分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 11

类型UNIT 4 STAGE AND SCREEN ——2022-2023学年高一英语外研版(2019)必修二单元 基础训练 WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:781842
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:11
  • 大小:32.88KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    UNIT STAGE AND SCREEN 2022-2023学年高一英语外研版2019必修二单元 基础训练 WORD版含解析 2022 2023
    资源描述:

    1、Unit 4 Stage and screen 考试时间:90分钟 满分:120分第一部分 阅读理解(共两节,满分50分)第一节 (共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。ALife is full of funny moments, and not just for humans. Over the years, studies by various groups have suggested that monkeys, dogs and even rats love a good laugh. People, meanw

    2、hile, have been laughing since they could talk. Jaak Panksepp, a professor at Bowling Green State University, US, said he would not be surprised if positive feelings could be produced in some animals. Dolphins, for example, have long attracted animal researchers because of the complex(复杂的) ways in w

    3、hich they communicate: a rich variety of sounds of different rhythms. A decade ago, researchers studying dolphins at the Kolmarden Wildlife Park in Sweden noticed a set of sounds the dolphins made during playfighting. They concluded that the purpose of the sound was to suggest that the situation was

    4、 pleasant and to prevent it from a real fight. Panksepp has even seen evidence of joy in crayfish (海水大龙虾). When given small amounts of drugs such as cocaine(可卡因) in a certain place, they appear to connect that location with pleasure. Given the chance, they will always return to that place, perhaps i

    5、n the hope of getting more, he says. Panksepp wasnt sure if it equals the same happiness that humans get from cocaine, but said it could be in the same evolutionary category. More studies are needed to really understand animals laughter. Strangely enough, the answers may help with our own desires fo

    6、r cures for mental illnesses. Panksepps experiments may soon lead to a new antidepressant(抗抑郁的) drug that works by using the pathways in the brain behind positive feelings and joy. Perhaps pleasure and laughter in the animal world will help solve the depression in our own species one day.1.Which of

    7、the following can be the best title for this passage?A.Animals Feel JoyB.Man and NatureC.Sounds Made by AnimalsD.A Long Way to Go2.What do the underlined words our own species in the last paragraph refer to?A.Animals.B.Humans.C.Sounds.D.Pleasure.3.From the passage we can learn that _.A.people learn

    8、to talk before they can laughB.animals have a very good sense of locationC.humans have known the animals happiness wellD.there is still much left to learn about animals laughterB When were in need, we always turn to our parents for help. But would you like them to hear the conversations you have wit

    9、h your friends on the school playground or lunch queue? Social networking sites have become extensions(延伸) of the school hallways, so would you add your parents as friends and allow them to view your online activities and conversations with friends? In the past the generation gap included a technolo

    10、gy gap, where children were up to date with the latest technology and parents were left behind, content to continue their day-to-day lives as they always had because they had no need to know more about technology. However, more and more parents are beginning to realize just how important social netw

    11、orks are in their lives. This realization has given many parents the motivation to educate themselves about social networking sites. These days many people are attracted to social networking sites because they can choose who they have around them; theres also a certain amount of control over privacy

    12、 (隐私) that we dont get in real life. Sometimes we feel that privacy is violated when we must accept a friend request from a parent or family member. Its a difficult choice whether or not to allow a parent to become a part of our online lives. On the one hand, we dont want to reject their requests be

    13、cause that might hurt their feelings or make them feel you have something to hide. On the other hand, if you do accept, then you could have a sense of being watched and no longer feel free to comment or communicate the way you did before. A recent survey suggested that parents shouldnt take it perso

    14、nally if their children overlook their requests. When a teenager overlooks a parents friend request, it doesnt necessarily mean that he/she is hiding something, but it could mean that this is one part of his/her life where he/she wants to be independent. Perhaps talking with parents and explaining w

    15、ould help soften the blow if you do choose not to add them to your friend list.1.What is the passage mainly about?A.Privacy online.B.Parents friend requests.C.The generation gap.D.Social networks.2.What can we infer from Paragraph 2?A.Parents have realized the importance of social networks.B.Parents

    16、 feel secure about their privacy online.C.Social networks successfully fill the generation gap.D.Social networks offer a platform for parents to communicate.3.What may be the reason for teenagers to refuse a parents friend request?A.Their parents make negative comments on them.B.They hide something

