分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2020-2021学年高中英语 Unit 2 Looking into the Future Section A Reading and Thinking课后习题(含解析)新人教版选择性必修第一册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:582851
  • 上传时间:2025-12-11
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:54.84KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语 Unit Looking into the Future Section Reading and Thinking课后习题含解析新人教
    资源描述:

    1、Unit2LOOKINGINTOTHEFUTURESectionAReadingandThinking课后篇巩固提升基础夯实.单词拼写1.I just want you to answer the question in a concrete and believable (短语).答案phrase2.Her father tried to p her to go back home with him,but in vain.答案persuade3.Mary told me that she spent her childhood in the r mountain area.答案remote

    2、4.It is said that this heating system has an a temperature control.答案automatic5.We must (合并) theory with practice.答案integrate6.The players had to change their daily (常规) and lifestyle.答案routine7.The text of the lecture was (可获得的)to guests on the night.答案available8.There is little chance that we will

    3、 succeed in changing the law.N,it is important that we try.答案Nevertheless.短语填空early on,in addition,in this sense,keep track of,catch fire,switch off1.The central heating had been and the room was as cold as ice.答案switched off2.,bad things can be turned into good things.答案In this sense3.He was injure

    4、d and didnt last the match.答案early on4.,youd better bring some gifts,such as a book or a Chinese knot.答案In addition5.With eleven thousand employees,its very difficult to them all.答案keep track of6.That wooden house on top of the hill because it was hit by lightning.答案caught fire.完成句子1.你离开教室时,不要忘了关电灯。

    5、Dont the light when you leave the classroom.答案forget to switch off2.尽管很小,但这个装置会为我们节省能量和金钱。Though it is small,this device willand money.答案save us energy3.对不起,你找的那个人不再住在这所房子里了。I am sorry that the man you are looking forin this house.答案no longer lives4.绿灯一亮,汽车就冲在前面。the green light came on,the cars race

    6、d ahead.答案The instant5.布朗先生到家的时候,发现晚饭已经准备好了。When Mr Brown got home,he found dinner alreadyhim.答案prepared for6.我们要再两年才中学毕业。two years before we finish middle school.答案It will take us素养提升.阅读理解主题语境:人与社会科学与技术ACan you imagine a cloud floating in the middle of your room?Do you want to know what it feels li

    7、ke to fly like a bird?Find your answers in Time Magazines 25 “Best Inventions”.Here,we have picked out the most interesting 4 to share with you.TalkingGlovesEver felt confused by the sign language used by disabled people?Here is the “helping hand” you need.Four Ukrainian students have created a pair

    8、 of gloves that helps people with hearing and speech problems communicate with others.The gloves are equipped with sensors that recognise sign language and translate it into a text on a smartphone.Then the smartphone changes the text to spoken words.GoogleGlassesGoogle Glasses are like a computer bu

    9、ilt into the frame of a pair of glasses.With its 1.3-centimetre display,the glasses allow you to surf the Internet and make calls without even lifting a finger.The glasses also have a camera and GPS mapping system.Users can take and share photos,check maps and surf the Internet just by looking up,do

    10、wn,left and right.IndoorCloudsIts not virtual.Thats a real world.Dutch artist Smilde managed to create a small but perfect white cloud in the middle of a room using a fog machine.But it required careful planningthe temperature,humidity(湿度)and lighting all had to be just right.Once everything was rea

    11、dy,the cloud formed in the air with the machine.But it only lasted for a short while.WingsuitsThe suit fulfills your dreams of flying like a bird.Well,not exactly flying,but gliding(滑翔)through the air.It increases the surface area of the human body,which makes it easier for people to float in the ai

    12、r.Fliers wearing wingsuits can glide one kilometre in about 30 seconds.【语篇解读】本文讲述了一些有趣的发明:会说话的手套、谷歌眼镜、室内云彩和翼服等。1.Who will probably be the users of “Talking Gloves”?A.Disabled people.B.Normal people.C.Trained people.D.Working people.答案B解析推理判断题。根据第二段中“Theglovesareequippedwithsensorsthatrecognisesignla

    13、nguageandtranslateitintoatextonasmartphone.”可知,这个手套上装有传感器,能把手语转换为智能手机短信。由此推测,它是为正常人设计的。2.How can users of Google Glasses surf the Internet?A.By moving the mouse.B.By tapping the keyboard.C.By pressing the button.D.By moving the eyeballs.答案D解析细节理解题。根据第三段中“Userscantakeandsharephotos,checkmapsandsurfth

    14、eInternetjustbylookingup,down,leftandright”可知,用户通过上下左右看就可以上网。3.Which of the following can help you fly?A.Talking Gloves.B.Google Glasses.C.Wingsuits.D.Indoor Clouds.答案C解析细节理解题。根据最后一段中“Thesuitfulfillsyourdreamsofflyinglikeabird.”可知,Wingsuits可以帮你飞翔。4.What is the authors purpose in writing the passage?

