分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 24

类型2024届高考英语二轮复习阶段测试卷(新高考II卷专用)02(解析版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:765763
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:24
  • 大小:51.78KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2024 高考 英语 二轮 复习 阶段 测试 新高 II 专用 02 解析
    资源描述:

    1、2024届高考二轮复习阶段测试卷(新高考II卷专用)02英 语第一部分 听力(共两节,满分30分) 做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题纸上。第一节 (共5小题:每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。例:How much is the shin?A. 19.15.B. 9.18.C. 9.15.答案是C。1. What was the woman doing when her bag

    2、was stolen?A. She was sleeping.B. She was looking for a seat.C. She was reading some documents.2. Where does the conversation take place?A. At a restaurant.B. At a hotel.C. At an airport.3. What do we know about Tommy?A. He eats very little.B. He tries to lose weight.C. He maintains his weight well.

    3、4. What are the speakers talking about?A. A great book.B. Presents for friends.C. Their co-worker.5. What does the woman want to do?A. Go to China.B. Learn a language.C. Take a break.第二节 (共15小题:每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或读白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完

    4、后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. Where will the man sit in the theater?A. In the front.B. In the middle.C. In the back.7. When will the man see the film?A. At 8:00 p.m.B. At 7:00 p.m.C. At 6:00 p.m.听第7段材料,回答第8至10题。8. What does the man think of the hotel?A. Disappointing.B. Acceptable.C.

    5、 Surprising.9. Why is the woman unhappy?A. The bathroom is in a mess.B. The receptionist is unfriendly.C. The bed is uncomfortable.10. What does the woman agree to do at last?A. Ask for another room.B. Get the money back.C. Stay in the hotel tonight.听第8段材料,回答第11至13题。11. What are the speakers doing?A

    6、. Taking photos.B. Reading a magazine.C. Touring around an island.12. What is the hotel shaped like?A. A ship.B. An island.C. A sail.13. How long did it actually take to build the hotel?A. Two years.B. Three years.C. Four years.听第9段材料,回答第14至17题。14. What are the speakers doing?A. Discussing a project

    7、.B. Making a shopping list.C. Planning a trip.15. Who will be responsible for the local documents?A. Ben.B. Sharon.C. Vivian.16. What does Ben offer to do?A. Interview the elderly.B. Help contact organizations.C. Decide on a list of interviewees.17. Where will the speakers go to get the old maps of

    8、the town?A. The public library.B. Retirement homes.C. The records office.听下面一段独白,回答第18至20题。18. Why is the baobabs trunk really fat?A. It is shaped by people.B. It stores a large quantity of water.C. It must be strong enough to support the tree.19. What is the full height of a baobab?A. About 12 metr

    9、e.B. About 15 metre.C. About 30 metre.20. What are baobabs often used as nowadays?A. Shops.B. Wildlife habitats.C. Bus shelters第二部分 阅读理解(共两节,满分50分)第一节 (共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。A(2023上重庆高三重庆市育才中学校联考阶段练习) Invisible hearing aid uses advanced technology so powerful that it

    10、 can pick up a whisper across the room Heres how you can get them today to hear more clearly and stay engaged in conversations.Most modern hearing aids have serious flaws:Everybody notices them-theyll make you look 20 years older the instant you put them on.They collect sounds from behind you-which

    11、makes hearing your friends in a restaurant or crowded room impossible.They use 10-year-old technology that amplifies (放大) everything, which can cause even more hearing loss!Fortunately, there is a better way, the Soundwise Aria!It is the worlds most affordable, advanced in-ear hearing aid. Soundwise

    12、 uses advanced technology that was specifically designed to pick up whispers so hearing your loved ones or the television so much clearer is virtually guaranteed. Thanks to Soundwise, you can hear your friends and enjoy life with no need to avoid noisy restaurants, movie theaters, or crowded places.

    13、This hearing aid is incredibly advanced and packed with new technology:Advanced noise cancelationUltra lightweight, hidden in the ear completelyUSA-developed digital audio enhancementFDA registeredBacked by Board Certified Hearing Specialists and AudiologistsFree portable charging station so youll n

    14、ever have to worry about batteries-the charge lasts 2 full days!Risk-Free Home Trial with ONE YEAR Guarantee-the only one of its kind in the industry!And the best part: it costs a small part of what audiologists will charge you for hearing aids. Our patients are saving 90%!Call 800-403-1325 or visit

    15、 GetS21. Which of the following statements is NOT true about most modern hearing aids?A. They fail to collect sounds all around you.B. They make you look older than your age.C. They employ cutting-edge technology.D. They have a negative influence on hearing.22. What feature is associated with the So

    16、undwise Aria hearing aid?A. It is heavy and difficult to hide in the ear.B. It charges more than audiologists will do.C. It uses enhanced noise reduction technology.D. It can be tried at home and returned at any time.23. What is the main purpose of the text?A. To promote a new product of hearing aid

    17、.B. To highlight risks of untreated hearing loss.C. To compare different brands of hearing aids.D. To inform us of the latest hearing aid technology.B(2023上重庆高三西南大学附中校联考阶段练习)Chikas father is alive. We were always told he was dead. Now differently!We drove to where Chika was born. Stepping out in fro

    18、nt of me was her father. I asked about Chikas infancy. He answered every inquiry with very few words. I didnt ask why he didnt want Chika back. I reminded myself he had lost his partner in that earthquake, the mother of his children.I explained the reason why I cameChikas medical conditionthe brain

    19、tumor (肿瘤). I explained that her life could be in the balance. I said I had a hard question. If Chika should not survive,is it important to him that she be buried here in Haiti?“It doesnt matter,” he said. “ Whatever you think.”I eventually came to my utmost mission. I wanted him to see his daughter

    20、and her to see himperhaps because, deep down, I doubted about another chance. Yet as we drove back together, there was part of me feeling as if I had been nudged (轻推) to the side of the picture. Although Janine and I have done with Chika, this man has a certain claim that we never will.Yours, not yo

    21、urs! The paperwork at the orphanage (孤儿院) was signed by me. It obligates us to nurture, feed, educate, and protect you. But in the end, it is a document, not parenthood. Yours, not yours! We wrestled with this question many times, Chika. Remember what you once asked? How did you find me? I promised

