分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型[28588036]Module 7Summer in Los Angeles-2020-2.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:784846
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:14
  • 大小:47.66KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    28588036
    资源描述:

    1、Module 7 Summer in Los Angeles一、单项填空(每小题1分,共10分)1.Its said that shopping online is safe. . Youd better be careful.A. I agreeB. That dependsC. I think soD. No problem2.We can enjoy the books in the reading room, we cant take them out.A. and B. but C. or D. so3.What would you like to do to relax yours

    2、elf?I prefer basketball rather than magazines.A. playing; readingB. to play; to readC. play; readD. to play; read 4.Are you going to have a part-time job during the summer vacation?Yes. I think I shouldnt always my parents since Ive grown up.A. fight againstB. argue withC. hear fromD. depend on5.In

    3、every there has to be some give-and-take.Yeah. Youre right.A. friendshipB. advertisementC. attentionD. blackboard6.The company can lunch for you if you work there.A. offerB. provideC. haveD. eat7.Today, WeChat becomes very popular, and quite a lot of people like to use it to each other.A. get in tou

    4、ch withB. catch up withC. keep up withD. end up with8.Help others in need, they will help you when you are in trouble.A. butB. andC. orD. although9.Being too fat is not healthy. Im afraid you have to lose . A. heightB. highC. weighD. weight10.?Id like to book an air ticket to Los Angeles on 1st Sept

    5、ember.A. How can I help youB. What do you wantC. Whats wrongD. Guess what二、完形填空(每小题1.5分,共15分)A primary school in Canada has made some of its students very 11 by banning(禁止) homework.Teachers will still be able to ask students to 12 and read at home, but they cannot give them homework like pages of m

    6、aths problems. The school will 13 the way students spend time in class to make sure they dont fall behind in their work.Some 14 think its a bad idea. They say homework is a way for them to know how their children are doing in school, and to help them if they are having problems.The school says it wi

    7、ll send home an exercise book 15 parents can see how their children are doing.In 2009, a study 16 that students with more homework may get higher marks. But this was 17 true for students in the seventh grade and higher, not in primary school.Many people believe that homework is important because it

    8、18 children to manage(管理) their time better. They say it also reinforces(巩固) what the students are learning in school.But other people think homework causes stress(压力) for students and makes them less interested19 learning. They say childrens lives are too 20, and they need to be able to spend more

    9、free time with their families, or just playing.11.A. sadB. happy C. angryD. afraid12.A. play B. sing C. study D. dance13.A. change B. stop C. study D. continue14.A. students B. parents C. teachers D. experts15.A. so B. but C. or D. if16.A. told B. guessed C. tested D. found17.A. still B. yet C. only

    10、 D. already18.A. tells B. helps C. orders D. advises19.A. at B. in C. on D. for20.A. free B. interestingC. relaxing D. busy三、阅读理解(每小题2分,共30分)ASummer English at St Clares, OxfordWe offer holiday courses for teenagers in Oxford. You can improve your English, enjoy great trips and activities and make n

    11、ew friends of your own age.Telephone: 01865 552031Website: www.stclares.ac.uk Ages: Young children (9-12),Teenagers(13-17)Creative Arts Summer SchoolDesigned for young students with a great interest in painting, providing them with an exciting experience to explore creative pathways and develop skil

    12、ls for the future.Telephone: 01202 363831Website: aub.ac.ukAges: Teenagers(14-15)XUK Activity Summer CampBeautiful settings! Fantastic activities! Friendly and experienced staff!Activities include adventure, sports, drama, and more!Telephone: 020 8371 9686Website: Ages: Teenagers(13-17)YMTs Musical

    13、Theatre Summer Camps 2018YMTs summer camps are open to anyone aged 6-17 looking to develop their acting, singing and dancing abilities. Join the UKs leading music theatre company!Telephone: 020 8563 7725 Website: www.youthmusictheatreuk.orgAges: Young children (6-12),Teenagers (13-17)Notes:explore 探

