分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 15

类型Unit 6 单元话题阅读理解练习-2023-2024学年八年级英语上册单元重难点易错题精练(人教版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:782836
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:15
  • 大小:741.61KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Unit 单元话题阅读理解练习-2023-2024学年八年级英语上册单元重难点易错题精练人教版 单元 话题 阅读 理解 练习 2023 2024 学年 年级 英语 上册 难点 易错题 精练 人教版
    资源描述:

    1、Unit 6 Im going to study computer science单元话题阅读理解练习【语篇来自二十一世纪学生英文报试题原创】What do you want to be when you grow up?Zhong Fangrong could have chosen any college major she wanted. This girl from Hunan got one of the highest gaokao scores in the country this year. But she chose archaeology, one of the leas

    2、t popular majors in China. Her choice has led to heated discussion online.Some people think Zhong made a poor choice. They say shell have a hard time finding a job. But others have supported her, saying that people should not choose their majors based only on practical reasons.The most popular major

    3、s nowadays seem to be practical ones that is, majors that will lead to lots of high-paying jobs. Majoring in arts or humanities seems to be discouraged.In the US, there are stereotypes about Asian and Jewish parents pressuring their kids to become doctors and lawyers, as these professions earn a lot

    4、 of money. However, everyone has a different reason for picking a major. I, for instance, chose to study at the same university that my favorite English teacher studied at. It is true that some majors, such as philosophy and poetry, are seen as unpractical in the US. But some students pick them anyw

    5、ay. In fact, some students try two or even three different majors until they find the right fit. Journalism was my choice in the end. Sometimes I wonder how my life might have turned out if Id chosen differently. But so far, it seems like it was the right choice.1Zhong Fangrong chose_ as her major.A

    6、archaeologyBeducationClawDarts2Some people didnt support Zhong because_.Aher major was difficult to learnBfinding a job was difficult for herCshe didnt have high-paying jobsDshe didnt like her major3According to the author, _ can be a popular major.AarchaeologyBartsChumanitiesDlaw4Why do parents pre

    7、ssure their kids to become doctors and lawyers in the US?ABecause they are popular.BBecause they can earn a lot of money.CBecause their kids can have low-paying jobs.DBecause they are easy to learn.5The authors major is_.AarchaeologyBartsCmedical scienceDjournalism(2022秋河北张家口八年级统考期末)Do you want a jo

    8、b in the holidays? Just go for it. First, you need to know what kind of job is suitable for your age and interest.If youre 13 to 15It seems that you cant work almost anywhere, but youre probably allowed to clean your neighbors cars or walk their dogs. There is no lowest wage (工资)for children under 1

    9、6. By law, you cant work more than 35 hours each week during school holidays. And you cant work before 7 am or after 7 pm.If youre 16 to 17The lowest wage for 1617-year-old teenagers should be no less than seven dollars per hour. You cant work in a pub or bar, but you can work in many other places.

    10、By law, you cant work more than 40 hours each week.What jobs are out there?Obviously your choices are limited (限制) by the fact that you can only work during school holidays, but the following situations are fine.At Christmas, most shops are short of hands, so you may find something to do there. In a

    11、utumn, theres always fruit picking. It can be pretty hard work, but it pays really well.If youre mad about football, you can choose to work in a sports shop or help out at a local football club. No matter how much you are paid, you are doing what you like.6In the school holidays,14-year-old kids _.A

    12、can work anywhere they wantBare not allowed to work aloneCcant go to work at nightDcan work as long as 14 hours a day7How much can a 16-year-old kid be paid at least in two hours?A21 dollars.B17 dollars.C14 dollars.D7 dollars.8If you want to clean cars for others, you should at least be _.A16B15C14D

    13、139According to the passage, fruit picking is _.Anot right for childrenBtiring but pays wellCbetter than other jobsDmore interesting to girls10According to the passage, which is true?AIf you are 17 years old, youre not allowed to walk the dog for your neighbour.BTeenagers can choose their jobs accor

