分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型33 5G应用-2022年高考英语最新热点时文阅读.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:773300
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:14
  • 大小:198.31KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    33 5G应用-2022年高考英语最新热点时文阅读 应用 2022 年高 英语 最新 热点 时文 阅读
    资源描述:

    1、2022年高考最新热点时文阅读-5G应用题型主要内容1阅读理解介绍了5G技术的优势以及会影响生活的哪些方面2阅读理解到2025年,中国将成为拥有5G连接最多的国家,而欧洲在5G普及方面将落后于韩国、美国和日本3阅读理解介绍了5G技术在英国乡村农场奶牛身上进行的测试及其前景4完形填空讲述了华为技术在泰国的采用,促进了泰国电子经济的增长,华为的技术革新仍在继续。01(2022全国高三)Do you know 5G? It is the fifth generation of mobile network technology. These new networks are coming.China

    2、 just issued commercial licenses for 5G on June 6, 2019. This means that Chinas telecom companies will be able to offer 5G networks for mobile phone users.Each mobile network generation is faster and more powerful than the one before it. 1G let us talk to each other. 2G let us send messages. 3G gave

    3、 us data and the Internet. And 4G made all of these things faster. Whats special about 5G?5G has a very short delay between sending and receiving information. Now, 4G takes about 100 to 200 milliseconds to send and receive data. But 5G will get it down to 1 millisecond or less-this is almost real-ti

    4、me.This big change will not only make our mobile Internet faster, but also deeply change our lives. Read on to find out how.5G + entertainment5G networks are about 100 times faster than 4G. This means you can download a movie in seconds using 5G.Also, virtual reality(VR) games will become more popul

    5、ar with 5G. The short delay of 5G will make the games feel even more real.5G + transport5G will also bring us safer self-driving cars. These cars can send signals to each other. They also talk to traffic lights and road sensors. 5G will allow cars to react even faster than human drivers.5G + smart h

    6、omes5G also makes the Internet of things possible. Internet of things is a large network that connects everything to the Internet. Smart homes are part of it.For example, your toaster can automatically start making breakfast after your alarm rings. And if its sensor feels the air becoming dry, a sma

    7、rt sprinkler could water your plants by itself.1Whats the writers purpose in writing the third paragraph?ATo explain 5G is the best of all.BTo share his knowledge about 5G.CTo encourage people to use the new network technology.DTo show the development of mobile network technology.2What does the unde

    8、rlined word “delay” in paragraph 4 mean in Chinese?A卡顿B延时C暂停D掉线3Which of the following ways is not mentioned that 5G will change peoples lives?AHealth careBEntertainment.CTransport.DSmart homes.4Whats the main idea of the passage?A5G will change our lives in many ways.BMobile networks are changing f

    9、or better.C5G will make the Internet of things possible.D5G networks for mobile phone users are coming.02(2022湖北高二期末)China will have the most 5G connections of any nation by 2025, according to a new study, while Europe will fall behind Korea, the United States and Japan in terms of 5G penetration (渗

    10、透) by that year.5G is the fifth generation of network technology. It is expected to bring unbelievable speeds to Internet users, with some operations running 10 times faster than on 4G networks. 5G is also expected to unlock the potential in a lot of new services, including artificial intelligence,

    11、science of robots self-driving cars, and the Internet of things.The GSMA said that Chinas three major mobile operatorsChina Unicorn, China Mobile, and China Telecomare already moving ahead with 5G networks. While most nations will have 5G by updating existing foundations, the study noted that China

    12、plans to build part of its 5G networks.One of the most distinguishing factors between Chinese mobile operators and those in the rest of the world is the intention to erect the new and independent 5G networks. That is, China is determined to build a completely advanced 5G. The high cost underlines Ch

    13、inas seriousness about paying whatever it takes.Korea will lead the world in terms of 5G penetration in 2025, when 66 percent of the nations total connections will be 5G, according to GSMAThis compares to 50 percent in the US, 49 percent in Japan, 36 percent in China, 30 percent in Europe, and a glo

    14、bal average of 18 percent. Out of the five economies leading on 5G, Europe will have the lowest participation in 2025, as the area is moving more slowly in having its 5G networks.5What will 5G bring?AA completely new pattern for daily life.BExcellent networks and national safety.CAmazing speeds for

