the main topic for discussion at an international conference hosted by NASA this we

    11、ek. Leading researchers as well as science fiction writers will attend the event. It comes as NASA is preparing a multibilliondollar Mars research programme.“Turning the Mars into a little earth has long been a topic in science fiction,”said Dr.Michael Meyer, NASAs senior scientist. “Now, with scien

    12、tists exploring the reality, we can ask what are the real possibilities of changing the Mars.”Most scientists agree that the Mars could be turned into a little earth, although much time and money would be needed to achieve this goal. But many experts are shocked by the idea.“We are destroying our ow

    13、n world at an unbelievable speed and now we are talking about ruining another planet,” said Paul Murdin from the Institute of Astronomy, Cambridge, UK.Over the past months, scientists have become increasingly confident they will find Martian life forms. Europe and Americas robot explorers have found

    14、 the proof that water, mixed with soil, exists in large amounts on the planet.In addition, two different groups of scientists announced on March 28 that they had found signs of methane (甲烷) in the Martian atmosphere; the gas is a waste product of living creatures and could be produced by microbes (微

    15、生物) living in the red planets soil.But scientists such as Dr.Lisa Pratt, a biologist at Indiana University, say that these microbes will be put in danger by the little earth project.“Before we have even discovered if there is life on the Mars, we are talking about carrying out projects that would de

    16、stroy all these native life forms, all the strange microbes that we hope to find buried in the soil,” said Dr. Pratt.Monica Grady, a planetary scientist at the Natural History Museum, London, shares this view.“We cannot risk starting a global experiment that would wipe out the precious information w

    17、e are looking for,” she said. “This is just wrong.”语篇解读:本文是一篇科普说明文。在太空开拓人类新的生存领地一直是科幻小说的主题,也是人类一直希望实现的梦想。如今,美国的一部分科学家想把红色火星改造成蓝色的“生命天堂”。就这一提议科学家们展开了讨论。5The passage is about _.Aa plan turning the Mars into a little earthBthe necessity of changing the MarsCfinding water on the MarsDthe Mars supporting

    18、 life解析:选A主旨大意题。由第一段可以看出,人们计划将火星变为一个小地球。后文就这一计划是否应该实施进行了探讨。故文章是围绕将火星变为小地球这一话题展开的。6Why is Dr. Lisa Pratt against the plan?AWater has been found on the Mars.BIt will cost too much money and work.CThe native life forms on the Mars would be destroyed.DThe earth is being destroyed at an unbelievable spee

    19、d.解析:选C细节理解题。由倒数第三段中的“. these microbes will be put in danger by the little earth project.”可知,莉萨博士反对该计划的原因是担心火星上的微生物会受到破坏。7What could prove the existence of microbes living in the Mars soil?ALiquid water on the Mars.BSome creatures on the Mars.CA lot of good soil on the Mars.DSigns of methane in the

    20、Mars atmosphere.解析:选D推理判断题。由倒数第四段可以看出,科学家在火星上发现了甲烷,而甲烷是生物排放出的一种气体。由此科学家认为火星上有生物存在。CMy friend Tim was one of five children. His father was an alcoholic and died very young, and his mother was unable to support the family. Unfortunately, the children were separated and placed in foster homes (收养家庭)Tim

    21、 dropped out of school and did nothing to further himself. He eventually went through a divorce. Tims brother, although experiencing the same childhood, educated himself and got a good job. He has a happy family and a wonderful home.Both brothers gave a similar answer when asked why their lives turn

    22、ed out the way they did. They said, “Youd turn out this way too if you had a childhood like mine.” Neither of the brothers could change his past, but one of them adjusted (调整) his sail.It doesnt take much to find an excuse whether that is our family background, our lack of education, or that we live

    23、 in the wrong city, or do not know the right people. Each one of these excuses has a solution. However, if you believe that there is nothing you can do to turn your life around, then you wont be able to change your life for the better.If you really desire to turn your life to a new course, to set yo

    24、ur sail to a different port, it is a matter of choice. If you choose to move forward, the easiest way is to find a solution to your todays situation. Solutions are there if you want to go after them. Sure, it may take some hard work, or the willingness to take a risk. But if you do not, then you wil