    14、ding to their interest.CFruit picking pays well because there are fewer people to do it.DOnly a football fan is allowed to work in a football club.(2022秋河北承德八年级统考期末)When I leave school, I want a job thats interesting and enjoyable. I dont care if I have to work really hard. I enjoy helping other peo

    15、ple. My friends say Im good at talking to people. Where would I like to work? Of course, in a hospital.I like to help people too, but I dont want to work in a hospital. Id like to work with kids or teenagers, because being with adults all day is boring. Im good at listening to people. Im also good a

    16、t helping my classmates with their homework. Id like to work in a school.I enjoy travelling around the world. Id like to meet different people every day. Im good at sports. And I can speak English, Spanish and German. Id like to drive a plane.Id like to be famous. I love to be in front of people. Im

    17、 really good at acting and singing. Id like to work on the stage.11What is Melissa good at?ATalking to people.BListening to people.CActing and singing.DPlaying sports.12Who would like to be a pilot?ACarla.BMelissa.CDiego.DMark.13What are the students talking about?ANew hobbies.BDaily lives.CFavourit

    18、e subjects.DFuture jobs.(2022秋山西临汾八年级统考期末)Ms. Green asked her students about their dreams in class today. Here are the results. I want to be a doctor like my father. Doctors play an important role in fighting against COVID-19. They make sick people live in hope. JimI began to play the violin when I

    19、was 4, and I am quite good at it. My dream is to give excellent performances to people around the world. CindyId like to be a computer programmer. It is a hot job these days. Some people think computer science is more boring than computer games, but I dont think so. Mike14Most of the girls in Ms. Gr

    20、eens class want to be a _.AmusicianBscientistCteacher15_ students want to be a pilot in the class.AFiveBThreeCTwo16We can infer (推断) that Jim is going to _.Avisit some sick people.Bstudy medicine in the future.Chelp his father in the hospital.17Mike thinks computer science is _.AeasyBboringCinterest

    21、ing18We can learn _.Amost boys want to be a scientistBCindy dreams of being a great violinistCMike spends much time playing computer games(2022秋山东济宁八年级统考期末)Like many other young boys, I didnt know what I wanted to be when I was a middle school student. My mother advised me to be a teacher like her,

    22、but it seemed that I was not interested in it. My father wanted me to be a pianist. However, I couldnt stand spending all of my time in front of a piano.I got my goal after I went to high school. I got a part time job at the school radio station and I found it was interesting. I loved to discuss sch

    23、ool life and my favorite music with my schoolmates on the radio. I kept doing this job during the next six years. When I left the university, I got a fulltime job at our local(当地的) radio station. My career(事业) began. My program is successful and I have a lot of fans. I enjoy my job and my life now.1

    24、9What did the writers mother do?AA teacher.BA pianist.CA doctor.DA scientist.20What did the writer talk about on the radio in the beginning?ASchool news.BFamous films.CSchool life.DFamous people.21Which of the following is TRUE?AThe writer was interested in teaching.BThe writer couldnt play the pian

    25、o.CThe writer often interviews(采访) stars.DThe writers program is very popular now.22Which is the best title of the passage?ANever listen to your parentsBStudy hard to make your dream come trueCNo job is easy to getDThe part time job helped me find my career(2022秋辽宁大连八年级统考期中)Subject: The FutureDate:

    26、08/117:09 PMTo: JoeFrom: TobyHello, Joe!At school this week, we talked about our goals and ambitions. Some students didnt know what they wanted to be in the future. But I wrote that I wanted to be an English teacher. I hope to be a good teacher, like Mr Wu. He makes us work very hard, but he is nice

    27、. His classes are a lot of fun! He likes telling jokes after class.Do you know what you are going to be when youre older, Joe? Maybe youll be a basketball player. Jenny told me that you are a very good player.Subject: The FutureDate: 08/128:19 PMTo: Toby From: JoeHi, TobyJenny is right! Im much tall