    15、public transportation.DRealizing the potential of artificial intelligence.6What is the future of 5G in China?AIt will develop rapidly.BIt may lack financial support.CIt will move forward slowly.DIt may fall behind Europe.7Which of the following best explains “erect” underlined in paragraph 4?Abring

    16、upBset upCtake upDpick up8What can we infer from the last paragraph?AKoreans cannot connect 5G in 2025.BSome Chinese will have access to 5G in 2025.COnly five countries will have 5G in 2025.DEurope will pay little attention to 5G in 2025.03(2022江西抚州高一期末)We have heard some interesting ways that 5G wi

    17、reless technology might change our lives in the future. 5G technology promises the internet speeds between 50 to 100 times faster than 4G systems. Despite used in some limited areas of America this year, 5G is not widely used until 2023.One project in Britain, however, is already testing this super-

    18、fast technology on an unlikely group Internet userscows. The project was developed by American technology company Cisco Systems, Inc. It also receives money from the British government. Cisco says the program wants to enlarge the future of 5G in countryside areas around the world.Testing areas were

    19、set up at farms in 3 countryside areas of England. The cows are equipped with 5G devices (装置) that connect to a robotic milking (挤奶) system, which uses sensors (传感器) and machine learning to fully automate the process. System designers say technology takes over after a cow feels ready to be milked an

    20、d walks towards an automatic gate. During the milking, machines give food for the cow as a reward.Other technology tools powering the 5G smart farms include automated brushes that turn on when the cow rubs up (蹭) against them. Sensors also control the amount of light to the cows living areas dependi

    21、ng on the weather. And, an automatic feeding system makes sure the animals always have enough to eat.Duncan Forbes, head of a government-funded agricultural engineering organization, told Reuters that the project shows the farms cow operation can be greatly improved with 5G technology and that the e

    22、xperiment provided strong evidence that 5G technology can be widely used in the future, not just on farms in Britain, but in countryside across the world.9Why does Cisco Systems Inc develop the project?ATo win economic support from the British government.BTo enlarge the future use of 5G technology i

    23、n countryside.CTo improve the development of 5G technology in Britain.DTo test the effects of 5G technology on animals.10What does the underlined word “automate” in paragraph 4 refer to?ArobotizeBcompleteCremoveDfasten11The following technology tools are used in 5G smart farm EXCEPT _?Aautomated bru

    24、shes.Bsensors.Ccleaning system.Dan automatic feeding system.12Which of the following can be the best title for the text?A5G technology is applied to the milking process.B5G makes the management of animals easy and interesting.C5G technology will be popular in the future.D5G technology brings money t

    25、o farming.04(2022黑龙江齐齐哈尔市实验中学高一开学考试)The Thai government intends to further deepen its digital cooperation with Chinese technology company Huawei, senior Thai officials said at a cloud event held in Bangkok this week.During the Powering Digital Thailand 2022 on Nov 17-19, Thai deputy Prime Minister P

    26、rawit Wongsuwon said digital infrastructure (基础设施), such as 5G, is crucial to Thailands _13_ and social development, especially for the countrys post-pandemic economic _14_.Badly hit by the COVID-19 pandemic, the tourism-reliant nation registered an economic reduction of 6.1 percent last year, the w

    27、orst in more than 20 years. However, the pandemic has significantly sped the _15_ of digital technologies in Thailand, where Chinese tech companies have _16_ advantages.During the pandemic, Huawei used its technology to help local hospitals implement systems for automated medical supply, AI-backed _

    28、17_ and remote treatment, which greatly improved the _18_ of hospitals and made healthcare more _19_.Fueled by Thailands digital roadmap, Huawei has focused on helping the country build 20,000 5G stations in the past two years. _20_, Thailand has more than 4.2 million 5G subscribers leading in 5G ad

    29、option among ASEAN (Association of Southeast Asian Nations) countries.Another strength of Huawei has been its cloud capabilities. Deng Feng, general manager of Huawei Thailand, said Huawei Cloud is the only cloud service _21_ with local data centers in Thailand, considering that data localization is

    30、 a key trend of global enterprises due to government regulations as well as security concerns.He emphasized the Huawei will support Thailands low-carbon and digital development in the future in four areas, including expanding 5G coverage and usage, providing cloud services, creating low-carbon devel

