2020-2021学年新教材英语人教版必修第二册课时作业9 UNIT 3 SECTION Ⅰ LISTENING AND SPEAKINGREADING AND THINKING WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语人教版必修第二册课时作业9 UNIT SECTION LISTENING AND SPEAKINGREADING THIN
- 资源描述:
-
1、课时作业9基础检测1I see your blog (博客), and I think you should go to Shanghai.2He got into the driving seat and started the engine (引擎)3If someone in the chat (聊天)room is rude to you, your instinct (本能) is to fire back in the same manner.But try not to do so.4Running out of energy and patience, Jane gave up
2、 her walking along the stream (溪流) and fell to sleep.5You can look up and select from existing users in the database (数据库)6Computers would be useless without software (软件) writers.7When Jason failed to pay his bill, the network (网络) company cut off his Internet connection.8Many people now would rely
3、 on surfing (浏览) the Internet rather than read newspaper for news.9We use games to inspire (激励) children to read and write for pleasure.10The government will get tough (艰难的) with those who avoid paying taxes.1They chatted (chat) a lot on the phone and helped the girl get through the awful days and a
4、lways put her in a good mood.2First, it is so convenient (convenience) to get fast food that it can save a lot of time.3You can also revise the knowledge at the same time and you are sure to benefit from it.4China has been pushing the reform of public hospitals for the benefit of all its citizens.5H
5、e decides to take advantage of the vacation to go on a distant (distance) trip.6Soon, the wolf ran away off the road and disappeared in the distance.7His speech was inspiring (inspire) and touched everyones heart.8People have better access to health care than they used to,and theyre living longer as
6、 a result.9Her neighbours often keep her (she) company in the evenings.10You may find this hard at first but it will pay off when you come to speak.11As the average age of the population increases, there are more and more old people to care for.12Back from his twoyear medical service in Africa, Dr L
7、ee was very happy to see his mother taken good care of at home.13Our teacher chose many important exercises for us, and I went over the language points at the same time.14The suggestion sent (send) to the committee (委员会) was accepted.15Our legs were so heavy and cold that they felt like blocks of ic
8、e.能力提升阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。As Internet users become more dependent on the Internet to store information, are people remembering less? If you know your computer will save information, why store it in your own personal memory, your brain? Experts are wondering if the Internet is changing w
9、hat we remember and how.In a recent study, Professor Betsy Sparrow conducted some experiments.She and her research team wanted to know the Internet is changing memory.In the first experiment, they gave people 40 unimportant facts to type into a computer.The first group of people understood that the
10、computer would save the information.The second group understood that the computer would not save it.Later, the second group remembered the information better.People in the first group knew they could find the information again, so they did not try to remember it.In another experiment, the researcher
11、s gave people facts to remember, and told them where to find the information on the Internet.The information was in a specific computer folder(文件夹)Surprisingly, people later remember the folder location(位置)better than the facts.When people use the Internet, they do not remember the information.Rathe
12、r, they remember how to find it.This is called “transactive memory”According to Sparrow, we are not becoming people with poor memories as a result of the Internet.Instead, computer users are developing stronger transactive memories; that is, people are learning how to organize large amounts of infor
13、mation so that they are able to find it at a later date.This doesnt mean we are becoming either more or less intelligent, but there is no doubt that the way we use memory is changing.这是一篇说明文。随着互联网用户越来越依赖互联网来存储信息,人们的记忆力会下降吗?专家们通过研究表明互联网正在改变我们记忆的内容和方式。1The passage begins with two questions to _.Adescr
14、ibe how to use the InternetBintroduce the main topicCshow the authors attitudeDexplain how to store information答案:B解析:推理判断题。由第一段“Experts are wondering if the Internet is changing what we remember and how.”可知,专家们想知道互联网是否改变了我们所记忆的内容和记忆方式。所以判断出文章以两个问题的形式开头就是要引出文章的主题。故B选项正确。2What can we learn about the
15、first experiment?ASparrows team typed the information into a computer.BThe two groups remembered the information equally well.CThe second group did not understand the information.DThe first group did not try to remember the information.答案:D解析:细节理解题。由第二段“People in the first group knew they could find
16、 the information again, so they did not try to remember it.”可知,第一组的人知道他们可以再次找到这些信息,所以他们并没有努力去记住这些信息。故D选项正确。3In transactive memory, people _.Aremember how to find the informationBkeep the information in mindCchange the quantity of informationDorganize information like a computer答案:A解析:细节理解题。由倒数第二段“Wh
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-440371.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
