分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型Module 5 Period Two.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:779058
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:13
  • 大小:48.01KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Module Period Two
    资源描述:

    1、Period TwoIntegrating Skills & Cultural Corner.重点单词1.score vi.& vt.得分2.final n.决赛;adj.最后的finally adv.最终,终于3.champion n.冠军4.quality n.质量;品德;品性;特性quantity n.数量5.victory n.胜利6.dramatically adv.戏剧性地drama n.戏剧7.protest vi.抗议8.declare vt.宣布petitor n.竞争者;对手compete vi.竞争competition n.竞争10.tough adj.费力的;棘手的;

    2、困难的.重点短语1.vote for/against投票赞成/反对2.after all毕竟;终究3.rise to ones feet站起身4.pick sb. up扶起某人;(用车)接某人5.in the end最后;终于.重点句式1.since引导时间状语从句The marathon has been an Olympic event since the modern games started in 1896.自从1896年现代奥林匹克运动会开始以来,马拉松比赛一直是奥运会的一个项目。 2.非限制性定语从句But perhaps one of the most beautiful an

    3、d extraordinary marathons ever is the Great Wall Marathon,which most competitors find is the toughest course to run.但曾经最壮观、最非凡的马拉松比赛之一可能是长城马拉松,它被大部分参赛者认为是最艰难的比赛。3.Sb. /Sth. is thought to be/to do.某人/某物被认为The marathon is the final Olympic event because it is thought to be the hardest.马拉松是奥运会的最后一项赛事,因

    4、为它被认为是最难的项目。.根据课文,判断正(T)误(F)1.The name of the marathon comes from a battle in Ancient Rome.(F)2.The marathon is the final and usually the most exciting event in the Olympic Games.(T)3.The marathon has been an Olympic event for about one hundred and twenty years.(T)4.Only in the Olympic Games can you

    5、 watch a marathon.(F)5.If you want to run a marathon,you must be good at sport.(F).课文阅读理解1.According to the first paragraph,which of the following is TRUE?A.Marathon is the easiest event in the Olympics.B.The soldier was the first sportsman who attended the marathon.C.The soldier died before he anno

    6、unced the news.D.Marathon is the final event in the Olympics.答案D2.The distance of Marathon was changed to 42km,because .A.the original distance was a little shortB.the distance between Marathon and Athens was 42kmC.the King of England raised his requestsD.42km is the most scientific distance答案C3.Acc

    7、ording to the last two paragraphs we know .A.many people in different countries and cities have taken part in a marathonB.maybe the marathon is the hardest event in the OlympicsC.every person can run a marathon if they are trained for itD.Both A and B答案D4.According to the text,which of the following

    8、 is TRUE?A.Anyone can run a marathon.B.In the 1908 Marathon,the Italian athlete was declared the winner.C.Marathon started in the year 1896 with the beginning of the modern games.D.The most famous marathon is in New York.答案C重点词汇1.How many goals did Pele score in his first World Cup?贝利在他第一次参加世界杯期间进了多

    9、少球?score vi.& vt.得分,比分,记分;n.(游戏或比赛)得分;(考试)分数;二十score a goal进球score full marks得满分a score of二十个scores of许多,大量(1)Jack scored full marks in the English test.杰克在这次英语测试中得了满分。(2)John became the second player to score(score) more than 3,000 points.约翰成为得分超过3 000的第二位运动员。(3)We bought a score of apples from the

    10、 supermarket.我们从超市买了20个苹果。(4)Nowadays,there are scores of modern art styles.如今,现代艺术风格有好几十种。单句改错(5)Shortly after the accident,two of police were sent to the spot to keep order.2.Perhaps Ill vote for Beckham after all.也许终究我还是会投票支持贝克汉姆的。after all毕竟;终究in all总共above all最重要的是all in all总的来说(not) at all完全(不

    11、)(1)You d better not be too strict with her.After all,shes only four.你最好不要对她太严厉了。毕竟,她才四岁。(2)There are 200 people in all who are present at the meeting.参加会议的一共有200人。(3)Above all,you should be confident about yourself.最重要的是,你要对自己有自信。(4)All in all,the ceremony was a great success that day.总的来说,那天的典礼非常成