    31、opment with digital energy, and _22_ industry talents.Thai Minister of Digital Economy and Society Chaiwut Thanakamanusorn expressed his hopes for _23_cooperation between the Thai government and Huawei to _24_ the countrys digital economy, which is targeted to_25_30 percent of the GDP by 2030.Accord

    32、ing to a joint report released by Google, Temasek and Bain & Company earlier this month Thailands digital economy is expected to _26_ $30 billion this year, up 51 percent, making it the second-largest market in Southeast Asia after Indonesia.Huaweis Rotating Chairman Guo Ping said the company wi

    33、ll continue _27_and building a tech ecosystem to facilitate faster digitalization in Asia-Pacific, and invest $100 million over the next three years to build a startup ecosystem in the region.13AeconomicBeducationalCnationalDindustrial14AcrisisBconcernsCtendencyDrecovery15AappreciationBadoptionCindu

    34、strializationDsignificance16AnegativeBinstructiveCcompetitiveDconclusive17AdiscoveryBinterviewCregulationDdiagnosis18AefficiencyBlocalizationCconstructionDsymbolization19AsensibleBaccessibleCvisibleDremarkable20AIrrelevantBCurrentlyCRespectivelyDFundamentally21AinstructorBindicatorCproviderDadopter2

    35、2AdiscoveringBinventingCtrainingDdistinguishing23AroutineBrevolutionaryCreasonableDcomprehensive24AfacilitateBproposeCinvestigateDemphasize25Aappeal toBaccount forCadd upDapply to26AsacrificeBinvestCreceiveDexceed27AinnovatingBqualifyingCpurchasingDpostponing参考答案:1D2B3A4A【解析】本文是一篇说明文。文章主要介绍了5G技术的优势以

    36、及会影响生活的哪些方面。1推理判断题。根据第三段“Each mobile network generation is faster and more powerful than the one before it. 1G let us talk to each other. 2G let us send messages. 3G gave us data and the Internet. And 4G made all of these things faster. Whats special about 5G?”(每一代移动网络都比上一代更快、更强大。1G让我们互相交谈。2G让我们发送信息

    37、。3G为我们提供了数据和互联网。4G让所有这些都变得更快。5G有什么特别之处?),可推知,作者写第三段的目的是展示移动网络技术的发展。故选D。2词句猜测题。根据画线词后文“Now, 4G takes about 100 to 200 milliseconds to send and receive data. But 5G will get it down to 1 millisecond or less-this is almost real-time.”(现在,4G发送和接收数据大约需要100到200毫秒。但5G将把时间缩短到1毫秒或更短这几乎是实时的)以及“between sending

    38、 and receiving information”(在发送和接受信息之间),可知,说明5G在发送和接收信息之间有很短的延时。故画线词意思是“延时”。故选B。3细节理解题。根据文中三个小标题“5G + entertainment;5G + transport;5G + smart homes ” (5 G +娱乐;5 G +运输;5G +智能家居),可知,A选项“卫生保健”没有提到。故选A。4主旨大意题。根据第五段中“This big change will not only make our mobile Internet faster, but also deeply change ou

    39、r lives.”(这个巨大的变化不仅会让我们的移动互联网更快,也会深刻地改变我们的生活),结合文中主要介绍了5G技术的优势以及会影响生活的哪些方面。可知,这篇文章的主旨是5G将在许多方面改变我们的生活。故选A。5D6A7B8D【解析】本文是一篇新闻报道,主要讲的是根据一项新的研究,到2025年,中国将成为拥有5G连接最多的国家,而欧洲在5G普及方面将落后于韩国、美国和日本。5细节理解题。根据第二段的“5G is also expected to unlock the potential in a lot of new services, including artificial intell

    40、igence, science of robots self-driving cars, and the Internet of things.”(5G也有望释放很多新服务的潜力,包括人工智能、机器人科学、自动驾驶汽车和物联网。)可知,5G将带来实现人工智能的潜力。故选D。6推理判断题。根据第一段的“China will have the most 5G connections of any nation by 2025, according to a new study, while Europe will fall behind Korea, the United States and J