    14、索;staff 员工;drama 戏剧21.If you are interested in painting, you may call for more information.A. 020 8371 9686 B. 01202 363831C. 020 8563 7725 D. 01865 55203122.If you visit , you may get some information about drama.A. aub.ac.uk B. www.stclares.ac.ukC. D. www.youthmusictheatreuk.org23.Eight-year-old M

    15、ike can go to in the summer.A. XUK Activity Summer CampB. Creative Arts Summer SchoolC. Summer English at St Clares, OxfordD. YMTs Musical Theatre Summer Camps 201824.Whats special about Summer English at St Clares, Oxford?A. It is open to all ages. B. It requires creative ideas.C. It has experience

    16、d staff. D. It offers language courses.25.Where is the text most probably from?A. A science report.B. A school introduction.C. A shopping poster.D. A website for teenagers.BStudents who get tired of looking at the four walls of a classroom might like to take the nature course being offered by Carvel

    17、 College again this summer. Groups of about a dozen students each, led by an experienced guide, will go on ten-day camping trips to the mountains to study the plants and animals that grow and live there. Students carry their own things, which include sleeping bags, warm clothing, food and water, and

    18、 other useful tools. And what do the students do all day? Well, every day, as soon as the sun comes up, they eat breakfast and start climbing up the mountain trail (小路) to the next campground, which is about five to ten miles away. As the guide points out different plants and animals alongside the t

    19、rail, the students take notes. The climb is usually over by early afternoon, so the group spends the rest of the day resting or watching the plants or animals by themselves. Before dinner each night, they all come together and discuss the days activities. At the end of the course, the students write

    20、 reports using the information they have collected. But they dont mind at all. What they do mind is leaving the beauty of the wilderness and the good friends theyve made to return to their normal lives in the city.26.What can the course offer to the students?A. Better grades in tests.B. Free vacatio

    21、ns in mountains.C. A different learning experience.D. Better chances to study in Carvel College.27.How far does a student have to walk throughout(自始至终) the course?A. About five to ten miles.B. About two hundred miles.C. About fifty to one hundred miles.D. About sixty to one hundred and twenty miles.

    22、28.What do the students have to do before dinner?A. Wash themselves up as quickly as they can.B. Attend classes by the experienced guide.C. Write about what they see along the trail.D. Review what they learn through discussion.29.What can we tell about the course?A. They will change campgrounds ever

    23、y day.B. The students have to learn all by themselves.C. Pens and books will be useless in the course.D. Carvel College will provide everything for the students.30.From the last paragraph we know the students are .A. serious with the final reportB. unwilling to go back to the cityC. looking forward

    24、to returning homeD. too tired to stay in the course any longerCDid you take part in a camp this summer? There are so many summer camps and not all of them are the same. To choose which camp is best for you, first you must do a bit of research. Maybe youve never thought about it before, but every gre

    25、at summer camp has the same main goals opportunity, challenge and growth. Opportunity means you are given a chance to do something special. It also makes you special because other kids dont have the same opportunity. For example, if you are interested in writing, then you can choose to join a journa

    26、lism (新闻) camp. You may have the opportunity of meeting famous journalists there. Challenge means you are given a task. You must finish the task and succeed in dealing with the challenge. Then you will have a sense of achievement. For example, you could take a lifeguard course at some summer camps.

    27、If you pass the exam, then you will receive a certificate (证书) to become a real lifeguard. This also leads to the third and most important goal of very great summer camp personal growth. It doesnt mean growing taller and stronger or more beautiful. It means seeing yourself improve, learning somethin

    28、g new and doing something you didnt know or believe you could do before. It also means becoming more confident in yourself. So in the future when choosing your next summer camp, remember to ask yourself: Is it a special opportunity? Is it a challenge? Will I grow?But what about friendship, fun and j

    29、oy? These will all happen naturally when you have the right goals at summer camps!31.Which is the writers opinion?A. Different camps have different goals. B. There are too many summer camps today. C. All great summer camps have the same main goals. D. All the summer camps offer the same activities a

    30、nd courses. 32.According to the passage, a camper feels successful when he . A. joins the best campB. finishes a hard taskC. grows taller and strongerD. takes a special chance33.The most important thing for a camper is to . A. take opportunitiesB. grow more beautifulC. become better and more confide

