分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 23

类型【2024年一轮复习模拟卷】第三模拟(新高考七省卷)- 2024年高考英语一轮复习讲练测(新教材新高考)(解析版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:795961
  • 上传时间:2025-12-15
  • 格式:DOCX
  • 页数:23
  • 大小:41.97KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2024年一轮复习模拟卷
    资源描述:

    1、2024年高考英语一轮复习模拟卷第三模拟(新高考七省卷)注意事项: 1. 答题前, 考生先将自己的姓名、准考证号码填写清楚, 将条形码准确粘贴在考生信息条形码粘贴区。2. 选择题必须使用2B铅笔填涂; 非选择题必须使用0.5毫米黑色字迹的签字笔书写, 字体工整、笔迹清楚。3. 请按照题号顺序在答题卡各题目的答题区域内作答, 超出答题区域书写的答案无效; 在草稿纸、试卷上答题无效。4. 作图可先使用铅笔画出, 确定后必须用黑色字迹的签字笔描黑。5. 保持卡面清洁, 不要折叠, 不要弄破、弄皱, 不准使用涂改液、修正带、刮纸刀。第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节 (共5小题;每小题1.5分

    2、,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1(2023江苏南京市第一中学校考模拟预测)What does the man want?ABetter service.BAnother menu.CA quick meal.【答案】C【原文】W: Good evening, sir. Here is the menu. Would you like to order now?M: Yes, but Im in a rush. Can I be served

    3、 and out of here in half an hour?2(2023江苏南京市第一中学校考模拟预测)What did the woman do today?AShe went shopping.BShe did some sewing.CShe had her car repaired.【答案】B【原文】M: Didnt you go shopping today? Wheres the beer you promised to bring me?W: I planned to, but the car was out of order so I did some sewing in

    4、stead.3(2023福建泉州高三福建省永春一中模拟)How much money will the man get back?A$10.B$ 4.C$ 6.【答案】B【原文】W: Hi, are you ready to pay?M: Yes, could I get these two shirts?W: Sure. The total is six dollars.M: OK. Ive got ten.4(2023福建泉州高三福建省永春一中阶段测试)Where does the conversation probably take place?AAt the cinema.BAt th

    5、e hotel.CAt the customs【答案】C【原文】M: Welcome. Passport and form, please.W: Sure. Here you go.M: Thank you. Whats the purpose of your visit?W: Im here for work. Im on a business trip.5(2023全国统考高考真题)When will the man see Bob?AThis Friday.BThis Saturday.CNext Monday.【答案】B【原文】W: Bob came out of hospital l

    6、ast Friday. Have you got a chance to visit him?M: I plan to see him this Saturday.W: Arent you going to the conference then?M: No. It has been rescheduled for next Monday.第二节 (共15小题;每小题1.5分,满分22.5分) 听下面5段对话。每段对话或独白后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你将时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的做答时间。每段对话或独白读两遍。

    7、(2023全国统考高考真题)听第6段材料,回答第6、7题。6Where is Jim now?AIn a taxi.BOn a bus.CIn his office.7What is the womans suggestion?AGoing to the city center.BTaking a short cut home.CMeeting Jim in the park.【答案】6A 7B【原文】W: Jim will call on us this afternoon. Do you know where he is now?M: Er. wait. Let me see. He ha

    8、s sent two messages saying that hes done with his work at the office and got a taxi and. and hell arrive in twenty minutes.W: We cant keep him waiting outside our home. We have to hurry.M: But it takes at least half an hour to get to the city center by bus. Look at the traffic.W: Lets get off. We ca

    9、n save at least twenty minutes by walking through the park.M: Are you sure?W: Yes. A hundred percent.(2023湖北黄冈黄冈中学校考模拟)听第7段材料,回答第8至9题。8What color dress will the woman buy?ABlack.BWhite.CGreen.9How much will the woman pay for the dress?AHK$108.BHK$110.CHK$120.【答案】8C 9A【原文】M: This dress is from Paris,

    10、 but at Hong Kong price. Would you like to try this black one on?W: Its nice, but do you have a green one?M: Sure. Wow, you look terrific in it.W: Thanks. It goes well with my white high heels. Ill take it.M: Its 120 Hong Kong dollars. Are you a member? Members can get a 10% discount.W: No. But how

    11、can I become a member?M: Just fill out this form.W: OK. Ill do it now.(2023春湖北高三校联考阶段练习)听第8段材料,回答第10至12题。10Where does the conversation probably take place?AIn an office.BIn a factory.CIn Jims house.11Where will Martha go?AChicago.BAtlanta.CCalifornia.12Why does the woman want to stay?ATo avoid being

    12、 fired due to changes.BTo take charge of the whole market.CTo get attention from her superiors.【答案】10A 11B 12C【原文】M: Whats going on around here? Why is everyone changing offices?W: Havent you heard? Where have you been anyway?M: I just got back from visiting the plant in Chicago. W: Well, there are

    13、a lot of changes being made here this week. M: Yes, I see. But what are they?W: For one thing, Martha and Jim are leaving. M: Where are they going? Did they get a higher position?W: Yes. Martha is going to the office in Atlanta. She is going to be in charge of the whole southern market. Jim is going

