《高优指导》2017英语牛津译林版一轮滚动测试一 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 高优指导 高优指导2017英语牛津译林版一轮滚动测试一 WORD版含解析 指导 2017 英语 牛津 译林版 一轮 滚动 测试 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、滚动测试一滚动测试卷第1页第卷第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:Andy,do you know Mary?Id like to ask her out.W:You can buy tickets for classical music concerts.She likes that.1.What does the man want to do?A.Inv
2、ite Mary.B.Attend a concert.C.Go out with the woman.答案:AW:Can you pick up the boss at the airport tomorrow morning?M:Oh,Id like to,but Ive got a report to write.2.What will the man do tomorrow morning?A.Write a report.B.Go to the airport.C.Pick up his boss.答案:AM:How did you do on the biology test ye
3、sterday?W:I got an 82.How did you do?M:Me?I got a 100.W:A 100?Maybe we ought to be study partners!3.What can we learn from the conversation?A.The woman failed the biology test.B.The man did well on the biology test.C.The speakers are study partners.答案:BM:Hey.Dont worry.Uh,my brother will meet you at
4、 the airport.Sorry,but I have to help my friend work that day.W:Well,what does your brother look like?M:Um,hes fairly tall like my father,he has short light brown hair,and hes pretty thin.4.Who will pick up the woman?A.Her father.B.The mans brother.C.The mans friend.答案:BW:Mr.Black,Ive come to remind
5、 you of the meeting scheduled at 10 oclock this morning.M:Oh,thats right.Is the room ready for the meeting?W:The meeting will be held in your office,not in the conference room.M:OK,thank you very much.5.What has been changed about the meeting?A.The time.B.The place.C.The people.答案:B第二节(共15小题;每小题1.5分
6、,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。W:I cant spend any more money after I buy my English textbook.M:How much is your English textbook?W:Its $198.Im not kidding.M:Thats ridiculously expensive!Wha
7、ts the title of the textbook?W:Its called How to Write Well.M:Oh,someone is selling that book for $30.W:No way.What edition is it?M:I think it is the 10th edition.W:Oh,no wonder he or she is selling it for only $30.M:What edition do you need?W:I need the 21st edition.M:The publisher seems to be real
8、ly making money,considering the number of editions.6.How much does the woman spend on her English textbook?A.$198.B.$168.C.$30.答案:A7.What does the man say about the womans English textbook?A.It is an old edition.B.It is the best-seller one.C.It is too expensive.答案:C听第7段材料,回答第8至10题。M:Angela,come in.W
9、:Happy birthday,Kevin!M:Thanks.I cant believe you remembered that.W:Well,I have a calendar in my computer.It helps me remember things like that.What are you up to?M:Im reading a book my cousin gave me for my birthday.W:Let me see.Oh,I have this book at home.I want to give you a present too.M:Wow,its
10、 a guitar.I already have one,but I like this one better.Thank you.W:Youre welcome.Do you know how to play the guitar?M:Yeah,I know.My father taught me when I was in primary school.W:Will you play it now?I want to listen to some music.M:OK.Do you know this one?W:Yeah,Ive heard it.I could sing that so
11、ng when I was in middle school.M:Its an old one.When I was in college they used to play it on the radio all the time.8.Where are the speakers?A.At a party.B.At the mans home.C.At a concert.答案:B9.What present did the man get from his cousin?A.A calendar.B.A guitar.C.A book.答案:C10.When did the man beg
12、in to learn playing the guitar?A.When in primary school.B.When in middle school.C.When in college.答案:A听第8段材料,回答第11至13题。M:Hi,Nancy!Its a long time since we last met.What have you been up to?W:Hi,Tom!Great to see you again.Ive been away on business.M:Oh,where did you go?W:Well,I flew to New York for t
13、wo meetings.Good to be home again.What have you been doing lately?M:Oh,nothing much.Ive been staying at home,working in the garden these days.Look at the flowers I have just planted.W:Oh,how beautiful!Ah,is Alice home?M:No.She is visiting her relatives in Chicago.W:I didnt know she has family in Chi
14、cago.M:She was born there.W:How long have you lived here in Boston?M:Weve lived here for over 10 years.We moved here in 2002 because I got my present job as an engineer.Alice and I love this neighborhood.Well,I have to get going.Have a good day.W:You,too.Bye!11.Why did the woman go to New York?A.To
15、get a job. B.To be on business. C.To visit relatives.答案:B12.Where was Alice born?A.In Boston.B.In New York.C.In Chicago.答案:C13.What does the man do?A.An engineer.B.A gardener.C.A businessman.答案:A听第9段材料,回答第14至16题。M:American Airlines!Good morning.May I help you?W:Yes,do you have any flight to New York