    28、er this year, and I love playing basketball. But I dont think Im going to be a basketball player when Im older.This week I wrote a letter to Helen. She gives advice to people in the newspaper asked her what I will be when I grow up. She said that I might be a good actor. Maybe I will be a famous mov

    29、ie star someday. Or maybe Ill be a TV actor in the future. I will be famous when Im older, but I will always be your friend!23Who does Toby write to?AJoe.BHelen.CA movie star.DA TV actor.24We know that _ from Joes reply.AJoe will be a basketball playerBJoe also wants to be a teacherCJoe wants to wor

    30、k for the newspaperDJoe will be Tobys friends forever25Which of the following is TRUE?AJoe wanted to be a teacher and joker after class.BNot all the students in Tobys class knew what they wanted to be in the future.CAlthough Mr Wu was nice, his classes were never fun.DThis year Joe is not much talle

    31、r than before.26What is the email mainly about?AJoe suggestions about goals.BJoe and Tobys school life.CJoe and Toby future.DTobys ambitions.(2022秋陕西宝鸡八年级统考期末)When I grow up, I want to become a soccer commentator. As a soccer commentator, I will be able to watch a lot of soccer matches for free. I c

    32、an watch the matches from the best position in the stadium. In my opinion, this would be the most pleasant job in the world to have. However, if I want to be an excellent soccer commentator, I need to learn many things. I need to observe (观察) how soccer commentators make real-time comments on the pl

    33、ayers and the situations happening on the field. While my dad and I watch soccer games on TV, we often observe how famous commentators like Huang Jianxiang (黄健翔) do their jobs. We once wrote down all of their comments (评论) in a notebook. I used to think that it was very hard to become a great commen

    34、tator. But after having carefully studied these comments, I realized that making real-time comments was not as difficult as I had thought. In order to become a good soccer commentator, the first thing I need to do is learning to organize my words and thoughts. Then, I need to learn more about the pl

    35、ayers. I also need to learn to respond quickly because the situations on the field often change quickly. You can never predict what will happen in the next second! I think all soccer fans would want to become soccer commentators. Of course, its cool to make money while enjoying our favorite sport. A

    36、s commentators, it might also be easier to get the autographs (亲笔签名) of soccer stars. I sincerely hope that I will one day be able to get my dream job!27Huang Jianxiang is a famous _.Asoccer playerBsoccer starCP. E commentatorDsoccer teacher28The word “commentator” means _ in Chinese.A教练B解说员C观众D裁判29

    37、Whats the best title of this passage?AHow to play soccerBHow to get a jobCHow to become a soccer starDMy dream job30How is the writer going to be a good soccer commentor? He is going to learn to organize his words and thoughts. He is going to learn more about the players. He is going to learn to res

    38、pond quickly. He is going to learn from those excellent soccer commentors.ABCD(2022秋湖南娄底八年级统考期末)Like many other young boys, I didnt know what I wanted to be when I was a middle school student. My mother wanted me to be a teacher like her, but I was not interested in it. My father wanted me to be a p

    39、ianist. However, I couldnt stand spending all of my time in front of a piano.When I went to high school. I got a part-time job at the school radio station and I found it was interesting. I loved to talk about my school life and my favorite music with my schoolmates or the radio. I kept doing this jo

    40、b during the next six years. When I left the university, I got a full-time job at our local (当地的) radio station. My program is successful and I have a lot of fans. I enjoy my job and my life now.31What did the writers mother do?AA teacher.BA pianist.CA doctor.32When did the writer start working at a

    41、 radio station?AWhen he was ten years old.BWhen he was a high school student.CWhen he studied at university.33What did the writer talk about on the school radio?AFamous stars.BFamous films.CSchool life.34Which of the following is TRUE?AThe writer was interested in teaching.BThe writers program is ve

    42、ry successful now.CThe writer often talk with famous stars.35Which is the best title of the passage?ANever listen to your parentsBStudy hard at schoolCThe part-time job helped me get my job(2022秋四川泸州八年级统考期末)When I was young, I had a dream. It was to become a policeman. But during these years of my g

