2020版高中英语Module6TheInternetandTelecommunicationsSectionⅢIntegratingSkills.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 高中英语 Module6TheInternetandTelecommunicationsSection IntegratingSkills
- 资源描述:
-
1、 Section Integrating Skills & Cultural Corner课时作业.单句语法填空1He is a frequent(frequently) visitor to our house.He often comes to see us.2We aim to help disabled students to live and study independently (independent)3The team will definitely(definite) lose if he doesnt play.4With his attention concentrat
2、ed (concentrate) on a book,he didnt notice me come in.5We couldnt eat in the restaurant because none of us had money with us.6Is this film interesting?Yes,but I am sure it wont interest everyone.7The letter is too long.Can you shorten (short) it a little?8Kicking (kick) a wet football can hurt your
3、foot if you are not careful.9Compared (compare) with his room,my room is even smaller.10Tom is one of the top students in our school and the scores hes got in each exam are always far above average.单句改错1By average, women live between five and seven years longer than men.ByOn2Production in the factor
4、y stopped because of frequently power failures.frequentlyfrequent3The job will make him independent on his parents.onof4I agree with most of what you said, but I dont agree with anything.anythingeverything5With his attention concentrating on a book, he didnt notice me come in.concentratingconcentrat
5、ed.阅读理解AHave you ever had a troubling problem that has left you wondering where to turn for help?Eve Hobsbawm is a life adviser.She offers advice to people struggling with all kinds of problems, from relationship difficulties to what to cook for dinner.She does this through a website inviting people
6、 to email her with their problems.Theres nothing unusual about that, except for the fact that Eve is only eight years old.This junior troubleshooter, who also goes by the name “Miss Evie Mouse” lives in London with her parents.Not only is Miss Mouse willing to lend an ear to her clients, she will al
7、so offer them a helping hand, for a fee of course.She charges between 10p for advice on little, everyday worries and 1 for more complicated problems.Her areas of expert knowledge, if not of experience, are problems about love, life and worklife balance.A problem shared is a problem halved, but Eve c
8、ant always help.A note on the site states that she cant answer questions like “Does space ever end?” and she wont solve schoolworkrelated problems, especially not maths.She explained to the Guardian newspaper that she was inspired to set up the company by her father who runs a tech startup.Eve said,
9、“As soon as I saw his business and understood the kinds of things businesses do, I thought thats what Im going to do.”But since setting up her company in December she has been so overwhelmed with messages that she has had to take a step back.“There has been a lot of sudden interest in my site, which
10、 is nice,” she says,“but I need to do my homework too, so I wont be solving any more problems for a bit.”【解题导语】本文是一篇记叙文,讲述了一个只有8岁的小女孩成为了一个不同寻常的顾问,她通过自己的网站帮助别人解决问题,她表示她的创业灵感来自于她的爸爸。1Eve Hobsbawm is an unusual adviser because she _.Aasks for fees for her adviceBis just a pupil at primary schoolCis an
11、expert in worklife balanceDanswers questions on the Internet解析:选B细节理解题。根据第一段中的“Theres nothing unusual about that, except for the fact that Eve is only eight years old.”可知,Eve是一个不同寻常的顾问是因为她是一个只有8岁的小学生,故B项正确。2What is peoples attitude towards Eves website?AInterested.BDisapproving.CDoubtful.DUnconcerne
12、d.解析:选A观点态度题。根据最后一段中的“There has been a lot of sudden interest in my site, which is nice”可知,人们对她的网站很感兴趣,故A项正确。3Which of the following can best describe Eve?AShe has a lot of experience in life.BShe is very popular among students.CShe has a natural talent for business.DShe is warmhearted and ready to
13、help.解析:选C推理判断题。根据倒数第二段中的“As soon as I saw his business and understood the kinds of things businesses do, I thought thats what Im going to do.”可知,Eve一看到爸爸的公司和了解所有的业务就知道这是她要做的,由此可知她很有经商天赋,故C项正确。4Where is the passage most likely to have been taken from?AA book review.BA speech.CAn advertisement.DA new
14、s report.解析:选D推理判断题。本文讲述了一个只有8岁的小女孩通过自己的网站帮助别人解决问题的故事,再结合倒数第二段中的“She explained to the Guardian newspaper”可知,英国卫报也采访过Eve,由此推知本文可能来自一篇新闻报道,故D项正确。B(2019陕西省渭南中学高一第三次质量检测)Every time your fingers touch your cell phone, they leave behind trace of amounts of chemicals.And each chemical offers clues to you a
15、nd your activities.By studying them, scientists might be able to piece together a story about your recent life, a new study finds.A molecule (分子)is a group of atoms.It is the smallest amounts of some chemicals.Your skin is covered in molecules picked up by everything you touched.With each new thing
16、your skin contacts, you leave behind some small share of what itd touched earlier.Researchers at the University of California, San Diego (UCSD)recently studied such chemical leftovers on the phones of 39 volunteers.The study was led by biochemist Amina Bouslimani.To explore those residues (剩余物), the
17、 UCSD team wiped the surface of each volunteers phone with a cotton swab (药签)The scientists also swabbed each persons right hand.Then the researchers compared the chemicals found on each cell phone.The scientists discovered as many of the molecules as they could.They then compared those to a databas
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-442674.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