    12、功。3.The choice is up to you.由你做出决定写出下列黑体词的汉语意思(1)Its up to you to make a decision this time.由决定(2)The hotel can hold up to 3,000 guests.达到(3)Im afraid that he is not up to the hard work.胜任(4)I really dont know what the children are up to these days.从事(尤指坏事)4.“So what?”means it isnt important.“So wha

    13、t?”的意思是“它不重要。”So what?那又怎样?How/What about.?怎么样?How come.?怎么会?What if.?如果怎么办?(1)His father is very rich.So what? I dont care.他的父亲很有钱。那又怎样?我不在乎。(2)How/What about going(go) out for a walk this evening?今晚去散步怎么样?(3)How come you are not at work today?你今天怎么没有上班?(4)What if he doesnt agree to go with us?要是他不

    14、同意和我们一起去怎么办?5.As the leader comes into the stadium to run the last few metres of the 42-kilometre race,the crowd rises to its feet to shout and cheer.每当领先的运动员进入体育馆来跑那全程42公里的最后几米时,全场观众都会站起身来向他欢呼喝彩。rise to ones feet站起身on ones feet站着,站起来;病愈struggle to ones feet挣扎着站起来stand on ones own feet独立自主,自立jump to

    15、 ones feet跳起来(1)The old man fell over and struggled to his feet.老人摔倒了,挣扎着站起来。(2)Now that you have been an adult,you must learn to stand on your own feet.既然你是成年人了,你必须学会独立了。(3)The lion jumped to his feet and started running to the goat.狮子一跃而起,向山羊跑去。单句改错(4)He listened attentively for a while, to his fe

    16、et and left without a word.6.The Americans protested and in the end the American runner was declared the winner.美国人提出了抗议,并且最后那位美国选手被宣布获胜。protest vi.抗议;反对;表示,申辩protest (about/at/against) sth. 反对某事,对某事提出异议protest that.抗议/反对/坚决声明(1)The people are protesting against setting up nuclear power stations.人们正

    17、在抗议建核电站。(2)She protested that she had never seen the accused man before.她坚持说她以前从来没见过被告人。(3)Theres no use protesting(protest);I wont change my mind.抗议没有用,我决不改变主意。declare vt.宣告,宣布;声明;声称declare for/against表态支持/反对declare war on对宣战declare sth. /sb. (to be)宣布(为)declare that宣布,宣称(4)When they asked him for

    18、his opinion,he declared strongly against the policy.他们向他征求意见时,他声明强烈反对这项政策。(5)The manager declared the meeting open.经理宣布会议开始。(6)His actions declared him to be(be) an honest man.他的行为表明他是个诚实的人。易混辨析declare,announcedeclare指正式、当众宣布。通常指官方正式公布、宣布事情。announce指预告性地宣布或公开宣告大家关心的事情。选词填空declare,announce(7)Our moni

    19、tor announced to us that there would be a sports meeting next week.(8)The use of certain chemicals has been declared illegal.经典句式The marathon is the final Olympic event because it is thought to be the hardest.马拉松是奥运会的最后一项赛事,因为它被认为是最难的项目。句中的it is thought to be.是英语中很常见的一个句型结构:Sb. /Sth. be过去分词to do/be.

    20、。常用于该结构中的词还有say,report,believe,consider,suppose等。Sb. /Sth. be过去分词to do/be.可转换为It be过去分词that.It is said that.据说It is believed that.人们相信It is reported that.据报道It is well-known that.众所周知It is generally considered/thought that.人们普遍认为(1)It is generally thought that smoking does great harm to peoples heal

    21、th.人们普遍认为吸烟对身体健康有极大危害。(2)John is thought to be(be) one of the best teachers in the school.约翰被认为是这所学校最好的老师之一。(3)It was reported that she had won the game.据报道她赢了这场比赛。句型转换(4)People often say that we are living in an age of information explosion.Its often said that we are living in an age of information