    22、myself you would never feel lost again.After two hours, the father walked over, shook my hand, and left. That night, Chika rested her head upon my shoulder and after a few seconds mumbled, “Mister Mitch? What will you do while I sleep?”“Ill read,” I said. “And think about how much I love you.”She no

    23、dded, her eyes glowed. “Thats what Ill do too.”At that moment, I didnt care who belonged to whom. I was hers, even if she were not mine.24. Why did my wife and I call on Chikas father?A. To accuse him of his fake death.B. To ask him about Chikas condition.C. To persuade him of our legal parenthood.D

    24、. To invite him to see Chika one last time.25. What does the underlined phrase “in the balance” in paragraph 3 mean?A. Evaluated.B. Undetermined.C. Lengthened.D. Unexplained.26. How did I feel as I drove Chikas father back?A. Unclear and thrilled.B. Eager and relieved.C. Uneasy and troubled.D. Embar

    25、rassed and bored.27. Whats the best title of the passage?A. My Love, Not Mine!B. Who Is “Legal” Father?C. Your Father, Not Yours!D. Who Belongs to Whom?CStruggling to remember your password again? New tech called a “passkey” will soon make logging in easier and more secure. What is a passkey? Passke

    26、ys make use of biometric technology to keep your data secure.Logging in with a passkey will actually be more secure than typing a password. Once passkeys are the norm, they wont just save us from having to remember passwords but, perhaps logging in with a passkey will actually be more secure than ty

    27、ping a password.This is because it takes advantage of a technology called “public key” cryptography (密码学), which is one of the building blocks of the internetand is how computers have securely communicated with other computers for decades. The way it works is by doing some very clever maths. Simply

    28、put, it works a bit like a key. With a password, the website has to ultimately contain a database of everyones passwords to check against when you login. But with a passkey, when you create your account on a website, it will effectively create a brand new padlock and key. The website will keep the p

    29、adlockand only your phone will have the key.Passkeys help guard against two common forms of digital attack. First, it guards against data breaches situations where hackers gain access to a database of passwords. This is because, unlike most people who repeat their passwords, each passkey is unique.

    30、This means even if the pizza delivery place is hacked, it wont give away the same password you use for your emails.And secondly, passkeys make things much harder for “phishing” scamswhen a website tries to trick you into thinking that it is really your banks website or similar, so it can steal your

    31、login details. These scams will no longer work as well, because passkeys have another mathematical trick up their sleeve: theyre always changing. When you log in and your digital wallet has to send over an unlock code, the code it sends will only be useful for a few seconds at a timeso even if a hac

    32、ker does get hold of your key very briefly, 30 seconds later it will be useless anyway.So, next time youre frustrated that you cant remember your password, dont worry too much. It wont always be like this!28. Why will logging in with a passkey be more secure than typing a password?A. Because its har

    33、d to remember so many passwords.B. Because the website can contain a database of many passkeys to check against when you login.C. Because your phone will have the only key to the padlock by using a passkey.D. Because it is very clever to solve some maths problems.29. What does the underlined word “b

    34、reach” in paragraph 4 mean?A. Safety.B. A collection.C. Understanding.D. An opening.30. Why do passkeys make things much harder for “phishing scams”?A. Because a website tries to trick you into thinking that it is really your banks website or similar.B. Because when you log in, your digital wallet w

    35、ill send over a fixed code.C. Because passkeys are always changing.D. Because a hacker can get hold of your key for 30 seconds.31. What is the authors attitude towards passkeys?A. Optimistic.B. Ambiguous.C. Pessimistic.D. Indifferent.D(2023云南昆明昆明一中校联考一模) Most of us still have lots of photographs sit

    36、ting around from the days when we used cameras, not telephones, to take pictures. There are probably many photos stockpiled in the corner of our drawers, some of which have faded out with the years. We occasionally have a look at these film-developed photos. These images, representing memories from

    37、our past, should be kept forever. Google has created a tool to help bring these forgotten pictures back to life in very high quality. The recently-launched PhotoScan app works the same as an image scanner. But this software program uses the camera on your phone to capture images as digital copies. I

    38、t is a quick and easy way to save old photos without having to spend money on new equipment. The PhotoScan app uses new technology to improve the capturing process. This makes it possible to take a picture of a photo with a camera phone, without glare, a common problem. After opening the app, the us

    39、er first positions the desired photo within the cameras frame. When this is done, four small circles appear in different places over the photo. The user then moves the phone over each of the circles, which change color after the process is complete. And thats it! The app finds the edges of the photo

    40、, straightens the image, and puts it in the right position while removing glare. From this point, the pictures can easily be saved to the Google Photos app or somewhere else. If you do have Google Photos, images are organized by face or place and can easily be searched. The release of PhotoScan came

    41、 at the same time as some changes to the Google Photos app. One change is an improved auto-enhance tool that Google says creates high-quality effects in just one step. Another change lets users choose from 12 different looks to improve overall photo quality. The third provides high-level controls fo

    42、r changing light and colors. PhotoScan is available now for both Android and iOS.32. What does the underlined word “stockpiled” probably mean?A. Stored away.B. Sorted out.C. Thrown away.D. Picked out.33. What can we know about PhotoScan?A. It should be attached to a new device.B. It can cope with th

    43、e glare problem.C. It can enlarge old film-developed photos.D. It can help classify your photos.34. What change does Google Photos app make?A. Adding the facial recognition function.B. Deleting high-level control.C. Introducing an auto-enhance tool.D. Offering 12 photo qualities.35. What does the te

    44、xt mainly talk about?A. New technology betters our daily life.B. New Google app brightens your photos.C. New Google app brings old photos back to life.D. New technology makes every moment unforgettable.第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。(2023上云南高三云南师大附中校考阶段练习) To attr

    45、act more students, colleges offer an abundance of resources to prepare students for a fulfilling life. 36 . So the schools administrators have designed programs to help you make the most of your college life, ranging from advice on course selection to extra assistance for your well-being.LibraryThou