    15、A.To introduce some interesting inventions.B.To encourage people to buy these products.C.To draw peoples attention to technology.D.To bring some pleasure to young readers.答案A解析推断判断题。根据第一段中“Here,wehavepickedoutthemostinteresting4tosharewithyou”可知,本文的目的是与读者分享几项发明,所以选A项。B主题语境:人与社会科学与技术A new Magic Bench

    16、 designed by Disney Research lets you interact (互动) with lovely animated (动画的) characterand no special glasses or earphones are required.Instead,the complete environmentthe seat,the sitter and the cartoon charactersis mirrored on a screen opposite the bench making it possible for others to watch the

    17、 scene unfold.How does the illusion work?A camera and sensor catch images and gather depth information about physical objectsthe bench and the person.And then a computer translates them into the 3D animations.Meanwhile sensors of touch built into the bench deliver shaking that is happening at the sa

    18、me time and speed to animated actions on the screen,creating the illusion that the animated figures are occupying real-world space next to the user.“Our goal for this project was:hear characters coming,see them enter the space,and feel them sit next to you,” said Moshe Mahler,principal digital artis

    19、t at Disney Research.Unlike the traditional mobile technology,one of whose limitations is that only a single user can see its illusion,the Magic Bench allows groups of people to gather in a single environment and collectively participate in an augmented-reality (扩充实境) experience,all at the same time

    20、.In a video show,a small cartoon donkey runs into view and kicks the bench,causing sharp sound and making the seated person jump in surprise.Another test shows two people on the bench,reacting as they “feel” an animated rabbit skip up beside them and jump up and down.When a user passes his hand over

    21、 the rabbit,a shadow moves across its head,as though it were occupying the same physical space as the person next to it.【语篇解读】这是一篇说明文。迪斯尼公司设计出了一种新的“魔法椅”。坐上这种椅子不需要使用特殊眼镜或耳机,在观看影视作品时,画面可以与人互动。5.WhatdoestheMagicBenchneedtoworkproperly?A.Specialglasses.B.Earphones.C.Amirror.D.Ascreen.答案D解析细节理解题。根据第一段最后一

    22、句可知theMagicBench需要一块屏幕才能正常发挥作用,故选D项。6.What does the underlined word “illusion” in Paragraph 2 refer to?A.The shaking that is happening.B.The 3D animations on the screen.C.The figures about physical objects.D.The interaction with animated figures.答案D解析词义猜测题。根据下文“Acameraandsensorcatchimagesandgatherde

    23、pthinformation.areoccupyingreal-worldspacenexttotheuser.”可知摄像机和传感器捕捉图像,收集关于椅子及人的深度信息。然后由电脑把它们转换成3D动画。与此同时,内置在椅子里的触摸传感器可以将震动同时同速传送到屏幕上,从而产生动画人物占据用户旁边真实空间的错觉。故可知画线单词意思为“与动画人物的互动;错觉”。故选D项。7.Hows the Magic Bench different from the traditional technology?A.Its fantasy can be seen only by a single user.B.

    24、It is designed to create more animated characters.C.It allows many people to experience the fantasy together.D.Its user and the animated character occupy the same space.答案C解析细节理解题。根据第三段最后一句可知传统的移动技术有局限性,其中之一就是只有一个用户可以看到这种互动,MagicBench允许一群人聚集在一个环境中,并在同一时间内集体参与互动体验。即MagicBench与传统技术的不同在于它能让许多人一起互动体验。故选