    14、 to manage the plant in California. M: And you? What about you? Are you going to rise to a higher position, too?W: Not yet, but Im hoping I will. M: Dont you want to get a rise? Id like the job in California. W: No, I want to stay here at the company office. This is the place to get noticed by top m

    15、anagement.(2022湖南校联考模拟预测)听第9段材料,回答第13至16题。13What is the probable relationship between the speakers?AShopkeeper and customer.BGardener and visitor.CCo-workers.14What fruit does the man grow?AWatermelons.BBananas.CStrawberries.15Which fruit does the woman like best?AApples.BBananas.CWatermelons.16What

    16、 do the speakers disagree about?AWhether vegetables are healthy.BWhether a garden is easy to grow.CWhether much fruit should be eaten.【答案】13C 14C 15A 16C【原文】W: Thats a very healthy-looking lunch youve brought to work. Do you always eat so healthily?M: Most of the time. These vegetables are from my g

    17、arden.W: Really? You grow your own, dont you?M: Yes, they always seem to taste better when youve grown them yourself.W: Do you grow any fruit?M: I grow strawberries and pears. W: You should grow apples. Theres nothing like a nice, juicy apple.M: I dont like them. I do like fruit though. Ive got bana

    18、nas and watermelon in my lunch box today. I could eat them all day.W: Actually, I dont think too much fruit is a good idea. After all, fruit does contain sugar and too much of that isnt good for you. M: Thats not true. Everyone knows fruit is healthy.W: Im just saying you probably shouldnt have too

    19、much of it. I think if I had a bigger garden, I would try growing vegetables too. Is it easy?M: Yes, its pretty easyand when you grow them yourself, you know where they come from and what has been put into them. I never use any chemicals (化学制品).W: Thats a very good point.(2023江西九江统考模拟)听第10段材料,回答第17至

    20、20题。17What is the best part about the trip?AThe hotel.BThe restaurant food.CThe outdoor activities.18How many people can the hotel accommodate at a time?A12.B9.C15.19Where can the tourists enjoy their meals?AIn the room.BIn the hall.CIn the garden.20What can tourists do during the trip?AFeed chicken

    21、s.BVisit the villagers.CRide a horse.【答案】17A 18B 19A 20C【原文】W:Welcome to Perfect Getaway Tours. Im the guide. I am going to tell you something about this weekend trip. Our destination is in the countryside. Our travel agency provides you with round-trip flights to the destination. A free airport pic

    22、k-up is also included. We will pick you up and provide you with wine and snacks during the thirty-minute ride from the airport to the countryside. Now comes the best part about this trip, the hotel. The hotel is from an old country house that has been restored and it accommodates a maximum of ten gu

    23、ests at a time. Thus, you will enjoy a very private time in this place. What is also included in the price is three meals a day. You can choose to eat at the restaurant that offers a wonderful view of the green gardens. If you prefer, you can arrange for your meal to be served in your room or on the

    24、 balcony. In terms of outdoor activities, you can go horseback riding along the country road in the neighborhood of the hotel. Besides, you can go fishing to the nearby lake or visit the local farm.第二部分 阅读(共两节, 满分50分)第一节(共15小题; 每小题2.5分, 满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。A(2023吉林长春东北师大附中校考模拟)Ro

    25、me can be pricey for travelers, which is why many choose to stay in a hostel (旅社). The hostels in Rome offer a bed in a dorm room for around $25 a night, and for that, youll often get to stay in a central location (位置) with security and comfort.Yellow HostelIf I had to make just one recommendation f

    26、or where to stay in Rome, it would be Yellow Hostel. Its one of the best-rated hostels in the city, and for good reason. Its affordable, and its got a fun atmosphere without being too noisy. As an added bonus, its close to the main train station.Hostel Alessandro PalaceIf you love social hostels, th

    27、is is the best hostel for you in Rome. Hostel Alessandro Palace is fun. Staff members hold plenty of bar events for guests like free shots, bar crawls and karaoke. Theres also an area on the rooftop for hanging out with other travelers during the summer.Youth Station HostelIf youre looking for clean

    28、liness and a modern hostel, look no further than Youth Station. It offers beautiful furnishings and beds. There are plenty of other benefits, too; it doesnt charge city tax; it has both air conditioning and a heater for the rooms; it also has free Wi-Fi in every room.Hotel and Hostel Des ArtistesHot

    29、el and Hostel Des Artistes is located just a 10-minute walk from the central city station and its close to all of the citys main attractions. The staff is friendly and helpful, providing you with a map of the city when you arrive, and offering advice if you require some. However, you need to pay 2 e

    30、uros a day for Wi-Fi.21What is probably the major concern of travelers who choose to stay in a hostel?AComfort.BSecurity.CPrice.DLocation.22Which hotel best suits people who enjoy an active social life?AYellow Hostel.BHostel Alessandro Palace.CYouth Station Hostel.DHotel and Hostel Des Artistes.23Wh

    31、at is the disadvantage of Hotel and Hostel Des Artistes?AIt gets noisy at night.BIts staff is too talkative.CIt charges for Wi-Fi.DIts inconveniently located.【答案】21C 22B 23C【导语】本文是一篇应用文。主要介绍了罗马的几个价格低廉,安全舒适的旅馆。21细节理解题。根据第一段“Rome can be pricey for travelers, which is why many choose to stay in a hoste