    41、apan in terms of 5G penetration (渗透) by that year.”(根据一项新的研究,到2025年,中国将成为拥有5G连接最多的国家,而欧洲在5G普及方面将落后于韩国、美国和日本。)及最后一段的“This compares to 50 percent in the US, 49 percent in Japan, 36 percent in China, 30 percent in Europe, and a global average of 18 percent.”(相比之下,美国为50%,日本为49%,中国为36%,欧洲为30%,全球平均水平为18%。

    42、)可推断出,在中国未来5G将迅速发展。故选A。7词句猜测题。根据第四段的“One of the most distinguishing factors between Chinese mobile operators and those in the rest of the world is the intention to erect the new and independent 5G networks. That is, China is determined to build a completely advanced 5G.”(中国移动运营商与世界其他地区移动运营商之间最具区别的因素

    43、之一是,他们有意erect新的独立5G网络。也就是说,中国决心打造完全先进的5G。)可知,划线词的意思是“建立”,即set up。故选B。8推理判断题。根据最后一段“Korea will lead the world in terms of 5G penetration in 2025, when 66 percent of the nations total connections will be 5G, according to GSMA. This compares to 50 percent in the US, 49 percent in Japan, 36 percent in C

    44、hina, 30 percent in Europe, and a global average of 18 percent. Out of the five economies leading on 5G, Europe will have the lowest participation in 2025, as the area is moving more slowly in having its 5G networks.”(据GSMA预测,到2025年,韩国的5G普及率将达到66%,居世界首位。相比之下,美国为50%,日本为49%,中国为36%,欧洲为30%,全球平均水平为18%。在5

    45、G领先的五个经济体中,到2025年,欧洲的参与率将最低,因为该地区拥有5G网络的速度将更慢。)可推断出,到2025年,欧洲5G的参与率将最低,说明它们对5G不够重视。故选D。9B10A11C12A【解析】这是一篇说明文。文章主要介绍了5G技术在英国乡村农场奶牛身上进行的测试及其前景。9细节理解题。根据第二段关键句“The project was developed by American technology company Cisco Systems, Inc. It also receives money from the British government. Cisco says th

    46、e program wants to enlarge the future of 5G in countryside areas around the world.”(该项目由美国科技公司Cisco Systems, Inc.开发。该项目还从英国政府获得资金。Cisco表示,该项目希望扩大5G在全球农村地区的未来。)可知,Cisco Systems, Inc.开发该项目的目的是扩大未来5G技术在全球农村地区的使用,由此可知,Cisco Systems, Inc.开发该项目是为了扩大未来5G技术在农村的应用。故选B项。10词义猜测题。根据画线单词上文“The cows are equipped

    47、with 5G devices (装置) that connect to a robotic milking (挤奶) system”(这些奶牛配备了5G装置,可以连接到机器人挤奶系统)可知,这些奶牛配备了5G装置,可以连接到机器人挤奶系统,再结合下文“System designers say technology takes over after a cow feels ready to be milked and walks towards an automatic gate. During the milking, machines give food for the cow as a

    48、reward.”(系统设计师说,当奶牛感觉准备好被挤奶并走向自动门时,技术就会接管。挤奶时,机器会给奶牛喂食物作为奖励。)可知,在机器人挤奶系统的作用下,奶牛挤奶的过程都由机器完成,是自动化的,由此可知,画线单词部分指的是“使整个过程完全自动化”,“robotize”意为“自动化”,能够表达画线单词在句中的意思。故选A项。11细节理解题。根据倒数第二段内容“Other technology tools powering the 5G smart farms include automated brushes that turn on when the cow rubs up (蹭) again

    49、st them. Sensors also control the amount of light to the cows living areas depending on the weather. And, an automatic feeding system makes sure the animals always have enough to eat.”(为5G智能农场赋能的其他技术工具包括自动刷子,当奶牛蹭刷子时,刷子就会打开。传感器还可以根据天气控制奶牛生活区的光量。而且,自动喂食系统确保动物总是有足够的食物。)可知,5G智能农场使用的技术工具包括自动刷子、传感器和自动喂食系统

    50、,“cleaning system”意为“清洁系统”,文章没有提到。故选C项。12主旨大意题。通读全文,结合第二段关键句“One project in Britain, however, is already testing this super-fast technology on an unlikely group Internet userscows.”(然而,英国的一个项目已经在一个不太可能的互联网用户群体上测试这种超高速技术奶牛。)可知,本文主要讲的是5G技术在英国乡村农场奶牛身上进行的测试,可以使挤奶过程自动化,“5G technology is applied to the mi

