英语参考答案·2023九江十校第二次联考.pdf
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 英语 参考答案 2023 九江 第二次 联考
- 资源描述:
-
1、英语参考答案第 1页(共 4 页)英语参考答案第一部分:1-5 BACBA6-10 CAACC11-15 ABABC16-20 CBCBA第二部分:第一节:21-25 CABBC26-30 DACBA31-35 DBADC第二节:36-40 CGADF第三部分:第一节:41-45 BCABD46-50 CACBD51-55 ADACB56-60 DABCD第二节:61.cleverly62.length63.has64.where65.when/while/as/if66.dont67.are admired68.meaning69.to make70.but第四部分:第一节:While le
2、aving a shop,I heard a conversation between a staff member and a lady,whom was looking to enterwhothe shop with her dog.A staff member was apologizing that the dog not permitted to enter it wasnt aThewassupport dog.The lady turned to leave out.I called out to her to wait and offer to look after the
3、dog.She wasofferedsurprised,and half joking asked if I was going to steal her dog.I told her I was a pet lover either.I then spentjokinglytoolovely 20 minutes get to know Baxter while its owner took his time to do the shopping.How a wonderfulgettingherWhatexperience!第二节:Possible versionLast Wednesda
4、y afternoon,a tea-themed promotion organized by the Students Union was staged in theschool art center.As is well known,tea is commonly seen in Chinese peoples daily life.It is also an important part ofsocialization and ceremonies such as weddings and sacrifices.Accordingly,the event,mainly using vid
5、eos andpictures,focused on the history of tea,as well as traditional tea processing techniques and associated socialpractices in China.Also,related lectures were given by some tea experts.There was even a small tea-stand forvisitors to have a taste of tea,attracting a lot of students.Such activity w
6、as well-received by students.And they wish that more culture-themed activities could bepresented on campus so as to have a better understanding of our traditional culture.英语参考答案第 2页(共 4 页)【参考答案解析】21.C。细节理解题。根据 World No-Tobacco Day 部分中的to raise awareness of the health problems thattobacco use can cau
7、se 可知。22.A。细节理解题。根据 What is Second-Hand Smoke 部分中的相关数据及tobacco use is responsible formore than 6 million deaths every year,which is more than HIV/AIDS,TB and malaria combined 可知,吸二手烟致命性高。23.B。细节理解题。通过比较表格中的联系方式可知。24.B。细节理解题。根据第一段hope will stop the advancement of the Sahara Desert,which has been rapi
8、dlyexpanding southward 可知。25.C。细节理解题。根据第二段 But its not a new idea;China has its own desert vegetation project to hold backthe Gobi Desert!Thanks to the Chinese plan可知。26.D。文章结构题。根据第三段 The initiative is Africa-driven,which for those on the continent,is vital 和andthat has been the failurebecause peopl
9、e were never identified with it 以及 But this time they identify 等信息可知,us 指“所有的非洲人”。27.A。观点态度题。根据 Thomas Sankara 的话:“You cannot carry out fundamental change without a certaindegree of madness”(没有一点疯狂是不可能实现巨变的)以及后面的 The courage等信息可知。28.C。推理判断题。根据第一段to pick up where we left off last time.Im certain that
10、 you know all too wellthe dangers hiding on the World Wide Web 可知。29.B。主旨大意题。本段主要讲述要和孩子进行有效的沟通,故选 B。30.A。词义猜测题。根据 Remind them that if they feel uneasy with anything that occurs online,they need to alertan adult immediately 的语义,“提醒孩子,网上任何异样的事情,都要立即大人。”可知划线词义可能为“告知、通知”。31.D。主旨大意题。本文主要提供了“如何保障孩子网上活动安全”
11、的几条建议,故选 D。32.B。写作意图题。本段旨在引出下文的关于压力的一项研究,故选 B。33.A。推理判断题。根据本段four dogs to indicate the container以及最后两句 Then the team turned tobreath and sweat samples collected from 36 people asked to count backwards from 9,000 in units of 17.Theparticipants reported feeling stressed by the task and,for the 27 who
12、carried it out in the laboratory,their bloodpressure and heart rate rose 等信息可知:有压力时,人会释放出某种气味。34.D。推理判断题。根据段中的描述以及本段最后一句 The results reveal that the dogs chose the“stressed”sample in 675 out of the 720 trials 可知:狗能嗅出因压力而产生的气味。35.C。推理判断题。本文是一项科学研究,故最可能出现在报纸的“科学与生活”栏目中。41.B。句意:我把它们挂在墙上显眼的地方。noticeable
13、:显眼的,显而易见的42.C。句意:每次看到它们,那些美好的回忆就会(自然地)浮现脑海。naturally:自然地,自然而然地43.A。句意:Beth 当时只有 3 岁大,所以对奶奶的印象是模糊的。misty:模糊的,看不清的44.B。句意:(所以)我就通过和她讲奶奶的故事来弥补。make up for:弥补,补偿45.D。句意:每次跟女儿讲故事,都会看到她的眼里有一丝悲哀。sadness:悲伤,悲哀。从后文 Beth 突然表达对奶奶的思念可知。46.C。句意:Beth 大约七岁左右的一天,我俩在游乐场玩。playground 此处表示“游乐场”的意思。47.A。句意:Beth 突然说,奶奶不
14、在身边,她好想念奶奶。miss:思念,想念48.C。句意:我很是意外,就跟她说:“奶奶非常爱你。她会在天堂注视着我们。”49.B。见上。watch:注视,凝视50.D。句意:“也许现在她就在蝴蝶的背上,要下来好好看看我们呢!”从下文出现的 butterfly 可知。英语参考答案第 3页(共 4 页)51.A。见上。get a closer look:(更)仔细看,(更)认真看52.D。句意:就在那一刻,一只蝴蝶出现了,围着女儿的脸绕着圈子,不一会儿飞走了。53.A。句意:我俩都笑了,心里充满着爱和快乐。(be)full of:充满54.C。句意:从那时起,我俩就像花儿一样招蝴蝶。attract
15、:吸引55.B。句意:每次我俩在外面(玩),蝴蝶就会围着我们飞,认真看上一看,然后再飞走。56.D。句意:(这)每次都会让我(们)想起妈妈(奶奶)的爱。remind sb.of sth:使某人想起57.A。句意:(一年中)最冷的几个月里,看不到蝴蝶这种昆虫时,我就欣赏一下(看一看)那两只木蝴蝶。58.B。见上。admire:欣赏59.C。句意:它们让我明白,生命中有人爱着我们。60.D。句意:不过,也许最需要记住的是,提醒自己要爱自己。though:不过,然而,可是【听力录音原文】Text 1M:In this lesson,I want you to improve your tennis
16、techniques.To start with,aim the ball at this target.Remember,its a bit like badminton as you need to get the ball over the net.W:I know.I played ping-pong for several years when I was little.Text 2W:I love to hike in beautiful mountains when I go abroad.But mainly,I visit new countries to explore p
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
