分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2020-2021学年高中英语外研版(2019)必修第三册课后习题:UNIT 2 SECTION B USING LANGUAGE WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:583298
  • 上传时间:2025-12-11
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:35.48KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语外研版2019必修第三册课后习题:UNIT 2SECTION BUSING LANGUAGE WORD版含解析 2020 2021 学年 高中英语 外研版 2019
    资源描述:

    1、Unit2MakingadifferenceSectionBUsinglanguage课后篇巩固提升基础夯实.单句填空1.A man immediately rushed to the girl to give her first aid and I joined in without(hesitate).答案hesitation2.He is this kind of man who is always generoushis money.答案with3.Not only he but also his parents (be) fond of online shopping.答案are4.

    2、Those who know how (tolerate)others can naturally lead a happy life.答案to tolerate5.It is wrong of you to play jokes on the (disability)in need.答案disabled6.The (excite)children are opening their Christmas presents.答案excited7.The headmaster delivered an important speech at the meeting yesterday left a

    3、 deep impression on his students.答案which8.Theres no doubt that the consumers are still very sensitive the price.答案to.短语填空take up,cheer up,come up with,come across,play an important role in,in spite of,kind of,be involved in1.On the contrary,smartphones not only our valuable time,but also do great ha

    4、rm to our health.答案take up2.his great wealth,the old man still leads a very simple life.答案In spite of3.The police have arrested almost everybody who the murder so far.答案is involved in4.With more and more international students learning Chinese,it is the world nowadays.答案playing an important role in5

    5、.No one has a convincing explanation of why dinosaurs died out.答案come up with6.When the famous actress turned up,all the people there .答案cheered up7.Neither the teacher nor his students have such a difficult problem.答案come across8.Hearing the news that they will not have a holiday,he was disappointe

    6、d.答案kind of.语法专练用新学的语法知识,完成下列句子。1.她唱作词家写的歌。She sang songs by the song writer.答案written2.她是被遗弃在街上的女孩。She is a girl.答案abandoned in the street3.他们卖老人捡的瓶子。They sell the bottles.答案picked by the old man4.捐赠的钱直接给了需要帮助的家庭。 went directly into the families in need of help.答案The donated money5.到医院的时候我看到了那个受伤的男

    7、孩。When I got to the hospital,I saw.答案the injured boy6.受到老师鼓励的学生,学习比以前更努力了。The students work harder than ever before.答案encouraged by teachers7.昨天讨论的那个问题很重要。 is of great importance.答案The problem discussed yesterday8.被我儿子打破的玻璃已经扫走了。 has been swept away.答案The glass broken by my son9.大多数被邀请参加会议的人是我的老朋友。t

    8、he conference were my old friends.答案Most of the people invited to素养提升.完形填空Many years ago,when we first went to Canada,we were driving through Montana to Colorado with our two children,then aged 8 and 11.As it was getting 1,we started looking for a hotel,only to find out that it was 2 time in that pa

    9、rt of the country,and all the hotels were 3.Finally,around 9 oclock in the evening,we 4 at a gas station to fill up with gas.My husband asked for a 5 book and told the woman at the counter that we were trying to find a hotel.She told us it would be impossible.He tried for 15 more minutes.When he was

    10、 unsuccessful,the woman,Linda,said she and her family lived nearby and would be happy if we spent the night at her home.My husband was surprised at her offer of generosity.She called her son to direct us,since she had to 6 at the gas station till midnight.When we reached their home,her husband 7 us.

    11、He invited us to have coffee and chat while we 8 his wife.She came past 12 am.We asked if we could slip away in the morning so as not to 9 them.They said we were now 10 and we would have to have breakfast with them.Next morning,we ate breakfast,and when we were 11,my husband asked if he could offer

    12、some 12.They would not hear of it and 13 we were their guests.We kept in touch for many years,and invited them to our 14,too.Over the years,we have lost touch,but have 15 forgotten their kindness.【语篇解读】本文是一篇记叙文。作者一家自驾出行,因为恰遇假期,没有找到旅馆住宿。一位好心的陌生人给作者一家提供免费食宿。虽然多年以后他们失去了联系,但作者从未忘记过陌生人的善举。1.A.coldB.badC.

    13、lateD.hot答案C解析根据空后的“westartedlookingforahotel”可知,天色已晚,作者一家人开始寻找旅馆。故选C项。2.A.holidayB.thunderC.violenceD.dusk答案A解析根据常识,由于是假期,所以所有的旅馆都被预订了。而thunder“雷”,violence“暴力”,dusk“黄昏”都不符合语境。故选A项。3.A.affectedB.bookedC.selectedD.closed答案B解析根据下文内容可知,作者一家人没找到旅馆,是因为所有的旅馆都被预订了(booked)。故选B项。4.A.lookedB.restedC.exploredD

    14、.stopped答案D解析根据空后的“atagasstationtofillupwithgas”可知,到了晚上九点,作者一家人在加油站停下来(stopped)加油。故选D项。5.A.readingB.pictureC.textD.phone答案D解析根据下文的“thatweweretryingtofindahotel”及“Hetriedfor15moreminutes.”可知,作者的丈夫要了一个电话簿,要打电话寻找旅馆。故选D项。6.A.playB.workC.watchD.wander答案B解析根据第二段中的“thewomanatthecounter”可知,琳达在加油站工作,晚上要工作到午夜