    17、from their parents.C.They are unwilling to be watched by parents.D.Their parents tend to fall behind in technology.4.Who are the passage mainly written for?A.Parents.B.Teachers.C.Researchers.D.Teenagers.C Once upon a time, a daughter complained to her father that her life was unhappy and that she wa

    18、s tired of struggling all the time. Her father, a chef, took her to the kitchen. He filled three pots with water and placed each on a high fire. Once the three pots began to boil, he placed potatoes, eggs and coffee beans in them. After 20 minutes, he took them out, putting the potatoes and eggs in

    19、a bowl and the coffee in a cup. Turning to his daughter, he said, Look closer, and touch the potatoes. She did and noted that they were soft. He then asked her to take an egg and break it. After pulling off the shell, she observed the hard-boiled egg. Finally, he asked her to taste the coffee. Its g

    20、ood smell brought a smile to her face.Father, what does this mean?” she asked. He then explained that the potatoes, the eggs and the coffee beans were in the same adversity(逆境)the boiling water. However, each one reacted differently. The strong and hard potato became soft and weak in boiling water.

    21、The egg was fragile, with the thin outer shell protecting its liquid until it was put in the boiling water. Then the inside of the egg became hard. However, the coffee beans were unique. After they were exposed to the boiling water, they changed the water and created something new. Which one do you

    22、want to be like, he asked. When adversity knocks on your door, how will you respond? In life, challenges happen to us all, but the only thing that truly matters is what happens within us.1.Why did the girl complain to her father?A.Because of her hard life.B.Because of her tiring job.C.Because of her

    23、 fathers busy work.D.Because of the food her father cooked.2.What can we infer from this story?A.The girl liked the coffee best.B.The father was good at cooking.C.The girl didnt like the potatoes and eggs.D.Different people have different reactions to adversity.3.What does the underlined word fragil

    24、e mean in the fourth paragraph?A.Thick.B.Easily-broken.C.Strong.D.Hard.4.What would be the best title for the passage?A.Father and daughterB.Adversities and a chefC.A chef and coffee beansD.Challenges and responsesD American actor James Dean has been dead for 65 years. James Dean, who died at the ag

    25、e of 24 in September 1955, starred in just three movies before he died in a car accident. They are Rebel Without a Cause, East of Eden and Giant. Yet, he will star in a new movie about the Vietnam War thanks to digital technology, which generates images of James Dean by the computer. The idea that o

    26、ne of the movies most beloved former stars would be recreated digitally for a new film has met with criticism. Captain Americas actor Chris Evans called the plan to use Deans images in the film disrespectful.However, Mark Roesler, chairman of CMG said, Dean has more than 183, 000 followers on Instag

    27、ram, and he is still important today. He is known as Hollywoods rebel (叛逆者) who famously said that if a man could bridge the gap (间隔) between life and death, if he could live after he was dead, then maybe he was a great man. Roesler added, What was considered rebellious in the 1950s is absolutely di

    28、fferent from what is rebellious today, and we feel confident that he would support this modern-day act of rebellion.Anton Ernst, the films director, said, I respect Deans life and history. The movie is one of hope and love. There are still a lot of James Deans fans worldwide and there would always b

    29、e critics. All we can do is tell a great story. Ernst added, The Dean family views this as his fourth movie, a movie he never got to make. We do not want to make his fans disappointed.1.Which film did Chris Evans star in?A.Rebel Without a Cause.B.Captain America.C.East of Eden.D.Giant.2.What can we

    30、infer from what Roesler said?A.James Deans rebellious spirit is about life and death.B.Roesler wanted to be a rebellious man like James Dean.C.James Dean thought he was a great man full of rebellion.D.Roesler believes James Dean would support the digital technology.3.Which is the best title of the t

    31、ext?A.James Dean to Star in a New FilmB.James Deans Death in 1955C.The Latest Development of Digital TechnologyD.A Once Popular Movie On Again4.Whats the attitude of James family towards his fourth movie?A.Disapproving.B.Doubtful.C.Thankful.D.Uninterested.第二节 (共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可

    32、以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 Hollywood movies are regularly filled with sex and violence. They can be exciting films but sometimes all you want is a little light-hearted entertainment. Have you heard of Bollywood? All singing, all dancing and unrealistic, it is the perfect alternative to normal Hollywoo

    33、d movies. Bollywood is the Indian film industry, based in Mumbai, formerly known as Bombay._. Yet Bollywood is the largest producer of films in the world. This year the Indian Filmgare Awards, Bollywoods Oscars, turn 50 years old. The typical Bollywood movie usually has the following ingredients: a