16、 this Wednesday afternoon?M:One moment,please.Yes.Theres a flight at 1:30 pm and another at 5:30 pm.W:Thats fine.Could I make a reservation now?M:Certainly.Which flight would you like?W:The 1:30 pm,please.M:Could I have your name,please?W:Mary Dickenson,and my ID No.is N10789662.M:How would you like
17、 to pay,Ms.Dickenson?It is $280.W:I will pay in cash.Can I pay at the check-in desk when I pick up my ticket?M:Yes,but you will have to claim your ticket at the check-in desk at least 3 hours before departure time.W:I see.M:The flight leaves at 1:30 pm,Wednesday,and your arrival in New York will be
18、at 11:00 pm,local time.The flight number is UA9805.W:Thank you.14.Where does the conversation take place?A.On the phone.B.At the airport.C.At the ticket office.答案:A15.How will the woman pay?A.By check.B.In cash.C.By credit card.答案:B16.When will the woman leave?A.At 1:30 pm.B.At 5:30 pm.C.At 11:00 pm
19、.答案:A听第10段材料,回答第17至20题。M:Welcome to our university.Here is some information that may be useful to you.The Student Welfare Office is normally open from 4:00 pm till 8:00 pm,Monday to Friday.Today and tomorrow it will be open from about 9:00 am.This is the place to come if you have any problems.We als
20、o give out university identity cards which you will need to join the library and which will allow you to get discounts at a number of local shops and places of entertainment,such as clubs and cinemas.On Monday and Tuesday of next week,second-year students will be running a book sale in the canteen f
21、rom 10:00 am to 3:00 pm.Many of the books on your first-year reading list will be available and we suggest you should look here first before spending too much on new books.The university canteen opens from 7:30 am to 7:30 pm,selling hot meals,fairly cheap.There is a basic cookery course starting nex
22、t week.If you dont know how to boil an egg,this is for you.Its always full,so get your name on the list in the welfare office now!17.When is the Student Welfare Office open tomorrow?A.From about 8:00 am to 4:00 pm.B.From about 9:00 am to 8:00 pm.C.From about 4:00 pm to 9:00 pm.答案:B18.What benefit ca
23、n students get from university identity cards?A.Free textbooks.B.Free movie tickets.C.Reductions at local shops.答案:C19.Where will the book sale be held next week?A.In the library.B.In the canteen.C.In the Student Welfare Office.答案:B20.What does the speaker advise students to do?A.Sign up for the coo
24、kery course at once.B.Read the books on the reading list.C.Eat at the university canteen.答案:A第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。ABack in September of 2005,on the first day of school,Martha Cochran,a social studies school teacher at Robinson High School,did so
25、mething unforgettable.On the first day of school,with permission of the school headmaster,she took all of the desks out of the classroom.The kids came into the first period.They walked in,and there were no desks.They looked around and said,“Ms Cochran,where are our desks?” And she said,“You cant hav
26、e a desk until you tell me how you earn them.”They thought,“Well,maybe its our grades.”“No,” she said.“Maybe its our behavior.”And she told them,“No,its not even your behavior.”Second period,the same thing.Third period.By early afternoon television news reporters had gathered in Ms Cochrans class to
27、 find out about this crazy teacher.The last period of the day,Martha Cochran gathered her class.They were at this time sitting on the ground floor around the sides of the room.“Throughout the day no one has really understood how you earn the ordinary desks in this classroom.” she said,“Now Im going
28、to tell you.”Martha Cochran went to the door of the classroom and opened it,and as she did,twenty-seven adults,who were fathers or mothers of the kids,walked into that classroom,each one having a school desk.And they placed those school desks in rows.And when they finished placing those desks,those
29、kids for the first time in their lives understood how they earned those desks.Martha said,“You dont have to earn those desks.They did it for you.They put them out there for you,but its up to you to sit here responsibly to learn,to be good students and good citizens,because they paid a price for you
30、to have that desk,and dont ever forget it!”【语篇导读】开学的第一天,老师却把上课的桌子拉到了教室的外面,其目的是为了让孩子们明白课桌的来由。他们半天没有弄清楚是怎么回事,老师最后给出了答案。21.Why did Cochran take all the desks out of the classroom?A.Because she wanted to punish the kids.B.Because she wanted to let kids know how they earned the desks.C.Because kids didnt
31、 need any desks at her classes.D.Because the desks were all broken.答案:B解析:细节理解题。根据第二段中的“And she said,You cant have a desk until you tell me how you earn them.”可知,老师的目的是让孩子们知道他们是怎么得到这些桌子的。22.Who give kids a chance to get education?A.Teachers.B.The headmaster.C.Kids themselves.D.Kids parents.答案:D解析:推理
