分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2021-2022学年高中英语 Unit 17 Laughter Section Ⅲ Lesson 3 My Favourite Comedy测评(含解析)北师大版选修6.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:605247
  • 上传时间:2025-12-11
  • 格式:DOCX
  • 页数:6
  • 大小:23.14KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年高中英语 Unit 17 Laughter Section Lesson My Favourite Comedy测评含解析北师大版选修6 202
    资源描述:

    1、Unit 17 LaughterSectionLesson3MyFavouriteComedy一、用方框中所给短语的正确形式完成句子compensate forplay aroundbe convinced ofregardless ofput onbe desperate forturn offpull faces1.What he does always others around her.答案:turns off2.I his story.答案:am/was convinced of3.He an American accent,which sounded strange.答案:put

    2、on4.He a new car.答案:is desperate for5.Nothing can the loss of a loved one.答案:compensate for6.A little boy loved to come and every day.答案:play around7.The little boy likes to in the mirror.答案:pull faces8.He continued speaking, my feelings on the matter.答案:regardless of 二、单词拼写1.He finally (使相信)his aud

    3、ience of his talent in acting.答案:convinced2.I haven t been able to (得到)that book anywhere.答案:obtain3.His wife was (惊讶的)at the large sum of money he had spent.答案:astonished4.This is a (罕见的)coin,which is valuable.答案:rare5.Music is a (通用的)language.答案:universal6.A straight stick looks bent if it is put

    4、(部分地)in water.答案:partly三、根据汉语提示完成句子1.你能想出一个假装不同声音的喜剧演员吗?Can you think of a comedian who ?答案:puts on different voices 2.你能想出一个让你反感的喜剧演员吗?Can you think of a comedian who really ?答案:turns you off3.他常常陷入笨拙和可笑的情景之中;观众的民族和文化背景尽管各异,却都会被逗得开怀大笑。He gets into awkward and absurd situations,which greatly audienc

    5、es their nationality or culture.答案:constantly;amuses;regardless of 4.他的幽默总是通过一系列简单而又滑稽的动作清楚地表现出来,纯粹依赖肢体语言这一通用语言。The humour is always made clear through a series of simple and funny acts that body language,which is .答案:rely purely on;universal5.当他看菜单时,他的脸上迅速地闪现出一副惊讶的表情。When he looks at the menu,appea

    6、rs on his face.答案:an astonished look swiftly6.他试图去吃那道菜,但是从他脸上的表情看,显然味道真的令人作呕。He makes an attempt to eat it,but it is clear from the look on his face that he finds the taste .答案:truly disgusting7.他无法掩饰自己的感情,除了当服务生问他是否一切顺利的时候。He cannot hide his feelings,the waiters ask if everything is all right.答案:ex

    7、cept when8.他最后变得不顾一切,他甚至把一些肉藏在坐在他旁边的一名女子的钱包内。He becomes in the end he even hides some inside the purse of a woman sitting near him.答案:so desperate;that9.如果你认为罗恩阿特金森就像他塑造的那些著名的角色那样,你肯定会大吃一惊的。If you think that Rowan Atkinson is his famous creation,then you are in for a surprise.答案:anything like10.在13岁

    8、的时候,罗恩获得了一所寄宿学校的奖学金。At 13,Rowanto a boarding school.答案:earned a scholarship11.在牛津大学,他获得了电力工程硕士学位。At Oxford,he his Masters degree in electrical engineering.答案:obtained12.他用不慌不忙的说话方式来弥补这一缺点。He this by talking very .答案:compensated for;deliberately13.尽管他的老师预言他将来从事表演事业,但是罗恩自己并不相信,直到他在大学里遇到一群从事戏剧工作的天才人物,他

    9、才认识到表演可能是他的事业。Although his teachers predicted a career in acting,Rowan was not ,until he met a group of people at university,who theatre,and he realised this could be a career for him.答案:convinced himself;talented;were involved in14.另一个重要事件发生在1976年的一天,那天他无所事事,就对着镜子做鬼脸。Another key event occurred when