    15、。故选B项。7.A.recognizedB.questionedC.fedD.greeted答案D解析根据后一句“Heinvitedustohavecoffeeandchat”可知,当到达她家时,她的丈夫欢迎了作者一家人。greet意为“欢迎;迎接”,符合语境。故选D项。8.A.got throughB.turned toC.waited forD.cared about答案C解析根据下文的“Shecamepast12am.”可知,琳达的丈夫和作者一家在等待琳达下班回家。故选C项。9.A.comfortB.disturbC.oweD.damage答案B解析根据空前的“Weaskedifweco

    16、uldslipawayinthemorning”可知,作者一家打算早晨悄悄地走,以免打扰(disturb)他们。故选B项。10.A.guestsB.touristsC.strangersD.passengers答案A解析根据下文的“weweretheirguests”可知,琳达一家人认为作者一家是他们的客人,所以一定要和他们一起吃早餐。故选A项。11.A.drinkingB.drivingC.leavingD.staying答案C解析根据语境可知,吃完早饭后,作者一家要离开了。故选C项。12.A.thanksB.paymentC.kindnessD.apologies答案B解析根据下文内容可知

    17、,作者一家受到琳达一家人的热情款待,想付点报酬(payment)。故选B项。13.A.informedB.warnedC.remindedD.insisted答案D解析根据语境可知,当作者的丈夫提出给他们报酬时,他们坚持说作者一家是他们的客人,不要报酬。insist意为“坚称”,符合语境。故选D项。14.A.officeB.carC.homeD.company答案C解析根据空后的too可知,作者一家也曾邀请他们来自己的家做客。故选C项。15.A.neverB.stillC.evenD.ever答案A解析根据语境可知,很多年过去了,虽然作者与琳达一家已经失去了联系,但是作者从没有忘记过他们的善举

    18、。故选A项。.语法填空I climbed a high mountain during the rainy season.I 1.(fly) to Nairobi in Kenya and spent several days there.At my hotel in Nairobi I met the rest of the group with whom I would spend the next week.We all travelled on the bus together for 2. 8-hour journey into Tanzania and then Arusha,a

    19、quiet town.After we arrived at our hotel in Arusha,we had dinner and a few drinks.Then we 3.(introduce) to more members including Taddeus Minja,the main guide,4.was very experiencedclimbing Kilimanjaro runs through the generations of 5.(he) family.The next day the Lava Expeditions members checked if

    20、 we had the correct and enough clothing for our expedition on Kilimanjaro.Only one person needed to bring 6.(many) clothes.After that we set off,7. (walk) in the rain through the beauty of the rainforest,all the way to the first camp.I was happy the next few days as the view was so wonderful and cha

    21、nged every day.I suffered a little during the trip and I felt so tired.But the members of Lava Expeditions provided me with lots of encouragement,which was one of the best 8.(memory).Finally we reached the top of Kilimanjaro in bright blue skies.I felt excited about climbing Kilimanjaro and the feel

    22、ing didnt change during my trip.The fellow members of Lava Expeditions looked 9. me so well that I was 10.(deep) thankful for their help.答案与解析【语篇解读】本文是一篇记叙文,作者记叙了自己登上乞力马扎罗山的经历。1.flew考查时态。本文描述的是发生在过去的动作,因此用一般过去时。2.an考查冠词。8-hour读音是以元音音素开头的,并且这里表示“一段8小时的旅程”,因此用an。3.wereintroduced考查语态。“我们”是被介绍给别人的,因此用被动语态。4.who考查关系代词。非限制性定语从句,先行词表示人,因此用who。5.his考查代词。“他的家庭”用形容词性物主代词his。6.more考查比较级。此处表示“更多的”,因此用more。7.walking考查非谓语动词。动词-ing形式作伴随状语。8.memories考查名词复数。“oneof+复数名词”表示“之一”。9.after考查固定短语。lookafter照顾,照料。10.deeply考查副词。副词修饰形容词thankful。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语外研版(2019)必修第三册课后习题:UNIT 2 SECTION B USING LANGUAGE WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-583298.html
    相关资源 更多
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》(典优)word版.docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》(典优)word版.docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》(典优).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》(典优).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》(全国通用)word版.docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》(全国通用)word版.docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》(全国通用).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》(全国通用).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》(全优)word版.docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》(全优)word版.docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》(中心小学).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》(中心小学).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》(b卷)word版.docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》(b卷)word版.docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》(b卷).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》(b卷).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》(a卷)word版.docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》(a卷)word版.docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(达标题).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(达标题).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(考试直接用).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(考试直接用).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(综合题).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(综合题).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(综合卷).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(综合卷).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(满分必刷).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(满分必刷).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(实用).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(实用).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(完整版).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(完整版).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(夺分金卷).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(夺分金卷).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(基础题).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(基础题).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(培优).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(培优).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(培优b卷).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(培优b卷).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(培优a卷).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(培优a卷).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(名师推荐).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(名师推荐).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(典型题).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(典型题).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(a卷).docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案(a卷).docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案【预热题】.docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案【预热题】.docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案【达标题】.docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案【达标题】.docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案【轻巧夺冠】.docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案【轻巧夺冠】.docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案【能力提升】.docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案【能力提升】.docx
  • 人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案【考试直接用】.docx人教版一年级下册数学《期末测试卷》附答案【考试直接用】.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1