    46、gh it may be tempting to study in your room in bed, under the covers, try the library. Most libraries have a wide range of study spaces, from solo-occupant study carrels to lounge areas designed for group work. 37 Once youve found a few favorite spots, make them part of your studying routine.Academi

    47、c Advising 38 . However, an academic advisor can simplify the process. During your freshman year, you may be assigned an advisor to help you make your first academic decisions. In the years that follow, youll likely have various advisors whose jobs are to make sure you graduate on time. 39 , not jus

    48、t when your schedule needs approval. They have deep insight into courses, professors, and opportunities on campus and the better they know you, the more valuable the advice and support theyll be able to provide.Health CenterYou already know you can go to the health center when you feel sick, but do

    49、you know that most health centers also provide resources to improve students well-being? To help students destress, many schools offer wellness programs, including yoga, meditation, and even visits from therapy dogs. The health center is there to support your mental health as well as your physical h

    50、ealth. Counseling is available for all students. Remember that no problem is too big or too small. 40 .With the help from all these, your college life must be enjoyable and fulfilling.A. A successful graduate is the best advertisingB. Balancing college life with career planning is no easy taskC. Tes

    51、t them all out to see which environment works best for youD. Your counselor can provide support any time you feel overwhelmedE. Get ahead of the game by making your first appointment early in the yearF. Selecting courses and meeting graduation requirements may seem complicatedG. Get to know the advi

    52、sors by arranging meetings with them throughout the semester第三部分 语言运用 (共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。(2023上黑龙江哈尔滨高三哈尔滨市第一中学校校联考期末) When Ariel Cordova-Rojas rode her bike to Jamaica Bay Wildlife Refuge in Queens, New York, last November, she planned to go hik

    53、ing and bird-watching. A mile into her walk, she 41 a gorgeous female mute swan near the waters edge. Cordova-Rojas, 30, who had worked at the Wild Bird Fund rehabilitation (康复) center in Manhattan, knew that mute swans can be 42 . But as she approached this one, it didnt move.She was certain that t

    54、he bird needed medical attention. Cordova-Rojas put her jacket over the birds head to keep it calm, 43 picked it up, and held it in her arms. And then a thought 44 her: What do I do now?Her best bet was the rehab center, but that was across the East River and clear on the other side of town. How was

    55、 she going to 45 a 17-pound swan on her bike all that way? 46 , some puzzled strangers driving by offered her, her bike, and the swan a 47 to a nearby subway station.On the subway, no one seemed particularly annoyed by the 48 passenger. Cordova-Rojas says: “One guy was sitting right in front of me o

    56、n his phone. I dont know if he 49 there was a swan in front of him”.Cordova-Rojas called the rehab center on the way, and Tristan Higgin, an/a 50 manager, picked her up at the subway station and drove the bird, bike, and 51 to the facility. There, staff members determined that the swan might have le

    57、ad poisoning, caused by swallowing 52 used on fishing lines.The staff got the swan back up on her webbed feet. She even made a 53 at the centeranother injured swan. Sadly, even with all that TLC, the swan was diagnosed with a bacterial infection. Two months after Cordova-Rojas came to her rescue, sh

    58、e 54 .Its a disappointing ending, but the real story is just how far some people are willing to go to save a swan in the big city. 55 , Cordova-Rojas traveled two hours by foot, car, and subway (while dragging her bike). “Thats the perfect summary of who she is.” says Higginbotham.41. A. inspectB. s

    59、pottedC. observedD. witnessed42. A. aggressiveB. cautiousC. ambitiousD. abnormal43. A. skillfullyB. willinglyC. carefullyD. sadly44. A. occurredB. informedC. remindedD. struck45. A. transportB. conductC. preserveD. put46. A. SuddenlyB. ImmediatelyC. FortunatelyD. Normally47. A. liftB. chanceC. treat

    60、D. habitat48. A. scaredB. hungryC. injuredD. feathered49. A. doubtedB. mindedC. noticedD. preferred50. A. fire-controllingB. animal-caringC. forest-protectingD. nature-loving51. A. rescuerB. survivorC. partnerD. director52. A. goodsB. weightsC. contentsD. facilities53. A. fortuneB. differenceC. prom

    61、iseD. boyfriend54. A. passed awayB. die awayC. broke awayD. faded away55. A. At allB. Above allC. Best of allD. In all第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)(2023上辽宁高三辽宁实验中学校考阶段练习)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的词或括号内单词的正确形式。In Fujian province, over 3000 Tulou scatter (散落) in the mountains, more than any other province in China

    62、. Some of them are circular, while others are rectangular (方形的). They also vary 56 size and height. A Tulou usually has 3 to 5 floors, covering 57 area of around 5000 square meters. A Tulou can accommodate hundreds of people, who live and work together, 58 (share) the public areas, as well as the pu

    63、blic 59 (facility) such as the well and the stairs. So, a Tulou 60 (function) as a village unit. It brings unity to all the villagers, passing down the traditional culture. The 61 (early) Tulou was built in the l3th century, when the Hakka people moved to Fujian during the war. 62 (settle) here perm

    64、anently, the Hakka people built the Tulou based on the local geographical environment, for both living and defense purposes. Featuring mud walls 63 are over one meter thick, a specially-designed entrance, high windows and secret tunnels (地道), the Tulou can defend against enemies effectively. In 2008

    65、, the Fujian Tulou were on the UNESCOs World Heritage List. Nowadays, crowds of tourists flood in to look at the incredible designs and technologies of the Tulou 64 admire the harmonious living style there. When you get a chance, why not visit Fujian Tulou to take a look at these 65 (impress) earthe

    66、n buildings?第四部分 写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)(2023辽宁辽宁实验中学校考模拟预测) 假设你是李华。你的澳大利亚好友Mike听说中国的很多高中生都在上晚自习(evening classes),他想知道具体的情况。请你给他回复邮件,内容包括:1.上晚自习的原因;2.学生的总体看法。注意:1.词数80左右;2.开头和结尾已给出,不计入总词数。Dear Mike,_Yours sincerely,Li Hua第二节(满分 25分)(2023上海南高三海南中学校考阶段练习) 阅读下面材料, 根据其内容和所给段落开头语续写两段, 使之构成一篇完整的短文。When I