    34、cup of romance, a tea-spoon of comedy, a dash of international sight-seeing, served with a huge slice of singing and dancing. There will also be one brave hero, one beautiful heroine and one baddie. _. Bollywood films are full of ideal things and free of daily worries. _.The actors change clothes an

    35、d locations within a single song. But the audience dont mind. To Indian movie lovers, especially the poor, such films are a gateway to heaven and the stars are their gods. The films take them to a magical world away from their everyday troubles. The films tell them the impossible is possible and tha

    36、t true love conquers all. _. Behind the beautiful scenes, Bollywood still emphasizes traditional family values. In most films, if two lovers want to break an arranged marriage, they cant just run away. They must win over their parents. Bollywood is a decent refreshing replacement for those over-stim

    37、ulating Hollywood films._. They will take you to a brighter, cheerier and more colorful world, where its still cool to dance around a tree and sing a love song.A.Bollywood has gradually won its reputation on the world stage.B.There is never any mention of politics, poverty or war.C.Most Chinese scho

    38、ol kids have probably never seen an Indian film.D.Bollywood films are mostly comic romances with light-hearted incidental music.E. Bollywood pays great attention to traditional values.F.The result is a fun-filled musical.G.So if youre tired of all the Hollywood actions, check out the following Bolly

    39、wood films.第二部分 语言知识运用(共两节,满分30分)第一节 (共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 Marianne, a schoolgirl, was learning to play the piano, and day after day her father stood behind her as she practised. How 1 and kind her father was, and how clearly he showed Marianne how to play s

    40、ome particularly difficult2 . She was making progress and that was excellent. And there, almost3 in the big chair, sat Wolfgang, her four-year-old brother, who never had to be told to keep4 when Marianne was practising. One evening at sundown the father patted Mariannes shoulder saying she had done

    41、quite well. At the moment Wolfgang climbed on his fathers knee and5 to be allowed to play the pretty piece Marianne had now mastered. What a6 that was! Picking up his baby, the father laughed, tapped the tiny nose and said, Look at your small7 . You cannot8 all the notes yet. You must9 , little man.

    42、 There was no end of fun during the tea, and Marianne had to tell her mother about Wolfgang 10 to play one of the classics. After dinner Marianne helped 11 the dishes when the father lit his pipe. But the pipe went out. He was on his 12 . Listen! he said in an astonished voice. Listen! Marianne is p

    43、laying that piece much prettier than ever, he 13 . But Marianne was washing plates in the kitchen. His wife following, he moved slowly upstairs. A lamp in one hand and his pipe in the other, he 14 the door open, and there was little Wolfgang playing in 15 . I love it, whispered the child.1.A.worried

    44、B.happyC.patientD.anxious2.A.oneB.piecesC.songsD.piano3.A.disappearedB.hurtC.lostD.missed4.A.watchingB.calmC.quietD.hacking5.A.beggedB.persuadedC.advisedD.required6.A.jokeB.surpriseC.pleasureD.pity7.A.headB.noseC.ageD.hands8.A.coverB.playC.reachD.write9.A.learnB.waitC.apologizeD.try10.A.insistingB.d

    45、reamingC.demandingD.wanting11.A.make upB.put upC.clear awayD.wash away12.A.feetB.earC.eyeD.watch13.A.answeredB.whisperedC.addedD.asked14.A.brokeB.struckC.kickedD.pushed15.A.the darknessB.the lightC.the shadeD.silence第二节 (共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。 The Princess Diaries is a

    46、movie about a teenager _(name) Mia Thermopolis. Shortly before her _ (sixteen) birthday, she is shocked by the life-changing news_ she is the princess of a fictional kingdom called Genovia. Mia is a tall, socially awkward teenager who _ (raise) by her liberal artist mother. Her parents _ (separate)

    47、before she was born. Mias world is thrown upside down when her long-absent father, the Crown Prince is dying. And her father informs _ (she) that she must move to Genovia to learn to be a princess. Mia does not adjust to this news _ (easy), because she is self-doubt and wants to live a normal life.

