2020版新学优英语同步外研必修四精练:MODULE 2 TRAFFIC JAM2-3 WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版新学优英语同步外研必修四精练:MODULE TRAFFIC JAM2-3 WORD版含答案 2020 新学 英语 同步 必修 精练 MODULE JAM2 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、Section Integrating Skills课后篇巩固提升一、单词拼写1.Once in the night I woke and heard the wind b.答案blowing2.They r violently to the news.答案reacted3.The s to the problem required many hours.答案solution4.Hearing the bad news,he had an angry m yesterday.答案mood5.The problems of traffic (拥塞) will not disappear in a
2、 short time.答案congestion6.He started playing the (号角) when he was eight.答案horn7.Lots of (道路施工) are causing short-term trouble.答案roadworks8.With the high voter (登记),many will be voting for the first.答案registration二、用方框内所给短语的适当形式填空no waydrive.madkeep.out ofsuffer fromin a happy moodget stuck inbe happ
3、y withwhats morereact toeven thoughmake room for1.Maggie has been fortunate to find a job she loves and,she gets well paid for it.答案whats more2.This will more cars the city centre.答案keep;out of3.The beautiful sunny morning put me .答案in a happy mood4.Could you please me?Id like to get on the bus.答案ma
4、ke room for5.You should keep cool when you a traffic jam.答案get stuck in6.The old men the loss of memory.答案suffer from7.The noise of the machine almost me .答案drove;mad8.Theresto avoid it.答案no way9.your job every day.答案Be happy with10.How do you her unkind behaviour?答案react to 11.he did not want to,he
5、 still had to share his hotel room with a stranger.答案Even though三、阅读理解A导学号12194013Car crashes are the top killer of American teenagers.Most of the crashes result from distracted driving not paying attention to the road.Ryan Didone was a fifteen-year-old passenger in a car that hit a tree.He was one
6、of the nations more than thirty thousand victims(受害者) of traffic crashes in 2008.Nearly four thousand deaths,about twelve percent,involved(包括) drivers aged fifteen to twenty.Ryans father,Thomas Didone,is a police captain in Montgomery County,Maryland.He said,“It was an inexperienced,immature(不成熟的) d
7、river who felt that he was invincible(不可战胜的),driving at night with a carload of kids.He was distracted,he was going too fast,and it ended up causing one death and some upsetting experiences and tragedy for the rest of the community.”Jim Jennings from the Allstate Insurance Company said,“The number o
8、ne cause of distracted-driving accidents is the mobile phone.Talking on the phone or reaching for it is like drinking four beers and driving.If youre texting while driving,you are twenty-three times more likely to get into an accident than somebody who isnt.”Reaching for a cell phone when its going
9、off,youre nine times more likely to get into an accident than normally driving.The insurance industry recently held a safety event near Washington for teen drivers.At first,nineteen-year-old Kevin Schumann easily avoided large,inflatable dolls thrown in front of the car to represent children.He also
10、 avoided orange cones representing the edge of the road.Then,as part of the test,he started texting.He hit several cones and at least one doll.Debbie Pickford from the Allstate Insurance Company said,“Teens are especially at risk from distracted drivingand not just because they lack experience on th
11、e roads.”What we know from research on teen brain development is that teens dont really have fully developed brains until they are twenty-five years old.You put those two things together and you get a much,much higher risk.1.We can learn from the second paragraph that .A.drivers who resulted in near
12、ly 4,000 deaths are teenagersB.over 30,000 victims have died from traffic crashes in 2008C.it was at night that Ryan Didone met with a car accidentD.Ryan Didones careless driving caused the car accident答案C解析细节理解题。根据第二段第三句可知,将近4000人死亡,其中包括1520岁的驾驶人员,由此可知,在将近4000的死亡人数中,并不都是青少年,故排除A项;根据第二段第二句可知,在2008年,
13、30 000多名受害者源于交通事故,这个数字并不是死亡人数,故排除B项;根据第二段第五句可知,他是在夜间驾驶时遭遇的交通事故,故选C项;而根据第二段第一句可知,Ryan Didone不是作为驾驶员,而是作为乘客遭遇的车祸,故排除D项。2.According to the passage, is the most likely to lead to a traffic accident while you are driving.A.reaching for a cell phoneB.texting on the mobile phoneC.talking on the mobile phon
14、eD.bringing along a cell phone答案B解析根据第三段第一句可知,分神是导致交通事故的第一位的原因,而分神的首要起因是手机,打电话和用手够手机以及发短信都是原因,但该段最后一句提到开车时发短信的事故率是不发短信的23倍。故B项正确。3.The passage is probably followed by a concluding paragraph about .A.much higher risksB.measures to be takenC.experiences on the roadsD.teen brain development答案B解析该文通篇都在讲
15、交通事故发生的原因和后果,那么接下来就该讲如何避免交通事故,也就是采取什么措施来避免交通事故。故选B项。4.Of all the following,which is the best title for the passage?A.Car Crashesthe Top KillerB.Drunken DrivingDangerous Enough!C.Distracted DrivingLets Avoid!D.Tips on Driving答案C解析该文主要讲的是分神对驾驶的危害,所以C项最佳。BTraffic jams and cities,it seems,go hand in han
16、d.Everyone complains about being stuck in traffic,but,like the weather,no one seems to do anything about it.In particular,traffic engineers,transportation planners,and public officials responsible for transportation systems in large cities are frequently criticized for failing to solve traffic jams.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-591891.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
广东省揭阳市产业园2019_2020学年高一化学下学期期末考试试题PDF.pdf
