分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 11

类型Unit 3 单元话题阅读理解练习-2022-2023学年八年级英语下册单元重难点易错题精练(人教版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:781404
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:11
  • 大小:153.83KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Unit 单元话题阅读理解练习-2022-2023学年八年级英语下册单元重难点易错题精练人教版 单元 话题 阅读 理解 练习 2022 2023 学年 年级 英语 下册 难点 易错题 精练 人教版
    资源描述:

    1、Unit 3 Could you please clean your room?单元话题阅读理解练习(2021浙江杭州八年级课时练习)According to a report, about 60% of American families have working parents. Mothers spend about 18 hours doing the housework every week, and fathers spend about 10 hours doing the housework. What about the kids? Children aged between

    2、 six and twelve spend less than three hours doing the housework every week, but almost 14 hours watching TV. How about teenagers? They spend nearly 31 hours on the Internet, but only three hours helping with the housework every week. However, some parents think children should spend more time on cho

    3、res. Knowing how to do the housework is an important life skill. Doing chores sends the children messages that they are part of the family and that they should do things for others. Every morning children care for the family pets by feeding them or walking them. It can also help the children keep he

    4、althy. Children should take part in almost all the chores. They will feel happier when they make a contribution (贡献) to the family. And it may help them understand the idea of working hard better. At the same time, they can learn a lot from doing the housework. It can help them live a better life in

    5、 the future.1American mothers spend about _ hours doing the housework each week.A18B16C14D102_ spend nearly 31 hours on the Internet every week.AOld peopleBParentsCTeenagersDOnly children3The underlined word “skill” means “_” in Chinese.A过程B趣味C练习D技能4Which of the following is NOT true?ADoing chores c

    6、an help children keep healthy.BYoung children do not need to do any chores.CChildren can learn a lot from doing chores.DMothers do more chores at home.5The best title for the passage may be “_”.ADoing chores is good for childrenBParents should do the houseworkCHow much housework there isDDoing chore

    7、s is different(2021广东阳西县教育局教学研究室八年级单元测试)Most children dont enjoy doing chores. They like playing computer games rather than cleaning the rooms. But in Australia, Jim and Roberts mother, Mrs. Black, has good and proper methods to get their children to do housework. Here is an example. “Mom, have you

    8、worked out next weeks chores? Let Jim and me choose the cards. I cant wait. Its fun! ”When Robert shouted out, his mother had already put all the cards on their big table. On the cards, there are some words like these, “sweep the floor, clean your bedroom, help mom cook, wash vegetables, make beds,

    9、feed the fish, cut the wood, clean the bathroom” and many others, Jim and Robert chose two cards for each day from Monday to Friday. Then they would hang them on the weekday task board. Jim likes to clean the bathroom, so he picked up the card “clean the bathroom”. Robert loves to make the bed so he

    10、 picked up his favorite card. Jim again picked up “wash vegetables” and Robert chose “feed the fish”. Soon the two boys were happy to take away all the cards. To help the children do chores, their mother thought hard and figure outthis idea. Of course, the parents did the chores at weekends and left

    11、 Jim and Robert two days free.6From the passage we know that most children like _.Adoing choresBplaying computer gamesCplaying cardsDdoing housework7Jim and Robert chose _ cards for the weekdays from Monday to Friday.AtwoBfourCeightDten8Jim likes to _.Aclean the bathroomBmake the bedCfeed the fishDs

    12、weep the floor9The underlined phrase “figure out” in the last paragraph probably means“_”.Alooked atBgave upCthought ofDbelieved in10From the passage we know, who did the chores at weekends?AJim.BRobert.CThe parents.DThe whole family.(2021江苏八年级课时练习)Should children do chores? Some people think that c

    13、hildren should not do chores, but many experts believe that children can benefit(受益)from doing chores. They can learn problem-solving and independence from doing chores.However, most experts agree that the chores should fit the children. For example, young children shouldnt wash the dishes or take o

    14、ut the rubbish. However, they can do the chores like picking up toys, putting books in the bookcaseto keep the home tidy. In fact, young children usually would like to do chores because they like doing what Mom or Dad does, and that helps them feel more grown-up.As the children grow older, many expe

    15、rts advise giving them more difficult chores like washing the dishes and walking the dog. However, children usually do not want to do the chores. The middle school students may spend more than two hours a night on their homework. Perhaps more chores on the weekend, not on weekdays can be helpful.11W