    48、However, she is touched by a letter her father left her. Courage is not the _ (absent) of fear, but rather the judgement that something else is more important_ fear. Its one of the most _ (forget) lines from the movie.第三部分 写作(共两节,满分40分)第一节 (满分15分)假定你是李华,你校英语报于电影周期间征文,主题为“Movie Review”。请你用英语为你喜欢的电影作品

    49、写一篇80词左右的影评并投稿,内容包括: 1.简要介绍; 2.作出评价; 3.你的感受。_第二节 (满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。 There were three boys, Martin, Tom and Jack, who like camping very much. One day, Jack told Martin and Tom that he knew a very good place to go. They set off for a new adventure together when t

    50、hey got ready. The light from the campfire brightened the darkness, but it could not prevent the damp cold of Denniss(沼泽地) creeping into their bones. It was a strange place. Marlin and Tom wished that they had not accepted Jacks dare. They liked camping, but not near this swamp. So, Martin asked as

    51、they sat watching the hot coals. How did this place get its name?Are you sure you want to hear it? Its a scary story, warned Jack. Of course! cried out Tom. If there were anything to be scared of, you wouldnt have chosen this place! OK, but dont say I didnt warn you, said Jack, and he began his tale

    52、. Way back in time, a man called Dennis tried to start a farm here. He built that cottage over there to live in. In those days, the area looked quite differentit was covered with tall trees and the swamp was a crystal-clear river. After three hard years, Dennis had cleared several fields and planted

    53、 crops. He was so proud of his success that he refused to listen to advice. You are clearing too much land, warned one old man. The land is a living thing. It will hit back at you if you abuse it. Silly fool, said Dennis to himself. If I clear more land, I can grow more crops. Ill become wealthier.

    54、Hes just jealous! Dennis continued to chop down trees. Small animals that relied on them for food and shelter were destroyed. He was so eager to expand his farm that he did not notice the river flowing slowly towards his door. He did not notice salt seeping to the surface of the land. He did not not

    55、ice swamp plants choking all the native plants. What happened? Martin asked. It was growing colder. He trembled, twisting his body closer to the fire.Paragraph 1: The land hit backjust as the old man warned, Jack shrugged. _Paragraph 2: Few minutes later, Tom woke slowly. _答案以及解析第一部分 阅读理解第一节A.答案:1-3

    56、.ABD解析:1.标题归纳题。这篇文章主要讲了快乐并不是人类的专属,动物也会感到快乐。故选A。2.语义猜测题。Perhaps pleasure and laughter in the animal world will help solve the depression in our own species one day.表示“可能在未来的某一天,动物世界的快乐和笑声将会帮助解决我们人类自己的沮丧。our own species在此处指人类,故选B。3.推理判断题。由最后一段中的More studies are needed to really understand animals laug

    57、hter.可知,研究动物的笑声还有很多需要了解的,故选D。 B.答案:1-4.BACD解析:1.主旨大意题。根据第一段最后一句Social networking sites have become extensions of the school hallways, so would you add your parents as friends and allow them to view your online activities and conversations with friends?可知,本文主要介绍的是年轻人如何对待父母申请加为好友的请求。故B项正确。2.推理判断题。根据第二

    58、段最后两句However, more and more parents are beginning to realize just how important social networks are in their lives. This realization has given many parents the motivation to educate themselves about social networking sites.可知,越来越多的父母开始意识到社交网络在他们生活中的重要性。意识到这一点,许多父母就有动力自学社交网站。故A项正确。3.细节理解题。根据第四段第三句On

    59、the other hand, if you do accept, then you could have a sense of being watched and no longer feel free to comment or communicate the way you did before.可知,另一方面,如果你接受了,那么你会有被监视的感觉,不再像以前那样自由地评论或交流。由此可知,年轻人拒绝父母加好友的申请是因为担心父母监视他们。故C项正确。4.推理判断题。文章主要讲述现在很多父母进入社交网站,希望加孩子为好友,针对这一现象作者提出了一些观点。孩子往往拒绝这一申请,因为他们不想

    60、自己的一举一动被父母监视,他们想独立。同时作者也嘱咐孩子如果不加父母为好友也要和父母多交谈。由此可知这篇文章主要是写给青少年的。故D项正确。 C.答案:1-4.ADBD解析:1.细节理解题。根据第一段Once upon a time, a laughter complained to her father that her life was unhappy and that she was tired of struggling all the time.可知女孩向她的父亲抱怨是因为她艰难的生活。故选A。2.推理判断题。根据文章第四段中的He then explained that the p