    67、was in Grade 10, my family had a tough time. My parents lost their jobs during the Depression. Dad was too ill to work outside, while mum had a hard time raising us kids on her own in our small community. We relied on our community assistance to keep us clothed, and although our clothes were second-

    68、hand, we thought they were beautiful.Looking back, I realize what Mum went through for sending us kids to school. Every morning she would put a new piece of cardboard in our shoes, because our shoes were worn out. Constant moving was typical for my family in these times. Rent was twenty-five dollars

    69、 a month, but Mum couldnt pay it. These were hard and sad years, but we never complained.New Year was approaching, and we were entitled to a twenty-five dollar fund for social services. Mum said that instead of buying food, she would use the money to pay back rent, assuring us all of a roof over our

    70、 heads for a little while longer. She told us then there would be nothing for New Year.Unknown to Mum, I had been shoveling snow and doing odd jobs to earn enough money to buy a new pair of gloves. I knew exactly which gloves I wanted. They were made of genuine leather and they had a price of twenty

    71、-three dollars. Well, the big day came on the last day of that year. I was very excited, as I hurried up to catch the bus. It was only a half-a-mile walk, but on the way I noticed a house with lights and decorations. It was then that I realized at our house, we had no lights, no decorations, nor any

    72、 money for goodies. I knew then that we would have no delicious food for New Year, and I felt sad.As I continued walking, I began to feel bewildered. I was sixteen years old, and I was feeling a strange sense of guilt. Here I was going to buy a new pair of gloves while Mum was home in tears. She wou

    73、ld be trying to explain to us why there were no presents.注意:1.续写词数应为150左右:2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。Para. 1 The bus drove off without me. _Para. 2: When Mum opened the door, she surprisingly found that some of the groceries fell inside onto the floor._参考答案与解析听力:1-5 ABCCB 6-10 AABAC 11-15 BCAAB 16-20 BCBCC

    74、听力原文Text 1W: Sir, someone stole my bag.M: Where did you leave it?W: I put it on this chair and I was sitting next to it. I was a little tired and fell asleep (1). When I woke up, my bag was gone. It contains some important documents.Text 2M: Hello, excuse me. I have a reservation for a single room f

    75、or tonight (2).W: Under what name?M: Its David.W: Thats right. Yes.Text 3M: My friend Tommy eats like a horse but still doesnt gain any weight (3), despite getting on in years.W: Lucky guy. I eat like a bird but still have to watch my weight.Text 4M: Look what Mary gave me! Isnt this a great book?W:

    76、 Yeah, it is! Mary is so sweet she is always giving her friends and co-workers presents (4). I wish there were more people like her in this world! Were so lucky to work with her (4).Text 5W: Dad, I am planning to learn Chinese (5) in this coming semester break. China is a new global leader for innov

    77、ation and trade. We must learn its language to explore the best.M: OK, great. Go ahead, Linda.Text 6M: Id like six tickets for the film Moon flash playing at 7 pm tonight, please, as close to the front as possible (6), so we can enjoy all those special effects weve heard about!W: Im sorry, sir, but

    78、we dont have many tickets left for this performance. I can manage two groups of three seatsbut one group is in the middle or the back row. Ive got a group of six seats together but theyre right at the back, too. Is that any good?M: No. We really want to be close to the action.W: Well, I can manage s

    79、ix seats together, in the front row, but thats for the next showing, at 8 oclock (7).M: Great.Text 7W: David, this is the worst hotel weve ever stayed in!M: Its better than the last hotel in London. At least the bed is comfortable (8).W: Well, Im going to complain to the receptionist! There arent an

    80、y towels in the bathroom!M: We can ask for some towels, Pat.W: Yes, but the bathroom isnt clean (9), David you must be able to see that! Its unbelievable! And the lock on the windows broken! Ask the receptionist if we can change rooms.M: I remember the receptionist said the hotel was full so we cant

    81、 ask to change.W: Well, then I want to go to another hotel now! Tell the receptionist we want all our money returned. M: I dont think well be able to find another hotel now. Its very late, so well have to stay here tonight (10).W: Well, Im not staying here tomorrow. We must find another hotel.Text 8

    82、M: Cool magazine!W: Its my mums travel magazine (11). This issue is about famous tourist attractions. Look! Heres one of the most photographed structures in the world.M: What is it? It looks like a huge sail thats just sitting on the water (12), doesnt it?W: Yeah, but its not a sail. Its a hotel in

    83、Dubai the Burj Al Arab Hotel. And youre right. It says here that the design was inspired by the sails of an Arabian trading ship.M: Nice! Was it built on an island?W: Yep. An island was created just for the hotel!M: Wow! I bet it took longer to construct the island than the hotel, dont you?W: Yeah,

    84、it says that it took three years to fill the sea to make the island. And it took one year less than that to actually build the hotel (13).M: Id love to go there one day.Text 9 W: Ben, we need to plan our project on the history of this town (14). There is a list of what needs to be done. I thought we

    85、 could divide the jobs between us.M: OK, Sharon. Id like to use the Internet for research. Then there are some local documents in the public library (15). What do you think?W: Well, my friend Vivian is a librarian there. So itll probably be easier if I do it.M: Good. Then the other type of research

    86、is interviewing elderly people whove lived here all their lives. We need to find people willing to be interviewed.W: I am thinking about contacting local organizations (16) for elderly people, like retirement homes and day centers.M: Mm. There must be a lot of organizations to contact. Shall I take

    87、on half of them?W: All right. Ill make a list and mark which ones we should each contact.M: Fine. Well need to have copies of old maps of the town, wont we?W: Why not go to the records office (17)? Theyre bound to have some there.M: Sounds good.Text 10M: Good morning, everyone. Welcome to our park.