    16、hich chore is the best for 5-year-old Lisa?AWashing the dishes.BPicking up toys.CTaking out the rubbish.DWashing the clothes.12Why would young children like to do chores?ABecause they like to grow up.BBecause they like to walk the dog.CBecause they think that chores are easy.DBecause they like to le

    17、arn from their parents.13Whats the best time for a middle school student to do chores?AOn Monday night.BOn Friday morning.COn Friday afternoon.DOn Sunday morning.14According to the passage, we can infer _.Ayoung children shouldnt do choresBchildren dont like to grow upCparents should give children m

    18、oney to do choresDthe middle school students have little time to do chores on weekdays15Whats the best title for this passage?AWhy should children do chores?BHow long should children do chores?CWhat chores fit children?DWhen should children do chores?(2021山东章丘双语学校八年级阶段练习)Nobody likes to do chores, e

    19、specially kids. How can you make your kids get into a good habit of doing their chores? Try making chores fun for them.Play some music. Music makes everything seem like a party, doesnt it? Play your kids favorite music and let them dance around while they are doing their chores.Make it a treasure hu

    20、nt (寻宝). Its a good way when you would like them to clean the house. Let them know that you hide (隐藏) a $5 bill someplace. If they find it, they can keep it.Change often. If your kids keep doing the same chores for months, they may feel bored. Teaching them a new task (任务) is fun for both you and th

    21、e kids. They will feel more grown up when they get a new task.Do it together. Its never fun to be the only one working and watching everyone else relaxing.If everyone takes part in doing chores, you will finish them faster and have more fun.16The article is for _.AschoolsBteachersCparentsDkids17Ther

    22、e are_ pieces of advice in the article.AthreeBfourCfiveDsix18The writer thinks its better to _ while asking kids to clean the house.Aplay their favorite musicBhide something for them to findCgive them a new taskDdo it together with them19Kids may feel _ if they keep on doing the same chores for mont

    23、hs.AtiredBfunCinterestedDbored20Which is the best title of the article?ADoing chores is good for kidsBHelp kids set a good habitCMake chores fun for kidsDEveryone should do chores(2021全国八年级课时练习)Many parents make their children do chores around the house. For some families, teaching children what to

    24、do and how to do chores is easy. But in other families, getting children to do some housework can be a very big problem.It is a good idea for parents to teach their children at an early age that all family members must work together to make the house clean, and each person must do his or her share(份

    25、) of the work. We can do this by starting a plan for chores and responsibilities when children are young.Chores are good for childreneven very young ones. Doing chores teaches children many important skills(技能) such as working together and being responsible. Doing chores also teaches children what f

    26、airness(公平) is. The skills and values(价值) from doing chores will do good to children all their lives.21The first paragraph tells us _Aall the parents make their children do choresBits easy to teach children to do choresCsome children think doing chores is difficultDit is different on teaching childr

    27、en to do chores among different families22Its good to teach _ to do chores.Ayoung childrenBall family membersCeach personDgirls23The underlined word “responsibilities” means “_” in Chinese.A杂事B琐事C责任D家务24Children can learn _ from doing chores.Ato work together with othersBto be responsibleCwhat fairn

    28、ess isDA, B and C25Which of the following is TRUE?AIts a big problem to teach children to do chores.BDoing chores doesnt teach children what fairness isCSome children like to do chores but some dont.DIn a family, young children dont need to do chores.(2021全国八年级单元测试)In some Western countries, many ch

    29、ildren do chores to get pocket money. They usually start to do this when they are ten years old.School students have to do homework and study for tests. They dont have much free time on weekdays. They often do chores on weekends.Young kids only do easy chores. So they dont get much money. But thats

    30、enough. Many of them only want to buy candy. And candy is cheap! They often help do the dishes, sweep the floor, or feed the pet cat or dog.When they get older, they want to buy more and more things. They want things that are more expensive than candy. So they have to work harder! They often help th

    31、eir parents wash the family car, cut the grass, or cook meals.Some jobs are a good way for kids to learn new things. For example, they can learn how to use a lawnmower (割草机) or how to cook. Of course, their parents help them at first.26How do many children get pocket money in some Western countries?

