2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 Sharing Section D Using Language(Ⅱ).docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Sharing Section Using Language 2020 2021 学年 新教材 高中英语 Language
- 资源描述:
-
1、UNIT4SectionDUsingLanguage()&AssessingYourProgress课后篇巩固提升基础夯实.单句语法填空1.These satellites will be used mainly (relay) television programmes.答案to relay2.There are not enough facilities for people with (disability) in the city.答案disabilities3.Peace and (stable) in the world need the active involvement of
2、 China.答案stability4.The difficulty among them should be resolved by (consult).答案consultation5.We have a beautiful city and we pray it stays that way.答案that6.Which, any,of the causes do you have a personal connection with?答案if7.These people are (experience) medical workers who have volunteered to hel
3、p the sick.答案experienced8.These proposals are perfectly in tune our own thoughts on the subject.答案with.短语填空in need of,relay.to,take care of,be opposed to,to be honest,in addition,contribute to,take it for granted1.Mary was told the news first and then she it her classmates.答案relayed;to2.Many Chinese
4、 universities provided scholarships for studentsfinancial aid.答案in need of3.The little girl made the choice to withdraw from college to her sick mother.答案take care of4.,I dont think we have a chance of winning the match tomorrow.答案To be honest5.I that they had arrived at the appointed place already.
5、答案took it for granted6.,when it comes to practicing our musical instruments,I have to practice more than double the time.答案In addition7.As far as I am concerned,each of us can the future of the world.答案contribute to8.At first hethe idea,but later he came around.答案was opposed to.完成句子1.咱们和朋友们去泰山岂不更好?i
6、f we pay a visit to Mount Tai with our friends?答案Wouldnt it be better2.要是参会的人不同意我们的建议怎么办?the people present at the meeting dont agree to our suggestion?答案What if3.你的答案是对还是错没关系,把它说出来。whether your answer is right or wrong,and just speak it out.答案It doesnt matter4.我想建议你在上学时就参加这个测验。you take the test whe
7、n you are still in school.答案Id like to suggest5.你既表达了决心,就应该见之于行动。you have expressed your determination,you should act.答案Now that6.由于严重的水灾,这个地区三分之二的建筑需要被修理。the serious flood,two-thirds of the buildings in the area need repairing.答案As a result of素养提升.阅读理解主题语境:人与社会语篇类型:记叙文词数:277难度:In 2013,Gabby Frost f
8、ounded Buddy Project when she was 15.At that time,her best friend had been diagnosed (诊断) with a mental health condition,and that was the first time she was made aware of what mental illness was.She wanted to learn more and develop a good support system for her.Mental illness affects tens of million
9、s of people in the United States each year,yet only half receive treatment,according to the National Institutes of Mental Health.Buddy Projects website says the service is not a substitute for therapy (治疗) or other types of mental health care,and it directs people to resources for further help.Since
10、 founding the organisation as a high school student,Frost has helped more than 200,000 participants find a new friend.On the day when Buddy Project was launched,she used her powerful social media presence to attract nearly 3,000 participants.“This was around the time when teens really began talking
11、about mental health and found a supportive community online to talk about it,” she said.One of the biggest social barriers she had to jump over was that people didnt view her seriously because she was a 15-year-old girl,and even now,shes still a young woman.“Sometimes its frustrating because people
12、dont think what I do is needed or they dont think Im professional,” she said.“Most people are blown away that a 20-year-old girl is running this and that its one person doing this but not a whole team.Im just lucky that Ive found a support system that has been able to help my mom and me with the pro
13、ject.”【语篇解读】本文是一篇记叙文,讲述了GabbyFrost在15岁的时候为了帮助自己的朋友战胜心理疾病而成立了BuddyProject。BuddyProject帮助了很多有心理健康问题的人。尽管遇到了很多困难,但她仍坚持不懈。1.Why did Gabby Frost set up Buddy Project?A.To treat her mental disease.B.To know what causes mental illness.C.To help her friend to fight mental disease.D.To cure those with mental
14、 disease.答案C解析细节理解题。根据第一段中的“Shewantedtolearnmoreanddevelopagoodsupportsystemforher”及第二段中的“BuddyProjectswebsitesaystheserviceisnotasubstitutefortherapyorothertypesofmentalhealthcare,anditdirectspeopletoresourcesforfurtherhelp”可知,她是为了帮助朋友与心理疾病抗争才成立了BuddyProject,故答案为C项。2.What can we infer from Paragrap
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-579691.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