32、判断题。根据倒数第二段中的“who were fathers or mothers of the kids”可知,是孩子们的父母给了他们接受教育的机会。23.Which of the following is NOT true according to the text?A.Kids finally understood what their teacher meant by themselves.B.The headmaster supported Ms.Cochrans idea.C.Kids studied without desks on the first day.D.Kids pa
33、rents earned the desks for them.答案:A解析:推理判断题。根据倒数第三段最后的“.she said,Now Im going to tell you.”可以推知,最后显然不是孩子们自己明白的,而是老师告诉他们的,这样A项的意思和文章不符。BCoincidences happen all the time to ordinary people,but the following events are perhaps some of the strangest of them all.1.In the 19th century,the famous writer,E
34、dgar Allan Poe,wrote a book called The Narrative of Arthur Gordon Pym of Nantucket.It was about four survivors of a shipwreck(船只失事) who were in an open boat for many days before three of them decided to kill and eat the cabin boy whose name was Richard Parker.Some years later,in 1884,the boat Mignon
35、ette sank,and only four survivors were left in an open boat for many days.Finally the three older members killed and ate the cabin boy.The name of the cabin boy was Richard Parker.2.In Monza,Italy,King Umberto I went to a small restaurant for dinner.When the owner took King Umberto s order,the King
36、noticed that he and the restaurant owner were doubles,in face and in build.Both men began discussing the resemblance between each other and found many more similarities.Both men were born in the same place,on the same day,of the same year(March 14,1844;Turin,Italy).On the day that the King married Q
37、ueen Margherita,the restaurant owner had married a lady named Margherita.The restaurant owner opened his restaurant on the same day that King Umberto was crowned(加冕) King of Italy.On July 29,1900,King Umberto was informed that the restaurant owner had died that day in a shooting accident,and as he e
38、xpressed his regret,someone in the crowd killed him!3.Mark Twain was a popular American author who wrote famous books such as The Adventures of Tom Sawyer and Adventures of Huckleberry Finn.Mark Twain was born on the day of the appearance of Halleys Comet(哈雷彗星) in 1835,and died on the day of its nex
39、t appearance in 1910.He himself predicted this in 1909,when he said:“I came in with Halleys Comet in 1835.It is coming again next year,and I expect to go out with it.”【语篇导读】本文是记叙文。文章介绍了三桩离奇的巧合事件。24.In The Narrative of Arthur Gordon Pym of Nantucket,.A.the boat was named MignonetteB.the ship sank aft
40、er the cabin boys deathC.three people in all eventually survived the shipwreckD.Richard Parker was unfriendly to the other survivors答案:C解析:细节理解题。根据第二段中的three of them decided to kill and eat the cabin boy可知,最后幸存的只有三个人。25.Whose story is related to astronomy?A.Mark Twains.B.Edgar Allan Poes.C.King Umbe
41、rto s.D.Queen Margheritas.答案:A解析:细节理解题。本文第一个故事是关于一部小说情节与真实事件的惊人相似;第二个故事是关于一位国王与一位饭店老板的相似之处;第三个故事则是马克吐温与彗星之间的缘分。只有彗星跟天文学有关,故选A项。26.The author wrote the text with a feeling of .A.worryB.regretC.amazementD.satisfaction答案:C解析:推理判断题。根据全文内容,尤其是文章开头的the strangest of them all可推测,作者对这些巧合事件感到很“惊讶”。27.Whats th
42、e best title for the text?A.Unexplained deathsB.Terrible events in the worldC.Well-known people in historyD.Strangest coincidences in history答案:D解析:主旨大意题。本文介绍了三桩离奇的巧合事件,D项准确全面地概括了本文内容。导学号30640006CWe live in a world where we want everything instantly.In this instant world its hard to succeed in anyth
43、ing.To achieve your goal you first have to change your life from instantly to persistently.Persistence is the course you need to set.When you change your expectancy from instantly to persistently you will gain an advantage of time that many dont have.Time works against those who live instantly.Oppor
44、tunities are never seen because when something doesnt happen instantly people move on to the next thing on their list and consider the current goal a failure.Persistent people have the advantage of time.It allows them to step back,observe and assess the progress of the goal they are pursuing.Some th
45、ings take longer to develop;some just need to be left there for a while to find their own way.When you live instantly you gain and lose instantly.Many times you do not know how you got there or how to get back because it is not repeatable.When you live persistently you learn how things work,how to c
46、orrect a plan and how to guide it to make it successful.You do not panic because you know you have more than enough time.Slow down and take time to enjoy the journey.If what you are doing is not fun then stop doing it and do something else.Everything you do should be in pursuit of a better tomorrow
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
