2020版高中英语Unit1FriendshipSectionⅡWarmingUp.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 高中英语 Unit1FriendshipSection WarmingUp
- 资源描述:
-
1、 Section Warming Up & ReadingLanguage Points课时作业.单句语法填空1It is on the farm where we worked together that we got to know each other.2While playing (play) with his children outdoors, the father felt very happy.3I have to believe that encouragement is so powerful (power) that it can change a person.4It
2、was no pleasure watching (watch) the football match at home alone, so I went to the bar.5In my opinion, he didnt hurt you on purpose.6Having set down all that the teacher required, he set about doing (do)the experiment following the teachers instruction.7As far as Im concerned (concern), riding bicy
3、cles is a good solution.8Hearing what father had said, the crying child soon calmed down.9Not until he went through real hardship did he realize the love we have for our families is important.10It was the second time that he had visited (visit) the farm.单句改错1After the earthquake, the people set out
4、rebuilding their homes.outabout或rebuildingto rebuild2While climbed the mountain, we enjoyed the warm sunshine and a beautiful view.climbedclimbing3It was on my way to school where I met Mary last night.wherethat4It is the first time that she had got the chance to travel abroad.iswas或hadhas5The boy w
5、asted an entirely morning in playing computer games. entirelyentire6Its no good talk without doing anything.talktalking.阅读理解You know how wonderful you are, and you know that others know how wonderful you are, but what do you do when admiration crosses over the line into jealousy (嫉妒)? For most teens
6、 there will come a day when you realize that one of your friends is jealous and that this jealousy is hurting your friendship. When this happens it can seem like there is nothing that you can do, but the good news is that there is.Dont let jealousy spoil your friendship. Deal with it confidently and
7、 you might be back to normal much sooner than you think.It can be hard to walk up to a friend and ask them what the problem is, but if you want to save your friendship youll have to do just that.Dont approach them and ask why they are jealous of you unless of course you want to appear totally concei
8、ted (逞能的), just take some time alone with them and let them know that youve been feeling like theres been something coming between you.If they refuse to respond, then use the opportunities to explain how you have been feeling.Chances are that something you say will strike a nerve and your friend wil
9、l open up as well.When you figure out what is annoying your friend, ask him or her what (s)he thinks would make the situation better. If, for example, (s)he says that (s)he feels like (s)he doesnt get to spend any time with you because of your being off with your new friends from the swim team then
10、maybe you could invite him or her along the next time or block off one day a week for just the two of you.Remember, though, that whatever solution you decide on should be a compromise.Dont limit your own talents or opportunities simply because your friend is unhappy.Try instead to include him or her
11、 in your new life and see how that works out.Even the best of friendships can be ruined by jealousy.This destructive emotion is rarely productive and can turn best friends into worst enemies.Before taking extreme action, chat with your jealous friend to see if the two of you can work out a compromis
12、e.If you cant, be prepared to know exactly how far you will go to keep your friend and how far you wont.【解题导语】本文是关于人际关系的话题。尤其是青少年朋友之间会因为嫉妒而使相互间的友谊被破坏,本文着重讲述如何处理被朋友嫉妒及处理过程中可能遇到的困难。1According to the author, the jealousy emotion is _.AnormalBproductiveCdestructive Dextreme解析:选C细节理解题。由第一段第二句“.that this
13、jealousy is hurting your friendship.”可知。2What does the author intend to tell us in Paragraph 2?AHow to solve the problem of jealousy.BWhy we need to solve the problem of jealousy.CHow to explain your jealousy to your friends.DWhy it is hard to deal with the problem of jealousy.解析:选A段落大意题。本段内容主要讲的是处理
14、有嫉妒心朋友的方法,据此判断答案选A。3What can be inferred from the last two paragraphs?ATheres always a solution to solve the problem of jealousy.BJealousy can turn best friends into worst enemies.CYou may lose a friend to keep your own gifts, chances or selfdevelopment.DYou should go a long way with your friend to
15、work out a solution.解析:选C推理判断题。根据倒数第二段最后两句“Dont limit your own talents.that works out.”可知。4This passage is mainly intended for _.Afemale readers BstudentsCteenagers Dbest friends解析:选C细节理解题。根据第一段第二句“For most teens there will come a day when you realize that one of your friends is jealous and that thi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-442681.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
(苏教牛津版)五年级英语上册 Unit7 After school Part A 课件.ppt
