2019英语同步人教必修5刷题首选卷(基础练 能力练):UNIT 5 FIRST AID SECTION Ⅰ PRE-READING (WARMING UP .docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019英语同步人教必修5刷题首选卷基础练 能力练:UNIT FIRST AID SECTION PRE-READING WARMING UP 2019
- 资源描述:
-
1、Unit 5First aidSection Prereading (Warming Up & Reading)对应学生用书P49基础题.单词拼写1Lets go now. The smell in the room is almost _ (难以忍受的)答案:unbearable2I _ (压榨) the juice from an apple and then drank it.答案:squeezed3The accident was caused after she put a pan of water on the gas _ (炉子) and left without turning
2、 it off.答案:stove4The ears are the sense _ (器官) and so are the eyes.答案:organs5There was an accident on the road last night but there was no _ (伤害) reported according to the latest news.答案:injury6As we all know, first _ (帮助) is of great use when someone is hurt.答案:aid7They just reached a _ (临时的) agree
3、ment after discussing the problem for a whole day.答案:temporary8Generally, people expect to call their doctors office and get an emergency appointment if someone has a high fever or other types of physical _ (症状)答案:symptoms9We will know how to do first aid to those who are _ (流血) after learning this
4、unit.答案:bleeding10It was a _ (复杂的) problem, so we must treat it seriously.答案:complex.单句语法填空1When the pain becomes _ (bear), she simply takes painkillers instead of visiting a doctor or resting.答案:unbearable句意:当疼痛变得难以忍受时,她只是吃几粒止疼片,而不是去看医生或去休息。becomes为系动词,设空处作表语应用形容词,且根据句意可知,应用表示否定意义的词。故填unbearable。2I
5、f you stick _ practising the piano, you can become a good pianist sooner or later.答案:to句意:如果你坚持练习钢琴,你早晚会成为一名很好的钢琴家。stick to为固定搭配,意为“坚持”。故填to。3The injured person lay on the ground, _ (bleed) heavily.答案:bleeding句意:那个受伤的人躺在地上,流血不止。逻辑主语the injured与bleed之间为主动关系,且bleed这一动作与lay这一动作几乎同时发生,故此处用现在分词作伴随状语。4Yes
6、terday I helped an old man _ lost his way.答案:who/that句意:昨天,我帮助了一位迷路的老人。先行词为an old man,且定语从句中缺少主语,故填who/that引导定语从句。5When she _ (fall) ill her daughter took over the business from her.答案:fell句意:她患病期间生意曾由她女儿代管。由句意及主句谓语动词took over可知,应用一般过去时,故填fell。6Hes got himself into a dangerous situation _ he is like
7、ly to lose control over the plane.答案:where句意:他使自己身临险境他很可能失去对飞机的控制。此句为where引导的定语从句,先行词为situation,表示抽象的地点概念,且定语从句中缺少地点状语,故填where。7What can we do to prevent this disease _ (spread)?答案:spreading句意:我们可以做什么来阻止这种疾病蔓延?prevent sb./sth. (from) doing sth.是固定搭配,表示“阻止某人/物做某事”。8If _ (possibility), everyone should
8、 use electric cars to make the world cleaner and better.答案:possible句意:如果可能的话,为了让世界更干净、更美好,每个人都应该用电动汽车。If possible为If it is possible的省略结构,意为“如果可能的话”。故填possible。9Her finger had _ (swell) so much that she couldnt get her ring off.答案:swollen句意:她的手指肿得很厉害,连戒指都取不下来了。“had过去分词”构成过去完成时,作谓语。故填swollen。10As you
9、can imagine, if your skin gets _ (burn), it can be very serious.答案:burned/burnt句意:正如你所想象的,如果你的皮肤烧伤了,情况可能会很严重。“get过去分词”结构,表示被动的含义。故填burned/burnt。.完成句子1You have three layers of skin which _ against disease, poisons and the suns harmful rays.皮肤有三层,它们是防病、防毒、抵御太阳有害光线侵害的一道屏障。答案:act as a barrier2Burns are
10、called first, second or third degree burns, _ which layers of the skin are burned.根据皮肤的哪层组织被烧伤,烧伤被划分为一度、二度或三度烧伤。答案:depending on3Remove clothing using scissors if necessary unless it _.除非衣服粘贴在烧伤面上,否则都要把衣服脱掉。如果需要的话,可以使用剪刀。答案:is stuck to the burn4It is best to place burns under gently _.最好是把烧伤的部位放在慢速流动
11、的自来水下冲洗大约10分钟。答案:running water for about 10 minutes5If the injuries are second or third degree burns, it is vital _ to the doctor or hospital at once.如果属于二度或三度烧伤,就必须立即把患者送往医院或送去看医生。答案:to get the victim能力题.阅读理解Notice: Medical Alert (警报)Dear Readers, Medical related emergencies are on the rise with mo
12、re old people living alone. More seniors are looking for an independent lifestyle and better quality of life. More than 1 in 3 people over the age of 64 will fall this year. Nearly half will not be able to get up without support. Medical fees can increase when a person is not given timely support. Y
13、ou can prevent a medical disaster with our 24hour emergency response system. Our solution is highly suggested by doctors, healthcare professionals and hospitals. We are offering a FREE Medical Alert System to seniors or their loved ones who call now. For a limited time, there will be no setup fees a
14、nd the medical monitoring starts at less than $1 a day. The system is easy to use. The necklace pendant (饰坠) can travel with you. Our new system can detect falls automatically. Call TollFree 18003600405 and gain peace of mind. Theres no longterm contract. Our medical alert professionals can walk you
15、 through everything over the phone. The first 100 callers to order will receive: The Free Medical Alert System ($300 value) 24 Hours a Day/7 Days a Week LIVE Monitoring and Support. The Free Necklace Pendant. No Longterm Contract. Free Shipping (Mention Readers Digest) Dont wait until after a fall t
16、o give us a call. Take advantage of this special offer now to protect yourself or a loved one. Call now TollFree 18002310167 and mention Readers Digest.Sincerely,Jim Nelson1Why are there an increasing number of medical related emergencies?AOld peoples quality of life is down at present.BThe old are
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-573774.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