    32、l (旅社).(罗马对旅行者来说可能很贵,这就是为什么许多人选择住在旅馆)”可知,选择住旅社的旅行者可能最关心的是价格。故选C。22细节理解题。根据Hostel Alessandro Palace部分“If you love social hostels, this is the best hostel for you in Rome.(如果你喜欢社交旅馆,这是罗马最适合你的旅馆)”可知,如果喜欢活跃社交生活的人,Hostel Alessandro Palace是罗马最适合你的旅馆。故选B。23细节理解题。根据Hotel and Hostel Des Artistes部分“However, y

    33、ou need to pay 2 euros a day for Wi-Fi.(但是,你需要支付每天2欧元的Wi-Fi费用)”可知,Hotel and Hostel Des Artistes的缺点是Wi-Fi收费。故选C。B(2023浙江宁波高三镇海中学阶段测试)The first time a tortoise walked through my hut at Middle Camp on Aldabra Atoll, I was amazed. I grabbed my camera and carefully positioned myself to take this wildlife

    34、 encounter. The second time: same thing. The third time: I picked up my phone and took a snapshot. By the fourth or fifth time, I didnt even look when I felt something bump into me. I knew what it was.I was there to shoot a story about island restoration in the Seychelles, far off the east coast of

    35、Africa in the Indian Ocean. Until roughly the middle of the past century, the small island nation showed signs of real environmental killing local vegetation cleared to make way for coconut plantations, foreign rats and mice running uncontrolled, native sea turtles and giant tortoises being exploite

    36、d. Biodiversity seemed destroyed. But then the country experienced a shift in conservation awareness and the giant Aldabra tortoises are among its most visible signs.Every morning when I woke up and walked outside the hut, I had to remind myself that I hadnt traveled back in time. I could see flight

    37、less Aldabra rails, coconut crabs the size of dinner plates, and giant tortoises roughly four feet long and weighing up to 550 pounds just wandering around. The number of sharks in the bay was crazy. Frigatebirds and boobies (鲣鸟) nested in the mangroves (a kind of tree). When we left our hut doors o

    38、pen, which we often did to let in air, the tortoises would walk right through.In the late afternoon or early evening, whenever theyd finished eating, the tortoises would drop themselves down and fall asleep with their heads outstretched. That made nighttime trips to the outhouse perilous. To get the

    39、re, wed have to go 200 feet into the mangroves, negotiating what I called the tortoise slalom trail.It was a track without a pattern, because of course they picked different places to sleep every night. Avoiding them was important: Falling headfirst over a tortoise onto the sharp coral rock could le

    40、ad to serious injury on an island far from medical facilities.Nothing was easy on Aldabra, and much of it was insanely difficult. Yet living among the tortoises in this primordial place, in one of the last spots where reptiles still rule, was one of the happiest times of my life.24How did the author

    41、 feel about his final meeting with the tortoise in his room?ACalmBExcitedCConcernedDDisturbed25What made the wildlife on the island suffer during the last century?AIntroducing foreign species.BKilling too many rats and mice.CPlanting lots of coconut trees.DRepairing the building on the island.26What

    42、 does the author intend to do in paragraph 3?ATo stress the importance of their work.BTo introduce how large the tortoises are.CTo present his daily routine on the island.DTo show how the wildlife is diverse on the island.27What might be the suitable title for this passage?AIsland fills with curious

    43、 tourists.BAldabra calls for wildlife protection.CTortoises rule on this isolated island again.DEfforts are made to protect the environment.【答案】24A 25C 26D 27C【导语】这是一篇记叙文,主要讲述了作者在印度洋群岛上,与海龟共同度过的快乐时光。24 推理判断题。根据第一段“By the fourth or fifth time, I didnt even look when I felt something bump into me. I k

    44、new what it was.(到第四次或第五次,有东西撞到我时,我甚至不去看了。我知道它是什么)”可知,作者最后几次在房间遇到乌龟甚至都不去看,对此已经司空见惯,由此可推知,作者内心是“平静的”。故选A项。25 细节理解题。根据第二段中“Until roughly the middle of the past century, the small island nation showed signs of real environmental killinglocal vegetation cleared to make way for coconut plantations, forei

    45、gn rats and mice running uncontrolled, native sea turtles and giant tortoises being exploited.(直到大约上世纪中期,这个小岛国才展示出环境杀戮的迹象为椰子种植园让路,当地的植被被清理,外来老鼠失控地满地跑,当地海龟和巨龟被开发)”可知,是由于椰子种植园,当地的野生生物才遭受损失。故选C项。26 推理判断题。根据第三段“Every morning when I woke up and walked outside the hut, I had to remind myself that I hadnt

    46、traveled back in time. I could see flightless Aldabra rails, coconut crabs the size of dinner plates, and giant tortoises roughly four feet long and weighing up to 550 pounds just wandering around. The number of sharks in the bay was crazy. Frigatebirds and boobies (鲣鸟) nested in the mangroves (a ki

    47、nd of tree). When we left our hut doors open, which we often did to let in air, the tortoises would walk right through.(每天早晨,当我醒来走出小屋时,我不得不提醒自己,我并没有回到过去。我可以看到不会飞的阿尔达布拉秧鸡,餐盘大小的椰子蟹,还有大约四英尺长,重达550磅的巨型陆龟,它们四处游荡。海湾里鲨鱼的数量多得惊人。军舰鸟和鲣鸟在红树林(一种树)筑巢。当我们把茅屋的门打开时(我们经常这样做是为了让空气进来),乌龟就会直接进来)”可推知,本段主要是为了展示岛上野生生物的多样性

