2020-2021学年新教材英语外研版必修第一册课时作业:UNIT 6 AT ONE WITH NATURE 第一课时 STARTING OUT .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语外研版必修第一册课时作业:UNIT AT ONE WITH NATURE 第一课时STARTING OUT 2020 2021 学年 新教材 英语 外研版 必修 一册
- 资源描述:
-
1、课时作业16Starting out & Understanding ideasOnce, there were several researchers in the forest, trying to study the rarest creature in the world.No one had _1_ it, and its existence(存在) was only known by some remains, and by its call.The call was _2_ and different from other animals.Everyone wanted to b
2、e the _3_ to photograph and study it.The animal was _4_ at night, so during the day the researchers would study or discuss other matters to _5_ their time.The most _6_ of them was Sir Walter Tick Fondler.Every day, he would spend an hour sitting at his desk, putting all his things in their _7_ place
3、.This gentleman was such a perfect example of the famous English obsession(痴迷) with order.The researchers spent many nights in that area _8_ the creature appeared, and before it did so some of them even _9_ its existence.It appeared _10_, while everything was quiet.Only a few meters away, the resear
4、chers heard its call. _11_, it lasted only a short period of time.All the noise of the researchers _12_ their cameras and notebooks scared the creature, and it _13_ away before it could be seen clearly or studied in any detail.The next morning they all compared their _14_.Some had managed to _15_ it
5、s call, others had noted down how it moved, and the most _16_ of all had even managed to photograph parts of its body.They all _17_ each other on what they had got, but when they saw what Sir Walter had they were _18_.He had taken several _19_ photos of the creature! They could see the whole creatur
6、e clearly!They now _20_ that his obsession with order had been the best way to prepare himself for working in the dark.文章大意:本文是记叙文。文章讲述了一群研究人员在森林里寻找稀有动物的经历。1A.trained BseenCexpected Ddisturbed答案:B解析:根据下文的its existence(存在) was only known by some remains, and by its call可知,没有人“见过(seen)”这种动物,大家只能通过它的尸骨
7、和叫声来判断它还存在。2A.fine BnormalCspecial Dpopular答案:C解析:根据下文的different from other animals可知,这种动物的叫声很“特别(special)”,不同于其他动物的叫声。3A.one BbestCnext Dfirst答案:D解析:既然大家都没见过这种动物,肯定每个人都希望成为“第一个(first)”拍到这种动物的人。4A.active BquietCgentle Dcrazy答案:A解析:这种动物在晚上比较“活跃(active)”,所以研究人员会研究或讨论一下其他事物来“打发(pass)”白天的时间。5A.pass Bfix
8、Cwatch Dwaste答案:A解析:参见上题解析。6A.unsuccessful BfamiliarCunusual Dfamous答案:C解析:根据上文的study or discuss other matters以及下文的spend an hour sitting at his desk可知,Walter先生“与众不同(unusual)”。7A.new BproperCsecret Dfavorite答案:B解析:根据下文的obsession(痴迷) with order可知,Walter先生很在意顺序,所以他个人物品的摆放也有一定的顺序,每天他都会花一个小时把所有东西放在“正确的(p
9、roper)”位置。8A.since BuntilCunless Dbefore答案:D解析:这些研究人员等了好几个晚上,这种动物才出现。before在之前。9A.proved BforgotCguessed Ddoubted答案:D解析:在这种动物出现之前,有些研究人员甚至“怀疑(doubted)”它是不是真的存在。10A.calmly BsuddenlyCnaturally Dimmediately答案:B解析:根据下文的while everything was quiet可知,四周都静悄悄的时候,这种动物“突然(suddenly)”出现了。11A.However BThereforeCB
10、esides DInstead答案:A解析:根据下文的lasted only a short period of time可知,此处表示转折。12A.using BdroppingClooking for Dputting down答案:C解析:根据最后一段的his obsession with order had been the best way to prepare himself for working in the dark可知,Walter先生的设备摆放有序,他可以轻松地找到照相机和笔记本,而其他人却是慌慌张张地“寻找(looking for)”这些东西,产生了很大动静。13A.t
11、urned BdiedCstayed Dran答案:D解析:根据scared the creature可知,这种动物被这些动静吓“跑(ran away)”了。14A.cameras BfindingsCstories Dspeed答案:B解析:根据下文的had noted down how it moved可知,第二天一早他们开始比较他们的“收获(findings)”。15A.hear BanswerCrecord Dappreciate答案:C解析:有的成功地“录(record)”了它的叫声,有的记下了它的移动方式,最“幸运的(fortunate)”人则拍到了它身体的一部分。16A.stro
12、ngminded BfortunateCintelligent Dhardworking答案:B解析:参见上题解析。17A.congratulated BfedCadvised Dasked答案:A解析:他们相互“祝贺(congratulated)”着彼此的收获。18A.afraid BworriedCshocked Dbored答案:C解析:根据下文中的They could see the whole creature clearly!可知,当他们看到Walter先生的收获时,他们感到很“震惊(shocked)”,他竟然拍到了这种动物的“完整的(complete)”照片。19A.quick
13、BlovelyCsimilar Dcomplete答案:D解析:参见上题解析。20A.understood BsuggestedCexplained Dimagined答案:A解析:他们现在“明白(understood)”了Walter先生平时井然有序的做法可以帮助他更好地在夜幕下工作。AIt was a cold March day in High Point, North Carolina.The girls on the Wesleyan Academy softball were waiting for their next turns at bat during practice,
14、stamping their feet to stay warm.Eighthgrader Taylor Bisbee shivered(发抖) a little as she watched her teammate Paris White play.The two didnt know each other wellTaylor had just moved to town a month or so before.Suddenly, Paris fell to the ground.“Pariss eyes rolled back,” Taylor says.“She started s
15、haking.I knew it was an emergency.”It certainly was.Paris had suffered a sudden heart failure.Without immediate medical care, Paris would die. At first, no one moved.The girls were in shock.Then the softball coach shouted out, “Does anyone know CPR?”CPR is a lifesaving technique.To do CPR, you press
16、 on the sick persons chest so that blood moves through the body and takes oxygen to organs.Without oxygen the brain is damaged quickly.Amazingly, Taylor had just taken a CPR course the day before.Still, she hesitated.She didnt think she knew it well enough.But when no one else came forward, Taylor r
17、an to Paris and began doing CPR.“It was scary.I knew it was the difference between life and death,” says Taylor.Taylors swift action helped her teammates calm down.One girl called 911.Two more ran to get the school nurse, who brought a defibrillator, an electronic device(器械) that can shock the heart
18、 back into work.Luck stayed with them: Pariss heartbeat returned.“I know I was really lucky,” Paris says now.“Most people dont survive this.My team saved my life.”Experts say Paris is right: For a sudden heart failure, the single best chance for survival is having someone nearby step in and do CPR q
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-440565.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
