分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 16

类型2020-2021学年新教材英语外研版(2019)选择性必修第一册教师用书(含习题测试):UNIT 1 LAUGH OUT LOUD SECTION Ⅱ USING LANGUAGE WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:578000
  • 上传时间:2025-12-11
  • 格式:DOCX
  • 页数:16
  • 大小:99.93KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年新教材英语外研版2019选择性必修第一册教师用书含习题测试:UNIT 1LAUGH OUT LOUD SECTION
    资源描述:

    1、Section Using language1.If you take away the clauses,do the sentences still make sense?如果你把从句去掉,这些句子还讲得通吗?(教材P5)语言点1make sense有意义,有道理;讲得通情境探究In a sense, he was a true friend. 从某种意义上说,他是个真正的朋友。The older boy is in no sense wiser than the younger one.那个岁数大的男孩一点也不比那个岁数小的聪明。There is no sense in forcing y

    2、ourself to get what you dont want.强迫自己获得你不想要的东西是没有意义的。(2018课标全国)Dunn believes that people who reach out to strangers feel a significantly greater sense of belonging.邓恩认为,主动向陌生人伸出援手的人明显会有更强烈的归属感。归纳拓展(1)in a sense从某种意义上说in no sense无论如何都不(置于句首时,句子部分倒装)There is no sense in doing sth.做某事没道理/无意义(2)a sense

    3、 of sight/hearing/taste/touch/smell视/听/味/触/嗅觉a sense of direction/beauty/failure/success/humor/belonging方向感/美感/失败感/成功感/幽默感/归属感易混辨析make sense意为“有意义,有道理;讲得通”,物作主语,不可用于被动语态make sense of意为“弄懂,理解”,人作主语,可用于被动语态It doesnt make sense to memorize lots of words if you cant use them in daily life.如果你不能在日常生活中使用,

    4、记忆再多的单词也没有意义。I cant make sense of either Chinese or Korean,and thats why I cant tell them apart.我既不懂汉语,也不懂朝鲜语,这就是我分不清这两种语言的原因。学以致用单句填空He writes stories all the time, so in a sense, he is an author.You need to have a good sense of direction to find a way out of this forest. There is no sense in getti

    5、ng (get) upset about it now.Only after I read the poem a second time did I make sense of it.2.Close your eyes and picture the future. Youve made your dreams come true.闭上眼睛,想象未来。你已经实现了你的梦想。(教材P5)Paraphrase: Close your eyes and imagine the future, where youve realised your dreams.语言点2come true 实现;(希望、

    6、梦想等)变成现实情境探究Should you come across waste paper thrown out of a passing car, pick it up.如果你遇到从一辆经过的汽车里扔出来的废纸,把它捡起来。Before you came over, I had never realised what a beautiful place I lived in.在你来之前,我从来没有意识到我住在一个多么漂亮的地方。The sun came out from behind the clouds late in the afternoon.傍晚时分,太阳从云层后面露了出来。Wev

    7、e been asked to come up with some new ideas.我们被要求想出些新的点子来。归纳拓展come about产生,发生(无被动语态)come across偶然碰到;被理解,被弄懂come over过来;顺便来访come out出现;出版;开花;结果是come up with想出,提出易混辨析come true其中come为系动词,意为“变成”,没有被动语态,主语通常是“希望、理想、梦想”等词realise意为“实现”时,是及物动词,可用于被动语态。sth. comes true=sth. be realised表示某事被实现了Jeremy Lins drea

    8、m of becoming a great basketball player has come true/has been realised.林书豪成为一名伟大篮球运动员的梦想实现了。学以致用(1)单句填空The manager hopes you can come up with a better plan than this one.He spoke for a long time but his meaning didnt really come across.Some flowers have begun to come out in early spring.That came a

    9、bout when we went to New York last year. (2)一句多译我真诚地希望你的梦想将成为现实。I sincerely hope your dream will come true.I sincerely hope your dream will be realised.3.Not quite sure what he means, Watson thinks Holmes is joking, which he finds annoying at this time of night.华生不太确定福尔摩斯是什么意思,他认为福尔摩斯是在开玩笑,这让他在晚上的这个

    10、时候感到恼怒。(教材P5)语言点3annoying adj.使人恼怒的;使人生气的;使人烦恼的情境探究It annoyed me that I didnt have time to do more ironing.没有时间熨更多的衣服让我心烦。He was beginning to get very annoyed with me about my carelessness.他开始对我的粗心大意感到恼火了。Much to our annoyance, they decided not to come after all.使我们生气的是,他们还是决定不来了。归纳拓展(1)annoy v.使恼怒;