    88、The subject of my talk today is this strange- looking tree that you see here in front of you. It is known as the bottle tree in some parts of the world. We prefer to call it by its more common namethe baobab. The baobab survives by storing water inside its trunk (18). The trunk can swell up enormous

    89、ly, and store up to 120,000 liters of water. You can see in this tree how the trunk is really fat and shaped like a bottle (18). Baobabs generally can reach heights of about 30 metres (19) but this one, at 15 metre, is just a baby by comparison. Baobabs had been used as shops in the past. Nowadays,

    90、however, a baobab is often used as a bus shelter (20) because it provides shade when its sunny and protection when it rains! This amazing tree has another namethe Tree of Life, and when you think how it can create a complete ecosystem, supporting the life of many animals, you understand why. Then th

    91、ink of the many ways humans use this tree. Yes, I think this is the best name of all: the Tree of Life. Does anybody have any questions?第一节 阅读理解:21. C 22. C 23. A【导语】本文是一篇应用文。文章主要向读者介绍并推销Soundwise Aria隐形助听器。21. 细节理解题。根据文章“Most modern hearing aids have serious flaws(大多数现代助听器都有严重的缺陷)”部分中的“Everybody no

    92、tices them-theyll make you look 20 years older the instant you put them on.(每个人都注意到它们你一戴上它们就会让你看起来老了20岁。)”可知,选项B“They make you look older than your age.(它们让你看起来比实际年龄老。)”是大多数现代助听器的缺陷;再根据“They collect sounds from behind you-which makes hearing your friends in a restaurant or crowded room impossible.(它

    93、们能收集你身后的声音这让你在餐馆或拥挤的房间里听不到你的朋友的声音。)”可知,选项A“They fail to collect sounds all around you.(它们无法收集你周围的声音。)”是大多数现代助听器的缺陷;再根据“They use 10-year-old technology that amplifies (放大) everything, which can cause even more hearing loss!(他们使用了10年前的技术来放大一切,这可能会导致更多的听力损失!)”可知选项D“They have a negative influence on hea

    94、ring.(它们对听力有负面影响。)”是大多数现代助听器的缺陷。选项C“They employ cutting-edge technology.(它们采用尖端技术。)”未提及。故选C。22. 细节理解题。根据文章“Fortunately, there is a better way, the Soundwise Aria!(幸运的是,有一个更好的方法,the Soundwise Aria!)”部分中的“This hearing aid is incredibly advanced and packed with new technology: Advanced noise cancelatio

    95、n(这款助听器非常先进,包含了很多新技术:先进的噪声消除)”可知,这款助听器采用增强型降噪技术。故选C。23. 推理判断题。根据文章内容可知,文章主要介绍了Soundwise Aria隐形助听器的优点和功能,并强调了其价格实惠,因此主要目的是推销这款助听器。故选A。24. D 25. B 26. C 27. A【导语】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者领养了一个女孩,却得知女孩的父亲还活着。作者一度觉得自己和这个女孩之间的关系只是由文件来联系,可是,作者最终明白自己和这个女孩之间充满爱。24. 推理判断题。根据文章第三段“I explained the reason why I cameCh

    96、ikas medical conditionthe brain tumor (肿瘤).(我解释了我来的原因Chika的身体状况脑瘤。)”以及文章第五段“I eventually came to my utmost mission. I wanted him to see his daughterand her to see himperhaps because, deep down, I doubted about another chance.(我终于完成了我最大的使命。我想让他见见他的女儿,也想让她见见他也许是因为,在内心深处,我怀疑是否还有机会。)”可知,作者和妻子去见Chika的父亲是

    97、为了让他见见Chika,因为Chika身患重病,以后两人可能再也无法相见。故选D。25. 词句猜测题。根据划线词组下一句“I said I had a hard question. If Chika should not survive, is it important to him that she be buried here in Haiti?(我说我有个难题。如果Chika活不下去了,把她葬在海地对他来说重要吗?)”以及文章第五段“I eventually came to my utmost mission. I wanted him to see his daughterand he

    98、r to see himperhaps because, deep down, I doubted about another chance.(我终于完成了我最大的使命。我想让他见见他的女儿,也想让她见见他也许是因为,在内心深处,我怀疑是否还有机会。)”可知,Chika情况危急,随时可能会去世。选项A“Evaluated(评估)”;选项B“Undetermined(不确定)”;选项C“Lengthened(延长)”;选项D“Unexplained (无法解释的)”。故选B。26. 推理判断题。根据文章第五段“Yet as we drove back together, there was pa

    99、rt of me feeling as if I had been nudged(轻推) to the side of the picture. Although Janine and I have done with Chika, this man has a certain claim that we never will.(然而,当我们一起开车回去的时候,我内心的一部分感觉好像被轻推到了一边。虽然我和Janine与Chika一起生活了很长时间,但这个男人有一种我们永远不会有的权利。)”可知,当作者载着Chika的父亲一起回去时,作者觉得自己毕竟不是Chika真正的父亲,觉得Chika不再

    100、属于自己,内心充满了不安和困扰。故选C。27. 主旨大意题。根据文章内容可知,作者和收养的女儿Chika之间感情深厚,但Chika身患重病时,作者却得知她的亲生父亲还活着,于是作者将Chika的父亲接来见了Chika最后一面。作者一度觉得自己失去了Chika,可是,Chika用自己的语言表达了对作者深深的爱。作者终于释怀,不是自己的亲生女儿那又如何,作者夫妇仍然深爱Chika。故选A。28. C 29. D 30. C 31. A(原创) 来源:Forgetting your password will soon be a thing of the past /menu/202107 /636

    101、825.shtml【分析】这是一篇说明文。文章主要介绍了万能钥匙,被称为“密钥”的新技术将很快使登录变得更加容易和安全。密钥使用生物识别技术来保证数据的安全,它们不仅可以让我们不必记住密码,而且也许用密钥登录实际上比输入密码更安全。28. C 细节理解题。根据第三段“But with a passkey. and only your phone will have the key”可知passkeys的作用就像是一把钥匙配一把锁的一一对应关系,所以更安全一些。29. D 猜测词义题。根据文章第四段划线词后面的解释“situations where hackers gain access to

    102、a database of passwords”可知,“breach”是一个黑客可以进入的地方,所以选D项“An opening (突破口、缺口)”。30. C 细节理解题。根据文章第五段“These scams will no longer work as well.theyre always changing”可知,passkeys是随时随机变化的,所以就很难再进行“钓鱼式欺诈”。31. A 作者态度题。根据文章最后一段next time youre frustrated that you cant remember your password, dont worry too much.