    51、lking process.”意为“5G技术应用于挤奶过程。”选项能够概括文章的主要内容。故选A项。13A14D15B16C17D18A19B20B21C22C23D24A25B26D27A【解析】这是一篇说明文。讲述了华为技术在泰国的采用,促进了泰国电子经济的增长,华为的技术革新仍在继续。13考查形容词词义辨析。句意:在11月17日至19日举行的“2022年泰国数字动力大会”上,泰国副总理Prawit Wongsuwon表示,5G等数字基础设施对泰国的经济和社会发展至关重要,特别是对该国疫情后的经济复苏。A. economic经济的;B. educatinal教育的;C. national国

    52、家的,民族的;D. industrial产业的。根据后句提到的“post-pandemic economic”可知,此处指经济发展,故选A项。14考查名词词义辨析。句意:在11月17日至19日举行的“2022年泰国数字动力大会”上,泰国副总理Prawit Wongsuwon表示,5G等数字基础设施对泰国的经济和社会发展至关重要,特别是对该国疫情后的经济复苏。A. crisis危机;B. concerns关心,担心;C. tendency趋势;D. recovery复苏。根据后段第一句提到的“the tourism-reliant nation registered an economic re

    53、duction”可知,泰国政府想要谋求经济复苏,故选D项。15考查名词词义辨析。句意:然而,新冠肺炎疫情大大加快了数字技术在泰国的应用,中国科技公司在泰国拥有竞争优势。A. appreciation欣赏;B. adoption采用;C. industrialization产业化;D. significance意义,重要性。根据后文“During the pandemic, Huawei used its technology to help local hospitals implement systems for automated medical supply, ”可知,泰国的医院采用了华

    54、为的技术,即泰国在疫情期间采用了中国的新技术,故选B项。16考查形容词词义辨析。句意:然而,新冠肺炎疫情大大加快了数字技术在泰国的应用,中国科技公司在泰国拥有竞争优势。A. negative消极的;B. instructive知识性的;C. competitive有竞争力的;D. conclusive结论性的。结合语境,有竞争优势正是一个公司的技术被采纳的很大因素,故选C项。17考查名词词义辨析。句意:疫情期间,华为利用其技术帮助当地医院实现了自动化医疗供应、人工智能支持的诊断和远程治疗系统,这大大提高了医院的效率,使医疗更容易获得。A. discovery发现;B. interview面试;

    55、C. regulation管理;D. diagnosis诊断。根据下文“remote treatment”可知,此处是指诊断和治疗,故选D项。18考查名词词义辨析。句意:疫情期间,华为利用其技术帮助当地医院实现了自动化医疗供应、人工智能支持的诊断和远程治疗系统,大大提高了医院的效率,使医疗更容易获得。A. efficiency效率;B. localization本地化;C. construction建构;D. symbolization象征。根据前文“Huawei used its technology to help local hospitals implement systems for

    56、 automated medical supply, AI-backed and remote treatment”可知新技术的运用往往能提升医疗效率,故选A项。19考查形容词词义辨析。句意:疫情期间,华为利用其技术帮助当地医院实现了自动化医疗供应、人工智能支持的诊断和远程治疗系统,大大提高了医院的效率,使医疗更容易获得。A. sensible明智的;B. accessible可得到的;C. visible可见的;D. remarkable显著的。根据前文“which greatly improved the of hospitals”可知,医疗效率提高了以后,更多人可以得到医疗,故选B项。2

    57、0考查副词词义辨析。句意:当前,泰国有超过420万5G使用者,在东南亚国家中处于领先水平。A. Irrelevant不相关的;B. Currently当前;C. Respectively各自地;D. Fundamentally根本地。前句提到过去一年华为在泰国搭建的基站数,此处在总结现有的5G用户规模,故选B项。21考查形容词词义辨析。句意:华为泰国总经理邓峰表示,考虑到数据本地化是全球企业的一个关键趋势,出于政府法规和安全方面的考虑,华为云是唯一一家在泰国设立本地数据中心的云服务提供商。A. instructor指导员;B. indicator指示信号;C. provider提供者;D. a