    11、使生气(2)annoyed adj.恼怒的;生气的;烦恼的be/get annoyed with sb.对某人感到生气be/get annoyed about/at sth.对某物感到恼火(3)annoyance n.U恼怒,生气,烦恼 C使人烦恼的事,令人生气的事物学以致用用annoy的适当形式填空It really annoys me when people expect me to tip as well as pay a service charge in a restaurant.I was annoyed with myself for giving in so easily. H

    12、er most annoying habit was eating with her mouth open. One of the greatest annoyances was being bitten by mosquitoes every night.4.Watson is pleased with his answer, which he thinks will impress Holmes.华生对自己的回答很满意,他认为这会给福尔摩斯留下深刻印象。(教材P5)Paraphrase: Watson is pleased with his answer, and he thinks th

    13、is will impress Holmes.语言点4impress v.使留下深刻印象;使钦佩情境探究This change has not yet impressed itself on the minds of the public.这种变化仍没有使公众铭记在心。Why does it matter that people are more impressed by the most recent changes?为什么说人们对最近的变化印象更深刻很重要呢?Overcoat Brother Zhu Zhiwens stories made quite a good impression

    14、on the audience.大衣哥朱之文的故事给观众留下了相当好的印象。That was an impressive performance from such a young tennis player.如此年轻的网球运动员的表现令人印象深刻。归纳拓展(1)impress sth. on sb.使某人铭记某事impress sb. with sth.某事给某人留下深刻印象be impressed with/by.对印象深刻(2)impression n.印象leave/make a(n).impression on sb.给某人留下印象(3)impressive adj.令人敬佩的;给人

    15、印象深刻的易混辨析be impressed with/by“对印象深刻”,主语是“人”,不是“物”be impressed on“给留下深刻印象”,主语是“物”,不是“人”When I turned on the cell phone, I was impressed a lot by/with the wallpaper.=When I turned on the cell phone, the wallpaper was impressed a lot on me.当我打开手机的时候,我被手机的壁纸吸引住了。学以致用单句写作他们穿着典型的中国服装的中国同伴会令人印象非常深刻。Their C

    16、hinese peers in the typical Chinese dress would be highly impressive.一到茶馆,外国学生就被这里独特的茶壶和茶杯所吸引。On arriving at the tea house, the foreign students were impressed by/with the unique tea pots and tea cups.5.We all deserve a second chance, I guess.我想我们都应该有第二次机会。(教材P6)语言点5deserve v.值得;应得;应受到情境探究The story

    17、once again tells us that one good turn deserves another.这个故事再次告诉我们,善有善报。Youve been working all the morning,and you deserve a rest now.你已经工作一个上午了,现在该休息一下了。Since her fathers music deserved to be preserved in the family, Melissa wanted to save it. 因为她父亲的音乐值得在家里保存,所以梅利莎想要保存它。Your suggestion deserves con

    18、sidering/to be considered.你的建议值得考虑。归纳拓展deserve a rest/break应该休息一下deserve blame/punishment 该受责备/惩罚deserve to do 值得做,应该做deserve doing/to be done 值得被做误区警示deserve后接动名词时,动名词用主动形式(doing)表示被动意义,相当于接动词不定式的被动形式(to be done);有类似用法的词还有need、want、require等。They deserved rewarding.=They deserved to be rewarded.他们应该

    19、受到奖赏。The TV needs mending.=The TV needs to be mended.这台电视机需要被修理。学以致用(1)单句填空If praise is sincere, you can give it as often as your child does something that deserves (deserve) a verbal reward.He finally received the recognition that he so richly deserved (deserve).(2)一句多译他为大家做了一件好事,应该得到表扬。He did a go

    20、od deed for everybody and deserved praise. He did a good deed for everybody and deserved praising. He did a good deed for everybody and deserved to be praised. .语境填词1.Light is absolutely essential(必不可少的) for the healthy development of plants.2.She impressed(使留下深刻印象) us with both the depth and range

    21、of her knowledge.3.Ruth grinned (露齿而笑) at him as she waved good-bye.4.I work hard and I think I deserve(应受到) to be well paid.5.Another performance like that and this team will be the laughing(笑) stock of the league.6.It is impossible to separate(使分离) belief from emotion. 7.(2019课标全国)Bacteria are an