    32、AThey ask their parents for it.BThey do part-time jobs.CThey do chores.DThey study hard.27When do many children usually begin to do chores in some Western countries?AAt the age of 15.BAt the age of 13.CAt the age of 10.DAt the age of 17.28Mary wants to get more pocket money to buy something expensiv

    33、e. She may_.Ado the dishesBfeed the pet catCcook mealsDsweep the floor29Which of the following is NOT true?AYoung kids do easy chores because they can get much money from their parents.BSchool students often do chores on Saturdays and Sundays.CIf kids get older and want something more expensive, the

    34、y have to work harder.DKids can learn how to cook with the help of their parents.30The passage mainly tells us how children in some Western countries _.Afind jobsBget pocket moneyCstudy at schoolDdo chores(2019全国八年级单元测试)Do teenagers in small villages do chores at home? How about the teenagers in big

    35、 cities? Here is a survey. We asked 4,000 teenagers in China several questions. Half of them come from big cities like Beijing, Shanghai and Guangzhou. The others are from small villages. We made a diagram of the result of our survey. Lets have a look at it. We found out that teenagers from small vi

    36、llages do more chores than those from big cities. Maybe it is because they live a harder life. Our advice to parents in big cities is that parents should give their children some chores to do. Doing chores teaches teenagers to take care of themselves.31They surveyed _ teenagers from small villages.A

    37、1,000B2,000C3,000D4,00032There are 1,000 teenagers from the cities who _.Atake out the trashBdo the dishesCmake the bedDfold the clothes33Fewer than _ teenagers in big cities sweep the floor and make the bed.A500B1,000C1,500D2,00034The number of teenagers _ in big cities is bigger than that in small

    38、 villages.Amaking the bedBtaking out the trashCfolding the clothesDdoing the dishes35Why did they make the survey?ABecause they dont want teenagers in China to do chores at home.BBecause they thought it will help teenagers to take good care of themselves to do chores.CBecause they wanted to know if

    39、teenagers in China do chores at home.DBecause they thought it is not necessary for teenagers to look after themselves.参考答案:1A2C3D4B5A【分析】文章讲述了在美国,大多数父母认为应该培养孩子的自立能力。他们认为孩子作为家庭成员,就应当分担家务,并且做家务对孩子的成长有很多好处。1细节理解题。根据“ Mothers spend about 18 hours doing the housework every week”可知,在美国,妈妈们每周大约花18个小时做家务。故选

    40、A。2细节理解题。根据“How about teenagers? They spend nearly 31 hours on the Internet”可知,每周,青少年花将近31个小时在因特网上。故选C。3词义猜测题。根据“Knowing how to do the housework is an important life skill.”联系语境和生活常识可知孩子学会做家务是一种生活“技能。故选D。4推理判断题。文章主旨是提倡、鼓励孩子做家务,B项与文章旨大意不符。故选B。5标题归纳题。通读本文可判断,文章主要讲述了做家务对孩子们的益处,A项最能概括文章大意。故选A。6B7D8A9C10

    41、C【分析】这篇短文主要讲述了大多数孩子不喜欢做家务,他们喜欢玩电脑游戏,而不是打扫房间,在澳大利亚的吉姆和罗伯特的母亲,有良好的方式让他们的孩子做家务。6细节理解题。根据文中“Most children dont enjoy doing chores. They like playing computer games rather than cleaning the rooms.”可知,大多数孩子都喜欢玩电脑游戏。故选B。7细节理解题。根据文中“Jim and Robert chose two cards for each day from Monday to Friday.”可知,吉姆和罗伯

    42、特每天选两张卡片。那么从周一到周五就是选10张卡片。故选D。8细节理解题。根据文中“Jim likes to clean the bathroom, so he picked up the card “clean the bathroom”.”可知,吉姆喜欢打扫浴室。故选A。9词句猜测题。根据上文“To help the children do chores, their mother thought hard”可知,为了帮助孩子们做家务,他们的母亲苦思冥想,才想出了这个主意。figure out的意思是“想出”,相当于thought of。故选C。10细节理解题。根据文中“Of course

    43、, the parents did the chores at weekends and left Jim and Robert two days free.”可知,父母周末做家务。故选C。11B12D13D14D15C【分析】本文探讨孩子适不适合做什么家务,分析了不同年龄大小的孩子适合做什么家务,专家给出了合理建议。11推理判断题。根据第二段中“For example, young children shouldnt wash the dishes or take out the rubbish. However, they can do the chores like picking up