    61、otatoes, the eggs and the coffee beans were in the same adversitythe boiling water. However, each one reacted differently.可知,不同的人对逆境有不同的反应,故选D。3.词义猜测题。由画线词后的with the thin outer shell protecting its liquid可知鸡蛋是易碎的,所以fragile的意思是“易碎的”,B选项与fragile的意思最接近,故选B。4.标题归纳题。文章介绍一个女孩向父亲抱怨,说她的生活不快乐,她厌倦了一直在奋斗。父亲将她带

    62、到厨房,把土豆、鸡蛋和咖啡豆分别放在盆里煮,让孩子看这三种东西的反应,从而启发孩子在逆境的时候应该怎么做。所以文章主要讲的是生活中的挑战和你的反应,故选D。 D.答案:1-4.BDAC解析:1.细节理解题。根据第二段中Captain Americas actor Chris Evans called the plan to use Deans images in the film disrespectful.可知,Chris Evans出演的是Captain America。2.推理判断题。根据第三段中What was considered rebellious in the 1950s is

    63、.this modern-day act of rebellion.可知,Roesler认为在今天用数字技术复原已经死去的人是一种叛逆的行为,因其叛逆的形象而著称的James Dean会支持这一叛逆行为的。3.主旨大意题。根据第一段中的Yet, he will star in a new movie about the Vietnam War thanks to digital technology, which generates images of James Dean by the computer.可知利用数字技术,通过计算机生成James Dean的影像,他将主演一部关于越南战争的新

    64、电影。接着文章介绍了对这一计划的两种不同的看法,故选A“詹姆斯迪恩将在一部新电影中担任主演”。B:詹姆斯迪恩于1955年去世;C:数字技术的最新发展;D:一部曾经很受欢迎的电影又上映了。4.推理判断题。根据文章最后一段中的The Dean family views this as his fourth movie, a movie he never got to make.可知,Dean的家人是希望Dean能够拍这部电影的,因为他英年早逝,无缘活到现在,所以他的家人对这部电影会非常感激。故选C。 disapproving不赞成的;doubtful怀疑的;thankful感激的;unintere

    65、sted不感兴趣的。 第二节答案:- CFBEG解析:设空处的下一句句首的Yet表示转折意义,后面一句的意思是然而宝莱坞是世界上最大的电影生产基地,C项大多数中国学生可能还没看过印度电影符合语境。 本段讲述的是宝莱坞电影的一系列特点,F项对上述描述进行了总结,符合语境。本段讲述的是宝莱坞电影的题材特点,即宝莱坞电影充满了完美的东西,没有日常的烦恼。B项所讲的从不会涉及政治、贫穷或战争符合段落主旨。设空处的下一句中的emphasizes traditional family values为关键信息,与E项中的pays great attention to traditional values相对

    66、应。设空处的前一句讲到宝莱坞电影相对于那些过度刺激的好莱坞电影来说是相当好的消除疲劳的替代品,后一句讲到它们能将你带进更光明、更欢乐和更多彩的世界。由此可知G项所以如果你厌倦了所有的好莱坞动作电影,那就看看下面这些宝莱坞电影吧符合语境。第二部分 语言知识运用第一节答案:1-5.CBCCA; 6-10.ADABD; 11-15.CACDA解析:1.每当玛丽安妮练钢琴时,父亲总是站在她身后,耐心地看着她。2.父亲教玛丽安妮演奏相当难的曲子。piece表示“(文章、艺术品、音乐作品等的)一件,一篇,一首,一支”,因为是练习钢琴,所以pieces符合语境。故选B。3.lose in意为“陷入/沉浸在之

    67、中”。这里暗示弟弟年龄小,坐在大的椅子上都快看不到了。4.姐姐在演奏时,弟弟从不需要别人告诉他要保持安静。5.动词beg语气强烈,意为“请求,乞求”;require含有命令之意。此处指弟弟请求父亲让他也试一试。6.父亲不相信四岁的儿子能演奏经典乐章,认为他是在开玩笑。7.弹钢琴要用手,父亲认为儿子太小,手不够大。8.动词cover有“覆盖”之意,这里指父亲认为儿子的手太小,不能覆盖琴键。9.父亲建议儿子长大一点儿后再弹钢琴。10.want to do sth.指“心里想要做某事”;demand to do sth.强调在正当理由下“要求做某事”。11.clear away意为“清理”,即玛丽安

