2020版高中英语Module5ALessoninaLabSectionⅢGrammar练习外研版必修1.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 高中英语 Module5ALessoninaLabSection Grammar 练习 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、Section Grammar能力提升.阅读理解AScience experiments are a fun way for kids to learn all about science.I will introduce a few great experiments and teach your child all about the wonders of inertia (惯性)Coin ShootYoull need some coins, at least eleven, and a smooth table.Stack (堆叠) all but one of the coins o
2、n the smooth table, making sure that the “high rise” is straight.Coins with wide edges make this experiment easy to do.Flick (弹) the extra coin quickly towards the bottom of the stack so that it hits the bottom coin.The bottom coin from the stack should shoot out from under the other coins without c
3、hanging the rest of the stack.With good aim and quick flicks of your finger, you should be able to shoot all of the coins out of the stack one by one.Because the inertia of the stack of coins is so great, the force from the flicked coin is not enough to make the entire stack move or fall down.The Pe
4、ncil StandingPlace a narrow piece of paper on a smooth table.Hold the paper so that most of it hangs off the table.Place a pencil on the paper so that it is standing straight.Now, slowly try to pull the paper out from under the pencil.What happens? Set up the paper and pencil again, and give the pap
5、er a fast pull.What happens to the pencil this time?Since the still pencil wants to stay at rest, it will be against the fast movement of the paper.This means that when the paper is moved quickly out from under the pencil, the pencil remains standing straight.If the paper is moved slowly, the moveme
6、nt has a chance to influence the pencil, and it will fall down.【语篇解读】科学实验能够帮你直观地探索科学奥秘。本文教你如何了解惯性的存在。1Which of the following is used in both of the two experiments?AA narrow piece of paper.BA number of coins.CA smooth table.DA new pencil.解析:选C细节理解题。由第二段第一句和第三段第一句可知,两个实验中都用到了a smooth table。2What resu
7、lt can we get if we do the first experiment well?AThe stack of coins fall down on the table.BThe bottom coin is flicked out of the stack.CAll of the coins are taken away from the table.DAll of the coins are shot out of the stack one by one.解析:选D细节理解题。根据第二段倒数第二句可知,如果将这个实验做好,摞起来的硬币会一枚一枚地被击出。3Most of t
8、he paper hangs off the table so that _.Awe can pull it quicklyBwe can take hold of itCit can influence the pencilDthe pencil can stand straight解析:选A推理判断题。根据第三段倒数第二句“Set up the paper and pencil again,and give the paper a fast pull.”可推知,这样放纸条是为了能够迅速地抽出纸条,故答案为A项。4If we pull the paper slowly out from un
9、der the pencil, the pencil will _.Amove slowly with the paperBstand straight on the tableCbe shot out from the tableDfall down on the table解析:选D细节理解题。根据文章最后一句可知,如果慢慢地抽出铅笔下面的纸条,那么纸条就会影响到铅笔,铅笔就会倒在桌子上。BIf you want to stay young, sit down and have a good think. This is the research finding of a team of
10、Japanese doctors, who say that most of our brains are not getting enough exercise and, as a result, we are growing old unnecessarily soon.Professor Taiju Matsuzawa wanted to find out why quite healthy farmers in northern Japan appeared to be losing their ability to think and reason at a rather early
11、 age,and how the speed of getting old could be slowed down.With a team of researchers at Tokyo National University, he set about measuring brain volumes (脑量) of a thousand people of different ages with different jobs. Computer technology helped the researchers to get most exact measurements of the v
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-442665.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
