2020-2021学年高中英语 Unit 4 Breaking boundaries Section B Using language试题(含解析)外研版选择性必修2.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Breaking boundaries Section Using language试题含解析外研版选择性必修2 202
- 资源描述:
-
1、Unit 4Breaking boundariesSection BUsing language课后篇巩固提升基础夯实.单句填空1.There are 55(minority)in our country and there are some minor differences between them.答案minorities2.It is said that his grandparents (settle) down in the USA ever since 2002.答案have settled3.When asked for the views about the voluntee
2、r job,Tom said he found it enjoyable and (reward).答案rewarding4.The president addressed his remarks to the young people in the college,(refer) to his notes frequently.答案referring5.More TV programs,according government officials,will be produced to raise peoples concern over food safety.答案to6.The gove
3、rnment and individuals should make joint effort to crack down on them.答案a7.As long as you join our club,you can enjoy all the (benefit)and privileges of club members.答案benefits8.Besides,enough sleep can make us energetic and (enable) us to perform well in an exam.答案enable9. particular I wonder if/wh
4、ether you have considered the following things.答案In10.Its aim is to encourage people worldwide who cannot read (enjoy) the mutual benefits of a book.答案to enjoy.短语填空no longer; all over the world; as well as; no wonder; as if; in particular; merge into1.He is a famous scientist a well-known writer.答案a
5、s well as2.He talked of other culturesthey were more familiar to him than his own.答案as if3.One road,which goes north from La Paz,is considered the most dangerous road in the world.答案in particular4.We were forced to sign the agreement,which meant we could enjoy individual freedom.答案no longer5.They ar
6、e good friends,so it is that they know each other very well.答案no wonder6.A large number of buses and cars the traffic in rush hours on workdays.答案merge into7.Whitney Houston was one of the most famous artists.Brandy was attracted by her beautiful singing.答案all over the world.完成句子1.在人工智能真正地开始与人的大脑相似之
7、前,我们还有很长的路要走。We have before AI can truly begin to be similar to the human brain.答案a long way to go2.中国在许多国际乒乓球比赛中和别的国际领域中发挥着主导作用。China plays in many international table tennis competitions and other international fields.答案leading roles3.我们的英语老师尽她最大的努力让学习英语成为可能。Our English teacher tried her best to .
8、答案make it possible to learn English4.在自愿指挥交通之后,他自己与路过的司机形成了紧密的联系。After volunteering to direct the traffic,he himself drivers passing by.答案formed close connections with5.在世界另一边数百万的人们不能饮用干净的水。Millions of people have no access to clean drinking water.答案on the other side of the world6.在阿姆斯特丹,多年来人们一直在享受着
9、骑车给他们带来的好处。People of cycling in Amsterdam for years.答案have been enjoying the benefits素养提升.完形填空I had my first job when I was thirteen.I was very 1 to earn my own pocket money and my parents never interfered with (干涉) 2 I spent it,even when I spent it foolishly.They 3 that by earning money,spending it
10、,and learning from my mistakes,I would become more mature (成熟的) and responsible about how to 4 work,relationships with others,and money.My parents let me do things over which they 5 a great deal.When I was sixteen,6,after I finished high school and before I entered 7,I wanted to travel around Europe
11、.My mother was against the idea of my travelling 8 at such a young age,but my father felt that it would be a great 9 for me.In the end,my father won the argument on the condition that I limited my travelling to France,my mothers home,10 I had many relatives who could 11 shelter and help if I needed
12、it.Such experiences are 12 rare for children in many countries,but in the US they are fairly 13.Most parents start pushing their children at a young age to do small things by themselves.14 they finish high school,many American kids have already had part-time jobs,travelled around the US or other cou
13、ntries on their own,15 a university and maybe even decided on their future career.【语篇解读】本文是一篇记叙文。作者通过自己家庭所发生的事件来说明兼职工作的重要性。1.A.anxiousB.successfulC.disappointedD.proud答案D解析考查形容词辨析。句意:我为挣自己的零花钱感到很骄傲。故选D项。2.A.howB.whetherC.whenD.where答案A解析考查宾语从句引导词辨析。句意:我父母从不干涉我怎样花钱。3.A.believedB.explainedC.suggestedD
14、.mentioned答案A解析考查动词辨析。句意:他们认为,通过挣钱、花钱和从错误中吸取教训,我会变得更加成熟。故选A项。4.A.handleB.dealC.makeD.take答案A解析考查动词辨析。句意:我会对如何处理工作、与他人的关系和金钱负责。工作是用来“处理”的,可知只有A项符合题意。故选A项。5.A.panickedB.sufferedC.worriedD.struggled答案C解析考查形容词辨析。句意:和许多美国父母一样,我的父母也让我做一些他们非常担心的事情。由下文作者的母亲反对作者去欧洲环游以及人情世故知,作者的父母应该非常担心。故选C项。6.A.as a resultB.
15、in realityC.on the wholeD.for example答案D解析考查固定短语辨析。句意:例如,当我16岁的时候,在我高中毕业之后,进入大学之前,我想环游欧洲。as a result结果;in reality实际上;on the whole整体;for example例如。下文举了日常生活中的一个例子。故选D项。7.A.politicsB.businessC.universityD.market答案C解析考查名词辨析。句意:例如,当我16岁的时候,高中毕业之后,进入大学之前,我想环游欧洲。作者高中毕业后当然是要进入大学。故选C项。8.A.aloneB.apartC.along
16、D.aboard答案A解析考查副词辨析。句意:我母亲反对我这么小就独自旅行的想法,但我父亲认为这对我来说是一次很好的经历。此处travel alone为固定搭配,意为 “独自旅行”。而且如果作者组团旅行的话,作者的父母也就不会担心。故选A项。9.A.practiceB.scheduleC.performanceD.experience答案D解析考查名词辨析。句意:我母亲反对我这么小就独自旅行的想法,但我父亲认为这对我来说是一次很好的经历。旅行的主要收获当然是一次“经历”。故选D项。10.A.whichB.whatC.whereD.that答案C解析考查定语从句引导词。句意:法国是我母亲的家,在
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-408590.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