    43、rowing up, I have seen so many people around me suffer (忍受) from diseases (疾病), and that is not my dream anymore. I want to be a doctor. It is my dream job because I can help people and being a doctor sounds nice.If I want to be a doctor I have to work very hard. First, I have to be very good at the

    44、 high school subjectsmath, chemistry (化学) and biology. I also have to study Chinese medicine hard because it is Chinese five-thousand-year traditional culture. It plays a very important role in health care. And I must learn English well, too. Now Im not very talented in math at school. But Im trying

    45、 my best. Then after high school I have to study hard for six to seven years at university and I have to pass several tests before I can become a doctor.When I am a doctor I can help more people although Ill have long working hours. I hope my dream will come true.36What did the writer want to be whe

    46、n he was young?AA nurse.BA policeman.CA doctor.DAn English teacher.37Why does the writer want to be a doctor?AHe can make enough money for his family.BHe can pass all the subjects easily at school.CHe can help people and it is a nice job.DHe works very hard.38The underlined word “that” refers to (指的

    47、是) “_”.Ato be a policemanBto be a doctorCto be a university studentDto be a high school student39How long will the writer study at university before he can become a doctor?AFour to five years.BSix to seven years.CSix years.DSeven years.40Which of the following is NOT true?AChinese medicine is very i

    48、mportant to health care.BThe writer is trying his best to study at school.CDoctors have long working hours.DThe writer is good at math now.参考答案:1A 2B 3D 4B 5D【导语】本篇是一篇议论文。文章通过作者在内的一些学生选择大学专业的例子探讨了大学专业的选择,有些人可能因为喜欢的老师而选择同样的专业,有些人可能因为就业前景好而选择某个专业,有些人仅仅因为自己喜欢而选择看起来并不适合就业的专业。1细节理解题。根据“But she chose arch

    49、aeology, one of the least popular majors in China.”可知,Zhong Fangrong选择考古学作为她的专业。故选A。2推理判断题。根据第一、二段的描述可知,考古学在中国是不受欢迎的专业,就业很困难,由此可推断有些人不支持她的决定是因为考古学很难就业。故选B。3细节理解题。根据“Majoring in arts or humanities seems to be discouraged.”和“In the US, there are stereotypes about Asian and Jewish parents pressuring th

    50、eir kids to become doctors and lawyers, as these professions earn a lot of money.”可知,律师工资高,是热门专业。故选D。4细节理解题。根据“In the US, there are stereotypes about Asian and Jewish parents pressuring their kids to become doctors and lawyers, as these professions earn a lot of money.”可知,父母迫使他们的孩子成为医生和律师是因为这些职业可以挣很

    51、多钱。故选B。5细节理解题。根据“Journalism was my choice in the end.”可知,作者的专业是新闻学。故选D。6C 7C 8D 9B 10B【导语】本文主要介绍了如何找到适合你的年龄和兴趣的工作。6细节理解题。根据“And you cant work before 7 am or after 7 pm.”可知14岁的青少年不能在早上7点之间或者晚上7点之后工作。故选C。7细节理解题。根据“The lowest wage for 1617-year-old teenagers should be no less than seven dollars per hou

    52、r”可知1617岁青少年的最低工资应不低于每小时7美元,两个小时不低于14美元。故选C。8细节理解题。根据“If youre 13 to 15.but youre probably allowed to clean your neighbors cars or walk their dogs”可知13至15岁的青少年可以清洁邻居的汽车。故选D。9细节理解题。根据“In autumn, theres always fruit picking. It can be pretty hard work, but it pays really well.”可知摘水果很累,但是报酬确实很高。故选B。10细

    53、节理解题。根据“you need to know what kind of job is suitable for your age and interest.”以及“If youre mad about football, you can choose to work in a sports shop or help out at a local football club. No matter how much you are paid, you are doing what you like.”可知可以根据自己的兴趣选择适合自己的工作。故选B。11B 12C 13D【导语】本文是篇说明文