    22、annoying(令人烦恼的) problem for astronauts.8.He nailed(钉牢) my chair to the floor as a practical joke(玩笑).9. Traditionally(传统上), the companys main markets have been Britain and the US.10.I turned around quickly and stepped(踩) on his toes. .语境选词refer to, take.away, make sense, come true, put up, wake up,

    23、play tricks on1.If Jason plays tricks on others, his father wont let him go out to play. 2.It makes sense to buy the most up-to-date version. 3.I didnt mean to refer to you by that remark at the meeting.4.We put up our tent and then began to have dinner. 5.Watching a family of monkeys wake up in the

    24、 early morning is our first activity of the day. 6.His dream of becoming a university teacher has come true. 7.If you take four away from ten, that leaves six. .语法专练I have a good friend, 1.who is really thin. Yet he wants to become a great athlete. Every week he goes to the gym, 2.where he exercises

    25、 and lifts weights. But it has not worked, 3.which makes him unhappy. Now he is considering taking some pills, 4.which he thinks will help him become stronger. I think going to the gym is a good way to keep healthy and strong. There are some pills making us look strong. However, they have side effec

    26、ts, 5.which will damage our health. If my friend took this kind of pills for some time, his hair might fall out or he might have health problems, some of 6.which might even affect his livers or heart. Some athletes, 7.whose achievements were great, died very young because they took this kind of pill

    27、s. I will tell my friend not to take the pills because he may have health problems in the future, 8.when it will be too late.单句填空1.He deserves giving/to be given(give)such a great honor for his excellent work.2.I did not get the impression(impress)that they were unhappy about the situation.3.There i

    28、s no simple answer, as is often the case in science.4.China Today attracts a worldwide readership, which shows that more and more people all over the world want to learn about China.5.Have you got a free evening next week?If so, lets go dancing.6.After working on the maths problem for hours, he foun

    29、d what he thought was the key to it.7.When giving the lecture,he referred to his note from time to time.8.Theyre putting new street signs up before dark. 9.We are spending next winter in Australia, where the climate is pleasant. 10.Its acceptable to play tricks (trick) on your friends on April 1.完成句

    30、子1.对学生来说掌握第二语言是极其重要的。(It is essential for sb. to do sth.)It is essential for students to master a second language.2.孩子们在圣诞节的早晨醒得很早。(wake up)The children wake up very early on Christmas morning.3.正如我们预料的那样,他们队赢了。(as)As we had expected, their team won.4.他讲的那番话简直不知所云。(make sense)What he said just doesn

    31、t make sense.5.我一直梦想拥有自己的房子,现在我的梦想实现了。(dream of, come true)Id always dreamed of owning my own house, and now my dream has come true.阅读理解(2020安徽亳州涡阳一中入学考试)Tired and unhappy, you still have to squeeze(挤出)a smile to your friends, or teachers. Thats just life, you may think. But new research suggests th

    32、at putting on a fake(假的) smile can worsen peoples mood and even lower work efficiency.Leading researcher Brent Scott with other researchers had studied a group of bus drivers for two weeks. They tried to find out what happened when the drivers were involved in “surface acting” or fake smiling, and t

    33、he opposite, “deep acting” which means people put on real smiles by recalling pleasant memories or thinking about their current situation more positively.The results showed that on days when drivers were forced to smile, they felt depressed and didnt want to work. On days when they smiled due to pos

    34、itive thoughts, their mood improved a lot as well as their work efficiency.The research goes against the popular belief among companies that employees should be cheerful to customers at all times. They include employees of shops, banks, call center workers and others who have face-to-face contact wi

    35、th members of the public. “Smiling for the sake of(为了) smiling can lead to emotional tiredness and coldness, and thats bad for the organization,” Scott told the Daily Mail.The study also showed that women were harmed more by fake smiling than men. Their mood and work performance both worsened more.