    48、。故选D项。27主旨大意题。根据文章内容尤其是最后一句“Yet living among the tortoises in this primordial place, in one of the last spots where reptiles still rule, was one of the happiest times of my life.(然而,在这个原始的地方,在爬行动物仍然统治的最后一个地方之一,与乌龟生活在一起是我一生中最快乐的时光之一)”可知,文章主要讲述了作者在印度洋Aldabra群岛上与海龟共同度过的快乐时光,Aldabra群岛是被爬行动物占领的原始地方之一,所以C

    49、项“海龟统治孤立的岛屿”适合作本文标题。故选C项。C(2023福建高三厦门外国语学校模拟)Its no secret that college is expensive. I received financial aid, and I was able to cover the cost of enrollment, books, supplies, course materials, and additional school-related fees. But I could not afford housing, transportation, food, healthcare, or

    50、other basic necessities. The longer each semester went on, the harder the choices became.When spring semester ended that first year at college, I had good grades, but I did not have two quarters to my name. I decided that if I could afford to be a full-time student, I would need to work a full-time

    51、job. Soon, I started working at the airport as a cleaner of aircraft cabins. My first shift at the airport was a graveyard shift, where I detailed aircraft of varying sizes. During this total night shift, I have to do “deep cleaning”, which meant cleaning everything and even I had to check every saf

    52、ety compartment and replace any missing items. This could be disgusting work.Another fact upset me a lot that working at the airport and going to school did not fit easily together. Some days 1 was too exhausted after a night shift to get to class. Other days I didnt have time to complete school ass

    53、ignments owing to a busy workday. At the end of the fall semester, I received a final warning for my attendance at my job. Once again, I was between a rock and a hard place and had to make a decision. I wanted to go to school and excel, but I also had grown accustomed to financially supporting mysel

    54、f.Ultimately, I chose to temporarily stop going to school and to continue working, a decision. I would later regret. The airline closed for various reasons. I felt stupid. I had put a lot into this job, even sacrificing my education, and now I would have neither job nor education. Id finally learned

    55、 what my grandmother meant when she once said that your job is temporary, and your education is forever.28What can we infer about the author from paragraph 1?AHe met with a long boring semester.BFood accounted for his biggest expense.CHe left himself financially embarrassed.DHis financial aid could

    56、cover his necessities.29What does the underlined word “detailed” in paragraph 2 most probably mean?ACleaned.BListed.CRepaired.DReplaced.30Which of the following best describes the author in paragraph 3?AConfused.BCritical.CDecisive.DDiligent.31What is conveyed in the text?AHe who makes no mistakes m

    57、akes nothing.BNothing is difficult to the man who will try.COne should be financially supported by himself.DThe significance of schooling should be recognized.【答案】28C 29A 30A 31D【导语】这是一篇记叙文。文章讲述了作者在经济上陷入困境,为了负担得起成为一名全日制学生,作者开始做一份全职工作,结果因为出勤率问题收到了最后一次警告,只能选择暂时停止上学,继续工作。后来公司关闭了,作者为自己的决定后悔。28推理判断题。根据第一

    58、段“Its no secret that college is expensive. I received financial aid, and I was able to cover the cost of enrollment, books, supplies, course materials, and additional school-related fees. But I could not afford housing, transportation, food, healthcare, or other basic necessities. The longer each se

    59、mester went on, the harder the choices became.(大学学费昂贵已经不是什么秘密了。我得到了经济援助,我能够负担入学费用、书籍、用品、课程材料和其他与学校相关的费用。但我负担不起住房、交通、食物、医疗和其他基本生活必需品。每学期时间越长,做出选择就越困难)”可推知,作者在经济上陷入困境。故选C。29词句猜测题。根据画线词上文“Soon, I started working at the airport as a cleaner of aircraft cabins. My first shift at the airport was a graveya

    60、rd shift, where I (很快,我开始在机场做飞机客舱清洁工。我在机场的第一班是夜班,我)”可知,作者很快开始在机场做飞机客舱清洁工,在机场的第一个班次是夜班,就要清理各种大小的飞机。故画线词意思是“清理”。A. Cleaned.清理;B. Listed.列出;C. Repaired.修理;D. Replaced.替换。故选A。30推理判断题。根据第三段“Another fact upset me a lot that working at the airport and going to school did not ft easily together. Some days I

    61、 was too exhausted after a night shift to get to class. Other days I didnt have time to complete school assignments owing to a busy workday. At the end of the fall semester, I received a final warning for my attendance at my job. Once again, I was between a rock and a hard place and had to make a de

    62、cision. I wanted to go to school and excel, but I also had grown accustomed to financially supporting myself.(另一个让我很难过的事实是,在机场工作和上学不太容易兼顾。有几天我上了夜班,累得连上课都去不了。另一些日子,由于工作日繁忙,我没有时间完成学校的作业。在秋季学期结束时,我因为出勤率问题收到了最后一次警告。我又一次处于进退两难的境地,不得不做出决定。我想去上学,取得优异成绩,但我也已经习惯了在经济上养活自己)”可推知,作者很困惑。故选A。31推理判断题。根据最后一段中“I had