    44、 toys, putting books in the bookcaseto keep the home tidy.” 可知,小孩子不应该洗碗或倒垃圾,他们可以做家务,如捡起玩具、把书放在书架上保持家里整洁等。5岁的丽莎属于young children,从而判断,最适合她做的家务活是收拾玩具、把书放在书架上保持家里整洁等。故选B。12细节理解题。根据第二段最后一句“In fact, young children usually would like to do chores because they like doing what Mom or Dad does, and that helps

    45、 them feel more grown-up.”可知,事实上,小孩子通常喜欢做家务,因为他们喜欢做爸爸妈妈做的事情,这让他们觉得自己更成熟了。所以小孩子喜欢做家务活儿的原因是喜欢向大人学习。故选D。13推理判断题。根据最后一段“The middle school students may spend more than two hours a night on their homework. Perhaps more chores on the weekend, not on weekdays can be helpful.”可知,中学生每晚花在家庭作业上的时间可能超过两个小时。也许更多的

    46、家务活儿安排在周末,而不是工作日会更有帮助。从而推断中学生在工作日几乎没有时间做家务。所以安排中学生在周末做点儿家务活儿,符合语境。故选D。14推理判断题。根据最后一段“The middle school students may spend more than two hours a night on their homework. Perhaps more chores on the weekend, not on weekdays can be helpful.” 可知,中学生每晚花在家庭作业上的时间可能超过两个小时,也许更多的家务活儿安排在周末,而不是工作日会更有帮助。从而推断中学生工

    47、作日要写作业,几乎没时间做家务,符合语境。故选D。15最佳标题题。根据第二段中“For example, young children shouldnt wash the dishes or take out the rubbish. However, they can do the chores like picking up toys, putting books in the bookcaseto keep the home tidy.”小孩子不应该洗碗或倒垃圾。然而,他们可以做家务,如捡起玩具、把书放在书架上保持家里整洁。根据最后一段第一句“As the children grow o

    48、lder, many experts advise giving them more difficult chores like washing the dishes and walking the dog.”可知,随着孩子们年龄的增长,许多专家建议给他们更多困难的家务,比如洗碗和遛狗。综上所述,文章在探讨不同年龄的孩子适合什么家务。所以这篇文章最好的题目是“什么家务适合孩子做?”故选C。16C17B18A19D20C【分析】本文是一篇说明文。文章主要讲述了怎样使孩子们对做家务感兴趣。16细节理解题。根据文中第一段“How can you make your kids get into a g

    49、ood habit of doing their chores? Try making chores fun for them.”可知怎样才能让你的孩子养成做家务的好习惯呢? 试着让他们觉得做家务很有趣。可见这是对父母们来说的,故选C。17细节理解题。根据文中第二、三、四、五段的首句“Play some music.”;“Make it a treasure hunt.”;“Change often.”;“Do it together.”。故选B。18细节理解题。根据文中第二段“Play your kids favorite music and let them dance around wh

    50、ile they are doing their chores.”可知播放孩子们最喜欢的音乐,让他们在做家务的时候跳舞。故选A。19细节理解题。根据文中第四段“If your kids keep doing the same chores for months, they may feel bored.”可知如果你的孩子连续几个月做同样的家务,他们可能会感到无聊。故选D。20最佳标题题。通读短文可知,文章主要讲述怎样使孩子们对做家务感兴趣。故选C。21D22A23C24D25C【分析】本文介绍的是做家务对小孩子们的影响,以及他们从中可以学到的知识。21推理判断题。根据“For some fam

    51、ilies, teaching children what to do and how to do chores is easy. But in other families, getting children to do some housework can be a very big problem.”可知,有些家庭,教孩子做家务是容易的,有些家庭,让孩子做家务是一个非常大的问题,因此不同的家庭教孩子做家务的情况是不一样的,故选D。22推理判断题。根据“It is a good idea for parents to teach their children at an early age

    52、 that all family members must work together to make the house clean, and each person must do his or her share(份) of the work.”可知,教小孩子做家务是很好的,故选A。23词义猜测题。根据“and each person must do his or her share(份) of the work.”可知,每个人必须做他或她那份工作,因此表示承担责任。故选C。24细节理解题。根据“Doing chores teaches children many important s