    36、But they were helped more by deep acting their mood became better and they worked more efficiently. However, while deep acting seemed to improve mood in the short term, Scott said its not a long-term solution to unhappiness. “There have been some suggestions that if you do this over a long period yo

    37、u start to feel unreal,” Scott said. “You may be trying to develop positive emotions, but at the end of the day you may not feel like yourself anymore.”1.The experiments on bus drivers suggest that .A.depression among bus drivers is commonB.thinking in a positive way helps with work efficiencyC.bus

    38、drivers with pleasant memories tend to be less efficientD.the bus drivers work efficiency is determined by their mood2.According to the article, which of the following statements about “fake smiling” is TRUE?A.It causes more harm to women than men.B.It is a widely accepted cultural practice in the U

    39、S.C.It is good for the business but bad for the employees.D.It doesnt work on people who are emotionally expressive.3.We can conclude from the article that the researchers think that .A.deep acting can improve the mood in the long runB.it is unnecessary to have positive emotionsC.people should be tr

    40、ue to their feelingsD.smiling helps to put people in a good mood and become more efficient4.The article is mainly about .A.how to cheer up when you are exhaustedB.the importance of smiling during face-to-face contactC.suggestions on improving work efficiencyD.a new study on fake smiling and its infl

    41、uence on people答案语篇解读本文是一篇说明文。一项新的调查研究表明,不是发自内心的微笑会让人情绪变差甚至会降低工作效率,与此相反,发自内心的微笑能让人情绪高涨并且能提高工作效率,因此人们要真实地对待自己的感觉。1.B推理判断题。根据题干可以定位到第三段内容,当人们因为积极的想法而微笑时,他们的情绪会变好,同样工作效率也会提高,所以“积极的思考方式有益于工作效率”。故选B。2.A细节理解题。根据倒数第三段中的The study also showed that women were harmed more by fake smiling than men.可知,研究也表明由于假装微

    42、笑,女人受的危害要比男人大。故选A。3.C推理判断题。根据最后一段内容可知,如果很长时间都在假装微笑,那么自己就会感觉不真实,而且会感觉不像自己了。由此推断出,研究人员认为人们要真实对待自己的感觉。故选C。4.D主旨大意题。根据第一段中的But new research suggests that putting on a fake smile can worsen peoples mood and even lower work efficiency.以及后文的论述可知,本文主要介绍一篇关于虚假微笑及其影响的研究报告。故选D。.七选五(2020山东济南历城二中期中)The world is

    43、a colorful landscape of different languages, skin colors, and different cultures. 1. A way to develop this appreciation is to try to learn about other cultures around the world.There are several ways to become knowledgeable about different cultures.2. Reading works written by the authors who have a

    44、close relationship with a particular culture allows people to gain an accurate glimpse into the food, music, language, religion, and the way of life of a particular group of people. For example, 3, she will often read them stories based on a cultures folk tales.Another way to learn about different c

    45、ultures is to try to learn a foreign language. A person can choose a language he has always wanted to learn. 4. Making contact with people who are native speakers of the language allows him to gain first-hand knowledge of a particular culture as he struggles to learn the language. 5. Whether a perso

    46、n wants to learn more about regions in Japan, the Middle East, Africa, or any other world culture, becoming familiar with its food is a giant step in the right direction. Food is an important part of different cultures. And it allows people to gain an insight into a particular cultural groups way of

    47、 life.A.when a student wants to learn more about a different cultureB.when a teacher wishes to expose(使接触,使体验) her students to a different cultureC.One way is to read books written by authors from a particular cultureD.Learn about different cultures by tasting food from a specific cultural groupE.Ga

    48、ining an understanding of other cultures benefits both you and other peopleF.He can attend a foreign language class in order to learn in a more formal settingG.Its important to develop an appreciation of different cultures to become a well-rounded person1. 2. 3. 4. 5.答案语篇解读本文为说明文。文章介绍了了解世界上不同文化的方法。1

    49、.G过渡句。上文提到了世界上有不同的文化,后文说到培养这种欣赏能力的一种方法是尝试了解世界各地的其他文化,所以选择G项“培养一种对不同文化的欣赏能力成为一个全面发展的人是重要的”把上下文衔接起来。2.C细节句。上一句说有很多方法可以了解不同的文化,C项“一种方法是阅读来自某种特定文化的作者所写的书”与后面提到的Reading works相呼应。3.B细节句。上文提到阅读可以使人了解不同文化的方方面面,然后举例说明,B项用老师教学生了解不同文化的方法作为例子符合语境。4.F细节句。上文讲到了解不同文化的另一个方法是尝试学习一门外语,然后列举具体的学习方法和途径,F选项意为“为了在一个更正式的场合