    10、,one day in 1976,he wasin the mirror.答案:playing round and pulling faces四、单句语法填空1.Mr Bean is an (international)recognised comedy character on TV and in films.答案:internationally2.After (seat)at his table,Mr Bean takes out a card,writes a few words on it,(seal)it in an envelope and places it on the tab

    11、le.答案:being seated;seals3.Then he orders a dish (call)“steak tartare”.答案:called4.When this happens,he smiles and nods,(indicate)that everything is fine.答案:indicating5.While still at primary school,Rowan had already shown (admire)acting talent.答案:admirable6.I (convince)that he would be more famous th

    12、an Chaplin.答案:was convinced7.She is (rare)seen in public places.答案:rarely8.In this lecture,I can only give you a (pure)personal view of how we can live life to the full and make some suggestions about the future.答案:purely9.The theory is (universal)accepted.答案:universally10.They (desperate)wanted a c

    13、hild.答案:desperately11.She was so quiet that her (present)was hardly noticed.答案:presence12.He couldnt resist (show)off his new car.答案:showing13.I was (disgust)at the thought of the (disgust)scene.答案:disgusted;disgusting14.The lazy boy (rare)helps his mother do housework.答案:rarely五、阅读理解导学号95364012(201

    14、7天津卷)Fifteen years ago,I took a summer vacation in Lecce in southern Italy.After climbing up a hill for a panoramic(全景的) view of the blue sea,white buildings and green olive trees,I paused to catch my breath and then positioned myself to take the best photo of this panorama.Unfortunately,just as I t

    15、ook out my camera,a woman approached from behind,and planted herself right in front of my view.Like me,this woman was here to stop,sigh and appreciate the view.Patient as I was,after about 15 minutes,my camera scanning the sun and reviewing the shot I would eventually take,I grew frustrated.Was it t

    16、oo much to ask her to move so I could take just one picture of the landscape?Sure,I could have asked her,but something prevented me from doing so.She seemed so content in her observation.I didnt want to mess with that.Another 15 minutes passed and I grew bored.The woman was still there.I decided to

    17、take the photo anyway.And now when I look at it,I think her presence in the photo is what makes the image interesting.The landscape,beautiful on its own,somehow comes to life and breathes because this woman is engaging with it.This photo,with the unique beauty that unfolded before me and that woman

    18、who “ruined” it,now hangs on a wall in my bedroom.What would she think if she knew that her figure is captured(捕捉) and frozen on some strangers bedroom wall?A bedroom,after all,is a very private space,in which some woman I dont even know has been immortalized(使永存).In some ways,she lives in my house.

    19、Perhaps we all live in each others spaces.Perhaps this is what photos are for:to remind us that we all appreciate beauty,that we all share a common desire for pleasure,for connection,for something that is greater than us.That photo is a reminder,a captured moment,an unspoken conversation between two

    20、 women,separated only by a thin square of glass.1.What happened when the author was about to take a photo?A.Her camera stopped working.B.A woman blocked her view.C.Someone asked her to leave.D.A friend approached from behind.答案:B解析:细节理解题。根据第二段的第一句“Unfortunately,justasItookoutmycamera,awomanapproache

    21、dfrombehind,andplantedherselfrightinfrontofmyview.”可知,当作者拿出相机准备拍照的时候,一位女士从后面走来,进入了作者眼前的风景中。故选B项。2.Accordingtotheauthor,thewomanwasprobably.A.enjoyingherselfB.losingherpatienceC.waitingforthesunsetD.thinkingaboutherpast答案:A解析:推理判断题。根据第三段的倒数第二句“Sheseemedsocontentinherobservation.”可知,这位女士似乎很满意眼前的风景,沉醉其

