2020-2021学年新教材英语人教版必修第二册课时分层作业11 UNIT 4 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语人教版必修第二册课时分层作业11 UNIT WORD版含解析 2020 2021 学年 新教材 英语 人教版 必修 第二 课时 分层 作业 11 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十一).单句语法填空1He sounded both pitiful and eager to get(get)what he wanted.2I greeted to the teacher with “Hello”,and the teacher gave me a sweet smile in return.3With time permitting (permit),well go to visit the Great Wall.4Malaysia is dotted(dot)with plains,forested hills and mountains that co
2、ver both east and west Malaysia.5The memories of the childhood crowded in on me.6There werent enough snacks(snack)on hand for the party.7The Jinggang Mountains stand where the boundaries of four counties(county)meet.8The rolling(roll)ball came to rest at the foot of the hill.9She was a poet(poem)and
3、 expressed her feelings in the form of poetry.10Every city has its own set of traditions and customs(custom).阅读理解Historians and archaeologists have defined periods of human history for centuries by the technologies or materials that made the greatest impact on society. This includes the Stone Age, t
4、he Bronze Age, and the Iron Age. But what age are we in now? That question can be answered with one word for some researchers. Plastics.“Plastic has redefined our material culture and the artifacts we leave behind. It will be found in stratified(分层的)layers in our trash deposits(沉积层).” Thats accordin
5、g to John Marston, an archaeologist.The wide variety of synthetic polymers(合成聚合物)would not exist if it werent for human action. About six billion tons of plastics have been made and spread around the planet. They have been spread from forests to oceans ever since the first plastic polymers were inve
6、nted.Plastics are one of the most significant changes that humans have made to the Earths makeup. Most plastics dont easily degrade. This only adds to the problem. Recycling isnt an adequate solution. Not all types of plastic are easily recyclable. And there are only a few recycling plants that can
7、process all varieties of plastic.According to Debra Winter, writer for The Atlantic, this means that many of the materials thrown into recycling bins can cross the planet several times before they are processed. They are made into rugs, sweaters, or they are used to make other bottles. Millions of t
8、ons of plastics are recycled every year, but millions more end up in landfills or the ocean. The problem has reached the point where its possible that in just a few decades there might be more plastic in the worlds oceans than fishes.“Plastics have a supposed lifespan of over 500 years, so its safe
9、to say that every plastic bottle you have used exists somewhere on this planet, in some form or another,” Winter writes.The damage may already be done. It may be too late for human populations worldwide to change their plastic using ways. So the Plastic Age might soon take its place next to the Bron
10、ze Age and the Iron Age in the history of human civilization.1Why do people call our age the Plastic Age?ABecause plastics are not naturally made.BBecause humans create plastics.CBecause plastics influence the world greatly.DBecause historians and archaeologists think so.C推理判断题。根据第一段第一句可知,历史学家和考古学家是
11、使用对社会造成最大影响的技术或材料来界定人类历史时期的,由此可推知,我们称现在这个时代为塑料时代的原因是塑料极大地影响了世界,故C项正确。2According to the passage, how are most plastics dealt with currently?AThey are recycled.BThey are degraded.CThey are thrown away.DThey are made into bottles.C细节理解题。根据第五段中的“Millions of tons of plastics are recycled every year, but
12、millions more end up in landfills or the ocean”可知,可回收的塑料垃圾较少,更多的塑料垃圾最终被扔到垃圾场或海洋中了,故C项正确。3What is the authors attitude to the Plastic Age?ANegative.BAmbiguous.CFavorable. DUnconcerned.A观点态度题。根据全文内容可知,作者在文章中描述了塑料垃圾对社会的巨大的负面影响,尤其在最后一段中作者提到,塑料垃圾对社会可能已经造成了损害,人们改变使用塑料的方式可能太晚了。由此可推知,作者对塑料时代持消极态度。故A项正确。4Wha
13、t is the main idea of this passage?APlastics have ruined our environment.BWe must stop using plastics altogether.CHuman beings are in the Plastic Age.DPlastics are significant to human development.C主旨大意题。通读全文可知,本文主要讲述的是我们人类现在处于塑料时代并解释了我们这个时代被称为塑料时代的原因,由此可推知,C项最符合文意。.完形填空It isnt every day that people
14、 from two different cultures are brought together to form a new union.This 1 recently when I attended the wedding of my friend,an Englishman,who was married to a lovely Greek lady.Nowadays,there are many such unions but not all unions have been 2 and honestly accepted.A wedding celebration,thus,is a
15、 great opportunity to 3 that negative opinion.People can get to establish a lifelong relationship,which will later be shared when their offspring(后代)can receive and benefit from such a family.We all need to 4 new understandings of others who join in our nation,family and community.Such new arrivals
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-440373.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
重庆市綦江实验中学校高中英语必修五课件UNIT3阶段复习课 .ppt