    50、学习,他可以上一个外语学习班”。5.D主题句。该段主要讲述熟悉当地的食物也是了解该地文化的一个正确方向,所以选择D项作为该段主题句。.完形填空(2020福建厦门外国语学校高二期中)Everyone has stories about facing adversity(逆境) in his or her life. The difference is what we did to overcome it.We used to have a glass studio near our home. Several years ago, we 1 a terrible winter; we had m

    51、uch snow and ice. The roof of our studio collapsed(倒塌) under the 2 of the ice and snow, taking one of the sources of our income. Before it collapsed, we got on the roof and tried to 3 the snow and ice, but when the thickness of the ice was 5 feet and the temperature was minus 20 , it was pretty 4 to

    52、 do that.We had a friend helping us try and 5 the roof by supporting. Finally, there was nothing that could be done. The roof came down. We had moved a lot of our goods and tools from the studio but we 6 a lot also: glass, stoves, workbenches, to name only a few of the items. It was a(n) 7 experienc

    53、e.Here we were in the middle of winter with our studio 8. We couldnt work as we had 9 all the materials we were not using in a building. We could have done one of two things. First, we could simply no longer 10 our glass business. And this was certainly a thought that crossed our 11. Second, we coul

    54、d find a way to get our studio back up and running.We picked Option(选择) Two. We had a large 12 that we were not using. 13 we renovated(翻新) the barn, redesigned our working area and today we have a nicer studio than we have 14 had. If the adversity we faced had not happened, we probably would still b

    55、e working in the old studioa studio that was 15.1.A.remembered B.experienced C.overcameD.forecast2.A.quality B.mixture C.length D.weight3.A.melt B.prevent C.remove D.carry4.A.difficult B.upset C.necessaryD.important5.A.moveB.save C.changeD.repair6.A.missedB.lost C.found D.damaged7.A.surprising B.uni

    56、nteresting C.upsetting D.boring8.A.rebuilt B.redesigned C.sold D.collapsed9.A.given away B.put away C.given up D.put up10.A.conductB.reduceC.avoid D.enlarge11.A.heart B.feeling C.mind D.sense12.A.barn B.workshopC.area D.studio13.A.For B.Or C.But D.So14.A.yetB.already C.never D.ever15.A.higher B.wors

    57、e C.betterD.wider答案语篇解读本文是一篇夹叙夹议文,属于人生感悟类阅读。文章讲述的是每个人都会面对困境,但是每个人的处理方式并不一样,正确处理困境会使我们的生活变得更美好。1.B此处指经历了一个很糟糕的冬天。remember记住;experience经历;overcome克服;forecast预测。故选B。2.D根据后面的the thickness of the ice可知,房顶上的冰雪很重,此处指冰雪的重量。句意:我们工作室的屋顶在冰雪的重压下坍塌了,这带走了我们收入的来源之一。quality质量;mixture混合物;length长度;weight重量。故选D。3.C此处指

    58、在大雪把房顶压塌之前,我们到房顶上把冰雪除去。melt使融化;prevent阻止;remove移除;carry携带,运送。故选C。4.A冰很厚,温度很低,所以工作很艰难。difficult困难的;upset难过的,沮丧的;necessary必要的;important重要的。故选A。5.B我们的朋友来帮我们拯救房顶不被大雪压塌。move移动;save节省,救;change改变;repair修理。故选B。6.B根据连词but可知,虽然早就搬出了很多物品,但还是损失了不少东西。miss想念,错过;lose失去;丢失,迷失;find发现;damage破坏。故选B。7.C根据作者的描述可知,这是一次令人

    59、不快的经历。surprising令人惊讶的;uninteresting无趣的,无聊的;upsetting令人不快的;boring无聊的。故选C。8.D根据下文我们不能工作了可知,工作室倒塌了。rebuild重建;redesign重新设计;sell卖;collapse倒塌。故选D。9.B此处指他们把很多暂时不用的物品都收起来了。give away泄露,分发,赠送;put away收拾(东西);give up放弃;put up搭建,张贴。故选B。10.A因为很多物品被毁坏,所以我们无法进行工作。conduct进行;reduce减少;avoid避免;enlarge扩大。故选A。11.C根据下文的We

    60、 picked Option Two.可知,停止工作的主意只是在头脑中掠过,并没有去实施。heart内心;feeling感觉;mind头脑;sense意识,感觉。故选C。12.A根据后面的we renovated the barn可知,作者启用了平时闲置的谷仓作为新的工作室。barn谷仓,畜棚,车库;workshop车间,工场,作坊;area区域;studio工作室,演播室。故选A。13.D句意:我们有一个闲置的大谷仓。所以我们翻新了谷仓,重新设计了我们的工作区域,现在我们有了一个比以前更好的工作室。for因为;or或者,否则;but但是;so因此。故选D。14.D此处指新的工作室比曾经被大雪

