2019秋英语高中北师大版必修1检测:UNIT 3 CELEBRATION 单元检测 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019秋英语高中北师大版必修1检测:UNIT 3CELEBRATION 单元检测 WORD版含解析 2019 英语 高中 北师大 必修 检测 UNIT CELEBRATION 单元 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、第三单元检测(时间:100分钟满分:120分)第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AThanksgiving Day is the time when the harvest is in and it is also the perfect time for the families to get together,give thanks and enjoy the Thanksgiving celebrations.People celebrate this festival wi
2、th turkey,Thanksgiving prayers,Thanksgiving dinners,footballs and pumpkins.All these and many other things are believed to be connected with Thanksgiving celebrations.One of such things is special chocolate candies,which simply add fun and taste on this day.Thanksgiving candies are one of the differ
3、ent flavors(风味)of this day.The families love to have fun on this day by sharing time together with traditional chocolate Thanksgiving candies.These chocolate Thanksgiving candies could be prepared at home and also made with white chocolate,dark chocolate or milk chocolate.Some of the popular shapes
4、and designs of the Thanksgiving candies are turkeys,pumpkins,Indian corn,maple leaves and other autumn leaves.The candy boxes are made of milk,white,dark or colored chocolate.They could be filled with seasonal chocolates and then stretch wrapped.Funny half-dipped cashews(腰果)and nuts may be added to
5、these candies for making them more tasteful.However,the pops are stretch wrapped and come with curling ribbon(丝带)and are made in milk chocolate,dark chocolate,white chocolate or colors.This time make it a special Thanksgiving,with mouthwatering Thanksgiving candies,that is little different and memor
6、able.You can also take a fine collection of handmade candies,candy boxes,pops,Thanksgiving novelties(新奇)and chocolate gifts for the host of your Thanksgiving dinner.These candies are well liked by the children as well as the adults,so this could be a wonderful gift for the families.1According to the
7、 second paragraph we can know that .A.people would specially like to eat chocolatesB.people are happy to have candies togetherC.candies are main food during ThanksgivingD.candies are made of all kinds of chocolates解析:细节理解题。由第二段中的“The families love to have fun on this day by sharing time together wit
8、h traditional chocolate Thanksgiving candies.”可知,B项正确。答案:B2If you want to make the candies more delicious you should .A.mix them with the chocolateB.wrap them with color ribbonsC.add cashews and nuts to themD.put them into the candy boxes解析:细节理解题。由第三段第三句“Funny half-dipped cashews and nuts may be add
9、ed to these candies for making them more tasteful.”可知,加入腰果和坚果可使糖果更美味可口。答案:C3The best title for this passage is .A.ChocolatesThanksgiving CandiesB.All Kinds of Thanksgiving ActivitiesC.Candies Are Made of ChocolatesD.Thanksgiving Celebrations解析:整篇文章讲的是感恩节的巧克力糖果,故A项合适。答案:ABSweetest Day is celebrated o
10、n the third Saturday in October as a day to make someone happy.It is an occasion which offers all of us an opportunity to remember not only the sick,the aged,and children who have lost their parents,but also friends,workmates,relatives and neighbors whose helpfulness and kindness we have enjoyed.Ove
11、r 60 years ago,when a Cleveland man noticed that some people,such as children who lost their parents and patients who lay in bed,too often felt forgotten and neglected,he developed in his mind the idea of showing them that they were remembered.He did this by giving them small gifts.With the help of
12、his friends and neighbors,he gave those people small gifts on a Saturday in October.During the years that followed,other Clevelanders began to take part in the celebration,which came to be called “Sweetest Day”.Over time,the Sweetest Day idea of spreading cheer to the poor,the sick and children who
13、had lost their parents was broadened to include everyone,and became an occasion for remembering others with a kind act or a small gift.Soon the idea spread to other cities all over the USA.Sweetest Day is not based on any single groups religious beliefs or on a family relationship.It is a reminder t
14、hat a thoughtful word or deed enriches life and gives it meaning.Because for many people remembering takes the form of gift-giving,Sweetest Day offers us the opportunity to show others that we care,in a positive way.4What can we learn from the first paragraph?A.Sweetest Day is a day to make others h