    54、,四个同学分别介绍了各自未来的工作情况。11细节理解题。由介绍Melissa段落中“Im good at listening to people.”可知,Melissa善于倾听别人的意见。故选B。12细节理解题。由介绍Diego段落中“Id like to drive a plane.”可知,Diego想驾驶飞机,他想成为一名飞行员。故选C。13主旨大意题。通读全文可知,四个学生谈论的是他们未来想要从事的工作及其原因。故选D。14C 15B 16B 17C 18B【导语】本文主要介绍了同学们的梦想职业。14 细节理解题。根据柱状图表可知,黑色柱状表示“Girls”的数量,在“teacher”一

    55、项中,黑色柱状最高,即表示想成为教师的女孩数量是最多的。故选C。15 细节理解题。根据柱状图表可知,在“pilot”一项中,想成为飞行员的男孩有两个,女孩有一个,一共三个学生,故选B。16推理判断题。根据“I want to be a doctor like my father. Doctors play an important role in fighting against COVID-19. They make sick people live in hope.”可知Jim想成为像他爸爸一样的医生,选项B符合,故选B。17 细节理解题。根据“Some people think comp

    56、uter science is more boring than computer games, but I dont think so.”可知Mike认为计算机科学有趣,故选C。18推理判断题。根据“I began to play the violin when I was 4, and I am quite good at it. My dream is to give excellent performances to people around the world.”可知Cindy梦想成为一名伟大的小提琴家。故选B。19A 20C 21D 22D【导语】本文是一篇记叙文,讲述了作者最初

    57、确立梦想时的彷徨,但最后在摸索中找到自己的兴趣所在。高中时期的兼职工作让作者找到了自己理想的职业,现在工作、生活都很愉快。19细节理解题。根据“My mother advised me to be a teacher like her”可知,作者的母亲是位老师。故选A。20细节理解题。根据“I loved to discuss school life and my favorite music with my schoolmates on the radio.”可知,作者和同学们分享的是学校生活和自己最喜欢的音乐。故选C。21细节理解题。根据“My program is successful

    58、and I have a lot of fans.”可知 ,作者的节目很受欢迎,D项正确。故选D。22标题归纳题。综合全文可知,本文主要向我们讲述了作者高中时的兼职经历帮助他最终找到理想职业的故事。用“The part time job helped me find my career”做标题最合适。故选D。23A 24D 25B 26C【导语】本文主要是讲述Toby和Joe在邮件中讨论自己将来职业的事情。23细节理解题。根据“From: Toby;Hello, Joe!”可知Toby写邮件给Joe,故选A。24细节理解题。根据“I will be famous when Im older,

    59、but I will always be your friend!”可知Joe说永远是Toby的朋友,故选D。25细节理解题。根据“Some students didnt know what they wanted to be in the future.”可知在Toby的班里,不是所有学生都知道将来要成为什么样的人,故选B。26主旨大意题。根据“Subject: The Future”可知邮件的主题是关于Joe和Toby的未来,故选C。27C 28B 29D 30A【导语】本文介绍了作者长大后想成为一名足球解说员,为了得到自己理想中的工作,作者需要学习很多东西。27细节理解题。根据“Whil

    60、e my dad and I watch soccer games on TV, we often observe how famous commentators like Huang Jianxiang (黄健翔) do their jobs.”可知,作者和爸爸在电视上看足球比赛时,他们经常观察像黄健翔这样的著名解说员是如何工作的,由此可知黄健翔是一位著名的体育解说员。故选C。28词义猜测题。根据第二段中“soccer commentators make real-time comments on the players and the situations happening on the

    61、 field”可知,他们的工作是对运动员和球场上发生的情况进行实时评论,由此可推知commentator意为“解说员”。故选B。29最佳标题题。根据首尾句“When I grow up, I want to become a soccer commentator.”和“I sincerely hope that I will one day be able to get my dream job!”可知,作者长大后想成为一名足球解说员,他希望有一天能找到自己理想中的工作,故D项“我理想中的工作”最适合作为本文的标题。故选D。30细节理解题。根据“In order to become a goo