    25、l never have a different or happy life. Do not limit yourself by finding an excuse; only limit yourself by refusing to have an excuse.语篇解读:本文为夹叙夹议文。我们的过往是什么样子并不是很重要,因为未来掌握在我们自己手里。8Why does Tims brother have a happy life?AHe had a happy childhood.BHe tried hard to change his life.CHe had a wonderful

    26、foster home.DHe was the smartest of his family.解析:选B推理判断题。由第二段“Tims brother, although experiencing the same childhood, educated himself and got a good job.”可知,Tim的哥哥努力改变自己的命运。9What did Tim think led to his unhappy life?AHis laziness.BNot adjusting his sail.CHis unhappy childhood.DNot having any oppo

    27、rtunities.解析:选C细节理解题。由第三段“They said, Youd turn out this way too if you had a childhood like mine.”可知,Tim将自己的不幸归咎于自己不幸的童年。10What is the best title for the text?AAdjust your sailBSay “no” to excusesCMove toward a happy familyDHow we live our life is a choice解析:选D标题归纳题。由最后一段“If you really desire to tur

    28、n your life to a new course, to set your sail to a different port, it is a matter of choice”可知,本文旨在告诉我们,想过什么样的生活在于我们自己怎么选择。.阅读七选五It is often seen that in many homes young children ask their parents for a pet, and yet their parents refuse due to the fear of spreading illnesses and the responsibility

    29、that comes with owning a pet. _1_ Here are some things that kids can learn from pets:Empathy (移情) and calmness. _2_ These lessons will help them in the future when they deal with other humans. And as they take care of their pets, children learn how to be calm, gentle, and caring, eventually growing

    30、up to be open and compassionate (有同情心的) adults.Companionship. Once you have a pet, your kid can always depend on having a friend and companion who will love and support him unconditionally. This makes him more selfconfident and also helps in developing an active lifestyle. _3_Responsibility and disc

    31、ipline. _4_ Research shows that training of pets also develops discipline in kids. Appreciation of such achievements is sure to encourage them, and this will help them in the future.Reading skills. _5_ It is because while kids might be unwilling to read aloud in a formal setting, like a school, they

    32、 are more confident to read out to animals, as the fear of being judged is not present.AProper care leads to good relationships with the animals.BPets can help with the educational development of children.CHaving a pet will help kids learn about the circle of life and death.DBut getting a pet is actually a good idea due to the various benefits.ETasks like feeding and walking the dog teach children to be responsible.FThis is especially important for only kids who dont have friends to play with.GBeing with pets, kids learn that animals feel pain and want love just like humans.答案:15DGFEB

