2020-2021学年高中英语 Unit 5 Canada—“The True North”Section Ⅳ Grammar—同位语从句课时作业(含解析)新人教版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Canada“The True North”Section Grammar同位语从句课时作业含解析新人教
- 资源描述:
-
1、课时作业(二十)Unit 5Canada“The True North”Section Grammar 同位语从句(本栏目内容,在学生用书中以独立形式分册装订!).单句语法填空1He often asked me the question_the work was worth doing.答案:whether2I have no idea _ I can operate the new machine,so I will ask Mr White for guidance.答案:how3The news _ Donald Trump had won the election excited h
2、is supporters.答案:that4Frankly speaking,there is not much hope _ they are still alive.答案:that5The manager didnt answer the question _ would take his place.答案:who6The fact has worried many scientists _ the earth is becoming warmer and warmer these years.答案:that7. I have no idea _ the journalist could
3、have got his information from.答案:where8Do you still remember your promise _ you will buy me a bike on my birthday?答案:that9The professor showed evidence _ his paper was based on original research.答案:that10The problem_city we are going to,Qingdao or Dalian,is not decided.答案:which.阅读理解After leaving Van
4、couver Airport,I got on the Skytrain to downtown Vancouver.Id hardly sat down when two local ladies got on the train,sat next to me and started chatting with me.When I got to Burrard Station,I asked a passerby for directions to my hotel.He took a lot of time to explain it to me.But I still got confu
5、sed and had to ask another passerby for directions.This time I was guided along the street practically to the door of my hotel.So far,after just 45 minutes in Vancouver,Id met four Vancouverites (温哥华人),all of whom were unbelievably friendly and helpful.Before I came to Canada,I was told Canadians we
6、re friendly.Well,thats really true.When I arrived at my hotel,it was 4:00 pm and I only had one day to explore Vancouver,so after admiring the harbour views from my hotel room,I had a quick shower,cast one more longing glance at the bed,and then stepped out into the bright Vancouver sunshine.It was
7、a sunny spring day.I planned to visit Stanley Park,just a tenminute walk from my hotel,so I took a bike from Spokes Bicycle Rentals and cycled through the park,stopping every few meters to take photos,admire the wildlife and watch the locals enjoying the sunshine.As a traveler,one can walk,bike,or g
8、o roller skating around Vancouvers Stanley Park.Its a popular local hangout (某人常去的地方) whether you want to sunbathe or pose for your wedding photos.I could have hung out in Stanley Park until dusk,but I had to keep moving as two friends and some Vancouver locals were meeting me at the hotel at 6:00 p
9、m.So I had to leave to meet them.If you are interested in my time in Canada,come back to my blog tomorrow.语篇解读作者讲述了他在温哥华的一段旅行经历。1When the writer was on the train to downtown Vancouver,_.Ahe offered to talk with two womenBhe asked some strangers for directionsCtwo local women kept talking with each o
10、therDtwo local women left him a friendly impression解析:细节理解题。根据文章第一段的“two local ladies got on the train,sat next to me and started chatting with me”以及第二段的“So far,after just 45 minutes in Vancouver,Id met four Vancouverites,all of whom were unbelievably friendly and helpful”可知在火车上,两个当地的女人给作者留下了非常友好的印象
11、。答案:D2What does the writer think of Stanley Park?AHe thinks it is too big to take a walk in it.BHe thinks its a poor place to take wedding photos.CHe thinks its a nice place to enjoy sunshine in spring.DHe thinks it is too crowded with too many locals in it.解析:推理判断题。根据文章第四段的“Its a popular local hang
12、out whether you want to sunbathe or pose for your wedding photos”可推断作者认为Stanley Park是一个可以在春天享受阳光的好地方。答案:C3What would the writer do at night?ASpend time with two friends and some locals.BGo to visit some friends at their home.CKeep hanging out in Stanley Park.DTake a good rest at his hotel alone.解析:推
13、理判断题。根据文章第五段的“but I had to keep moving as two friends and some Vancouver locals were meeting me at the hotel at 6:00 pm.So I had to leave to meet them”可推断作者晚上会跟两个朋友和一些本地人待在一起。答案:A4What is this passage mainly about?AThe writers impression of Canadians.BThe writers visit to Vancouver,Canada.CWhy the w
14、riter enjoyed his trip to Canada.DThe writers most unforgettable experience.解析:主旨大意题。作者主要讲述了他在温哥华的旅行经历,故选B。答案:B.完形填空My father was 27 when he died.I was only a few months old.After my fathers death,my mother_1_back to Louisville,Kentucky,where she had grown up.We lived in a small house with her older
15、 sister,Marion.This was a period when being a_2_parent was still considered unusual._3_and openminded,my aunt was the one who played baseball with me in the early summer evenings,who took me horseback riding,and who sat by my bed when I was_4_.She helped me find my first job and_5_her male friends a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-410509.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
