2021-2022年新教材高中英语 Unit 1 RELATIONSHIPS Section Ⅶ WRITING WORKSHOP .docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022年新教材高中英语 Unit RELATIONSHIPS Section WRITING WORKSHOP 2021 2022 新教材 高中英语
- 资源描述:
-
1、WRITING WORKSHOP & READING CLUBA级语言点基础练.单词拼写1.A sportsman from the host country takes the Olympic oath on behalf (代表) of all the competitors.2.I need to organise (组织) a driver for tomorrow.3.Now a hot topic (话题) is being discussed about whether old computers in our school should be replaced by new o
2、nes.4.After being led by him, one innovation (创新) after another are showing.5.We cant compete (竞争) with them on price.单句语法填空 1.She was very glad to receive an invitation (invite) to the party.2.He is the president of a large international organisation (organise).3.Graduates have to fight for jobs in
3、 a highly competitive (compete) market.4.How can I persuade you that I am sincere (sincerely)?5.We were talking about engagement (engage) when your grandfather had to go to war.6.As the alcoholism (酗酒) progressed (progression), Aaron began to lose everything he possessed.选词填空take place, be responsib
4、le for, on behalf of, take up, organise . into .1.They decided to organise the truckers into a union.2.They worked hard all their lives on behalf of the poor.3.An fatal accident took place at this cross three years ago.4.Im afraid moving all those boxes will take up too much time.5.I tried to make i
5、t clear to him that I was responsible for this.补全句子1.Thats all right.I just want to ask whether you develop photographs.没关系,我只问一下你们是否洗印照片。2.Get prepared so that you can set off immediately if something happens.做好准备, 一旦有事, 马上出动。3.I did call on you this morning but you happened to be out.今天早上我的确拜访过你,但
6、你碰巧出去了。4.On/Upon finishing his studies,he started travelling in China.学习一结束,他就开始游历中国。.根据课文(p.21)内容写一篇60词左右的内容概要Peer pressure can happen when we want to be accepted by our peers.(要点1)Peer pressure can affect our appearances and behaviours because we dont want to be different.(要点2) Peer pressure defin
7、itely plays an important part in bullying.(要点3) To avoid peer pressure, we students should build up selfconfidence, surround ourselves with positive role models and think about the consequences of their actions.(要点4).课文(p.2223)语法填空Different people have different personality qualities.However, there
8、are some 1.shared (share)personality qualities, one of 2.which is between extroverts and introverts.3.On one hand, extroverts are people who look outwards.They are 4.friendly (friend), sociable, talkative, enthusiastic and selfconfident.Typical extrovert jobs 5.are (be) in politics, sales, teaching
9、and management.Introverts, on 6.the other hand, look inwards.They feel more comfortable alone and enjoy ideas and 7.thinking (think).Introverts often work as artists, writers, engineers and 8.inventors (invent).Some people say that extroverts and introverts are born not made.Others believe that the
10、environment is more important in shaping 9.ones (one) personality.Studies have also found that extroverts have 10.higher (high) happiness levels than introverts.B级话题语篇练.阅读理解AAbout five years ago I started at a new school when my family moved to Iowa.I was just a little excited, but I worried I would
11、 never fit in with the other sixth graders.Lucy, a girl in my class, who I thought was not ready for change, didnt like me from the start.In fact, I was pretty sure she hated me.I would ask her a question, and I could tell she thought I was a total fool.My teacher made us sit by each other for the l
12、ast term.Lucy was horrified (惊骇的).I didnt wear makeup (化妆品), and I didnt wear those terrible bellbottom pants.I didnt exactly look like the coolest girl.But, I kept smiling at her, though she rolled her eyes, and I kept telling her she looked beautiful, even when she was angry.Finally, Lucy let me t
13、alk to her, even in sight of her “cool” friends.She started telling me how beautiful I looked.I still remember that first time when she smiled at me saying that, and I smiled right back, telling her thanks.Lucy invited me over to her house for a party, and talked to me all the time instead of her ot
14、her friends.Lucy, the girl who hated me, called me her best friend.After that, we still were good friends a whole year later.I may have moved to Arizona after that, but I will never forget Lucy.Its funny I still remember her birthday.She was a great friend.And to think, she considered me her enemy a
15、t first.Though it was hard, and it felt like I was wasting my time, and losing my dignity (尊严), I still smiled at Lucy when she made fun of me.Im not stupid, I didnt think she was right in doing those things, but I still put up with it.And we became great friends.About two weeks ago, I read a senten
16、ce by Abraham Lincoln:“Am I not destroying my enemies when I make friends of them?” Immediately, I smiled, thinking of Lucy.That sentence just reminded me how great it was for me to change Lucy into my friend in that state of Iowa five years ago.语篇解读:本文是一篇记叙文。文章讲述了作者结交朋友的一段经历。作者在六年级的时候搬到一个新地方,当时有一个小
17、女孩对她特别不友好,但是后来在她的努力下她成功获得了这个女孩的友谊。1.When the author started at a new school in Iowa, she worried .A.she looked stupid when asking questionsB.she didnt look like the coolest girl in her classC.she was not ready for change at allD.she couldnt get along well with her classmates解析:选D细节理解题。根据文章首段中的“but I
18、 worried I would never fit in with the other sixth graders”可知,作者转到新学校,她担心不能和同学友好相处。选D。2.How did the author change Lucys attitude towards her?A.By wearing makeup.B.By keeping smiling at Lucy.C.By wearing bellbottom pants.D.By sitting beside Lucy in class.解析:选B细节理解题。根据文章第三段中的“I kept smiling at her, th
19、ough she rolled her eyes, and I kept telling her she looked beautiful, even when she was angry”可知,作者通过自己对Lucy的友好态度获得了友谊,选B。3.From Paragraph 5, we know the author thought .A.it was right of her to suffer when making friendsB.it was a waste of time to make friends with LucyC.it was a shameful thing to
20、 put up with what Lucy didD.it was foolish of her to smile at Lucy all the time解析:选A细节理解题。在文章第五段中作者讲述了自己和Lucy结成友谊的不易,但是通过努力她最终获得了Lucy的友谊,通过本段中“I didnt think she was right in doing those things, but I still put up with it.And we became great friends”可知,作者认为这一切都是值得的,选A。4.What is the main idea of this
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-606383.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2021-2022学年新教材语文选择性必修上册课件:第4单元 逻辑思维.ppt
