2020新教材高中英语Unit1FESTIVALSANDCELEBRATIONSSectionDReadingforWriting.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 新教材 高中英语 Unit1FESTIVALSANDCELEBRATIONSSectionDReadingforWriting
- 资源描述:
-
1、Section D Reading for Writing & Assessing Your Progress课后篇巩固提升基础训练.单句填空1.To the Egyptians,green was a color (represent) the hope and joy of spring.答案representing2.I dont dare to tease him because he has (absolute) no sense of humor.答案absolutely3.It took her a moment (realize) that she had left her b
2、ag on the bus.答案to realize4.There are four basic alternatives;they are described (brief) below.答案briefly5.The (branch) of the willows drooped over the water and looked very beautiful.答案branches6.Two (wrestle)stood in a circle of shouting onlookers.答案wrestlers7.I shouldnt have watched that movieitll
3、give me (horror) dreams.答案horrible8.Citizens came out onto the pavement,waving and (clap).答案clapping.完成句子1.Last Sunday,we visited the Dai Temple and (照了一些照片) there.答案took some photographs2.Please remember to(关上) all the lights before you leave the reading room.答案turn off3.You had better (尊重) the rel
4、igious beliefs and the customs of the local people.答案show respect to4.(按照重量),hydrogen produces the highest energy levels of any known fuel.答案By weight5.Paris is(在中心) the European continent.答案at the heart of6.They decided to(出发) early tomorrow morning in order to catch the bus.答案set off能力提升.阅读理解Four
5、days after Dads 67th birthday,he had a heart attack.He was luckyhe survived.But something inside him had died.His enthusiasm for life was gone.My husband and I asked Dad to live with us on our small farm,hoping the fresh air would help him adjust.Within a week after he moved in,I regretted the invit
6、ation.He criticized everything I did.I became frustrated.One day I read an article about a nursing home.Several depressed patients attitudes had improved dramatically when they were given dogs.So,I drove to the animal shelter that afternoon.As soon as I got there,a pointers(指示犬) eyes caught my atten
7、tion.They watched me calmly.A staff member said,“He got here two weeks ago and weve heard nothing.His time is up tomorrow.”I turned to the man in horror.“You mean youre going to kill him?”“Maam” he said gently.“We dont have room for every unclaimed dog.”The pointers calm brown eyes awaited my decisi
8、on.“Ill take him.” I said.Glancing at the dog,Dad wrinkled his face and turned back toward the house.Then,suddenly,the pointer pulled free from my grasp.He sat down in front of Dad.Dads anger melted,and soon he was hugging the animal.It was the beginning of a warm friendship.Dad named the pointer Ch
9、eyenne.Together they spent long hours walking down dusty lanes and relaxing on the banks of streams.Dads bitterness faded,and he and Cheyenne went on to make many friends.Then,late one night two years later,I felt Cheyennes cold nose searching through my bed covers.He had never come into our bedroom
10、 before at night.I ran into my fathers room and found that he had passed away.Two days later,my shock and grief deepened when I discovered Cheyenne lying dead beside Dads bed.As I buried him near their favorite stream,I silently thanked the dog for restoring Dads peace of mind.【语篇解读】作者的爸爸病愈后对生活失去了信心
11、,作者领养的一只狗使作者的爸爸恢复了心灵的安宁。在作者爸爸去世两天后小狗在他的床边死去。1.Why did Dad criticize everything the author did?A.He didnt like his daughters farm.B.The disease took away his interest in life.C.The state of his illness worsened.D.His daughter couldnt do things well.答案B解析细节理解题。根据第一段中的“Butsomethinginsidehimhaddied.Hise
12、nthusiasmforlifewasgone.”可知,作者的爸爸在病愈后对生活失去了信心。2.What was Dads attitude when he first saw the dog?A.Disappointed.B.Unfriendly.C.Excited.D.Satisfied.答案B解析推理判断题。根据“Glancingatthedog,Dadwrinkledhisfaceandturnedbacktowardthehouse.”可知,作者的爸爸瞥了一眼狗,皱了皱眉头,转身朝房子走去。由此推测,作者的爸爸对小狗不友好。3.What was the dogs greatest h
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-590121.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