    31、ntD. learn new life-saving skills34.What does the last paragraph tell us?A. Its not important to have fun at a camp. B. Its hard to make real friends at a camp. C. You can get more joy with more goals at camp. D. With the right goals, you can have fun while learning at a camp. 35.Which is the best t

    32、itle for the passage?A. What makes a camp great?B. Which is the best goal?C. How to be a successful camper?D. How to do research work?四、从方框中选择最佳选项补全对话(有两项多余)(每小题1分,共5分)Susan: How do you plan your vacation this time?Brian: I am joining a summer camp. 36 Susan: What a coincidence(巧合)! I am leaving nex

    33、t week for the summer camp.Brian: Thats wonderful. 37 Susan: Yes. I know there are so many activities and they always teach us something valuable.Brian: 38 Susan: I really like to do the little competitions the teachers make us take part in between our groups.Brian: Yes. 39 Its so interesting.Susan:

    34、 I wish we would go to the same camp. 40 Brian: Yes. I hope so.A. How about you?B. It would be great.C. I agree but I like rope climbing best.D. How many days will you stay in the camp?E. Whats your favourite activity in the camps?F. Do you think that summer camps are useful?G. I love summer camps b

    35、ecause they are so useful.五、任务型阅读(每小题2分,共10分)Julie is ten years old. Her brother Rick is eleven. Last year their family went to Kenya (肯尼亚)for their summer holiday. They had a wonderful time. Kenya is famous for its safari(游猎) holiday. On a safari holiday, you stay in a national park and watch the w

    36、ild animals. Julies family did this. They camped in the middle of a national park, far from any towns.There were guides with them, and the guides knew a lot about wild animals. During the day, their guides took them in a big car and they saw all kinds of animals. They saw lions, elephants, monkeys a

    37、nd many other wild animals. Sometimes the animals came very close to them. Once an elephant started to walk towards them, and Julie and Rick felt very scared. The guide said, Its all right. Dont move, please.He didnt seem afraid at all! After some minutes, the elephant walked away.At night, the fami

    38、ly slept in a tent. They could hear the noises of the animals. They said it was noisy, and sometimes they couldnt sleep! Also, they said it was very, very hot. But they loved their holiday and are going again next year.根据短文内容回答下列问题41.When did Julie and Rick travel to Kenya?(不超过5个词) 42.Did the family

    39、 camp next to a town?(不超过5个词) 43.How did the guides take them to watch wild animals?(不超过5个词) 44.Why were Julie and Rick very scared?(不超过10个词) 45.Where did the family sleep at night?(不超过5个词) 六、用方框中所给单词的适当形式补全短文(每词限用一次)(每小题1分,共10分)short, improve, understand, member, seem, word, much, learn, smooth, us

    40、eWhy Short Stories Are Best for English LearningYou get more time to focus on words. When a text is 46, you can have more time to learn how every single word is used and what importance it has in the text. This is more 47 for those who are beginners of English. You can read a whole story at a time.

    41、Attention length is very important for learning. And the ability to finish a story gives you more time to 48 it. Short stories are written to give you 49 information with less effort. It is best consistency (一致性). It is much easier to read one story every day than trying to read a big novel that nev

    42、er 50 to end. You can share them easily in a group. Since short stories can be read in any place, they are perfect for book clubs and learning circles. Most group 51 have no time to read, so short stories are the perfect way for them. You can focus more on ideas. Language is less about 52 and more a

    43、bout the meanings behind them. If you spend all your time 53 vocabulary and grammar, you will never be able to speak a language 54 because you will have little to talk about. Short stories give you the chance to understand big ideas in a short text. In a word, short stories will not only 55 your Eng

    44、lish reading comprehension(理解力)but also open your mind to different worlds.46.47.48.49.50.51.52.53.54.55.七、书面表达(20分)目前,许多中学生利用周末和节假日上课外补习班,对此人们有不同的看法。你校英语报就这一现象进行了征稿,请根据下表内容用英文写一篇短文进行投稿。赞成者观点1.能够学得更好,上更好的高中;2.避免花太多时间看电视、玩游戏。反对者观点1.学生需要时间休息;2.太多压力不利于成长。你的观点1.2.注意:1.文章必须包括所有内容要点,要求语句通顺,意思连贯;2.词数80左右,文