    53、kills(技能) such as working together and being responsible. Doing chores also teaches children what fairness(公平) is.”可知,做家务可以教给孩子们许多技能:合作、有责任心以及什么是公平,故选D。25推理判断题。根据“For some families, teaching children what to do and how to do chores is easy. But in other families, getting children to do some housewor

    54、k can be a very big problem.”可知,有些孩子喜欢做家务,但有些不喜欢。故选C。26C27C28C29A30B【分析】这是一篇说明文,短文主要讲述了在西方国家,许多孩子们通过做家务来挣零花钱。介绍了孩子们做家务的时间,以及做家务的种类等。26细节理解。根据第一段“In some Western countries, many children do chores to get pocket money”可知,他们是通过做家务来得到零花钱。故选C。27细节理解。根据第一段“They usually start to do this when they are ten y

    55、ears old”可知,在10岁的时候。故选C。28细节理解。根据第四段“When they get older, they want to buy more and more things. They want things that are more expensive than candy. So they have to work harder! They often help their parents wash the family car, cut the grass, or cook meals”可知可以通过做饭来挣更多钱。故选C。29推理判断题。根据第三段“Young kid

    56、s only do easy chores. So they don t get much money”可知,他们不能挣到很多的钱,A选项“they can get much money”表述错误。根据第二段“They often do chores on weekends”周末做家务,B选项表述正确。根据第四段“When they get older, they want to buy more and more things. They want things that are more expensive than candy. So they have to work harder”年

    57、纪大了想要买更贵的东西需要更努力工作,C选项表述正确。根据最后一段“how to cook. Of course, their parents help them at first”父母可以帮助他们烹饪,D选项表述正确。故选A。30主旨大意题。这篇短文主要讲述了在西方国家的孩子们怎样挣零钱。中心词是get pocket money。故选B。31B32A33D34C35C【分析】这篇短文中作者主要讲述了在中国4000多名青少年中就是否做家务做的调查报告的结果。从结果中可以看到农村的孩子比大城市的孩子做的家务相对要多一些。31推理判断题。根据短文“We asked 4,000 teenagers