    63、put a lot into this job, even sacrificing my education, and now I would have neither job nor education. Id finally learned what my grandmother meant when she once said that your job is temporary, and your education is forever. (我为这份工作付出了很多,甚至牺牲了我的教育,现在我将既没有工作也没有教育。我终于明白了我祖母曾经说过的一句话:你的工作是暂时的,而你所受的教育是

    64、永远的)”可推知,学校教育的重要性应该得到承认。故选D。D(2023高三重庆八中模拟测试)Michael Faraday was an English chemist and physicist born in a working class on 22 September 1791. Faradays father suffered from long-term health problems that often impeded his work. As a result, Faradays family had little money and Faraday got a very li

    65、ttle formal schooling. But Faraday had an active curiosity and determination to learn. While working in London as a teenager, he had access to a wide range of books and he read everything he could get his hands on. By doing a lot of reading, Faraday soon educated himself on many scientific subjects,

    66、 and his life as a scientist began. In 1812, Faraday attended four lectures at the Royal Institution given by a famous chemist named Humphrey Davy. Afterwards Faraday sent a letter to Davy, expressing a strong interest in the subjects covered in the lectures and offering his services as a lab assist

    67、ant. A year later, Davy accepted Faraday as his lab assistant. Thanks to his work with Davy, Faraday got a complete scientific education. He soon began to research and experiments with electricity. Although his time was mostly spent helping Davy, Faraday began to work on his own as a chemist and sci

    68、entist of great importance. When Davy retired in 1827, Faraday took his place as the head of the chemistry department of the Royal Institute. Upon taking up the position he could focus on his own research, and Faradays most influential and celebrated work began in the 1830s. In 1831, he discovered e

    69、lectromagnetic induction(电磁感应), a breakthrough in the field of technology. In 1846 he gave a lecture that presented important ideas about the nature of electricity, and these later inspired the historical work of James Maxwell related to electromagnetic field theory.32What does the underlined word “

    70、impeded” in Paragraph 1 mean?AStopped.BSaved.CChanged.DIncreased.33What do we know about Faradays teenage life?AHe didnt go to school.BHe lived a carefree life.CHe learned science on his own.DHe got much help from his parents.34Why did Faraday offer his services to Davy?ATo earn more money.BTo show

    71、respect for Davy.CTo learn more about Davy.DTo learn more about science.35What is Paragraph 3 mainly about?AThe help Davy gave to Faraday.BThe turning point in Faradays life.CFaradays academic achievement.DFaradays influence on James Maxwell.【答案】32A 33C 34D 35C【导语】本文是一篇记叙文,主要讲述了迈克尔法拉第的家庭背景、学习和工作经历、科

    72、学成就等。32词义猜测题。根据画线词前的“Faradays father suffered from long-term health problems”和下一句“As a result, Faradays family had little money and Faraday got a very little formal schooling.(因此,法拉第的家庭几乎没有钱,法拉第也很少接受正规教育。)”可知,法拉第的父亲长期身体不好,家里没有多少钱,法拉第也很少接受正规教育, 由此可推测,身体原因影响了法拉第父亲的工作,所以impede意为“妨碍,阻碍”,与stop意思相近。故选A项。3

    73、3细节理解题。根据第一段中的“By doing a lot of reading, Faraday soon educated himself on many scientific subjects, and his life as a scientist began.(通过大量阅读,法拉第很快就自学了许多科学科目,他的科学家生涯开始了。)”可知,青少年时期的法拉第自学了科学方面的知识,。故选C项。34推理判断题。根据第二段中的“Afterwards Faraday sent a letter to Davy, expressing a strong interest in the subje

    74、cts covered in the lectures and offering his services as a lab assistant.(之后,法拉第给戴维发了一封信,表达了他对讲座中涉及的主题的浓厚兴趣,并提供了实验室助理的服务。)”可知,法拉第对戴维的讲座非常感兴趣,主动提出为他当实验室助理,由此可推测,他想要以一个学习者的身份提供帮助从而获得学习科学知识的机会。故选 D 项。35主旨大意题。根据第三段中的“Upon taking up the position he could focus on his own research, and Faradays most influ

    75、ential and celebrated work began in the 1830s. In 1831, he discovered electromagnetic induction(电磁感应), a breakthrough in the field of technology. In 1846 he gave a lecture that presented important ideas about the nature of electricity, and these later inspired the historical work of James Maxwell re

    76、lated to electromagnetic field theory.(上任后,他可以专注于自己的研究,法拉第最有影响力和最著名的工作始于19世纪30年代。1831年,他发现了电磁感应,这是技术领域的一个突破。1846年,他发表了一次演讲,提出了关于电的本质的重要思想,这些思想后来启发了詹姆斯麦克斯韦与电磁场理论有关的历史著作。)”可知,本段主要与法拉第的学术成就相关。故选C项。第二节(共5小题; 每小题2.5分, 满分12.5分)阅读下面短文, 从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。(2023北京交通大学附属中学校考三模)Public Speaking

    77、and Critical ThinkingWhat is critical thinking? To a certain degree, its a matter of logic of being able to spot weaknesses in other peoples arguments and to avoid them in your own. It also includes related skills such as distinguishing fact from opinion and assessing the soundness of evidence.In th

