《高优指导》2017届英语外研版一轮复习考点规范练23(必修4MODULE 5) WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 高优指导 高优指导2017届英语外研版一轮复习考点规范练23必修4MODULE 5 WORD版含解析 指导 2017 英语 外研版 一轮 复习 考点 规范 23 必修 MODULE WORD 解析
- 资源描述:
-
1、考点规范练23(必修4Module 5)考点规范练第46页.阅读理解In the summer of 2002,my husband Brian and I fancied a lakeside holiday in Europe,and came across a package holiday in Hungary(匈牙利),on Lake Balaton.Curiosity got the better of us.With no further information,we put our trust in the travel company,and were transferred
2、 to the southern tip of Lake Balaton.We were the only British guests,the rest being German,Austrian and Hungarian.The hotel was fine,the weather was hot and the lake was very warm.There were few tourist attractions locally,but the hotel receptionist(the only English speaker in the hotel) suggested w
3、e visit the nearby town of Hvz,noted for its spa(矿泉) and lake.In spite of our lack of language skills,we boarded the local bus and,half an hour later,arrived at the small town square.With no signposts to follow in English,we followed a group of people carrying bags and towels.Moments later,we entere
4、d the huge wooden entrance gates to the park and lake,and were transported back a whole century as we came upon the lake and the delightful ancient wooden structure.The lake covers an area of about an acre surrounded by grassy banks and is an impressive 110 feet deep with a constant temperature of 3
5、9.Its edges are covered in water lilies(睡莲).Once changed,like most other swimmers,we were given an industrial-sized rubber ring.You can lie back in this rubber ring and gently move among the water lilies in the warm water.It was completely relaxing and made for an experience that was extremely enjoy
6、able,and the talking point of our holiday for many years.【语篇导读】本文是记叙文。作者夫妇在匈牙利的巴拉顿湖(中欧最大的湖)度过了一个特别的假期,十几年后作者仍然记忆犹新。1.The author and her husband went to Lake Balaton because they .A.wanted to relax beside a lakeB.had planned to visit there long agoC.followed a travel companys adviceD.were eager to kn
7、ow something about Hungary答案:A解析:细节理解题。根据第一段中的“my husband Brian and I fancied a lakeside holiday in Europe”可知,作者夫妇因为想去湖边度假,所以去了巴拉顿湖。2.What was the biggest challenge faced by the author during the journey?A.Language.B.Tight schedule.C.Limited budget.D.Accommodation.答案:A解析:细节理解题。根据第二段中的“We were the on
8、ly British guests”,第三段中的“the only English speaker in the hotel,our lack of language skills”及第四段中的“With no signposts to follow in English”可知,语言不通是作者夫妇此行的最大障碍。3.By saying the underlined words“were transported back a whole century”,the author means the park .A.is very far away from the hotelB.has an an
9、tique atmosphereC.has a long historyD.appears to be old答案:B解析:推理判断题。根据本句中的“as we came upon the lake and the delightful ancient wooden structure”可推测,湖区古色古香的木质结构让作者感觉像是穿越回到了一个世纪前。4.How did the author feel about the holiday?A.It is tiring.B.It is short.C.It is satisfying.D.It is expensive.答案:C解析:观点态度题。
10、根据最后一段内容可知,此次旅行让作者非常放松而且成了作者多年来一直津津乐道的谈资。由此可推测,作者对于此次旅行非常满意。.完形填空It was already late when we set out for the next town,1 according to the map was about fifteen miles away on the other side of the 2.There we felt 3that we would find a bed 4the night.Darkness fell soon after we left the village,but lu
11、ckily we met 5 as we drove fast along the narrow winding road that 6 the hills.As we climbed 7,it became colder and rain began to fall,8 it difficult at times to see the road.I asked John,my companion,to drive more 9.After we had traveled for about twenty miles,there was still no sign of the town wh
12、ich was 10 on the map.We were beginning to get 11.Then without warning the car stopped.A quick 12 showed that we had run out of petrol(汽油).Although we had little food with us,we decided to 13 the night in the car.Our meal was soon over.I tried to go to sleep at once,14John,who was a 15 sleeper,got o
13、ut of the car after a few minutes and went for a walk 16 the hills.Soon he came back.From the top of the hill he had seen,in the valley below,the 17 of the town we were looking for.We at once unloaded(卸) all our luggage(行李) and with a great effort(努力),18 to push the car to the top of the hill.Then w
14、e went back to the luggage,loaded the car again and set off down the hill.19 less than a quarter of an hour we were in the town,where we found a 20 quite easily.【语篇导读】本文是一篇记叙文,讲述了作者及伙伴在旅途中,在晚上找旅馆住宿的过程。1.A.whichB.itC.whereD.that答案:A解析:分析句子结构可知,后面是一个非限制性定语从句,关系代词应用which。2.A.riversB.hillsC.townsD.villa
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-795517.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