    22、中,自得其乐。故选A项。3.Intheauthorsopinion,whatmakesthephotosoalive?A.Therichcolorofthelandscape.B.Theperfectpositioningofthecamera.C.Thewomansexistenceinthephoto.D.Thesoftsunlightthatsummerday.答案:C解析:细节理解题。根据第四段的最后一句“Thelandscape,beautifulonitsown,somehowcomestolifeandbreathesbecausethiswomanisengagingwithi

    23、t.”可知,本身就很美丽的风景,因为这位女士的参与而变得更加生动逼真。因此,在作者看来,这位女士的存在使照片看起来如此活力焕发。故选C项。4.Thephotoonthebedroomwallenablestheauthortobetterunderstand.A.theneedtobeclosetonatureB.theimportanceofprivatespaceC.thejoyofthevacationinItalyD.thesharedpassionforbeauty答案:D解析:细节理解题。根据第六段的第二句“Perhapsthisiswhatphotosarefor:toremin

    24、d.isgreaterthanus.”可知,卧室墙壁上的照片能提醒作者更好地理解与他人分享美的激情。故选D项。5.Thepassagecanbeseenastheauthorsreflectionsupon.A.aparticularlifeexperienceB.thepleasureoftravelingC.theartofphotographyD.alostfriendship答案:A解析:推理判断题。纵观全文及最后一段可知,一次特殊的拍照经历引发了作者对于人性的深入思考。故选A项。六、七选五阅读理解导学号95364013If you are a mom who feels like y

    25、oure doing almost everything around the house,including picking up everything behind your very able kids,we know how you feel.1 Others believe “If I do it,itll get done faster and better.”2 Theres always something around the house every child can do to help.Recently,one single mother posted photos o

    26、f her 6-year-old son on the Internet.3 This is to remind him that housework isnt just for women.Nikkole Paulun,of Monroe,Michigan,told ABC News she often shares parenting tips and advice on her Facebook.But when she shared photos of her son Lyle doing housework,she didnt expect it to go with more th

    27、an 113,000 likes.Pauluns caption read in part,“I teach my son to cook & do housework.Why?4 One day he might be a single man,living on his own.He will actually know how to do laundry & not eat take-out food every night.” Paulun told ABC News,“He is going to be a self-independent and good hardworking

    28、man.5” She hopes everything she is teaching her son now will stick with him into adulthood.“He knows that I take on a huge load by taking care of him,so he tries to help me out a lot,” Paulun added.“He is really respectable.”A.Because household work isnt just for women.B.But the truth is that our ch

    29、ildren can do more than we think.C.Single mothers are more likely to give kids too much freedom.D.These photos are about the son doing housework like cooking and cleaning.E.Some may feel guilty to give children tasks like taking out the garbage.F.Moms need to make a list of manageable household task

    30、s for kids based on their age.G.You cant have such good men if you dont start teaching them when they are young.答案:15 EBDAG七、短文改错Dear Peter,Im shocked to hear that you are going to leave school.Im writing to ask you not do so.School education plays a important role in our life.At school,we not only

    31、gain useful knowledges and skills but also learn what to get along with others.I thought there must be some reasons.First,figure out the mainly reason why you hate school.Is it the study pressure or the school environment that you dont like it?Whatever it is,find it out.Second,talking with your teachers or your parents about the problem.I believe with their help,I will find the beauty of school again.Im looking forward to hearing of you.Best wishes!Yours,Wei Fang