    78、e broad sense, critical thinking is focused, organized thinking the ability to see clearly the relationships among ideas. 36 The greatest thinkers, scientists, and inventors have often taken information that was readily available and put it together differently to produce new ideas. That, too, is cr

    79、itical thinking. 37 As the class goes on, for example, you will probably spend a good deal of time organizing your speeches. While this may seem like a purely mechanical exercise, it is closely connected with critical thinking. If the structure of your speech is loose and confused, chances are that

    80、your thinking is also disordered and confused. If, on the other hand, the structure is clear, there is a good chance your thinking is too. Organizing a speech is not just a matter of arranging the ideas you already have. 38 What is true of organization is true of many aspects of public speaking. 39

    81、As you work on expressing your ideas in clear, accurate language, you will improve your ability to think clearly and accurately. 40 As you learn to listen critically to speeches in class, you will be better able to assess the ideas of speakers in a variety of situations.If you take full advantage of

    82、 your speech class, you will be able to develop your skills as a critical thinker in many circumstances. This is one reason public speaking has been regarded as a vital part of education since the days of ancient Greece.ARather, it is an important part of shaping the ideas themselves.BThis may seem

    83、like a lot of time, but the rewards are well worth it.CIt may also help you to know that there is no such thing as a perfect speech.DIt has often been said that there are few new ideas in the world, only reorganized ideas.EIf you are wondering what this has to do with your public speaking class, the

    84、 answer is quite a lot.FThe skills you learn in your speech class can help you become a more effective thinker in a number of ways.GAs you study the role of evidence and reasoning in speechmaking, you will see how they can be used in other forms of communication as well.【答案】36D 37E 38A 39F 40G【导语】本文

    85、是一篇说明文。公共演讲需要批判性思维,本文介绍的是如何提升演讲者的批判性思维。36根据下文中的“The greatest thinkers, scientists, and inventors have often taken information that was readily available and put it together differently to produce new ideas.(最伟大的思想家、科学家和发明家经常将现成的信息以不同的方式组合在一起,以产生新的想法。)”可知,此空处的内容与new ideas相关。选项D“It has often been said

    86、 that there are few new ideas in the world, only reorganized ideas.(人们常说,世界上很少有新思想,只有重组的思想。)”符合题意。故选D项。37根据下文中“As the class goes on, for example, you will probably spend a good deal of time organizing your speeches.(例如,随着课程的进行,您可能会花费大量时间组织演讲。)”以及下一句“While this may seem like a purely mechanical exerc

    87、ise, it is closely connected with critical thinking.(尽管这似乎是一种纯粹的机械练习,但它与批判性思维密切相关。)”可知,该空处讲述的内容与speaking class相关。选项E的内容“If you are wondering what this has to do with your public speaking class, the answer is quite a lot.(如果你想知道这与你的公开演讲课有什么关系,答案是很多。)”位于段首,引出下文中讲述的话题。故选E项。38根据上文“Organizing a speech is

    88、 not just a matter of arranging the ideas you already have.(组织演讲不仅仅是安排你已经拥有的想法的问题。)”可知,组织演讲不仅仅是安排已有的思想。选项A的内容“Rather, it is an important part of shaping the ideas themselves.(相反,它是塑造想法本身的重要组成部分。)”中的“rather”表示“相反”的意思,进一步对ideas进行阐述,符合语境。故选A项。39根据下文中的“As you work on expressing your ideas in clear, accu

    89、rate language, you will improve your ability to think clearly and accurately.(当你努力用清晰、准确的语言表达你的想法时,你将提高你清晰准确地思考的能力。)”可知,在经历过演讲课后,你的思维能力得到提高的各方面,所以选项F的表述“The skills you learn in your speech class can help you become a more effective thinker in a number of ways.(您在演讲课上学到的技能可以帮助您在多种方面成为更有效的思考者。)”为了引出演讲

    90、课后的效果,符合语境。故选F项。40分析上文中的“As you work on expressing your ideas in clear, accurate language, you will improve your ability to think clearly and accurately.(当你努力用清晰、准确的语言表达你的想法时,你将提高你清晰准确地思考的能力。)”以及下文中的“As you learn to listen critically to speeches in class, you will be better able to assess the ideas

    91、of speakers in a variety of situations.(当您学会在课堂上批判性地聆听演讲时,您将能够更好地评估演讲者在各种情况下的想法。)”可以看到,两个句子表述的内容与句式结构相仿。选项G的结构与空前后的句子结构相吻合,且句意相关。故选G项。第三部分语言运用(共两节, 满分30分)第一节(共15小题; 每小题1分, 满分15分)阅读下面短文, 从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。(2023江苏扬州中学校考模拟预测)Twin sisters Hadley and Delaney Robertson were both found to su

    92、ffer from scoliosis(脊柱侧凸)at age 12.Delaneys scoliosis required no 41 , but Hadleys spine curve(脊柱弯曲)was serious. To 42 the rapid progression, she was under the doctors 43 to wear a back brace(支架)for 18 hours a day. If Hadley needed to 44 take off her brace, she should wear it for extra hours another

    93、 day to 45 lost time. “One thing I found really 46 was figuring out how to track the 47 of my wearing,” Hadley said. “I tried 48 things. A notepad, a whiteboard and some other tools. And I even 49 to look for an app with such function, but there really wasnt anything so we decided to 50 an app ourse