    61、压垮的那个工作室还要好一些。yet仍然,还;already已经;never从不;ever曾经。故选D。 15.B句意:如果没有发生那场灾难,我们可能仍然在情况更加糟糕的旧工作室里工作呢。higher更高的;worse更坏的,更差的;better更好的;wider更宽的。故选B。.语法填空(2020吉林实验中学期中)Across the world, people prepare and drink tea in many 1(difference) ways. The handmade purple clay teapot is one of the most popular 2(item)

    62、among tea lovers in Asia.Chinese people 3(drink) tea for thousands of years. And 4(recent), these handmade teapots have become popular. As an old saying goes, “A thing is valued if it is rare.”Tea sets have been a key part of Chinese culture. Gao Dezhi, 99, has been making purple clay teapots since

    63、he 5(be) 13 years old. This kind of skill 6(pass) down from generation to generation or taught to those 7 are crazy about the craft. Gao said that his son and daughter are not 8(interest) in learning such a skill. They have already earned a lot of money by 9(work) in other jobs. “People cannot make

    64、such things if they have no interest in learning the skill,” he said. In order to protect the skill 10 disappearing, local people have built a special museum where masters can show their craft.1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.答案语篇解读在世界各地,人们以不同的方式沏茶和喝茶。本文主要介绍了手工紫砂茶壶制作的传承问题。1.different考查形容词。根据空后的名词 ways可知应用形容词修饰名

    65、词,故填different。2.items考查名词复数。根据空前的形容词最高级the most popular可知应用名词形式,结合空前的one of可知应用复数形式,故填items。3.have drunk/have been drinking考查时态。根据时间状语for thousands of years可知,动作发生在过去并且一直持续到现在,所以应用现在完成时或现在完成进行时,故填have drunk/have been drinking。4.recently考查副词。分析句子结构可知,此处修饰后面的句子应用副词作状语,故填recently。5.was考查时态。根据since可知从句用

    66、一般过去时,主语he是第三人称单数,故填was。6.is passed考查时态和语态。根据句意可知,叙述的是客观情况,应用一般现在时,pass与skill是被动关系,所以用一般现在时的被动语态,故填is passed。7.who考查定语从句。分析句子结构可知此处引导定语从句,从句中缺主语,指人,结合先行词those可知应用关系代词who。8.interested考查形容词。根据空前的系动词 are可知设空处应用形容词,be interested in.意为“对感兴趣”,故填interested。 9.working考查动名词。根据空前的介词by可知设空处填动名词作介词的宾语,故填working。10.from/against考查固定短语。protect.from/against.“保护免受/免遭的伤害”,为固定短语,故填from/against。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年新教材英语外研版(2019)选择性必修第一册教师用书(含习题测试):UNIT 1 LAUGH OUT LOUD SECTION Ⅱ USING LANGUAGE WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-578000.html
    相关资源 更多
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》(典优)word版.docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》(典优)word版.docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》(典优).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》(典优).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》(全国通用)word版.docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》(全国通用)word版.docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》(全国通用).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》(全国通用).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》(全优)word版.docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》(全优)word版.docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》(中心小学).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》(中心小学).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》(b卷)word版.docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》(b卷)word版.docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》(b卷).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》(b卷).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》(a卷)word版.docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》(a卷)word版.docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(达标题).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(达标题).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(考试直接用).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(考试直接用).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(综合题).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(综合题).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(综合卷).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(综合卷).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(满分必刷).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(满分必刷).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(实用).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(实用).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(完整版).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(完整版).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(夺分金卷).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(夺分金卷).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(基础题).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(基础题).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(培优).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(培优).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(培优b卷).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(培优b卷).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(培优a卷).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(培优a卷).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(名师推荐).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(名师推荐).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(典型题).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(典型题).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(a卷).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(a卷).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案【预热题】.docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案【预热题】.docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案【达标题】.docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案【达标题】.docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案【轻巧夺冠】.docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案【轻巧夺冠】.docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案【能力提升】.docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案【能力提升】.docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案【考试直接用】.docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案【考试直接用】.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1