    25、C项。8.Which is the best title of the text?A.Magic Bench Puts You in the PictureB.Audience Become Cartoon CharactersC.Entertainment Industry Enters a New StageD.Disneys Cartoon Figures Come into Reality答案A解析主旨大意题。根据文章第一句“AnewMagicBenchdesignedbyDisneyResearchletsyouinteractwithlovelyanimatedcharacter”可知,迪斯尼公司设计的“魔法椅”使人们在观看影视作品时,可以与画面互动。故选A项。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语 Unit 2 Looking into the Future Section A Reading and Thinking课后习题(含解析)新人教版选择性必修第一册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-582851.html
    相关资源 更多
  • 七年级地理上册 第二章《陆地和海洋》单元测试卷 新人教版.docx七年级地理上册 第二章《陆地和海洋》单元测试卷 新人教版.docx
  • 七年级地理上册 第二章 地球的面貌第二节 世界的海陆分布教案 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第二章 地球的面貌第二节 世界的海陆分布教案 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第二章 地球的面貌第三节 世界的地形教案 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第二章 地球的面貌第三节 世界的地形教案 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第二章 地球的面貌第一节 认识地球第二课时教案 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第二章 地球的面貌第一节 认识地球第二课时教案 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第二章 地球的面貌第一节 认识地球第一课时教案 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第二章 地球的面貌第一节 认识地球第一课时教案 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第二章 地球的面貌测试题 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第二章 地球的面貌测试题 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第三节 影响气候的主要因素(第二课时)导学案(无答案) 湘教版.docx七年级地理上册 第三节 影响气候的主要因素(第二课时)导学案(无答案) 湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第三节 影响气候的主要因素(第一课时)导学案(无答案) 湘教版.docx七年级地理上册 第三节 影响气候的主要因素(第一课时)导学案(无答案) 湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第三章 世界的居民第四节 世界的聚落教案 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第三章 世界的居民第四节 世界的聚落教案 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第三章 世界的居民第二节 世界的人种教案 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第三章 世界的居民第二节 世界的人种教案 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第三章 世界的居民第三节 世界的语言和宗教教案 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第三章 世界的居民第三节 世界的语言和宗教教案 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第三章 世界的居民第一节 世界的人口教案 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第三章 世界的居民第一节 世界的人口教案 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第一章《地球和地图》单元检测题 新人教版.docx七年级地理上册 第一章《地球和地图》单元检测题 新人教版.docx
  • 七年级地理上册 第一章 让我们走进地理第二节 我们怎样学地理教案 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第一章 让我们走进地理第二节 我们怎样学地理教案 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第一章 让我们走进地理第一节 我们身边的地理教案 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第一章 让我们走进地理第一节 我们身边的地理教案 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第一章 让我们走进地理测试题 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第一章 让我们走进地理测试题 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第一章 第三节 地图的阅读课件 (新版)新人教版.docx七年级地理上册 第一章 第三节 地图的阅读课件 (新版)新人教版.docx
  • 七年级地理上册 第一章 第3节 地图练习(无答案) 中图版.docx七年级地理上册 第一章 第3节 地图练习(无答案) 中图版.docx
  • 七年级地理上册 第一章 第2节 地球的自转和公转练习(无答案) 中图版.docx七年级地理上册 第一章 第2节 地球的自转和公转练习(无答案) 中图版.docx
  • 七年级地理上册 第一章 第1节 地球和地球仪练习 中图版.docx七年级地理上册 第一章 第1节 地球和地球仪练习 中图版.docx
  • 七年级地理上册 第4节《世界的气候》同步练习 新人教版.docx七年级地理上册 第4节《世界的气候》同步练习 新人教版.docx
  • 七年级地理上册 第3节《降水和降水的分布》同步练习 新人教版.docx七年级地理上册 第3节《降水和降水的分布》同步练习 新人教版.docx
  • 七年级地理上册 第2节《海陆的变迁》同步练习2 新人教版.docx七年级地理上册 第2节《海陆的变迁》同步练习2 新人教版.docx
  • 七年级地理上册 第2节《海陆的变迁》同步练习1 新人教版.docx七年级地理上册 第2节《海陆的变迁》同步练习1 新人教版.docx
  • 七年级地理上册 第2节《气温和气温的分布》同步练习 新人教版.docx七年级地理上册 第2节《气温和气温的分布》同步练习 新人教版.docx
  • 七年级地理上册 第2节《地球的运动》同步练习2 新人教版.docx七年级地理上册 第2节《地球的运动》同步练习2 新人教版.docx
  • 七年级地理上册 第2节《世界的人种语言和宗教》同步练习 新人教版.docx七年级地理上册 第2节《世界的人种语言和宗教》同步练习 新人教版.docx
  • 七年级地理上册 第1节《大洲和大洋》同步练习 新人教版.docx七年级地理上册 第1节《大洲和大洋》同步练习 新人教版.docx
  • 七年级地理上册 第1节《地球和地球仪》同步练习2 新人教版.docx七年级地理上册 第1节《地球和地球仪》同步练习2 新人教版.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1