    58、dopter采纳者。根据语境和“Huawei Cloud”可知,华为云是泰国一些新技术服务的供应商,故选C项。22考查动词词义辨析。句意:他强调未来华为会支持泰国在四个领域的低碳和电子发展,包括拓展5G覆盖率和使用,提供云服务,用数字能源创造低碳发展,并且培养产业人才。A. discovering发现;B. investing投资;C. training培养;D. distinguishing辨别。根据“including expanding 5G coverage and usage, providing cloud services,creating low-carbon developm

    59、ent with digital energy”可知,提升其他服务的同时,注重产业人才的培养,故选C项。23考查形容词词义辨析。句意:泰国数字经济与社会部长Chaiwut Thanakamanusorn表示,他希望泰国政府和华为公司之间的全面合作,以促进该国的数字经济,目标是到2030年占到国内生产总值的30%。A. routine日常的;B. revolutionary革命性的;C. reasonable合理的;D. comprehensive综合性的。根据下文“the countrys digital economy, which is targeted to30 percent of t

    60、he GDP by 2030.”可知,为了达到提升GDP的目的,泰方希望的是一个多方面的、综合性的合作,故选D项。24考查动词词义辨析。句意:泰国数字经济与社会部长Chaiwut Thanakamanusorn表示,他希望泰国政府和华为公司之间的全面合作,以促进该国的数字经济,目标是到2030年占到国内生产总值的30%。A. facilitate加速,促进;B. propose提议;C. investigate调查;D. emphasize强调。根据“which is targeted to1330 percent of the GDP by 2030.”可知,此处指要促进该国的数字经济,故选

    61、A项。25考查动词短语辨析。句意:泰国数字经济与社会部长Chaiwut Thanakamanusorn表示,他希望泰国政府和华为公司之间的全面合作,以促进该国的数字经济,目标是到2030年占到国内生产总值的30%。A. appeal to呼吁,对有吸引力;B. account for(在数量、比例上)占;C. add up加起来;D. apply to适用。根据“30 percent of the GDP by 2030”可知,此处是指使其在GDP中的占比上升,故选B项。26考查动词词义辨析。句意:根据谷歌、淡马锡和贝恩公司本月早些时候发布的一份联合报告,泰国今年的数字经济规模预计将超过300

    62、亿美元,增长51%,使其成为东南亚仅次于印尼的第二大市场。A. sacrifice牺牲;B. invest投资;C. receive收到;D. exceed超过。结合后句提到的“up 51 percent”可知,GDP的增长迅速,超过300亿美元,故选D项。27考查动词词义辨析。句意:华为轮值主席郭平表示,该公司将继续创新和建立一个技术生态系统,以促进亚太地区更快的数字化,并在未来三年投资1亿美元,在该地区建立一个创业生态系统。A. innovating革新;B. qualifying使合格;C. purchasing购买;D. postponing推迟。根据“facilitate faster digitalization in Asia-Pacific, and invest $100 million over the next three years to build a startup ecosystem in the region.”可知,华为将继续创,故选A项。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:33 5G应用-2022年高考英语最新热点时文阅读.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-773300.html
    相关资源 更多
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案(巩固).docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案(巩固).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案(完整版).docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案(完整版).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案(夺分金卷).docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案(夺分金卷).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案(基础题).docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案(基础题).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案(培优b卷).docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案(培优b卷).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案(名师推荐).docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案(名师推荐).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案(典型题).docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案(典型题).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案(b卷).docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案(b卷).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案(a卷).docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案(a卷).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案下载.docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案下载.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【黄金题型】.docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【黄金题型】.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【达标题】.docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【达标题】.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【能力提升】.docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【能力提升】.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【考试直接用】.docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【考试直接用】.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【综合题】.docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【综合题】.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【综合卷】.docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【综合卷】.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【精练】.docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【精练】.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【突破训练】.docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【突破训练】.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【研优卷】.docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【研优卷】.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【满分必刷】.docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【满分必刷】.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【模拟题】.docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【模拟题】.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【最新】.docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【最新】.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【新】.docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【新】.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【巩固】.docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【巩固】.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【实用】.docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【实用】.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【完整版】.docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【完整版】.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【夺分金卷】.docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【夺分金卷】.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【基础题】.docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【基础题】.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【培优】.docx人教版数学六年级下学期期末综合素养提升卷含答案【培优】.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1