    103、It wont always be like this! (下次当你因为记不住密码而感到沮丧时,不要太担心,事情不会总是这样的!)可知,作者对passkeys是持积极乐观的态度的。32. A 33. B 34. C 35. C【导语】这是一篇说明文。主要介绍了谷歌创建了一个名为PhotoScan的工具,帮助将那些被遗忘的老照片以非常高的画质重现于世及其工作原理。32. 词义猜测题。根据第一段第二三句“There are probably many photos stockpiled in the corner of our drawers, some of which have faded o

    104、ut with the years. We occasionally have a look at these film-developed photos.”(在我们的抽屉角落里可能许多照片,其中一些随着岁月的流逝已经褪色了。我们偶尔会看看这些洗过的照片。)可知,我们抽屉里可能都留着一些老照片,随着时间的流逝,它们已经褪色。我们偶尔会拿出这些照片来看一看,说明这些照片一直储藏在我们的抽屉里,故推知stockpiled意为“储存,储藏” 。故选A项。33. 细节理解题。根据第三段前二句“The PhotoScan app uses new technology to improve the ca

    105、pturing process. This makes it possible to take a picture of a photo with a camera phone, without glare, a common problem.”(PhotoScan应用程序使用新技术来改善拍摄过程。这使得用照相手机拍摄照片不会出现眩光这一常见问题成为可能。)可知PhotoScan应用程序采用了新的技术,改善了抓拍过程,使得用拍照手机拍出的照片不会出现眩光这一常见问题。故选B项。34. 细节理解题。根据第四段第二句“One change is an improved auto-enhance t

    106、ool that Google says creates high-quality effects in just one step.”(其中一个变化是改进的自动增强工具,谷歌表示只需一步就能创造出高质量的效果。)可知,谷歌照片应用程序的一个变化是改进了自动强化工具。故选C项。35. 主旨大意题。根据第二段第一句“Google has created a tool to help bring these forgotten pictures back to life in very high quality.”(谷歌创造了一个工具,帮助这些被遗忘的照片以非常高的质量重现于世。)并结合后文对于该

    107、程序工作原理,使用方法的介绍可知,本文主要介绍了谷歌创建了一个名为PhotoScan的工具,帮助将那些被遗忘的老照片以非常高的画质重现于世。故选C项。第二节 七选五 36. A 37. C 38. F 39. G 40. D【导语】这是一篇说明文。文章主要介绍了进入大学后,如何充分利用大学资源。36. 根据下文“So the schools administrators have designed programs to help you make the most of your college life, ranging from advice on course selection to

    108、 extra assistance for your well-being.(因此,学校的管理人员设计了一些项目来帮助你充分利用你的大学生活,从课程选择的建议到为你的健康提供额外的帮助)”可知,空处是学校管理人员提供帮助的原因,A项与下文形成因果关系。A项:A successful graduate is the best advertising.(一个成功的毕业生是最好的广告)符合语境。故选A。37. 根据上文“Most libraries have a wide range of study spaces, from solo-occupant study carrels to loung

    109、e areas designed for group work.(大多数图书馆都有广泛的学习空间,从单独使用的书房到为小组工作设计的休息区)”可知,上文提到图书馆有不同的功能区,因此应该体验不同的功能区以找到适合自己的地方。C项中的“them”指代上文中的“a wide range of study spaces”。C项:Test them all out to see which environment works best for you.(把它们都测试一遍,看看哪种环境最适合你)符合语境。故选C。38. 根据下文“However, an academic advisor can simp

    110、lify the process.(然而,导师会简化选课过程)”可知,空处和下文形成转折关系,上文应该提及选课事宜的复杂性。F项:Selecting courses and meeting graduation requirements may seem complicated.(选课和达到毕业要求似乎很复杂)符合语境。故选F。39. 根据上文“In the years that follow, youll likely have various advisors whose jobs are to make sure you graduate on time.(在接下来的几年里,你可能会有各

    111、种各样的导师,他们的工作就是确保你按时毕业)”和下文“not just when your schedule needs approval.(不要等到你需要导师批准你的学习计划时才去认识导师)”可知,空处应该指出正确认识导师的方法,G项:Get to know the advisors by arranging meetings with them throughout the semester.(通过在整个学期安排与指导老师的会面来了解他们)符合语境。故选G。40. 根据上文“Counseling is available for all students. Remember that no

    112、 problem is too big or too small.(所有学生都可以获得咨询服务。记住,没有什么问题是太大或太小)”可知,遇到问题时要去找咨询师提供支持,D项中的“counselor”与上文的“Counseling”对应。D项:Your counselor can provide support any time you feel overwhelmed.(当你感到不知所措时,你的咨询师可以提供支持)符合语境。故选D。第一节 完型填空:41-45 BACDA 46-50 CADCB 51-55 ABDAD【导语】这是一篇记叙文。文章讲述了一位名为Ariel Cordova-Roj

    113、as女士走了两个小时,将一只受伤的天鹅送到康复中心的故事,不幸地是,天鹅最后因为细菌感染去世了。41. 考查动词词义辨析。句意:走了一英里后,她在水边发现了一只美丽的雌天鹅。A. inspect检查;B. spotted发现;C. observed观察;D. witnessed目击。根据后文“a gorgeous female mute swan”指她在水边发现了一只美丽的雌天鹅。故选B。42. 考查形容词词义辨析。句意:30岁的科尔多瓦-罗哈斯曾在曼哈顿的野鸟基金会康复中心工作,她知道哑天鹅可能很有攻击性。A. aggressive好斗的;B. cautious小心的;C. ambitiou

    114、s有抱负的;D. abnormal反常的。根据后文“Cordova-Rojas put her jacket over the birds head to keep it calm”需要让天鹅保持冷静,可推测哑天鹅可能很有攻击性。故选A。43. 考查副词词义辨析。句意:科尔多瓦-罗哈斯把外套套在天鹅的头上,让它保持冷静,然后小心翼翼地把它抱起来。A. skillfully巧妙地;B. willingly欣然地;C. carefully仔细地,小心地;D. sadly悲伤地。根据后文“picked it up, and held it in her arms”可知,天鹅受伤了,所以要小心翼翼地把

