2020-2021学年新教材译林版英语必修第二册课时分层作业:UNIT 3 突破语法大冲关 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材译林版英语必修第二册课时分层作业:UNIT 突破语法大冲关 WORD版含解析 2020 2021 学年
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(八).单句语法填空1We dont need to update the database weekly, monthly, or even annually(annual)2The police are hunting (hunt) for the attacker at present.3Many families on low incomes (income) will be unable to afford to buy their own home.4In the history of education, humans made a special effort to
2、 pass down its valuable traditions.5Fellow villagers work around him, earning (earn) about $2 a day.6Lily promised that she would tell (tell) him.7He said he would be (be) here at eight oclock tonight.8I was about to leave(leave) when it began to rain.9He said that he would take (take) care of the b
3、aby from then on.10I already told Mark that when he arrived, we would go (go) out for dinner.完形填空It was a warm, sunny Saturday afternoon some fifteen or sixteen years ago.I took my two kids to the local playground.As soon as we got there my daughter headed for the swings(秋千)and asked for a 1 I notic
4、ed another little girl 2 to get her own swing going high as I was helping my daughter to go higher and higher.I walked over to the little girl and asked 3 she needed help.She smiled and said YES and I soon had her feet flying towards the 4 while she laughed happily.For the next two hours I found mys
5、elf pushing swings and playing games with my daughter and the little girl.By the time we headed home, I was physically tired, but my spirits were flying 5 than those swings.Three years later I was tired again after a days work.Still, I needed to 6 my kids from their school before heading home.I stoo
6、d in the 7 waiting area waiting for my children.Suddenly, I felt two 8 arms wrapped around my legs.I looked down and there was the little girl I met 3 years before on the 9 smiling up at me.She gave me a big hug before running away to 10 the school bus.As I watched her 11 , I didnt feel tired any mo
7、re and my spirits were once again 12 with that swing.The love we share with others will find its way back to us.It will travel from heart to heart.It may take seconds or it may take 13 The law of love,though is never broken.We will get back what we give.We will harvest what we 14 The kindness we giv
8、e and the joy we create will always come back to 15 us.【语篇解读】这是一篇记叙文。作者回忆了十六年前帮助一个小女孩荡秋千,三年之后,在学校外偶遇小女孩,小女孩仍然认出了作者,给了作者一个大大的拥抱。这件事使作者十分感动,同时也明白了所有的善意都是会有回报的。告诉我们“播种什么,收获什么”的道理。1A.jumpBpullCpushDclimbC由下文 “For the next two hours I found myself pushing swings.”可知,在接下来的两个小时里,我发现自己一直在推秋千。所以判断出荡秋千是需要推的。故
9、C选项切题。2A.failedBdecidedCstoppedDmanagedA由下文“I walked over to the little girl and asked she needed help”可知,作者走向小女孩,问她是否需要帮助。所以小女孩正试图把自己的秋千荡起来,但却没有成功。所以作者才会去帮助她。故A选项切题。3A.whyBhowCwhenDwhetherD由下文 “She smiled and said YES”可知,小女孩笑了笑说需要,所以这句是对上句whether引导的宾语从句的回答。D选项切题。4A.cloudsBgroundCswingDtreesA这里cloud
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-441014.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
