2022版新教材英语人教版选择性必修第二册基础训练:UNIT 4 JOURNEY ACROSS A VAST LAND SECTION Ⅱ LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022版新教材英语人教版选择性必修第二册基础训练:UNIT JOURNEY ACROSS VAST LAND SECTION LEARNING ABOUT
- 资源描述:
-
1、课时评价作业基础达标练. 单句语法填空1.(2020全国卷)The beautiful long branches covered (cover) with pink-colored buds make fantastic decorations.2.(2020山东模考卷) Followed (follow) by a wedding photographer, the couple made a surprise visit to the hospital before heading to the reception.3.Seriously injured (injure), she ha
2、d to be sent to hospital at once.4. Absorbed (absorb)in the book, he didnt notice me enter the room.5.Tsinghua University, founded (found)in 1911, is home to a great number of outstanding figures.6.No flying (fly) machine would fly from New York to Paris at that time.7.It was a very frightening (fri
3、ghten) experience and they were very courageous.8. Hearing (hear)the news, they got excited (excite).9. Given (give)the right kind of training, these teenage soccer players may one day grow into international stars.10.His parents died, leaving (leave)him an orphan.11.When I entered his room, he was
4、buried (bury) in his books.12.He was discouraged (discourage) when he heard his mothers words.13.The cart got stuck (stick) in the mud, but the farmer made no effort to get it out.14. Discussed (discuss) many times, the problems were settled at last.15. Beaten (beat) by the opposite team, we didnt l
5、ose heart.16. Lost (lose) in thought, he almost ran into the car in front of him.17. Driven (drive) by the rising price of gas, many car owners use their cars less frequently.18. Reminded (remind) not to drive after drinking some drivers are still trying their luck, which is really dangerous.19.When
6、 the fire happened, he was frightened (frighten) and his mind was confused (confuse).20.My parents looked astonished (astonish) at my news. 句型转换1.If I am offered great help, I can get rid of all the difficulties. (非谓语动词短语作状语) Offered great help , I can get rid of all the difficulties.2.If he is give
7、n time, hell make a first-class tennis player. (非谓语动词短语作状语) Given time , hell make a first-class tennis player.3.As he is encouraged by the progress he has made, he works harder. (非谓语动词短语作状语) Encouraged by the progress he has made , he works harder.4.She was dressed in white and suddenly appeared be
8、fore us. (非谓语动词短语作状语) Dressed in white , she suddenly appeared before us.5.Aunt Wu came in, and she was followed by her daughter. (非谓语动词短语作状语)Aunt Wu came in, followed by her daughter . 完成句子1.(2020全国卷书面表达)农场位于我们学校附近的山脚下, 四周绿树环绕。(surround)Surrounded by green trees , the farm is located at the foot of
9、 the hill near our school.2.由于别人给安迪提供了一部新电影里的重要角色, 他得到了一个出名的机会。(offer) Offered an important role in a new movie, Andy has a chance to become famous.3.看着这些小雕像,我们都十分兴奋。(excited)Looking at the figurines, we were all very excited .4.沐浴在阳光中我们欢呼雀跃。(bathe) Bathed in the sunshine , we jumped and cheered wit
10、h joy.5.面对困难,我们需要朋友给我们安慰和帮助。(face) Facing difficulties , we need friends to give us comfort and help.素养综合练. 阅读理解(2021山东历城二中高二期末)Since it first opened after four years of construction in 1937 at a cost of 27 million, the Golden Gate Bridge has made its appearance in films and poetry.CNN Travel spent
11、a day climbing into and around the bridge, learning these secrets from the people who know and love it best.Why is it called the Golden Gate Bridge? Its not golden.“The Golden Gate Bridge gets its name because it spans what is called the Golden Gate Strait,”said Paolo Cosulich-Schwartz, spokesman fo
12、r the Golden Gate Bridge, Highway and Transportation District, which operates the bridge. Its a three-mile-long and one-mile-wide body of water that connects the Pacific Ocean to the San Francisco Bay. What color is the bridge? It looks red.“Its not red, although youre not crazy to think so. Visitor
13、s all call it red,”said Russell. “Back in the day, the US Navy, then part of the War Department, oversaw the waterways and wanted to paint this bridge black and yellow for high visibility,”said fellow painter Jarrod Bauer. “They ended up mixing paint to create the color International Orange, which i
14、s similar to the color of red lead,”he said.Does the bridge get entirely painted every year?No, and it doesnt need to be. Its true that the topcoat has been fully repainted over time with new and environmentally-improved International Orange topcoats. Who performs bridge rescues?McVeigh and his fell
15、ow ironworkers, the so-called“Cowboys of the Sky”, have that responsibility. McVeigh has lost count of how many troubled souls hes been called to rescue over the past 17 years. In September in 2018, the bridge started constructing a suicide(自杀)prevention system, also known as the safety net, to keep
16、 people from jumping off the Golden Gate Bridge. Its expected to be completed in 2021.1.Whats the true color of the Golden Gate Bridge?( )A.Red.B.Red lead.C.Black and yellow.D.International Orange.2.Who can probably be called a hero on the Golden Gate Bridge?( )A.McVeigh.B.Jarrod Bauer.C.Russell.D.P
17、aolo.3.What can we know about the Golden Gate Bridge?( )A.It is safer now because of the safety net.B.It got its name because of its color.C.It took much time and money to be built.D.It needs to be repainted once a year.答案:1.D 解析:1.语篇解读 本文是一篇说明文。文章介绍了美国金门大桥的情况,并通过美国有线电视新闻网旅游节目组的实地调查和采访相关人员,向读者分享了一些关
18、于金门大桥的秘密。【命题立意】细节理解题。【解题思路】根据第四段中的“They ended up mixing paint to create the color International Orange, which is similar to the color of red lead”可知,金门大桥最后被漆成国际橙色,类似于red lead(铅丹)。故选D项。答案:2.A 解析:2.【命题立意】推理判断题。【解题思路】根据倒数第二段内容可知, McVeigh和他的搭档们一直为大桥上的安全负责, 在过去的17年里McVeigh也记不清挽救了多少失意想跳桥的人。因此, 他最有可能被称为英雄人
19、物。故选A项。答案:3.C 解析:3.【命题立意】推理判断题。【解题思路】根据第一段中的Since it first opened after four years of construction in 1937 at a cost of 27 million可知,金门大桥历时四年建成,耗资2700万美元。由此可推知, 金门大桥花费了很多时间和金钱才建成。故选C项。. 七选五(2021河南八市联考)Tips for Traveling Internationally with KidsTraveling anywhere with kids can be challenging, who ca
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-420478.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