    45、章的开头已给出,不计入总词数;3.文中不得提及真实的人名、校名及地名。Nowadays, many middle school students are taking all kinds of after-school classes at weekends or on holidays. There are two different opinions about it.Some people think that 参考答案一、单项填空1.B 据说网上购物很安全。那也要视情况而定。你最好要当心。I agree我同意;That depends要看情况而定;I think so我想是这样;No

    46、problem没问题。2.B分析题意可知,空处前后为转折关系,空处表示但是,故选B。3.D答句句意:我宁愿去打篮球也不愿读杂志。prefer to do sth. rather than do sth.表示宁愿而不愿,是固定搭配,故选D。4.D暑假期间,你打算做一份兼职工作吗?是的。我认为既然我已经长大了,就不应该总是依靠我的父母。depend on 依靠,符合语境。fight against与作战;argue with 和争辩;hear from 收到某人的来信。5.A在每段友谊里都必须有一些相互忍让。是的。你说的对。friendship友谊,符合语境。advertisement广告;att

    47、ention注意力;blackboard黑板。6.B句意:如果你在那个公司工作的话,它可以为你提供午餐。provide sth. for sb. 为某人提供某物,是固定搭配。7.AWeChat是用来交流的工具,故get in touch with取得联系符合题意。catch up with赶上;keep up with跟上,与并驾齐驱;end up with以告终。8.Bbut但是;and和,并且,那么;or或者,还是,否则;although尽管。根据语境可知,空处前后为顺承关系,故用并列连词and。9.D句意:太胖是不健康的。恐怕你必须要减肥了。lose weight 减肥,是固定词组。10

    48、.A需要什么帮助吗?我想订一张9月1号去洛杉矶的机票。How can I help you需要帮助吗;What do you want你想要什么;Whats wrong怎么了;Guess what你猜怎么着。二、完形填空【解题导语】本文是一篇说明文。文章主要介绍了加拿大的小学禁止家庭作业之后,不同的人所持的不同观点。11.B根据常理可知banning(禁止) homework应该会使学生开心。12.C根据空后的but they cannot give them homework like pages of maths problems可知,老师将仍旧可以要求学生在家学习、看书,故选C。13.A

    49、学校会改变学生在课堂上的学习方式,确保学生的学习不落后。A项符合语境。14.B根据下文中的They say homework is a way for them to know how their children are doing in school可知,此处指的是父母。15.A邮寄练习本是为了让家长能够看孩子的表现,故选A。16.D在2009年,一项研究发现有更多作业的学生也许能获得更高的分数。由研究而得出的结论,应该用发现,故选D。tell告诉;guess猜测;test测试。17.C根据下文中的not in primary school可知,空处表示只,仅仅,故用only。18.B许多

    50、人认家庭作业很重要,因为它帮助孩子们更好地管理自己的时间。tell告诉,order命令,advise建议,都与语境不符。19.B根据(be) interested in对感兴趣可知选B。20.D根据下文中的they need to be able to spend more free time with their families, or just playing可知,孩子们的生活太忙了,故选D。三、阅读理解A【解题导语】本文列举了四则广告内容。21.B细节理解题。根据Creative Arts Summer School描述中的Designed for young students wit

    51、h a great interest in painting.及Telephone: 01202 363831可知答案为B。22.C细节理解题。在XUK Activity Summer Camp的描述中提到了Activities include adventure, sports, drama, and more,再根据其中的Website: 可知答案为C。23.D细节理解题。根据四个广告中的招生对象可知,八岁的迈克可以参加的是YMTs Musical Theatre Summer Camps 2018,故答案为D。24.D细节理解题。根据Summer English at St Clares