    22、 explosion.单句语法填空1.It is often said that human beings are naturally equipped to speak.2.Looking for a job is one of the toughest(tough) things you will ever have to do.3.More than nine thousand competitors(compete) took part in the 16th Asian Games held in Guangzhou.4.They all rose to their feet whe

    23、n the teacher entered the classroom.5.Its up to you to decide(decide) whether we buy this set of furniture or not.6.Her son is said to be studying(study) in America and he will come back next month.7.In the last few years China has dramatically(dramatic) improved relations with the region.8.They are

    24、 holding a gathering to protest(protest) against the governments policy.9.He won the election because most people voted for him.10.The new law has come into effect,and the number of wild animals here is on the increase now.完成句子11.据说他已经去了上海。It is said that he has gone to Shanghai.He is said to have g

    25、one to Shanghai.12.还轮不到你来告诉我怎样做我自己的工作。Its not up to you to tell me how to do my job.13.他又有了一项发现,我认为对科学非常重要。He has made another discovery,which I think is of great importance to science.14.即使我在高考中失败,我将来也不会丧失信心。Even if/though I fail in the coming college entrance exams,I will never lose heart in the f

    26、uture.15.自从他来到我们学校,学习就非常努力。He has studied very hard since he came to our school.课文短文改错The final event in the Olympics is the marathon,which had been an Olympic event since the modern games began in 1896.Now,there are marathons in over sixty countries and hundred of cities around the world.One of the

    27、 most famous marathons is in the New York,and are watched by two million people.But maybe the most beautiful is the Great Wall Marathon,where most competitors find is toughest to run.The marathon is the finally Olympic event so it is thought to be the hardest.However,it is usually so excited that it

    28、 has attracted more people.Experts believe even people who are not good at sports can run a marathon unless they train for it.答案The final event in the Olympics is the marathon,which been an Olympic event since the modern games began in 1896.Now,there are marathons in over sixty countries and of citi

    29、es around the world.One of the most famous marathons is in the New York,and watched by two million people.But maybe the most beautiful is the Great Wall Marathon, most competitors find is toughest to run.The marathon is the Olympic event it is thought to be the hardest.However,it is usually so that

    30、it has attracted more people.Experts believe even people who are not good at sports can run a marathon they train for it.微写作写作素材(关于体育健将)1.杰克是一名优秀的运动员。2.他比他的竞争对手有优势。3.他在比赛中表现很好,获得了最高分。4.他曾经是全国冠军。5.他说他的教练给了他很多帮助,而且数年的艰苦训练保证了他的胜利。提示黑体部分用本单元词汇表达,并且请使用who引导的定语从句,that引导的宾语从句。连句成篇(将以上句子连成一篇50词左右的英语短文)Jack,

    31、who was an excellent player,had an advantage over his competitors.He performed well and scored the highest mark in the competition.He was once the national champion.He said that his trainer gave him a lot of help and that years of hard training guaranteed his victory.阅读理解AGreen is an important color

    32、 in nature.It is the color of grass and the leaves on trees.It is also the color of most growing plants.Sometimes,the word “green” means young,fresh and growing.For example,a greenhorn is someone who has no experience.In the 15th century,a greenhorn was a young cow or an ox whose horns(角) had not ye

    33、t developed.A century later,a greenhorn was a soldier who had no experience in war.By the 18th century,a greenhorn had the meaning it has todaya person who is new in a job.Someone who is good at growing plants is said to have a green thumb(大拇指).The expression comes from the early 20th century.A pers

    34、on with a green thumb can make plants grow quickly and well.The Green Revolution is the name given some years ago to the development of new kinds of rice and other grains.It was the result of hard work by agricultural scientists who had green thumbs.Green is also the color used to describe the power

    35、ful feeling,jealousy.The green-eyed monster is not a dangerous animal from outer space.It is an expression used about 400 years ago by the British writer William Shakespeare in his play Othello.It describes the unpleasant feeling a person has when someone has something he wants.For example,a young m

    36、an may suffer from the green-eyed monster if you get a pay rise and he does not.In most places in the world,a green light is a signal to move ahead.In everyday speech,a green light means approval to continue with a project.1.A greenhorn now refers to .A.a person who is new in a jobB.a new soldierC.a