    62、d soccer commentator, the first thing I need to do is learning to organize my words and thoughts. Then, I need to learn more about the players. I also need to learn to respond quickly because the situations on the field often change quickly.”可知,要成为一名好的足球解说员,首要要做的是学习组织自己的语言和想法,然后需要更多地了解运动员,还需要学习快速反应,

    63、因为球场上的情况往往变化很快;再根据“I need to observe (观察) how soccer commentators make real-time comments on the players and the situations happening on the field. While my dad and I watch soccer games on TV, we often observe how famous commentators like Huang Jianxiang (黄健翔) do their jobs.”可知,还需要观察一些著名的足球解说员是如何实时评

    64、论赛场上的球员及形式的,都符合。故选A。31A 32B 33C 34B 35C【导语】本文主要讲述了作者最初不确定自己的梦想是什么,但最后在摸索中找到了自己的兴趣所在。高中时期的兼职工作让作者找到了自己理想的职业,现在工作、生活都很愉快。31细节理解题。根据“My mother wanted me to be a teacher like her”可知,作者的妈妈是老师。故选A。32细节理解题。根据“When I went to high school. I got a part-time job at the school radio station”可知,作者上高中时,开始在学校电台工作。

    65、故选B。33细节理解题。根据“I loved to talk about my school life”可知,作者在学校电台谈论自己的校园生活。故选C。34细节理解题。根据“My program is successful and I have a lot of fans.”可知,作者的节目现在很成功。故选B。35最佳标题题。本文主要讲述了作者高中时期的兼职工作让作者找到了自己理想的职业。故选C。36B 37C 38A 39B 40D【导语】本文是一篇记叙文,主要讲述了作者想成为医生的梦想以及如何去实现它。36细节理解题。根据文中第一段“When I was young, I had a dr

    66、eam. It was to become a policeman”可知,作者小时候想当一名警察,故选B。37细节理解题。根据“It is my dream job because I can help people and being a doctor sounds nice.”可知作者想成为一名医生,因为可以帮助别人,而且做一名医生听起来不错,故选C。38词句猜测题。根据“When I was young, I had a dream. It was to become a policeman.I have seen so many people around me suffer (忍受)

    67、 from diseases (疾病), and thats not my dream anymore.”可知作者的梦想从警察变成了医生,故可推断that指代的是当警察的梦想,故选A。39 细节理解题。根据“Then after high school I have to study hard for six to seven years at university and I have to pass several tests before I can become a doctor.”可知,作者需要在大学学习六至七年,故选B。40推理判断题。根据“ Now Im not very talented in math at school.”可知,作者目前不太擅长数学,故选项D表述错误,故选D。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 6 单元话题阅读理解练习-2023-2024学年八年级英语上册单元重难点易错题精练(人教版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-782836.html
    相关资源 更多
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(满分必刷).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(满分必刷).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(有一套).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(有一套).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(易错题).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(易错题).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(必刷)word版.docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(必刷)word版.docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(实验班).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(实验班).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(实用).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(实用).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(完整版)word版.docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(完整版)word版.docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(完整版).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(完整版).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(夺分金卷).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(夺分金卷).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(夺冠)word版.docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(夺冠)word版.docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(夺冠).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(夺冠).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(夺冠系列)word版.docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(夺冠系列)word版.docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(基础题).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(基础题).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(培优B卷).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(培优B卷).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(培优A卷).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(培优A卷).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(名师系列)word版.docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(名师系列)word版.docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(典型题).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(典型题).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(全国通用).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(全国通用).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(word).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(word).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(A卷)word版.docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(A卷)word版.docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(A卷).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(A卷).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习附解析答案.docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习附解析答案.docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(轻巧夺冠).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(轻巧夺冠).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(综合题).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(综合题).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(突破训练).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(突破训练).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(巩固).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(巩固).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(完整版).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(完整版).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(夺分金卷).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(夺分金卷).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(基础题).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(基础题).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1