2020-2021学年高中英语 Unit 2 The United Kingdom Language points课时作业2 新人教版必修5.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit The United Kingdom Language points课时作业2 新人教版必修5 2020 2021 学年
- 资源描述:
-
1、Unit 2 The United Kingdom Language points . 阅读理解AChinese police are joining Italian officers on the streets of Rome and Milan in an experiment aimed at helping tourists from China feel safe, Italys interior ministry has announced. The experiment is the first of its kind in Europe, Chinas ambassador
2、to Italy, Li Ruiyu, said at a meeting to announce the project, according to a statement from the Italian ministry. The four Chinese officers, who were trained by Italians in Beijing, will wear the same uniforms they wear at home so their compatriots can recognize them easily. More than 3 million Chi
3、nese tourists come to Italy every year, according to Liao Jinrong, the director general of the Chinese international co-operation bureau. “This service was planned with Chinese tourists in mind and, if it works well, we may consider other forms of collaboration, given the presence of the Chinese com
4、munity in our country, ”said the interior minister, Angelino Alfano. “The officers will share information with Italian police and help Chinese tourists if they need to contact local authorities and diplomats, ”the ministry said. Liao, the head of the Chinese international co-operation bureau, said t
5、he officers assignment was a “historic moment” recalling that the route between China and Italy was mapped 700 years ago by Venetian merchant traveler Marco Polo. 【语篇概述】本文报道了为保障中国游客的安全, 中国警察在罗马街头巡逻的新闻。1. Why do the Chinese police come to work in Italy? A. They plan to help the Italian police. B. The
6、y plan to help Chinese in need in Italy. C. They plan to show Chinese tourists around Italy. D. They plan to comfort Chinese tourists. 【解析】选B。细节理解题。根据第一段Chinese police are joining Italian officers on the streets of Rome and Milan in an experiment aimed at helping tourists from China feel safe. . . 可
7、知, 中国警察为了让中国的游客感到安全, 加入意大利官员的行列, 试行在罗马和米兰的街头巡逻, 故选B项。2. What does the underlined word“compatriots”in Paragraph 3 mean? A. Companies. B. Countrymen. C. Families. D. Friends. 【解析】选B。词义猜测题。从第三段可知, 在罗马巡逻的中国警察仍穿着中国的警服, 以便让同胞认出。3. According to Angelino Alfano, the experiment. A. will be the first of its k
8、ind in EuropeB. will improve the presence of the Chinese community in EuropeC. will give a good example to other forms of co-operation if it succeedsD. will help Chinese tourists contact local authorities【解析】选C。推理判断题。根据第五段可知, 这项服务是以中国游客为中心的, 如果进行得好, 可能会考虑其他形式的合作, 故选C项。4. What does Liao think of this
9、 service? A. Meaningful. B. Perfect. C. Useless. D. Interesting. 【解析】选A。推理判断题。根据最后一段可知这些官员的分配是一个“历史性的时刻”, 并回顾了700年前威尼斯商人旅行家马可波罗的中意之路, 可见意义重大。BPeople believe that climbing can do good to health. Where can you learn the skills of climbing then? If you think that you have to go to the mountains to lear
10、n how to climb, youre wrong. Many Americans are learning to climb in city gyms(体育馆). Here, people are learning on special climbing walls. The climbing wall goes straight up and has small holding places for hands and feet. How do people climb the wall? To climb, you need special shoes and a harness(保
11、护带)around your chest to hold you. There are ropes(绳索)tied to your harness. The ropes hold you in place so that you dont fall. A beginners wall is usually about 15 feet high, and you climb straight up. There are small pieces of metal that stick out for you to stand on and hold on to. Sometimes its ea
12、sy to see the next piece of metal. Sometimes, its not. The most difficult part is to control your fear. Its normal for humans to be afraid of falling, so its difficult not to feel fear. But when you move away from the wall, the harness and the ropes hold you, and you begin to feel safe. You move slo
13、wly until you reach the top. Climbing attracts people because its good exercise for almost everyone. You use your whole body, especially your arms and legs. This sport gives your body a complete workout. When you climb, both your mind and your body can become stronger. 【语篇概述】你喜欢攀爬运动吗? 本文就这种运动以及它的一些好
14、处作了介绍。5. What can we infer from the passage? A. It is always easy to see holding places in climbing. B. It is impossible to build up ones body by climbing. C. People can only learn the skill of climbing outdoors. D. People are fairly interested in climbing nowadays. 【解析】选D。推理判断题。根据最后一段的内容尤其是本段中的第一句C
15、limbing attracts people because its good exercise for almost everyone, 可推断攀爬越来越受现代人的欢迎了。6. The most difficult thing to do in wall climbing is_. A. to fasten ropes to your harnessB. to move away from the wallC. to control your fear or horrorD. to climb straight up【解析】选C。细节理解题。根据第二段中的The most difficul
16、t part is to control your fear. 可知选C。7. The word “workout” underlined in the last paragraph most probably means _. A. settlementB. exerciseC. excitementD. tiredness【解析】选B。词义猜测题。根据语境, 可推断workout意为“锻炼”。8. Why does the author write this passage? A. To tell people where to find gyms. B. To prove the bas
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-582893.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