    37、 young horseD.a cow without horns答案A解析细节理解题。根据第二段最后一句可知,现在“greenhorn”就是指工作方面的新手。故选A。2.A person with a green thumb is a person .A.who is good at growing plantsB.whose thumbs are of green colorC.whose garden is greener than othersD.who is younger than his neighbors答案A解析细节理解题。根据第三段第三句可知,“A person with

    38、a green thumb”是指一个能让植物长得很好的人,也就是擅长园艺的人。故选A。3.A man may meet the green-eyed monster if .A.he sees a dangerous animalB.he reads a sad playC.his friend gets a prize that he wantsD.he cant get something答案C解析推理判断题。根据第四段最后两句可知,“the green-eyed monster”就是指嫉妒别人拥有了你想要的东西的人,所以当你的朋友得到了你想要的奖项的时候,你会很嫉妒他,就可能会遇见“th

    39、e green-eyed monster”。故C正确。4.The main idea of the passage is .A.a greenhornB.a green thumbC.the Green RevolutionD.the word “green” and its story答案D解析主旨大意题。文章叙述了多个关于green的短语(a greenhorn, a green thumb和the green-eyed monster)的来历和在不同时期的不同含义。故D正确。B(2019湖北宜昌八校高二期中)Glen Nevis is known as the “outdoor capi

    40、tal” of Scotland.Britains highest mountain,Ben Nevis,rises above the area,while the waters of the River Nevis flow through the rocky valley below.The wonderful scenery attracts walkers and climbers all through the seasons,though its cold in winter.During the summer months,one of the most exciting ac

    41、tivities is the yearly Glen Nevis River Race,in which competitors race for three kilometres along the river,but not in a boat.Instead,each competitor uses a lilo,a plastic bed filled with air normally used for camping or floating in the sea,to race along the river.There are rocks,waterfalls and sect

    42、ions with scary names like Dead Dog Pool and the Leg Breaker for them to get through.Competitors set off at 30 second intervals(间隔) by jumping with their lilos from a tiny shelf on a rock into the fast-flowing water 12 metres below.It can take anything from 20 minutes to over two hours to complete t

    43、he course,depending on the level of the river and the abilities of the competitors.The only rules are that competitors must be at least 16 years old,and should provide their own crash helmet (防撞头盔),a rubber wet suit and a life jacket.Gloves and old trainers are suggested to protect against knocks.Th

    44、e most important qualification,however,is a sense of fun.The race is full of exciting moments,and the greatest of these is at the Lower Falls Leap,where terrified competitors have to jump over a ten-metre waterfall not far from the finish.More than 3,000 athletes have taken part in the race during i

    45、ts 30-year history.Their 30 entry fee helps to raise money for the mountain rescue team,whose members provide an essential service in the region for free.The prizes may not be fantastic,but everyone receives a certificate of completion and the winner gets the title River Race Champion and all who ta

    46、ke part agree that it is worth it for the satisfying feeling of reaching the end safely.5.What do we know about the Glen Nevis River Race?A.It is usually held in winter.B.Its winners receive grand prizes.C.It is interesting though quite difficult.D.Its participants have to swim for 3km.答案C解析推理判断题。由第

    47、二段中的“There are rocks,waterfalls.the Leg Breaker for them to get through.”以及第五段第一句话可知,格伦尼维斯河比赛难度很大,但也有趣。6.According to the text,to complete the race, .A.the competitors abilities matterB.the quality of the lilos plays a key roleC.the level of the river does not matter muchD.the racers performance cou

    48、nts more than speed答案A解析细节理解题。由第三段中最后一句可知,在比赛中,参赛者的能力起决定作用。7.What is Paragraph 4 mainly about?A.The rules of the competition.B.The requirements for competitors.C.Methods of winning the competition.D.Ways to protect you against injuries.答案B解析段落大意题。由该段中的“The only rules are.”和“The most important qualif

    49、ication.is.”可知,本段主要介绍了对参赛者的要求。8.What can we learn from the last two paragraphs?A.Most competitors give up halfway.B.The athletes have to pay for the rescue.C.Participants feel that finishing the race is worthwhile.D.About 3,000 people participate in the race each year.答案C解析推理判断题。由最后一段中的“all who take