    94、lves.”The twins had no 51 of developing an app although they were enthusiastic about computer science. They then worked with an app developer to 52 they had everything they needed to place the app into app stores, and it was officially 53 to the public in May. The app had around 500 active 54 within

    95、 a week. Hadley said, “Their positive comments on the app made us amazed. People said theyre glad that they can record how long they wear the brace more 55 .”41AtestBsurgeryCexaminationDtreatment42AkeepBassessCslowDpredict43AtermsBordersCeyeDcontrol44AquicklyBfrequentlyCaccidentallyDtemporarily45Ama

    96、ke up forBgive way toCtake advantage ofDlook back on46AoriginalBmeaningfulCdifficultDurgent47AprogressBlengthCconditionDexpense48AvariousBvitalCsimilarDsecure49ApreferredBfailedCpreparedDattempted50AemployBfindCselectDbuild51ApracticeBexpectationChabitDpossibility52AindicateBproveCguaranteeDpromise5

    97、3AadjustedBintroducedCdonatedDcommitted54AcommentsBtipsCusersDdevelopers55AconvenientlyBautomaticallyCfirmlyDObviously【答案】41 D 42C 43B 44D 45A 46C 47B 48A 49D 50D 51A 52C 53B 54C 55A【导语】这是一篇记叙文。主要讲述了一对患有脊柱侧凸的双胞胎姐妹开发了一款应用程序,可以更方便地记录佩戴时长。41.考查名词词义辨析。句意:德莱尼的脊柱侧弯不需要治疗,但哈德利的脊柱弯曲很严重。A. test测试;B. surgery外科

    98、手术;C. examination检查;D. treatment治疗。根据下文“but Hadleys spine curve(脊柱弯曲)was serious. ”可知,此处指德莱尼的脊柱侧弯不需要治疗,故选D。42考查动词词义辨析。句意:为了减缓病情的迅速恶化,医生要求她每天18个小时都要戴背托。A. keep保持;B. assess评价;C. slow减速;D. predict预测。根据后文“the rapid progression”可知,佩戴背托是为了减缓病情的迅速恶化。故选C。43考查名词词义辨析。句意:为了减缓病情的迅速恶化,医生要求她每天18个小时都要戴背托。A. terms学

    99、期;B. orders命令,要求;C. eye眼睛;D. control控制。根据上文“under the doctors”指在医生的要求下佩戴矫正设备。故选B。44考查副词词义辨析。句意:如果哈德利需要暂时取下护具,她应该每天多戴几个小时,以弥补失去的时间。A. quickly快速地;B. frequently频繁地;C. accidentally意外地;D. temporarily暂时地。后文“she should wear it for extra hours”提到多佩戴几个小时,由此推知是因为暂时取下了护具。故选D。45考查动词短语辨析。句意:如果哈德利需要暂时取下护具,她应该每天多戴

    100、几个小时,以弥补失去的时间。A. make up for弥补;B. give way to让路;C. take advantage of利用;D. look back on回顾。上文提到医生要求她每天18个小时都要戴背托,所以如果暂时取下来,由此可知,需要多戴几个小时,以弥补失去的时间。故选A。46考查形容词词义辨析。句意:哈德利说:“我发现真正困难的一件事是如何追踪我戴着的时间长度。”A. original最初的;B. meaningful有意义的;C. difficult困难的;D. urgent紧急的。后文提到了她尝试了各种各样的东西来追踪穿着的时长,说明这是真正困难的事情。故选C。47

    101、考查名词词义辨析。句意:哈德利说:“我发现真正困难的一件事是如何追踪我戴着的时间长度。”A. progress进步;B. length长度;C. condition条件;D. expense花费。根据后文“People said theyre glad that they can record how long they wear the brace”可知,此处指追踪她穿护具的时间长度,应用length。故选B。48考查形容词词义辨析。句意:我尝试了各种各样的东西。A. various多样的;B. vital重要的;C. similar相似的;D. secure安全的。根据后文“A notep

    102、ad, a whiteboard and some other tools.(一个记事本,一块白板和其他一些工具)”可知,她尝试了各种东西。故选A。49考查动词词义辨析。句意:我甚至试图寻找一个具有这种功能的应用程序,但确实没有任何东西,所以我们决定自己开发一个应用程序。A. preferred偏爱;B. failed失败;C. prepared准备;D. attempted尝试。呼应上文“I tried”指她试图寻找一个具有这种功能的应用程序,故选D。50考查动词词义辨析。句意:我甚至试图寻找一个具有这种功能的应用程序,但确实没有任何东西,所以我们决定自己开发一个应用程序。A. employ

    103、雇用;B. find找到;C. select选择;D. build建造,开发。根据后文“developing an app”可知,她们决定自己开发一个应用程序来记录,故选D。51考查名词词义辨析。句意:尽管这对双胞胎对计算机科学充满热情,但她们从未开发过应用程序。A. practice练习,实践;B. expectation期待;C. habit习惯;D. possibility可能性。根据后文“They then worked with an app developer”可知,她们没有开发应用程序的实践经验。故选A。52考查动词词义辨析。句意:然后他们与应用开发者合作,确保他们拥有将应用投放