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年高中英语 Unit 17 Laughter Section Ⅲ Lesson 3 My Favourite Comedy测评(含解析)北师大版选修6.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-605247.html
    相关资源 更多
  • 七年级地理上册 第二章《陆地和海洋》单元测试卷 新人教版.docx七年级地理上册 第二章《陆地和海洋》单元测试卷 新人教版.docx
  • 七年级地理上册 第二章 地球的面貌第二节 世界的海陆分布教案 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第二章 地球的面貌第二节 世界的海陆分布教案 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第二章 地球的面貌第三节 世界的地形教案 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第二章 地球的面貌第三节 世界的地形教案 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第二章 地球的面貌第一节 认识地球第二课时教案 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第二章 地球的面貌第一节 认识地球第二课时教案 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第二章 地球的面貌第一节 认识地球第一课时教案 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第二章 地球的面貌第一节 认识地球第一课时教案 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第二章 地球的面貌测试题 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第二章 地球的面貌测试题 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第三节 影响气候的主要因素(第二课时)导学案(无答案) 湘教版.docx七年级地理上册 第三节 影响气候的主要因素(第二课时)导学案(无答案) 湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第三节 影响气候的主要因素(第一课时)导学案(无答案) 湘教版.docx七年级地理上册 第三节 影响气候的主要因素(第一课时)导学案(无答案) 湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第三章 世界的居民第四节 世界的聚落教案 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第三章 世界的居民第四节 世界的聚落教案 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第三章 世界的居民第二节 世界的人种教案 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第三章 世界的居民第二节 世界的人种教案 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第三章 世界的居民第三节 世界的语言和宗教教案 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第三章 世界的居民第三节 世界的语言和宗教教案 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第三章 世界的居民第一节 世界的人口教案 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第三章 世界的居民第一节 世界的人口教案 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第一章《地球和地图》单元检测题 新人教版.docx七年级地理上册 第一章《地球和地图》单元检测题 新人教版.docx
  • 七年级地理上册 第一章 让我们走进地理第二节 我们怎样学地理教案 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第一章 让我们走进地理第二节 我们怎样学地理教案 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第一章 让我们走进地理第一节 我们身边的地理教案 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第一章 让我们走进地理第一节 我们身边的地理教案 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第一章 让我们走进地理测试题 (新版)湘教版.docx七年级地理上册 第一章 让我们走进地理测试题 (新版)湘教版.docx
  • 七年级地理上册 第一章 第三节 地图的阅读课件 (新版)新人教版.docx七年级地理上册 第一章 第三节 地图的阅读课件 (新版)新人教版.docx
  • 七年级地理上册 第一章 第3节 地图练习(无答案) 中图版.docx七年级地理上册 第一章 第3节 地图练习(无答案) 中图版.docx
  • 七年级地理上册 第一章 第2节 地球的自转和公转练习(无答案) 中图版.docx七年级地理上册 第一章 第2节 地球的自转和公转练习(无答案) 中图版.docx
  • 七年级地理上册 第一章 第1节 地球和地球仪练习 中图版.docx七年级地理上册 第一章 第1节 地球和地球仪练习 中图版.docx
  • 七年级地理上册 第4节《世界的气候》同步练习 新人教版.docx七年级地理上册 第4节《世界的气候》同步练习 新人教版.docx
  • 七年级地理上册 第3节《降水和降水的分布》同步练习 新人教版.docx七年级地理上册 第3节《降水和降水的分布》同步练习 新人教版.docx
  • 七年级地理上册 第2节《海陆的变迁》同步练习2 新人教版.docx七年级地理上册 第2节《海陆的变迁》同步练习2 新人教版.docx
  • 七年级地理上册 第2节《海陆的变迁》同步练习1 新人教版.docx七年级地理上册 第2节《海陆的变迁》同步练习1 新人教版.docx
  • 七年级地理上册 第2节《气温和气温的分布》同步练习 新人教版.docx七年级地理上册 第2节《气温和气温的分布》同步练习 新人教版.docx
  • 七年级地理上册 第2节《地球的运动》同步练习2 新人教版.docx七年级地理上册 第2节《地球的运动》同步练习2 新人教版.docx
  • 七年级地理上册 第2节《世界的人种语言和宗教》同步练习 新人教版.docx七年级地理上册 第2节《世界的人种语言和宗教》同步练习 新人教版.docx
  • 七年级地理上册 第1节《大洲和大洋》同步练习 新人教版.docx七年级地理上册 第1节《大洲和大洋》同步练习 新人教版.docx
  • 七年级地理上册 第1节《地球和地球仪》同步练习2 新人教版.docx七年级地理上册 第1节《地球和地球仪》同步练习2 新人教版.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1