2020-2021学年新教材英语人教版选择性必修第一册单元加餐练1 UNIT 1 PEOPLE OF ACHIEVEMENT WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语人教版选择性必修第一册单元加餐练1 UNIT PEOPLE OF ACHIEVEMENT WORD版含解析 2020 2021 学年 新教材 英语 人教版 选择性 必修
- 资源描述:
-
1、单元加餐练.阅读理解Not every parent looks at education in the same light. Some prefer the public school approach, while other parents would rather take their childs learning experience into their own hands at home.Reports state there has been a 75 percent increase in homeschooling in the US since 1999. Over
2、two million American children are homeschooled now. Parents can tailor(定做) their childrens classes, environment and schedule in order to fit the needs of the family, which is very convenient.There is a dark side to this educational freedom,though. Homeschooling is completely legal, but in most state
3、s parents are only required to sign a paper expressing their intention to homeschool their child. It is only when there is doubt of misconduct or mistreatment that officials will look more into the authenticity(可靠性) of the level of education and care of the child within the home.Blindly trusting par
4、ents to give their kids a proper learning experience at home without any outside intervention (干预) is putting children at risk for losing out on a basic standard education. There is no confirmed statistic that shows homeschooled children do any better in study than those in public and private school
5、s. A study in 2013, in fact, showed homeschoolers can be at a disadvantage and pointed out a serious educational gap.Homeschooling can also create more opportunities for mistreatment in households that struggle with home violence. One frightening case in particular involved 10yearold Raashanai Jones
6、, who was found dead in her home, where her mother was supposed to be providing a safe haven and a basic education for her. Raashanai was 55 pounds, and neighbors didnt even know she existed because they had never seen her outside.Many times when there is a problem with a child, whether it being men
7、tal, physical or educational, teachers and peers are the first to take notice. Taking this opportunity away from the child without giving back is a huge harm to the child and the community at large.这是一篇说明文。有报告指出,自1999年以来,美国在家上学的人数增加了75%。现在有200多万美国儿童在家接受教育。父母可以根据家庭的需要来调整孩子的课程、环境和时间表,这是非常方便的。同时文章指出了这种
8、教育方式也有不利的方面,如会使孩子面临失去基本标准教育的风险等问题。1According to Paragraph 2, some parents prefer homeschooling because _.Ahomeschooling can save much moneyBthey can control their childrens educationCthey want their children to stay in a safer placeDthey want their children to help them with housework答案:B解析:细节理解题。根据
9、第二段的“Parents can tailor (定做) their childrens classes, environment and schedule in order to fit the needs of the family, which is very convenient.”可知,许多家长选择在家教育孩子是因为他们能够掌控孩子的教育。故选B。2What can be inferred about homeschooling in Paragraph 3?AIt should be made illegal in the US.BIt has more disadvantages
10、 than advantages.CIt has no authenticity of the level of education.DIts easy for parents to get the permission for that答案:D解析:推理判断题。根据第三段的“but in most states parents are only required to sign a paper expressing their intention to homeschool their child”可推断,申请在家教育孩子并没有什么门槛。故选D。3Why does the author gi
11、ve the example of 10yearold Raashanai Jones?ATo show her mother is cruel.BTo show children should go outdoors.CTo show homeschooling may not be safe for kids.DTo show home violence is dangerous.答案:C解析:推理判断题。根据第五段的“One frightening case in particular involved 10yearold Raashanai Jones, who was found d
12、ead in her home, where her mother was supposed to be providing a safe haven and a basic education for her.”可知这个例子能够表明在家上学对于孩子来说并不一定是安全的。故选C。4Whats most probably the authors attitude towards homeschooling?ASupportive.BConcerned.CScared.DUninterested.答案:B解析:推理判断题。根据第五段中的“One frightening case ”和最后一段最后一
13、句“Taking this opportunity away from the child without giving back is a huge harm to the child and the community at large.”等信息,可以看出作者对在家教育孩子感到担忧。故选B。.七选五Change is scary._1_It can go hand in hand with the fear that we might hurt someone else if we think about ourselves. The truth is that youre so much
14、 more courageous than you give yourself credit for and far stronger than you realize. Here are some ways that you can use to help yourself make the process of creating change more manageable.Make change into small bite size pieces._2_Remember that as long as you attempt to take regular practice towa
15、rds your goal, such as eating more healthily every day, or walking twenty minutes a day, youre heading in the right direction to make changes.Form a habit of keeping a diary every day. Writing a journal every night before going to bed can effectively help you cope with the emotional impact of the ch
16、ange process. Go to grab a pen or pencil and remember a journal is not for being neat and tidy with good spelling._3_.Rest is essential to success. Have a rest and take time out to build your energy._4_If we dont give ourselves time to rest, we just end up burning out by the constant striving and wo
17、rry. As we dont have the energy to keep going, we have to give up!_5_Just accept it! Im sorry to say that unless some people are really secure in themselves and truly happy in their own life, theyre never going to like your changes. This has nothing to do with whether they love you or not. They are
18、just for selfpreservation! Therefore, give them a little time to adjust and get used to it.AIt is a step into the unknown.BIts not being lazy to have time out.CNo one else is going to like your changes.DDont try to eat the elephant in one sitting.ECreating change is about building your character.FKe
19、ep repeating your small steps over and over again.GIts a private place where you can speak out your inner thoughts.文章教会我们怎样改变,通过什么样的方式去改变。1A解析:由 Change is scary. _1_ It can go hand in hand with the fear that we might hurt someone else if we think about ourselves.可知,改变是很吓人的,如果我们只考虑自己我们很可能就伤害了别人,所以改变可
20、能是未知的,所以可以推出A。2D解析:由 Make change into small bite size pieces.可知,改变要从小事做起,所以D选项“不要试图一顿吃进去一头大象”正确。3G解析:前文是讲养成写日记的习惯,日记是一个私人的空间,所以G符合题意。4B解析:由前文的Have a rest and take time out to build your energy.可知,休息可以养好你的精力,所以我们休息并不是懒惰,所以选B。5C解析:由Just accept it!可知,没有人会喜欢你的改变,所以我们要接受,故选C。.完形填空At my daughters recent g
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-440377.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
