2020-2021学年高中英语 Unit 4 Astronomy the science of the stars Section Ⅳ Grammar—主语从句课时作业(含解析)新人教版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Astronomy the science of stars Section Grammar主语从句课时作业含解析新人教版必修3 2020 2021 学年
- 资源描述:
-
1、课时作业(十六)Unit 4Astronomy:the science of the starsSection Grammar主语从句(本栏目内容,在学生用书中以独立形式分册装订!).用适当的连接词填空1_ interested me most was how the man escaped from Cuba and made his way to Miami.答案:What2_ her son came back safely made Mrs Wang feel relieved.答案:That3_ will be in charge of the project is quite im
2、portant.答案:Who4_one is the healthiest is uncertain.答案:Which 5_ Mr Green will return from China by plane hasnt been decided yet.答案:When/Whether6_ Bob got such important information is still a mystery.答案:Where/How/When7_ our brain works is being studied by the scientists.答案:How8_ Johnson gave up such
3、a good chance is still unknown.答案:Why9It was reported _ the two companies would carry out a project together.答案:that10It doesnt matter much _ you will come to the party or not.答案:whether11_ Tom moved to Canada suddenly remains a puzzle.答案:Why12_ caused him to be so angry made us curious.答案:What13It
4、is a great pity_you didnt go to Helens birthday party.答案:that14It is not clear_Michael will go camping on the weekend.答案:whether15_ concerns the boss most is how to improve customer service.答案:What.阅读理解Most people have experienced ostracism (孤立) as an observer,whether in school,at work,or among fami
5、ly or friends.Even the people who are not in trouble often couldnt keep calm when it comes to ostracism.And when a group ostracizes someone out of unkind reasons,others usually view it very negatively as unfair.However,outsiders may also judge (评判) ostracism to be acceptable,for example,when the per
6、son ostracized has behaved out of place.A research team from the University of Basel led by the psychologist Dr.Selma Rudert has now researched five studies.These studies are used to examine by what evidence people are influenced in such judgment situations.The number of volunteers in each of the st
7、udies ranges from 30 to 527.The result shows that when somebody is visibly different from the others,the person will be ostracized.We consider that this person is ostracized only because of differences.The researchers showed the volunteers various situations of ostracism.Imagine there were three stu
8、dents in a room.The ideas and suggestions from one of the students were regularly taken no notice by the other two.When the ostracized person was “different” from the other two,for example,outsiders judged the ostracism to be unfair.They were annoyed at the two students.However,when the group member
9、s were more similarsuch as all from the same country,the outsidersviewpoints changed.In this case,they thought the ostracized person was negative,and considered the ostracism on him / her was reasonable.“These studies are important for topics such as ostracism in schools or workplaces,” says Rudert.
10、When people are too heavily influenced by factors on the surface only and dont care actual information,it can quickly lead to misjudgments.“In fact,”says Rudert,“you should always try to understand the whole history behind an ostracism situation before judging.”语篇解读本文是一篇议论文。主要论述了群体内的相似性影响着人们对孤立现象的评判
11、。1What do outsiders think of ostracism?AIt is always unfair.BIt is unkind to others.CIt can be accepted at times.DIt can help people keep calm.解析:细节理解题。根据第一段的“.outsiders may also judge (评判) ostracism to be acceptable.”可知,旁观者有时认为孤立是可以接受的。答案:C2What can we learn from Paragraph 2?AThere are 2,785 volunt
12、eers totally in the studies.BThe ostracized people behave differently from others.CThese studies examine the evidence of peoples differences.DPeople are easily influenced by others when judging somebody.解析:推理判断题。根据第二段的“The result shows that when somebody is visibly different from the others,the pers
13、on will be ostracized.We consider that this person is ostracized only because of differences.”可知,被孤立的人通常行为举止异于他人。答案:B3The outsiders showed negative opinions on the ostracized person when_.Athe person had annoyed themBthere were more similarities among themCtheir ideas were taken no notice by the per
14、sonDthey wanted to have no relationship with the person解析:细节理解题。根据第三段的“.when the group members were more similarsuch as all from the same country,the outsidersviewpoints changed.In this case,they thought the ostracized person was negative,and considered the ostracism on him / her was reasonable.”可知,
15、当小组成员有相似之处的时候,旁观者不会同情被孤立的人。答案:B4Whats Ruderts suggestion on the ostracism?A. Giving support to the ostracized people.BPaying more attention to the ostracized people.CKnowing about the actual situation before judging.DAvoiding talking about ostracized people in schools.解析:细节理解题。根据第四段的“.you should alw
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-410505.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