    68、妮帮忙收拾餐具。wash away意为“冲垮,冲走”,不符合语境。12.be on ones feet 意为“站起来”。父亲这时站了起来,他以为是女儿在弹钢琴。13.add在这里意为“补充说”。14.父亲把门推开,结果令他深感意外。push the door open推开门。15.in the darkness在黑暗处;in the shade在阴凉处。父亲上楼时手里拿着灯,故A项符合语境。这里指玛丽安妮的小弟弟正坐在黑暗的房间里弹钢琴。第二节答案:named ; sixteenth ; that ; was raised; separated ; her; easily ; absence;

    69、 than; unforgettable 第三部分 写作第一节答案: The story of the film Leap takes place between 1981 and 2016, during which the Chinese womens volleyball team won nine world championships. It tells a story about the struggle of three generations of the Chinese womens volleyball team. As we all expect, it is not o

    70、nly exciting but also touching. Leap is an inspiring movie. The spirit of the Chinese womens volleyball team not only represents the gold medal and honor, but also represents the spirit of our nation, which is worth learning by every one of us.第二节 答案: Paragraph1: The land hit backjust as the old man

    71、 warned, Jack shrugged. Dennis disappeared. Old folks around here believe the swamp plants moved up from the river and dragged him underwater. His body was never found. What a stupid story, laughed Tom. Plants cant. Before he had finished speaking, he screamed and lost consciousness. The other two b

    72、oys jumped up with fright, staring at Tom. Suddenly they burst out laughing. Some green swamp ivy had covered Toms face. It was a while before Tom could appreciate the joke.Paragraph 2: Few minutes later, Tom woke slowly. Having thought about what happened and the amazing story, Tom made up his mind