    115、它抱起来。故选C。44. 考查动词词义辨析。句意:然后一个念头闪过她的脑海:我现在该怎么办?A. occurred发生;B. informed通知;C. reminded提醒;D. struck打。根据后文“What do I do now?”指念头闪过脑海,应用动词struck。故选D。45. 考查动词词义辨析。句意:她怎么能把一只17磅重的天鹅用自行车运到那么远的地方呢?A. transport运输;B. conduct实施;C. preserve保护;D. put放。根据上文“Her best bet was the rehab center, but that was across t

    116、he East River and clear on the other side of town.(她最好的选择是康复中心,但那在东河对岸,在城镇的另一边)”可知,天鹅需要被运输过去。故选A。46. 考查副词词义辨析。句意:幸运的是,一些困惑的陌生人开车经过,让她、她的自行车和天鹅搭便车到附近的地铁站。A. Suddenly突然;B. Immediately立即;C. Fortunately幸运地;D. Normally正常地。根据后文 陌生人让她和天鹅搭便车,可知是幸运。故选C。47. 考查名词词义辨析。句意:幸运的是,一些困惑的陌生人开车经过,让她、她的自行车和天鹅搭便车到附近的地铁站。

    117、A. lift免费搭车,电梯;B. chance机会;C. treat款待;D. habitat栖息地。根据后文“to a nearby subway station”指陌生人愿意给她们搭便车,应用lift。故选A。48. 考查形容词词义辨析。句意:在地铁上,似乎没有人特别讨厌这位长着羽毛的乘客。A. scared害怕的;B. hungry饥饿的;C. injured受伤的;D. feathered有羽毛的。此处passenger指的是天鹅,即有羽毛的乘客。故选D。49. 考查动词词义辨析。句意:我不知道他是否注意到他前面有一只天鹅。A. doubted怀疑;B. minded介意;C. no

    118、ticed注意到;D. preferred偏爱。根据后文“there was a swan in front of him”指注意到前面有一只天鹅。故选C。50. 考查形容词词义辨析。句意:科尔多瓦-罗哈斯在路上给康复中心打了电话,动物护理经理Tristan Higgin在地铁站接她,开车把天鹅、自行车和救援者送到了康复中心。A. fire-controlling消防的;B. animal-caring关爱动物的;C. forest-protecting保护森林的;D. nature-loving热爱自然的。根据上文“Cordova-Rojas called the rehab center”

    119、给动物康复中心打电话,可知Tristan Higgin是动物护理经理。故选B。51. 考查名词词义辨析。句意:科尔多瓦-罗哈斯在路上给康复中心打了电话,动物护理经理Tristan Higgin在地铁站接她,开车把天鹅、自行车和救援者送到了康复中心。A. rescuer救助者;B. survivor幸存者;C. partner伙伴;D. director管理者。根据上文“drove the bird, bike, and”此处指把天鹅、自行车以及Cordova-Rojas这个救援者送到了康复中心。故选A。52. 考查名词词义辨析。句意:在那里,工作人员确定这只天鹅可能是铅中毒,因为它吞食了鱼线上

    120、的铅锤。A. goods商品;B. weights重量,(钓丝上的)铅锤;C. contents内容;D. facilities设施。根据后文“used on fishing lines”可知,天鹅吞食了鱼线上的铅锤导致铅中毒。故选B。53. 考查名词词义辨析。句意:她甚至在中心交了一个男朋友另一只受伤的天鹅。A. fortune运气;B. difference差异;C. promise承诺;D. boyfriend男朋友。根据后文“at the centeranother injured swan”指这只雌天鹅和另一只天鹅交朋友了。故选D。54. 考查动词短语辨析。句意:在Cordova-R

    121、ojas救了她两个月后,她去世了。A. passed away去世;B. die away减弱;C. broke away脱离;D. faded away褪色。根据后文“Its a disappointing ending”可知,天鹅最终还是去世了,故选A。55. 考查介词短语辨析。句意:总的来说,Cordova-Rojas步行、开车和乘地铁(同时拖着她的自行车)走了两个小时。A. At all根本;B. Above all尤其是;C. Best of all最重要的是;D. In all总共。根据后文“Cordova-Rojas traveled two hours by foot, car

    122、, and subway (while dragging her bike).”指Cordova-Rojas总共走了两个小时。故选D。第二节 语法填空:56. in 57. an 58. sharing 59. facilities 60. functions 61. earliest 62. To settle 63. that/which 64. and 65. impressive【导语】这是一篇说明文。文章主要介绍了被列入世界遗产名录福建土楼。56. 考查介词。句意:它们的大小和高度也各不相同。根据句意可知,此处说明土楼的大小和高度都不同,vary in为固定搭配,意为“在方面不同”。

    123、故填in。57. 考查冠词。句意:土楼一般有3到5层,占地面积约5000平方米。根据句意可知,此处指土楼覆盖5000平方米的面积,可数名词area是泛指,需要用不定冠词修饰,area的发音以元音音素开头,不定冠词用an修饰。故填an。58. 考查非谓语动词。句意:一个土楼可以容纳数百人,他们一起生活和工作,共享公共区域,以及公共设施,如井和楼梯。分析句子可知,提示词在定语从句中伴随状语,share是非谓语动词,与其逻辑主语who(即先行词people)之间是主动关系,所以需要用现在分词。故填sharing。59. 考查名词复数。句意:一个土楼可以容纳数百人,他们一起生活和工作,共享公共区域,以

    124、及公共设施,如井和楼梯。根据后文“such as the well and the stairs”可知,这里指的是多种公共设施,用复数形式。故填facilities。60. 考查动词时态和主谓一致。句意:因此,一个土楼像一个村庄单元一样运作。分析句子可知,提示词是句中谓语动词,句子陈述客观事实,应用一般现在时,且主语a Tulou为第三人称单数,故谓语动词也使用单数形式。故填functions。61. 考查形容词的最高级。句意:最早的土楼建于13世纪,当时客家人在战争期间迁往福建。根据句意可知,该处指“最早的土楼”,提示词early用最高级形式。故填earliest。62. 考查非谓语动词。句