    50、 part agree that it is worth it for the satisfying feeling of reaching the end safely”可知,参赛者都认为,能够安全到达终点的满足感使得比赛时的付出非常值得。.七选五(2019吉林舒兰一中高二质检)While social media can be useful in connecting you to family,friends and colleagues,there can be negative effects.But you can avoid the negative effects by fol

    51、lowing these words of advice.Spend a limited amount of time on social media.It is wise to disconnect from social media now and then.If you feel youre addicted to social media,set a daily time limit for yourself. 9 Protect your privacy.There are many ways to protect your privacy.One way is to create

    52、different friend lists,such as Family,Friends and Colleagues.Then you can send posts to just the people in one or more particular lists.In addition,before you post,think about your writing,photos,comments and other content since anything you share,even within closed groups,is public on social media.

    53、 10 Live your real life.Some people are so attached to social media that they spend much of their time during events taking pictures and posting. 11 So its better to experience the event fully and then share your posts and photos later after the event is over. 12 People are looking for different thi

    54、ngs when they go onto social media sites: acknowledgement,attention,approval,appreciation,etc.Identify which of these youre looking for and think about whether you can get it satisfied in a more constructive way than going online.Remember,youre the boss of being on social media. 13 Rather,you and on

    55、ly you determine how much time you spend on it.A.It doesnt give orders to you.B.Provide yourself with satisfaction.C.Understand what you need from social media.D.Turn off your computer and do things in the real world.E.What you post can be shared around the world in a short time.F.Many people spend

    56、hours a day posting,reading posts,and watching videos.G.They dont allow themselves to be in the moment and actually enjoy the event.答案9.D10.E11.G12.C13.A.短文改错(2019吉林乾安七中高二月考)Dear Sir,Thank you for invite me to the summer English course in your school.As for my choice between the two courses,I prefer

    57、 the four-week course because of this will allow me more time to do some traveling but make a few new friends.Of all the subject Im learning at school,I like English best.I had been learning English for eleven years but my spoken English remains poorly.So I really hope to take this chance improve it

    58、.If possible,Id like to stay with a family for a couple of days in order to I can know some customs in England,that Im particularly interested in.I believe you will have a wonderful time this summer.Yours truly,Li Hua答案Dear Sir,Thank you for me to the summer English course in your school.As for my c

    59、hoice between the two courses,I prefer the four-week course because of this will allow me more time to do some traveling make a few new friends.Of all the Im learning at school,I like English best.I been learning English for eleven years but my spoken English remains .So I really hope to take this chance improve it.If possible,Id like to stay with a family for a couple of days in order I can know some customs in England, Im particularly interested in.I believe will have a wonderful time this summer.Yours truly,Li Hua

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Module 5 Period Two.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-779058.html
    相关资源 更多
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(预热题).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(预热题).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(综合题).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(综合题).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(突破训练).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(突破训练).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(满分必刷).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(满分必刷).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(最新).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(最新).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(实用).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(实用).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(完整版).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(完整版).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(夺分金卷).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(夺分金卷).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(基础题).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(基础题).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(名师推荐).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(名师推荐).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(b卷).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带答案(b卷).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带下载答案.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题带下载答案.docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题完整参考答案.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题完整参考答案.docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题完整.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题完整.docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题学生专用.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题学生专用.docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(黄金题型).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(黄金题型).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(综合题).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(综合题).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(精练).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(精练).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(研优卷).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(研优卷).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(满分必刷).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(满分必刷).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(实用).docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案(实用).docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【黄金题型】.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【黄金题型】.docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【考试直接用】.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【考试直接用】.docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【综合卷】.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【综合卷】.docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【满分必刷】.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【满分必刷】.docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【模拟题】.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【模拟题】.docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【新】.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【新】.docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【实用】.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【实用】.docx
  • 人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【完整版】.docx人教版数学五年级上学期期末质量监测试题含答案【完整版】.docx
  • 相关搜索
    关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1