2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 2 LOOKING INTO THE FUTURE Section Ⅰ Reading and Thinking习题(含解析)新人教版选择性必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 UNIT LOOKING INTO THE FUTURE Section Reading and Thinking习题含解析新人教版选择性必修第一册 2020
- 资源描述:
-
1、UNIT 2 LOOKING INTO THE FUTURESectionReadingandThinking课后训练提升一、单句语法填空1.The shop assistant often persuaded me buying some unnecessary goods from his shop.答案into2.It is not easy for a tough person like him to make switch.答案a3.Many of us expressed a strong (prefer) for the original plan.答案preference4.I
2、 have a (distance) relative in this small town.答案distant5.The students had a good command English and chatted with the locals happily.答案of6.Alice was very easy-going and she integrated her new job quickly.答案into/with7.He concluded that it was somewhat (normal) for the old man to say such words.答案abn
3、ormal8.A paper relevant this research was published by him last month.答案to9.He warned me swimming in this deep lake.答案against10.Its believed that the affair was (potential) harmful to British aviation.答案potentially二、完成句子1.你可以劝说别人帮助你,或者被劝说去帮助别人。You can persuade others to help you or others.答案be persu
4、aded to help2.他们总是喜欢去国外度假。Theyve always taking their holidays abroad.答案had a preference for3.又过了一个小时,我看到太阳开始从远方升起。Another hour and I see the sun starting to come up .答案in the distance4.我警告她不要那样做,但她还是那样做了。I warned but she went ahead and did that.答案her not to do that5.无论如何这个问题都不能说解决了。can the problem b
5、e said to be solved.答案In no sense三、单句改错1.However,his friend successfully persuaded him having a try.答案havingto have或者在him后面加into2.Farmland is being watched and irrigation systems are being switched on and off remote.答案remoteremotely3.He has never liked meat,and has always had a preference of vegetab
6、les and fruit.答案offor4.The wood on the mountain has caught fire for three days.答案caughtbeen on5.I watched her until she disappeared from sight in a distance.答案athe6.He commanded that roads was built to link castles across the land.答案was(should) be四、阅读理解Have you ever lost your car on a parking lot?It
7、happens.You park and go shopping.When you get back,you have no idea where your car is.Then you start wandering around clicking on your car keys so the alarm goes off.It can be frustrating,especially on a hot,sunny day.You dont need to install(安装) an expensive GPS system to keep track of your car.Tha
8、ts too expensive.But is there a way to track your car without spending too much time and money?Yes,now there is!A California-based start-up company was able to make it a reality.They created a tiny device that works with your smartphone,which could be exactly what youre looking for.What is it?Its ca
9、lled TrackRBravo.It is a state-of-the-art tracking device with the size of a coin.Its changing the way we keep track of the important things in our lives.How does it work?Its easy!Install the free TrackR app on your smartphone,connect the app to your device and youre ready to go!Simply attach TrackR
10、 to whatever you want to keep an eye on.The entire process of setting it up only takes 5 minutes or less.You can attach it to your keys,briefcase,wallet,your latest tech gadgets and anything else you dont want to lose.Then use the TrackR app to locate your missing item in seconds.“This device has sa
11、ved me tons of time and money!” said Johnny Blaze.1.What does the underlined word “frustrating” in paragraph 1 most probably mean?A.Enjoyable.B.Confusing.C.Disappointing.D.Joyful.答案A解析词义猜测题。根据第一段中的“Thenyoustartwanderingaroundclickingonyourcarkeyssothealarmgoesoff.Itcanbefrustrating,especiallyonahot,
12、sunnyday.”可知按动钥匙让警报器鸣响,尤其是在炎热晴朗的天气下,这非常让人厌烦。frustrating意为“令人沮丧的;令人懊恼的”,故选A项。2.Compared with GPS system,what makes TrackR Bravo a better choice?A.Its more challenging.B.Its cheaper.C.Its more reliable.D.Its smaller in size.答案B解析细节理解题。根据最后一段中的“Thisdevicehassavedmetonsoftimeandmoney!”可知,相比GPS系统,TrackRB
13、ravo这种设备节省了很多时间和金钱,故选B项。3.What do we know about TrackR Bravo?A.It can be controlled by human voice.B.It takes a long time to make it work.C.Its users need to pay for its software.D.It can be connected to different objects.答案D解析细节理解题。根据文章倒数第二段中的“Youcanattachittoyourkeys,briefcase,wallet,yourlatesttec
14、hgadgetsandanythingelseyoudontwanttolose.”可知,TrackRBravo可以和不同的东西连接在一起,故选D项。4.In which part of a newspaper is this text most probably taken from?A.Technology.B.Education.C.Economy.D.Culture.答案A解析推理判断题。本文讲述了一款可以和智能手机连接在一起的应用软件,与科技有关,故选A项。五、完形填空(2019云南玉溪第一中学高一上学期期末)I used to have what everyone might ca
15、ll a good life a few years ago,which was because I had a permanent 1 that paid the bills,I had a good family that I was really close to,and I had a place to live in and money in the bank for trips and 2.However,I was bored even if there was nothing much wrong in my life.I wanted more.I really wanted
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-425135.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
