2019_2020学年高中英语Unit22EnvironmentalProtectionLanguageAwareness7CultureCornerandBulletinBoard练习北师大版选修820191220811.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Unit22EnvironmentalProtectionLanguageAwareness7CultureCornerandBulletinBoar
- 资源描述:
-
1、LanguageAwareness7,CultureCornerandBulletinBoard 一、短语填空 concentrate on at one time protect from have access to thanks to pile up sweep away provide.for more than not only.but also.1He was desperate for work to food his children.答案 provide;for 2 your help,we accomplished the task ahead of schedule.答案
2、 Thanks to 3 she was crazy for a cottage in the country;now she wants to get back to the town again.答案 At one time 4He could have the project.答案 concentrated on 5 did he make a promise,he kept it.答案 Not only;but also 6We carried on experiments one after another and experience and data as well.答案 pil
3、ed up 7As weve seen,oceans cover 70%of the Earth.答案 more than 8The plants should be the cold.答案 protected from 9Many bridges were by the flood.答案 swept away 10People living here that swimming pool free.答案 have access to 二、完成句子 1 在我们学校,所有学生都可以使用图书馆。All the students the library in our school.答案 have a
4、ccess to 2 这个女孩曾经沉迷于网络游戏。the girl was crazy about the Internet games.答案 At one time 3 让我们高兴的是,这个计划进行得很好。To our joy,the plan well.答案 worked out 4 我突然想到,这是一个阴谋。It that this was a trick.答案 occurred to me 5 据报道她的新小说在一个月后发行。It is reported that her new novel in a month.答案 will be released 三、用所给动词的适当形式填空 1
5、The press conference is (hold)tomorrow.答案 to be held 2The question (discuss)at present.答案 is being discussed 3He said that some houses (burn)down in the big fire.答案 had been burnt 4The room seems (clean)already.答案 to have been cleaned 5Her new album (sell)well and she rises to fame overnight.答案 sell
6、s 6The little trees require (water)every day.答案 watering/to be watered 7The book is well worth (read).=The book is very worthy (read).答案 reading;to be read 8This problem is difficult (work out).答案 to work out 9The next week we will go to America.If so,our pet dog will (take care of)by Grandma.答案 be
7、taken care of 10The teacher made me go out of the lecture hall.That is to say,I was made (go)out of the lecture hall.答案 to go 四、阅读理解(导学号 51860007)(2017全国高考)I work with Volunteers for Wildlife,a rescue and education organization at Bailey Arboretum in Locust Valley.Trying to help injured,displaced or
8、 sick creatures can be heartbreaking;survival is never certain.However,when it works,it is simply beautiful.I got a rescue call from a woman in Muttontown.She had found a young owl(猫头鹰)on the ground.When I arrived,I saw a 2-to 3-week-old owl.It had already been placed in a carrier for safety.I exami
9、ned the chick(雏鸟)and it seemed fine.If I could locate the nest,I might have been able to put it back,but no luck.My next work was to construct a nest and anchor it in a tree.The homeowner was very helpful.A wire basket was found.I put some pine branches into the basket to make this nest safe and com
10、fortable.I placed the chick in the nest,and it quickly calmed down.Now all that was needed were the parents,but they were absent.I gave the homeowner a recording of the hunger screams of owl chicks.These advertise the presence of chicks to adults;they might also encourage our chick to start calling
11、as well.I gave the owner as much information as possible and headed home to see what news the night might bring.A nervous night to be sure,but sometimes the spirits of nature smile on us all!The homeowner called to say that the parents had responded to the recordings.I drove over and saw the chick i
12、n the nest looking healthy and active.And it was accompanied in the nest by the greatest sight of all LUNCH!The parents had done their duty and would probably continue to do so.1What is unavoidable in the authors rescue work according to Paragraph 1?A.Efforts made in vain.B.Getting injured in his wo
13、rk.C.Feeling uncertain about his future.D.Creatures forced out of their homes.解析推理判断题。从文章第一段的“Tryingtohelpinjured,displacedorsickcreaturescanbeheartbreaking;survivalisnevercertain.”可知,试图帮助那些受伤的、流离失所的或生病的动物有时候是令人心碎的,因为无法保证它们一定会幸存下来。有时候,所有的救援都是徒劳的。答案 A 2Why was the author called to Muttontown?A.To res
14、cue a woman.B.To take care of a woman.C.To look at a baby owl.D.To cure a young owl.解析细节理解题。从文章第二段的“IgotarescuecallfromawomaninMuttontown.Shehadfoundayoungowlontheground.”可 知,作者到 Muttontown 去是为了拯救一只猫头鹰雏鸟。答案 C 3What made the chick calm down?A.A new nest.B.Some food.C.A recording.D.Its parents.解析细节理解题
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-568971.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