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019年英语新同步浙江专用必修三精练:UNIT 4 课时跟踪练(一) WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-404507.html
    相关资源 更多
  • 北京四中高考英语综合模拟试卷.doc北京四中高考英语综合模拟试卷.doc
  • 四川省攀枝花市2019_2020学年高二英语上学期教学质量监测试题.doc四川省攀枝花市2019_2020学年高二英语上学期教学质量监测试题.doc
  • 四川省攀枝花市2019_2020学年高一英语上学期教学质量监测试题.doc四川省攀枝花市2019_2020学年高一英语上学期教学质量监测试题.doc
  • 吉林省乾安县第七中学2016届高三英语第二次摸底考试试卷.doc吉林省乾安县第七中学2016届高三英语第二次摸底考试试卷.doc
  • 吉林省乾安县第七中学2016届高三英语第三次摸底考试试卷.doc吉林省乾安县第七中学2016届高三英语第三次摸底考试试卷.doc
  • 吉林省乾安县第七中学2016届高三英语第一次摸底考试试卷.doc吉林省乾安县第七中学2016届高三英语第一次摸底考试试卷.doc
  • 四川省攀枝花市2019-2020学年高二上学期普通高中教学质量监测试题 英语 WORD版含答案BYCHUN.doc四川省攀枝花市2019-2020学年高二上学期普通高中教学质量监测试题 英语 WORD版含答案BYCHUN.doc
  • 吉林省乾安县第七中学2016届高三第二次摸底考试英语试卷 WORD版含答案.doc吉林省乾安县第七中学2016届高三第二次摸底考试英语试卷 WORD版含答案.doc
  • 吉林省乾安县第七中学2016届高三第一次摸底考试英语试卷 WORD版含答案.doc吉林省乾安县第七中学2016届高三第一次摸底考试英语试卷 WORD版含答案.doc
  • 四川省攀枝花市2019-2020学年高二上学期教学质量监测英语试卷 WORD版含答案.doc四川省攀枝花市2019-2020学年高二上学期教学质量监测英语试卷 WORD版含答案.doc
  • 四川省攀枝花市2019-2020学年高一上学期普通高中教学质量监测 英语 WORD版含答案BYCHUN.doc四川省攀枝花市2019-2020学年高一上学期普通高中教学质量监测 英语 WORD版含答案BYCHUN.doc
  • 四川省攀枝花市2019-2020学年高一上学期教学质量监测英语试卷 WORD版含答案.doc四川省攀枝花市2019-2020学年高一上学期教学质量监测英语试卷 WORD版含答案.doc
  • 吉林省乾安县第七中学2016-2017学年高一上学期期中考试英语试题 扫描版含答案.doc吉林省乾安县第七中学2016-2017学年高一上学期期中考试英语试题 扫描版含答案.doc
  • 吉林省乾安县第七中学2015-2016学年高一下学期期中考试英语试题 扫描版含答案.doc吉林省乾安县第七中学2015-2016学年高一下学期期中考试英语试题 扫描版含答案.doc
  • 四川省攀枝花市2018-2019学年高二英语下学期期末调研检测试题(含解析).doc四川省攀枝花市2018-2019学年高二英语下学期期末调研检测试题(含解析).doc
  • 吉林省乾安七中2017-2018学年高二实验班第一次月考英语试卷 WORD版含答案.doc吉林省乾安七中2017-2018学年高二实验班第一次月考英语试卷 WORD版含答案.doc
  • 四川省攀枝花市2018-2019学年高二下学期期末调研检测英语试题 WORD版含答案.doc四川省攀枝花市2018-2019学年高二下学期期末调研检测英语试题 WORD版含答案.doc
  • 北京四中2022届高三上学期期中考试英语试题.docx北京四中2022届高三上学期期中考试英语试题.docx
  • 四川省攀枝花市2018-2019学年高二上学期期末教学质量监测英语试题 WORD版含答案.doc四川省攀枝花市2018-2019学年高二上学期期末教学质量监测英语试题 WORD版含答案.doc
  • 北京四中2022学年七年级英语下学期期中试题(含解析) 人教新目标版.docx北京四中2022学年七年级英语下学期期中试题(含解析) 人教新目标版.docx
  • 北京四中2020-2021学年高二下学期期中考试英语试题 WORD版含解析.doc北京四中2020-2021学年高二下学期期中考试英语试题 WORD版含解析.doc
  • 四川省攀枝花市2018-2019学年高一英语下学期期末调研检测试题(含解析).doc四川省攀枝花市2018-2019学年高一英语下学期期末调研检测试题(含解析).doc
  • 四川省攀枝花市2018-2019学年高一下学期期末调研检测英语试题 WORD版含答案.doc四川省攀枝花市2018-2019学年高一下学期期末调研检测英语试题 WORD版含答案.doc
  • 北京四中2013年高考英语二轮专题限时训练:完形填空系列2 WORD版含解析.doc北京四中2013年高考英语二轮专题限时训练:完形填空系列2 WORD版含解析.doc
  • 四川省攀枝花市2017_2018学年高二英语下学期期末调研检测试题.doc四川省攀枝花市2017_2018学年高二英语下学期期末调研检测试题.doc
  • 江苏省怀仁中学高二英语课件:UNIT1 GETTING ALONG WITH OTHERSREADING(牛津译林版必修5).ppt江苏省怀仁中学高二英语课件:UNIT1 GETTING ALONG WITH OTHERSREADING(牛津译林版必修5).ppt
  • 江苏省怀仁中学高二英语《M5U1 GETTING ALONG WITH OTHERS:WELCOME》课件.ppt江苏省怀仁中学高二英语《M5U1 GETTING ALONG WITH OTHERS:WELCOME》课件.ppt
  • 江苏省怀仁中学高二英语《M5U1 GETTING ALONG WITH OTHERS:READING》课件.ppt江苏省怀仁中学高二英语《M5U1 GETTING ALONG WITH OTHERS:READING》课件.ppt
  • 北京四中2011届高三上学期期中考试英语试题.doc北京四中2011届高三上学期期中考试英语试题.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1