    73、 to change the environment here. He wanted the crystal-clear river back. He shared his idea with the other two boys. They began to tell that story to their classmates and friends. More and more people joined them. A lot of trees and flowers were grown on the land. After many years, the land was back to life because of the great efforts everyone made.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:UNIT 4 STAGE AND SCREEN ——2022-2023学年高一英语外研版(2019)必修二单元 基础训练 WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-781842.html
    相关资源 更多
  • 【优选整合】岳麓版高中历史必修2第1单元第4课 农耕时代的手工业(课件2)(共28张PPT).docx【优选整合】岳麓版高中历史必修2第1单元第4课 农耕时代的手工业(课件2)(共28张PPT).docx
  • 【优选整合】学科网优选同步必修2第4章第1节基因指导蛋白质的合成第1课时(练) (2份打包).docx【优选整合】学科网优选同步必修2第4章第1节基因指导蛋白质的合成第1课时(练) (2份打包).docx
  • 【优选整合】华东师大版七年级上册 2.1.2有理数 教案1.docx【优选整合】华东师大版七年级上册 2.1.2有理数 教案1.docx
  • 【优选整合】北师大版高中历史选修四第1章第3课 为巩固统一多民族国家励精图治的清康熙帝(教案2).docx【优选整合】北师大版高中历史选修四第1章第3课 为巩固统一多民族国家励精图治的清康熙帝(教案2).docx
  • 【优选整合】北师大版高中历史必修一 第2单元 第7课 辛亥革命和中华民国的建立(测试).docx【优选整合】北师大版高中历史必修一 第2单元 第7课 辛亥革命和中华民国的建立(测试).docx
  • 【优选整合】北师大版七年级数学上册 第六章数据的收集与整理 6.4统计图的选择(1) 课件 (共23张PPT).docx【优选整合】北师大版七年级数学上册 第六章数据的收集与整理 6.4统计图的选择(1) 课件 (共23张PPT).docx
  • 【优选整合】北师大版七年级下册数学 5.3.2简单的轴对称图形 测试 (2份打包).docx【优选整合】北师大版七年级下册数学 5.3.2简单的轴对称图形 测试 (2份打包).docx
  • 【优选整合】北师大版 高中历史必修3第2单元第5课 古代文学的辉煌成就 (课件1) (共55张PPT).docx【优选整合】北师大版 高中历史必修3第2单元第5课 古代文学的辉煌成就 (课件1) (共55张PPT).docx
  • 【优选整合】冀教版数学七年级下册第8章 第3课时 8.2幂的乘方与积的乘方(2)测试 (2份打包).docx【优选整合】冀教版数学七年级下册第8章 第3课时 8.2幂的乘方与积的乘方(2)测试 (2份打包).docx
  • 【优选整合】冀教版初中八年级上册 第十三章 13.4 三角形的尺规作图 课件(1) (共21张PPT).docx【优选整合】冀教版初中八年级上册 第十三章 13.4 三角形的尺规作图 课件(1) (共21张PPT).docx
  • 【优选整合】冀教版初中七年级上册 第三章 小结与复习 教案(2).docx【优选整合】冀教版初中七年级上册 第三章 小结与复习 教案(2).docx
  • 【优选整合】人民版高中历史选修一专题9第1课 酝酿中的变革 (教案2).docx【优选整合】人民版高中历史选修一专题9第1课 酝酿中的变革 (教案2).docx
  • 【优选整合】人民版高中历史必修3 专题6.2神权下的自我(课件2) (共18张PPT).docx【优选整合】人民版高中历史必修3 专题6.2神权下的自我(课件2) (共18张PPT).docx
  • 【优选整合】人民版高一历史必修1 专题1第1课 中国早期政治制度的特点 教学素材.docx【优选整合】人民版高一历史必修1 专题1第1课 中国早期政治制度的特点 教学素材.docx
  • 【优选整合】人教版高二政治必修三 1.1体味文化 练习 (2份打包).docx【优选整合】人教版高二政治必修三 1.1体味文化 练习 (2份打包).docx
  • 【优选整合】人教版高中英语必修5 Unit5 First Aid period2 教案2.docx【优选整合】人教版高中英语必修5 Unit5 First Aid period2 教案2.docx
  • 【优选整合】人教版高中生物必修3 第3章植物的激素调节复习 课件 (共11张PPT).docx【优选整合】人教版高中生物必修3 第3章植物的激素调节复习 课件 (共11张PPT).docx
  • 【优选整合】人教版高中物理必修1第1章-第5节-速度变化快慢的描述―加速度(教案).docx【优选整合】人教版高中物理必修1第1章-第5节-速度变化快慢的描述―加速度(教案).docx
  • 【优选整合】人教版高中物理 必修2-第7章-第1节-追寻守恒量——能量(教案).docx【优选整合】人教版高中物理 必修2-第7章-第1节-追寻守恒量——能量(教案).docx
  • 【优选整合】人教版高中数学必修四1.6 三角函数模型的简单应用(二)【教案】.docx【优选整合】人教版高中数学必修四1.6 三角函数模型的简单应用(二)【教案】.docx
  • 【优选整合】人教版高中政治必修四 4.1世界的物质性 测试 (2份打包).docx【优选整合】人教版高中政治必修四 4.1世界的物质性 测试 (2份打包).docx
  • 【优选整合】人教版高中政治必修二 6.1中国共产党执政:历史和人民的选择 测试 (2份打包).docx【优选整合】人教版高中政治必修二 6.1中国共产党执政:历史和人民的选择 测试 (2份打包).docx
  • 【优选整合】人教版高中政治必修一 7.2收入分配与社会公平 课件 (共11张PPT).docx【优选整合】人教版高中政治必修一 7.2收入分配与社会公平 课件 (共11张PPT).docx
  • 【优选整合】人教版高中历史选修三第4单元第4课两极格局的结束(课件) (共15张PPT).docx【优选整合】人教版高中历史选修三第4单元第4课两极格局的结束(课件) (共15张PPT).docx
  • 【优选整合】人教版高中历史选修三第3单元第5课 第二次世界大战的扩大(教案2 ).docx【优选整合】人教版高中历史选修三第3单元第5课 第二次世界大战的扩大(教案2 ).docx
  • 【优选整合】人教版高中历史选修三第1单元第4课第一次世界大战的后果(同步练习).docx【优选整合】人教版高中历史选修三第1单元第4课第一次世界大战的后果(同步练习).docx
  • 【优选整合】人教版高中历史选修4第5单元第3课第一个社会主义国家的缔造者列宁 同步测试.docx【优选整合】人教版高中历史选修4第5单元第3课第一个社会主义国家的缔造者列宁 同步测试.docx
  • 【优选整合】人教版高中历史选修1第二单元第1课 改革变法风潮与秦国历史机遇 测试.docx【优选整合】人教版高中历史选修1第二单元第1课 改革变法风潮与秦国历史机遇 测试.docx
  • 【优选整合】人教版高中历史必修二第二单元第8课 第二次工业革命(练习).docx【优选整合】人教版高中历史必修二第二单元第8课 第二次工业革命(练习).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1