    125、意:为了在这里永久定居,客家人根据当地的地理环境建造了土楼,既有居住的目的,也有防御的目的。结合句意分析句子,“(settle) here permanently”是客家人建造土楼的目的,用动词不定式作目的状语;句首单词首字母大写。故填To settle。63. 考查定语从句。句意:土楼有一米多厚的泥墙,特殊设计的入口,高高的窗户和秘密隧道,可以有效地防御敌人。根据句意和句子结构可知,该空引导限制性定语从句,修饰先行词mud walls,指物,关系词代替先行词在定语从句中作主语,用关系代词that或者which引导该定语从句。故填that/which。64. 考查连词。句意:如今,成群结队的游

    126、客涌入这里,欣赏土楼令人难以置信的设计和技术,欣赏那里和谐的生活方式。根据句意,“look at the incredible designs and technologies of the Tulou”和“admire the harmonious living style there”是游客来到这里的目的,是并列关系,用并列连词and连接。故填and。65. 考查形容词。句意:当你有机会时,为什么不去福建土楼看看这些令人印象深刻的土楼呢?提示词修饰earthen buildings,用形容词impressive作定语,意为“令人印象深刻的”。故填impressive。第四部分 写作第一节D

    127、ear Mike,Knowing from your letter that you are wondering about our evening classes, I am writing to tell you some details that may help you better understand them.The reason why we have evening classes is that we have to face the pressure of Gaokao. Everyone has to make full use of every minute to s

    128、tudy well. Besides, we can finish our homework more effectively while staying at school. Lastly, while having evening classes, we can turn to our teachers for help.Though some students possess opposite opinions, most of us are in favor of the evening classes. After all, time and tide wait for no man

    129、.Yours sincerely,Li Hua【导语】本篇书面表达属于应用文。要求考生给澳大利亚好友Mike回复邮件,告诉他关于中国高中生上晚自习的相关信息。【详解】1.词汇积累压力:pressurestress充分利用:make full use oftake full advantage of此外:besideswhats more向某人求助:turn to sb for helpask sb for help2.句式拓展简单句变复合句原句:Everyone has to make full use of every minute to study well.拓展句:Everyone ha

    130、s to make full use of every minute so that they can study well.【点睛】【高分句型1】Knowing from your letter that you are wondering about our evening classes, I am writing to tell you some details that may help you better understand them.(第一个that引导宾语从句,第二个that引导定语从句)【高分句型2】The reason why we have evening class

    131、es is that we have to face the pressure of Gaokao.(运用了why引导的定语从句和that引导的表语从句)【高分句型3】Though some students possess opposite opinions, most of us are in favor of the evening classes.(运用了though引导的让步状语从句)第二节The bus drove off without me. Across the street from the bus stop was a big grocery store. I went

    132、into the store and bought a turkey, ham, oranges and other goodies. I spent every dollar of my hard-earned money. The owner of the grocery store said, “Girl, the groceries have packed up like a mountain, and you cant carry them home by yourself. So I asked two boys with carriers on their bicycles to

    133、 run them the half-mile down to my house. With great excitement and tears in my eyes, I knocked on the door. When Mum opened the door, she surprisingly found that some of the groceries fell inside onto the floor. Holding back the tears I whispered “Happy New Year! A big surprise!” “Can you tell me w

    134、hat happened?” Mum was so excited that she cried out. I had a lot of explanation as we unpacked all the food and put it away. That day I got enough hugs and kisses from Mum. Even though I failed to get a new pair of gloves, the smile on Mums face made it all worthwhile. It was an unforgettable New Y

    135、ear for us after all!【导语】本文以人物为线索展开,讲述了在十年级的时候,作者的家里经历了一段艰难的时期,父母在大萧条时期失业了,爸爸病得太重不能工作,要依靠社区的援助才有衣服穿,新年快到了,家里有权得到一笔25美元的社会服务基金,妈妈说要用这笔钱付房租,不能给作者他们买新年礼物,作者通过铲雪和做零工赚到了钱,并用这笔钱给家里买了一些日用品。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“公共汽车没等我就开走了。”可知,第一段可描写作者用自己赚的钱为家里买了很多东西。由第二段首句内容“当妈妈打开门时,她惊奇地发现一些杂货掉在了地板上。”可知,第二段可描写作者解释这些杂货是怎么来的以

    136、及妈妈的反应。2.续写线索:进商店买杂货男孩帮忙送杂货回家妈妈的反应作者解释作者的感悟3.词汇激活行为类购买:buy/purchase送回家:run.to my house/deliver.to my house解释:have a lot of explanation/explain a lot情绪类兴奋:with great excitement/with great thrillment难忘:unforgettable/memorable【点睛】高分句型1 I had a lot of explanation as we unpacked all the food and put it away. (由as引导的时间状语从句)高分句型2 Even though I failed to get a new pair of gloves, the smile on Mums face made it all worthwhile. (由even though引导的让步状语从句)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2024届高考英语二轮复习阶段测试卷(新高考II卷专用)02(解析版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-765763.html
    相关资源 更多
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(预热题).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(预热题).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(综合题).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(综合题).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(突破训练).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(突破训练).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(满分必刷).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(满分必刷).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(最新).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(最新).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(实用).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(实用).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(完整版).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(完整版).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(夺分金卷).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(夺分金卷).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(基础题).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(基础题).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(名师推荐).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(名师推荐).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(b卷).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(b卷).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带下载答案.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带下载答案.docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题完整参考答案.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题完整参考答案.docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题完整.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题完整.docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题学生专用.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题学生专用.docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(黄金题型).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(黄金题型).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(综合题).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(综合题).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(精练).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(精练).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(研优卷).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(研优卷).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(满分必刷).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(满分必刷).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(实用).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(实用).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【黄金题型】.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【黄金题型】.docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【考试直接用】.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【考试直接用】.docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【综合卷】.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【综合卷】.docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【满分必刷】.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【满分必刷】.docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【模拟题】.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【模拟题】.docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【新】.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【新】.docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【实用】.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【实用】.docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【完整版】.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【完整版】.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1