15、appy.B.Sweetest Day is just an occasion to care about disabled people.C.Sweetest Day is an occasion for lovers to express love.D.Sweetest Day is celebrated on the third Sunday in October.解析:细节理解题。根据文章第一段的第一句话可知,“甜蜜日”的目的是让人们能够开心。答案:A5Which of the following has little relationship to Sweetest Day?A.Vi
16、siting sick people of the hospital.B.Visiting children who have lost their parents.C.Giving friends small gifts.D.Giving flowers to sweethearts.解析:细节理解题。根据第二段可知,在 Sweetest Day,人们会关注那些病人、孤儿,会给朋友送小礼物,但没有提到要给恋人送花。答案:D6What do you think Cleveland is according to the passage?A.An island.B.A country.C.A v
17、illage in England.D.A city in America.解析:推理判断题。根据第二段可知,“a Cleveland man”最先发起这项活动,随后“other Clevelanders”也加入进来,从第二段最后一句话可知,这项活动很快推广到整个美国,故可以推断 Cleveland 为美国的一个城市。答案:D7What do most people usually do to show their care to others according to the passage?A.They give money.B.They give gifts.C.They send re
18、gards.D.They offer help.解析:细节理解题。由第二段中的“He did this by giving them small gifts.”以及文章最后一句话“Because for many people remembering takes the form of gift-giving.”可知,多数人通常用给人礼物的方式来表示关心或纪念。答案:BCChocolate is good for your heart,skin and brain.Usually,people think that chocolate is bad for their health.They
19、describe chocolate as “something to die for” or say “death by chocolate”.Now they should bite their tongues!Evidence(证据)is showing that some kinds of chocolate are actually good for you in the following ways:A happier heart.Scientists at Harvard University recently examined 136 studies on cocoathe m
20、ain ingredient(成分)in chocolate and found that it does seem to strengthen the heart.Better blood pressure.Jeffrey Blumberg from Tufts University recently found that people with high blood pressure who ate 3.5 ounces of dark chocolate per day for two weeks saw their blood pressure drop quickly.Muscle
21、magic.Chocolate milk may help you recover after a hard workout(锻炼).In a small study at Indiana University,people who drank chocolate milk between workouts did better on a tiredness test than those who had some sports drinks.Better for your skin.German researchers found that chocolate helped protect
22、and increase blood flow to the skin,improving its appearance.8Whats the meaning of “bite their tongues” in the first paragraph?A.Think of it.B.Speak up.C.Stop talking.D.Listen to it.解析:词义猜测题。文章第一段前部分提到吃巧克力对健康有害,并把巧克力说成是“something to die for”,但后面却提到有证据表明巧克力在某些方面对健康有益,并举例说明。由此可推测画线部分的意思是他们可以“停止以上说辞”了。
23、答案:C9Whats the meaning of the underlined sentence in Paragraph 4?A.Sports drinks are better than chocolate milk.B.Sports drinks can make people easy to be tired.C.Drinking chocolate milk can keep you energetic at work.D.Milk is useful to fight against tiredness during our work.解析:细节理解题。本段主要谈论巧克力牛奶能让
24、人在锻炼之后恢复体力,再结合本句“people who.did better on a tiredness test than.”可知,巧克力饮料比运动饮料更让人精力充沛。答案:C10 that chocolate might help lower blood pressure.A.Scientists at Harvard University believeB.Jeffrey Blumberg from Tufts University believesC.Scientists at Indiana University believeD.German researchers believ
25、e解析:细节理解题。在Better blood pressure中提到了吃黑巧克力降血压的实验,而作出这一发现的是Jeffrey Blumberg。答案:B11Whats the main idea of the text?A.Chocolate,a Healthy FoodB.More Chocolate,Less HealthC.Chocolate and Blood PressureD.Advice on Eating Chocolate解析:根据文章第一句及整篇的描述可知选A项。答案:ADFireworks(烟花) can add excitement to all kinds of
26、celebrations.However,fireworks can be very dangerous if not handled and used properly.To reduce the risks associated with a firework display,adults need to be aware of firework safety rules,and so do children who are watching.There are some basic rules to follow.Make sure you are using only legal fi
27、reworks.There are reasons for the banning of certain fireworks,such as safety concerns.Explain to your children the dangers of fireworks and give them a written emergency number to call in case something goes wrong,along with the address of your firework display.Fill a bucket with water and have a f
28、ire extinguisher(灭火器)on hand.Never allow your children to light the fireworks.This should be done only by a responsible adult.Move all children to a safe distance from the fireworks and have them remain there until the show is finished.Make sure the fireworks are set off pointing to the sky and not
29、to the side.To prevent injuries,it is important that the fireworks are never thrown or held in a persons hands while being lit.Because fireworks are very loud,you may want to place earmuffs(耳罩)on young children.When the firework display is finished,there will be a lot of debris(残骸)to pick up.If ther
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-573697.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
部编人教版四年级语文上册《盘古开天地》精品教案教学设计小学优秀公开课2.pdf
