2019版英语人教版必修4训练:第三单元检测(A) WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版英语人教版必修4训练:第三单元检测A WORD版含解析 2019 英语 人教版 必修 训练 第三 单元 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、第三单元检测(A)(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。W:Mr and Mrs Lee,thank you very much for such nice food.Im afraid Ill have to go back now.M:Please come over again.Take good care of yours
2、elf.W:Thanks a lot.1Where does this dialogue probably take place?A.At the mans home.B.At a shop.C.In the library.答案:AW:Would you like to join us for dinner tomorrow evening at the Steak House?M:Id love to,but Im afraid Ill have to say no.Im going to Washington D.C.for the weekend.2Where is the man g
3、oing tomorrow?A.The Steak House.B.Washington D.C.C.A dinner party.答案:BW:Arent you going to work today?M:I called my boss and told him Im sick.Im going to play football with my friends.3Why isnt the man going to work?A.Hes sick.B.His boss doesnt want him to.C.Hes going to play football.答案:CM:I think
4、its starting to snow.W:Starting to snow?The ground is already covered with snow and frozen.4What is being discussed?A.A bad cold.B.The sun.C.The weather.答案:CW:Did you like living in Canada?M:Yes,most of the time.The weather was really cold in winter,but the rest of the year was beautiful.5How did th
5、e man feel about Canada?A.He liked Canada in winter.B.He liked Canada in spring,summer and fall.C.He liked Canada all year round.答案:B第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至8题。W:I feel
6、 very upset.I lost the chance to get into college.M:Oh,what a bad thing!Im sure you tried your best.W:I dont know.In the past three years,I did nothing except study.M:Everyone knows that.You can be successful next year if you go on studying.You are always a clever girl.W:Thank you.I will try my best
7、.6What happened to the girl?A.She lost the chance to enter high school.B.She lost the chance to enter college.C.She was dismissed (开除) by college.答案:B7Why did this matter happen to the girl?A.Because she isnt clever.B.Because she didnt study hard.C.Not mentioned.答案:C8What will the girl probably do?A
8、.She will go on studying.B.She will go to find a job.C.She will join the army.答案:A听第7段材料,回答第9至11题。W:May I help you?M:Yes,I would like to buy a shirt.W:What kind of shirt do you want?M:I would like a T-shirt.W:What size?M:Large.W:What color?M:Do you have something bright?W:Yes,we have red,yellow and
9、orange.M:Oh,Id like to try yellow.W:Here you are.9Where are the woman and the man?A.In a shop.B.In a bookstore.C.In a street.答案:A10What is the woman?A.A student.B.A teacher.C.An assistant.答案:C11What does the man want to do?A.Buy a book.B.Buy a T-shirt.C.Buy a pair of shoes.答案:B听第8段材料,回答第12至14题。W:Wha
10、t a beautiful morning it is!M:Yes,but the weatherman said that it wouldnt last.W:Really?Is it supposed to rain?M:He said that there was a 40% chance of rain this afternoon.W:Sounds like its going to be cloudy.M:He said it would be windy too.W:Well,Id better take my umbrella with me to work.12Whats t
11、he weather like in the morning?A.Cloudy.B.Windy.C.Sunny.答案:C13What did the weatherman say?A.It is certain to rain.B.It may rain.C.It must be cloudy.答案:B14The woman is going to .A.workB.stay at schoolC.stay at home答案:A听第9段材料,回答第15至17题。M:What do you want to do at the weekend when Carlos comes?W:Well,E
12、ric,I must go shopping on Saturday morning.M:He hates shopping.But we could go to the museum and then meet you for lunch.W:Fine.What shall we do in the afternoon?M:Theres a good football match onCarlos will like that.W:OK.What about going to a restaurant in the evening?M:OK.Lets do that.Now,what abo
13、ut Sunday?W:If we get up early on Sunday,we could go for a drive in the countryside.M:Yes,and we could have lunch in a public house somewhere.W:Yes,the one near the river is nice.Shall we go to the cinema after lunch?M:We cant.His train is at four oclock and Ill have to take him back to the station.
14、15When is the football match?A.In the morning.B.In the afternoon.C.In the evening.答案:B16Where are the two speakers going to eat on Saturday evening?A.In the womans house.B.In a public house.C.In a restaurant.答案:C17What will the man do on Sunday afternoon?A.Drive Carlos to the station.B.Go to the cin
15、ema.C.Drive to the country.答案:A听第10段材料,回答第18至20题。Good morning,ladies and gentlemen.Welcome to our tour.Now were on the way to some points of historical interest in the city.If you look out of the window on your right,youll see the Grange,one of the oldest buildings in the city.It was built 200 years
16、 ago,and still has most of the old furniture.Perhaps the most interesting thing is that every Saturday afternoon,you can come and watch them bake bread the way it was done 200 years ago.On your left is a university building.This university building is just 125 years old.Well see storms in a quarter
17、at Bridgeton Castle.It was built by Sir Henry Pellat for his young wife.He brought almost all of the bunching materials from England.Notice the beautiful glass windows.Unfortunately,Sir Henrys young wife became ill and died before the castle was completed.Sir Henry became so unhappy that he left the
18、 castle and returned to England.No family members ever lived there.18Where does the speaker give the talk?A.On a bus.B.In a university.C.At Bridgeton Castle.答案:A19How old is the Grange?A.125 years.B.200 years.C.325 years.答案:B20What do we know about Sir Henry?A.He loved his young wife very much.B.He
19、died before the castle was finished.C.He had the castle built in England.答案:A第二部分阅读理解(共两节,满分30分)第一节(共10小题;每小题2分,满分20分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AA sense of humour is universally considered the most valuable personality.It is born within every persons heart,but has to be cultivated(培养).A perso
20、n without humour is just like a spring without flowers,or like a dish without seasoning(调味品).In a sense,your personality lies in your sense of humour.Humour can improve physical as well as mental well-being.It helps us bear our burdens,reduce our tension,overcome our frustration(挫折).With a joke,all
21、our worries and sadness disappear like smoke,and we are all full of energy once again.Humour helps us live in harmony(和谐)with others.It is unavoidable to have misunderstanding and tension with others during work and study.But humour can help us solve these problems more quickly than angry words or q
22、uarrels.With it you can always keep on good terms with others.A sense of humour is really one of the keys to happiness.It gives fun and interest to life to make it worth living.Here are five ways to improve your sense of humour.1.Begin to cultivate an atmosphere of humour and laughter in your relati
23、onships.2.Start association with humorous,fun loving people.3.Learn to laugh at yourself.4.Collect cartoons and jokes and share them with others.5.Use humour to deal with conflict in your relationships.Remember that a sense of humour is learned,not inherited(遗传).You can sharpen your sense of humour
24、if you really want to.21What would be the best title for this passage?A.A Sense of HumourA Great PersonalityB.A Sense of HumourThe Key to SuccessC.How to Improve Your Sense of HumourD.Humour Helps to Improve Our Health答案:A解析:主旨大意题。由第一段第一句话可知A项为本文的主题,即幽默是一种良好的性格。22This passage doesnt tell us that .A.
