2020版高中英语Module4ASocialSurvey_MyNeighbourhoodSectionⅣGrammar.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 高中英语 Module4ASocialSurvey_MyNeighbourhoodSection Grammar
- 资源描述:
-
1、Section Grammar & Writing课时作业.单句语法填空1During the journey, we exchanged (exchange) addresses and promised to write to each other.2All the approaches (approach) to the airport were cut off because of the heavy snow.3Of the six people in the plane that crashed, only one survived (survive)4The exhausted
2、young man cant afford to buy (buy) a new house in the big city.5Give the names of two people who can be contacted (contact) in an emergency.6They have trained a great many young workers for our factory.7The closure of the factory has left hundreds of men unemployed (employ)8As far as Im concerned, t
3、he frightened kid is just starved for attention.9I was fortunate (fortune) enough to stand out in the interview for the company.10The expert dealt with the problem in a highly professional (profession) way.阅读理解APeter loved to shop used articles.Almost a month ago, he bought a popular word game that
4、used little pieces of wood with different letters on them.As he was purchasing it, the salesgirl said,“Uh, look, the game box hasnt even been opened yet.That might be worth some money.”Peter examined the box, and, sure enough, it was completely covered in factorysealed plastic.And he saw a date of 1
5、973 on the back of the box.“You should put that up for auction (拍卖)on the Internet, and see what happens.” the salesgirl said.“Yes, youre right.People like something rare.” Peter agreed,“I cant imagine there being very many unopened boxes of this game still around 40 years later.”“Dont forget to tel
6、l me if you sell it.” the salesgirl smiled.“No problem.” Peter said.After he got home, Peter went online to several auction websites looking for his game.But he couldnt find it.Then he typed in the name of the word game and hit Search.The search result was 543 websites containing information about t
7、he changes of the game.Over the years, the game had been produced using letters in different sizes and game boards in different colors.He also found some lists of game fans looking for various versions of the game.Peter emailed some of them, telling them what he had.Two weeks later, Peter went back
8、to the shop.“Hello.Do you still remember the unopened word game?”The salesgirl looked at him for a second, then recognized him and said,“Oh, hi!”“Ive got something for you,” Peter said.“I sold the game and made $1,000.Thank you for your suggestion.” He handed her three $ 100 bills.“Wow!” the salesgi
9、rl cried out.“Thank you, I never expected it.”【解题导语】这是一篇故事类阅读。文章通过讲述Peter听了女销售员的建议,买了一个游戏盒,赚了钱。为了表示感谢,他给了这位女销售员300美元作为回报的故事,说明了我们应该感激别人的帮助。1Which of the following best describes Peters word game?AIt was made around 40 years ago.BIt had game boards in different sizes.CIt was kept in a plastic bag wit
10、h a seal.DIt had little pieces of wood in different colors.解析:选A细节理解题。答案定位在第四段“Peter agreed,I cant imagine there being very many unopened boxes of this game still around 40 years later.” 可知这个游戏盒子大约是在40年前制造的。故选A。2What did the salesgirl probably think of Peters word game?AOld and handy.BRare and valua
11、ble.CClassic and attractive.DColorful and interesting.解析:选B推理判断题。答案定位在第一段“.the salesgirl said,Uh, look, the game box hasnt even been opened yet.That might be worth some money.”可知这个女销售员认为这个游戏盒子没有被打开过,可能很罕见并且值钱。故选B。3What happened at the end of the story?APeter gave the girl $300 as a reward.BThe sales
12、girl became Peters friend.CPeter returned the word game for $ 1,000.DThe salesgirl felt confused to see Peter again.解析:选A细节理解题。答案定位在倒数第二段“Peter said.I sold the game and made $1,000.Thank you for your suggestion. He handed her three $ 100 bills.”可知Peter感谢这位女销售员的建议,给了她 300 美元作为回报。故选A。BDo you always ag
13、ree to do things that you are unwilling to do?Are you the type of person who always says “yes”?Ive come to learn that it is very important to learn to say NO! Its okay.People are still going to like you.They may even respect you more because they know you are honest.Im not saying to say “no” to some
14、one who really needs your help.Im talking about refusing that meeting that you really do not want to attend or that birthday party that you dont want to be a guest at.Think for a moment how you feel when you say YES to something that you really dont want to do.If youre like I once was,you cant sleep
15、 at night and you think about it too much.It weighs on your mind.You try to find ways out.Whatever youre saying to yourself,if you really wanted to go,you wouldnt have all of these thoughts.So,why not just say NO from the beginning?Maybe you feel like if you dont show up at the meeting (by the way,i
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-442658.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