    58、in China several questions. Half of them come from big cities like Beijing, Shanghai and Guangzhou. The others are from small villages.”可知总共4000名青少年,一半来自大城市,其余来自农村,由此推算农村有2000青少年。故选B。32细节理解题。根据表格可以看出选A。有1000名来自城市的青少年倒过垃圾。故选A。33推理判断题。根据表格,大城市的青少年扫地的有850,整理床铺的有750,总共1600,故比起这两样的人数少于2000,故选D。34细节理解题。根据表格可以看出,只有叠衣服的人数城市多用于农村,故选C。35细节理解题。根据短文“Do teenagers in small villages do chores at home?”可知这次调查想知道青少年是否做家务。故选C。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 3 单元话题阅读理解练习-2022-2023学年八年级英语下册单元重难点易错题精练(人教版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-781404.html
    相关资源 更多
  • 全国版2022高考数学一轮复习第8章立体几何第3讲直线平面平行的判定及性质试题1理含解析20210316187.docx全国版2022高考数学一轮复习第8章立体几何第3讲直线平面平行的判定及性质试题1理含解析20210316187.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第8章立体几何第2讲空间点线面的位置关系试题2理含解析20210316186.docx全国版2022高考数学一轮复习第8章立体几何第2讲空间点线面的位置关系试题2理含解析20210316186.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第8章立体几何第2讲空间点线面的位置关系试题1理含解析20210316185.docx全国版2022高考数学一轮复习第8章立体几何第2讲空间点线面的位置关系试题1理含解析20210316185.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第8章立体几何第1讲空间几何体的结构三视图表面积和体积试题1理含解析20210316183.docx全国版2022高考数学一轮复习第8章立体几何第1讲空间几何体的结构三视图表面积和体积试题1理含解析20210316183.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第7章不等式第3讲基本不等式试题2理含解析20210316182.docx全国版2022高考数学一轮复习第7章不等式第3讲基本不等式试题2理含解析20210316182.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第7章不等式第3讲基本不等式试题1理含解析20210316181.docx全国版2022高考数学一轮复习第7章不等式第3讲基本不等式试题1理含解析20210316181.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第7章不等式第2讲二元一次不等式组与简单的线性规划问题试题2理含解析20210316180.docx全国版2022高考数学一轮复习第7章不等式第2讲二元一次不等式组与简单的线性规划问题试题2理含解析20210316180.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第7章不等式第2讲二元一次不等式组与简单的线性规划问题试题1理含解析20210316179.docx全国版2022高考数学一轮复习第7章不等式第2讲二元一次不等式组与简单的线性规划问题试题1理含解析20210316179.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第7章不等式第1讲不等关系与一元二次不等式试题1理含解析20210316177.docx全国版2022高考数学一轮复习第7章不等式第1讲不等关系与一元二次不等式试题1理含解析20210316177.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第4讲数列求和及数列的综合应用试题1理含解析20210316175.docx全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第4讲数列求和及数列的综合应用试题1理含解析20210316175.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第3讲等比数列及其前n项和试题2理含解析20210316174.docx全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第3讲等比数列及其前n项和试题2理含解析20210316174.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第3讲等比数列及其前n项和试题1理含解析20210316173.docx全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第3讲等比数列及其前n项和试题1理含解析20210316173.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第2讲等差数列及其前n项和试题1理含解析20210316171.docx全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第2讲等差数列及其前n项和试题1理含解析20210316171.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第1讲数列的概念与简单表示法试题2理含解析20210316170.docx全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第1讲数列的概念与简单表示法试题2理含解析20210316170.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第1讲数列的概念与简单表示法试题1理含解析20210316169.docx全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第1讲数列的概念与简单表示法试题1理含解析20210316169.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第5章平面向量第2讲平面向量的数量积及应用试题2理含解析20210316168.docx全国版2022高考数学一轮复习第5章平面向量第2讲平面向量的数量积及应用试题2理含解析20210316168.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第5章平面向量第2讲平面向量的数量积及应用试题1理含解析20210316167.docx全国版2022高考数学一轮复习第5章平面向量第2讲平面向量的数量积及应用试题1理含解析20210316167.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第5章平面向量第1讲平面向量的概念及线性运算平面向量基本定理及坐标运算试题2理含解析20210316166.docx全国版2022高考数学一轮复习第5章平面向量第1讲平面向量的概念及线性运算平面向量基本定理及坐标运算试题2理含解析20210316166.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第5章平面向量第1讲平面向量的概念及线性运算平面向量基本定理及坐标运算试题1理含解析20210316165.docx全国版2022高考数学一轮复习第5章平面向量第1讲平面向量的概念及线性运算平面向量基本定理及坐标运算试题1理含解析20210316165.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第4讲正余弦定理及解三角形试题2理含解析20210316164.docx全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第4讲正余弦定理及解三角形试题2理含解析20210316164.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第4讲正余弦定理及解三角形试题1理含解析20210316163.docx全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第4讲正余弦定理及解三角形试题1理含解析20210316163.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第3讲三角函数的图象与性质试题2理含解析20210316162.docx全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第3讲三角函数的图象与性质试题2理含解析20210316162.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第3讲三角函数的图象与性质试题1理含解析20210316161.docx全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第3讲三角函数的图象与性质试题1理含解析20210316161.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第2讲三角恒等变换试题2理含解析20210316160.docx全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第2讲三角恒等变换试题2理含解析20210316160.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第2讲三角恒等变换试题1理含解析20210316159.docx全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第2讲三角恒等变换试题1理含解析20210316159.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第1讲三角函数的基本概念同角三角函数的基本关系与诱导公式试题2理含解析20210316158.docx全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第1讲三角函数的基本概念同角三角函数的基本关系与诱导公式试题2理含解析20210316158.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第1讲三角函数的基本概念同角三角函数的基本关系与诱导公式试题1理含解析20210316157.docx全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第1讲三角函数的基本概念同角三角函数的基本关系与诱导公式试题1理含解析20210316157.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第3章导数及其应用第4讲定积分与微积分基本定理试题2理含解析20210316156.docx全国版2022高考数学一轮复习第3章导数及其应用第4讲定积分与微积分基本定理试题2理含解析20210316156.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第3章导数及其应用第3讲导数的综合应用试题1理含解析20210316153.docx全国版2022高考数学一轮复习第3章导数及其应用第3讲导数的综合应用试题1理含解析20210316153.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1