25、a person without humour is dullB.humour can make us happyC.humour can help us deal with worriesD.humour can help us solve all the problems答案:D解析:细节理解题。文章中并没有提到幽默能帮我们解决一切问题。23The underlined phrase “keep on good terms with” in Paragraph 3 can be replaced by “”.A.put up withB.get on well withC.be fed u
26、p withD.be satisfied with答案:B解析:细节理解题。根据keep on good terms with前面的内容可推知它的意思是“与保持友好关系”。BA sense of humour is just one of the many things shared by Alfred and Anthony Melillo,64-year-old twin brothers from East Haven who made history in February 2002.On Christmas Eve,1992,Anthony had a heart transplan
27、t from a 21-year-old donor.Two days before Valentines Day in 2002,Alfred received a 19-year-old heart,marking the first time on record that twin adults each received heart transplants.“Im 15 minutes older than him,but now Im younger because of my heart and Im not going to respect him,” Alfred said w
28、ith a grin(咧嘴笑),pointing to his brother while talking to a roomful of reporters,who laughed frequently at their jokes.While the twins knew that genetics might have played a role in their condition,they recognized that their eating habits might have also contributed to their heart problems.“Wed put h
29、alf a pound of butter on a steak.I overdid it on all the food that tasted good,so I guess I deserved what I got for not dieting properly.”The discussion moved to Anthonys recovery.In the five years since his heart transplant,he had been on an exercise program where he regularly rode a bicycle for fi
30、ve miles,swam each day,and walked a couple of miles.He was still on medication,but not nearly as much as Alfred,who was just in the early stage of his recovery.“Right now I feel pretty young and Im doing very well,” Anthony said.“I feel like a new person.”Alfred said his goal,of course,was to feel e
31、ven better than his brother.But,he added,“I love my brother very much.Were very close and Im sure well do just fine.”24What did Alfred and Anthony have in common?A.Lifespan.B.Career goals.C.A sense of humour.D.Love for bicycling.答案:C解析:细节理解题。由第一段第一句可知,艾尔弗雷德和安东尼的共同点之一就是他们都有幽默感。25What did Alfred and A
32、nthony think caused their heart problems?A.Exercise.B.Diet.C.Surgery.D.Medicines.答案:B解析:推理判断题。由第三段最后一句可推知,他们认为自己的心脏病是由于没有适当的饮食造成的。26Why did Alfred say,“Im 15 minutes older than him,but now Im younger because of my heart”?A.His heart transplant surgery was more successful than Anthonys.B.His recovery
33、 from the heart surgery was faster than Anthonys.C.His exercise program was better than Anthonys.D.His new heart was younger than Anthonys.答案:D解析:细节理解题。由第二段第一句可知,艾尔弗雷德认为自己比安东尼小,是因为他新移植的心脏比安东尼的年轻。27This article is mainly about .A.the danger of heart transplant surgeryB.becoming young by getting a new
34、 heartC.the effect of genetics on the heartD.the twin brothers who received heart transplants答案:D解析:主旨大意题。由整篇文章来看,主要讲述的是双胞胎兄弟艾尔弗雷德和安东尼进行心脏移植的事情。CCharles Chaplin,who died in 1977,is considered one of the greatest and funniest actors in the history of the cinema.During his lifetime,he acted in 13 film
35、s,and he wrote,directed and acted in 69 other films.Chaplin was born in London in 1889.As a poor boy,he was often seen waiting outside the London theatres,hoping to get work in show business.He could sing and dance,and above all,he knew how to make people laugh.But he couldnt get work and therefore
36、wandered about the city streets.Sometimes he was sent away to a home for children who had no parents.Charlie Chaplin first acted when he was five.He broke into show business because his mother,a music-hall performer,lost her voice during the performance and had to leave the stage,and Charlie went on
37、 and sang a well-known song.Halfway through the song a shower of money poured onto the stage.Charlie stopped singing and told audiences he would pick the money first and then finish the song.The audiences laughed.This was the first of millions of laughs in Charlie Chaplins fabulous career(神话般的生涯).Tw
38、enty years later the same Chaplin became the greatest and best loved comedian in the world.His dream came true in the end.Chaplin became world-famous and almost a king in the world of the film.Even people who dont understand English can enjoy Chaplins films because they are mostly silent.The equipme
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