    52、, Oxford中的描述可知,它的特别之处是它提供了语言课程,故答案为D。25.D文章出处题。通读全文可知,本文列举了四则针对青少年的学校招生广告,故选D。B【解题导语】本文介绍了Carvel College提供的自然课。文章主要介绍了参与这门课的学生每天的活动安排和学生对这门课的态度。26.C细节理解题。通读第一段可知,这门课程能够给学生提供一种与众不同的学习体验,故答案为C。27.C简单计算题。由第二段中的every day, as soon as the sun comes up. which is about five to ten miles away及第一段中的Groups of

    53、.will go on ten-day camping trips可计算出答案。28.D细节理解题。根据第二段最后一句Before dinner each night, they all come together and discuss the days activities可知答案为D。29.A细节理解题。第二段描述了学生们一整天的活动,根据其中的every day.start climbing up the mountain trail(小路) to the next campground可知,他们每天都会变换露营地,故答案为A。30.B推理判断题。由最后一段中的But they don

    54、t mind at all. What they do mind is leaving the beauty of the wilderness and the good friends theyve made to return to their normal lives in the city可推断选B。C【解题导语】本文是一篇说明文。本文介绍了夏令营具有的主要目标:机会、挑战和成长。31.C推理判断题。根据第二段内容可知,每个很棒的夏令营都有着同样的主要目标,故选C。32.B细节理解题。根据第四段中的You must finish the task. have a sense of ac

    55、hievement可知,完成挑战时会有成就感。33.C推理判断题。根据第五段内容可知,我们参加夏令营最重要的目标是个人的成长,并对自己更有信心。34.D段落大意题。根据文章最后一段中的These will all happen naturally when you have the right goals at summer camps可知,有了正确的目标,你在夏令营学习的时候也会玩得很高兴。35.C标题判断题。本文通过介绍夏令营的三个主要的目标告诉读者怎样挑选适合自己的夏令营,即如何在夏令营中获得成功,故选C。四、从方框中选择最佳选项补全对话(有两项多余)3640 AGECB五、任务型阅读4

    56、1.Last year. 42.No, they didnt. 43.In a big car. 44.Because an elephant started to walk towards them.45.In a tent. 六、用方框中所给单词的适当形式补全短文(每词限用一次)46.short47.useful48.understand49.more50.seems51.members52.words53.learning54.smoothly55.improve七、书面表达【范文赏读】Nowadays, many middle school students are taking al

    57、l kinds of after-school classes at weekends or on holidays. There are two different opinions about it.Some people think that taking after-school classes can help students learn better and get into a better high school. Whats more, students can avoid spending too much time watching TV or playing comp

    58、uter games.However, others think students need time to rest and relax. After-school classes can cause a lot of stress for students and it is not good for their development.In my opinion, if necessary, we can take after-school classes, but it cant take up too much time. Rest comes first at weekends and on holidays.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:[28588036]Module 7Summer in Los Angeles-2020-2.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-784846.html
    相关资源 更多
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷完整答案.docx人教版五年级上册数学期末测试卷完整答案.docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷完整版.docx人教版五年级上册数学期末测试卷完整版.docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷完整参考答案.docx人教版五年级上册数学期末测试卷完整参考答案.docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷完整.docx人教版五年级上册数学期末测试卷完整.docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷学生专用.docx人教版五年级上册数学期末测试卷学生专用.docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含解析答案.docx人教版五年级上册数学期末测试卷含解析答案.docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含精品答案.docx人教版五年级上册数学期末测试卷含精品答案.docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(黄金题型).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(黄金题型).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(预热题).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(预热题).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(达标题).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(达标题).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(轻巧夺冠).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(轻巧夺冠).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(能力提升).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(能力提升).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(考试直接用).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(考试直接用).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(综合题).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(综合题).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(综合卷).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(综合卷).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(精练).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(精练).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(突破训练).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(突破训练).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(研优卷).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(研优卷).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(满分必刷).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(满分必刷).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(模拟题).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(模拟题).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(最新).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(最新).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(新).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(新).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(实用).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(实用).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(完整版).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(完整版).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(夺分金卷).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(夺分金卷).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(基础题).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(基础题).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(培优).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(培优).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(培优b卷).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(培优b卷).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(培优a卷).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(培优a卷).docx
  • 相关搜索
    关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1