    104、到应用商店所需的一切,并于5月正式向公众推出。A. indicate表明;B. prove证明;C. guarantee保证;D. promise承诺。根据后文“they had everything they needed to place the app into app stores”指确保应用有她们所需的一切东西,故选C。53考查动词词义辨析。句意:然后他们与应用开发者合作,确保他们拥有将应用投放到应用商店所需的一切,并于5月正式向公众推出。A. adjusted调整;B. introduced介绍;C. donated捐赠;D. committed承诺,犯。根据后文“to the p

    105、ublic in May”指把应用向公众推出应用动词introduce。故选B。54考查名词词义辨析。句意:这款应用在一周内就拥有了大约500名活跃用户。A. comments评论;B. tips建议;C. users使用者;D. developers开发者。根据上文“The app had around 500 active”指应用的活跃用户,应用user。故选C。55考查副词词义辨析。句意:人们说他们很高兴他们可以更方便地记录他们佩戴支架的时间。A. conveniently方便地;B. automatically自动地;C. firmly坚固地;D. obviously显然。根据上文“t

    106、heyre glad that they can record how long they wear the brace”以及此前没有此类的应用程序可以记录时长,所以如今是更方便了。故选A。第二节(共10小题; 每小题1.5分, 满分15分)(2023高三重庆八中模拟)阅读下面材料, 在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Qingming is 56 occasion for Chinese people to honor their lost family members. 57 (speak) of Qingming, a festival in early April wit

    107、h warm temperatures and heavy rainfalls, it is the right time 58 spring sowing. At the same time, Chinese people will visit tombs of their ancestors around Qingming to pay respects to the 59 (death). Most of the time the whole family will go to the tombs with offerings, clean up weeds around the tom

    108、bs and pray for family wellbeing. Qingming 60 (include) as a Chinese public holiday in 2008. Chinese people call 61 (they) the later generations of the Yan Emperor and Yellow Emperor. A grand ceremony is held on Qingming every year to show respect for the Yellow Emperor, also 62 (know) as the Xuanyu

    109、an Emperor. On this day, Chinese from all over the world pay respects to this ancestor together, which serves as a 63 (remind) of the roots of Chinese people and a chance to revisit the civilization of our ancestors. These traditions are often accompanied with spring outings. The spring sunshine bri

    110、ngs everything back to life, 64 the time is best to enjoy the beautiful scenes outside. The mild temperature and fresh air are 65 (thorough) stress-relieving, making spring outings another leisure choice for those who lead busy modern lives.【答案】56an 57Speaking 58for 59dead 60was included 61themselve

    111、s 62known 63reminder 64and/so 65Thoroughly【导语】本文是一篇说明文,主要讲述了有关清明节的传统。56 考查冠词。句意:清明节是中国人民纪念逝去亲人的时刻。occasion在这里表示“适当的机会,时机”,为单数名词,这里表示泛指,且occasion的发音以元音音素开头,所以应用不定冠词an。故填an。57 考查非谓语动词。句意:说起清明节,四月初的一个节日,气温温暖,雨量充沛,正是春播的时节。分析句子结构,空处应用非谓语动词。speaking of意为“说到”,为固定用法,在句中作插入语。故填Speaking。58 考查介词。句意参考上题。it is t

    112、he right time for.意为“正是的时间”,为固定结构。故填for。59 考查形容词。句意:与此同时,中国人将在清明前后祭拜祖先的陵墓,向死者致敬。“the+形容词”可表示一类人,根据句意和空前的the,这里表示“死者”,所以应用形容词dead。故填dead。60 考查主谓一致、时间和语态。句意:2008年,清明节被列为中国的公共假日。空处作句子的谓语。根据时间状语“in 2008”,这里表示过去发生的事情,应用一般过去时。主语Qingming为第三人称单数,且和include之间是动宾关系,所以应用一般过去时的被动语态,且be动词应用单数was。故填was included。61

    113、 考查代词。句意:中国人称自己为炎帝和黄帝的后代。空处作call的宾语,且主语为Chinese people,这里表示“中国人自己”,应用反身代词themselves。故填themselves。62 考查过去分词。句意:每年清明节都会举行盛大的仪式来表示对黄帝的尊敬,他也被称为轩辕帝。分析句子结构,本句是一个简单句,句子的谓语是is held,所以空处应用非谓语动词。逻辑主语the Yellow Emperor和know之间是动宾关系,所以应用过去分词,作后置定语。故填known。63 考查名词。句意:在这一天,来自世界各地的华人共同向这位祖先致敬,这是对中华民族根源的提醒,也是重温祖先文明的

    114、机会。根据空前的a,这里应用名词的单数形式,reminder意为“引起回忆的事物,提醒人的事物”,为可数名词,符合题意。故填reminder。64 考查连词。句意:春天的阳光使一切恢复了生机,现在是欣赏外面美景的最佳时机。空处连接并列句。“春天的阳光使一切恢复了生机”和“现在是欣赏外面美景的最佳时机”是顺承或因果关系,所以可用and或so连接并列句。故填and/so。65考查副词。句意:温和的温度和新鲜的空气彻底缓解了压力,使春游成为那些过着繁忙现代生活的人的另一种休闲选择。空处应用副词修饰stress-relieving。thoroughly意为“彻底,完全”,符合题意。故填thorough

    115、ly。第四部分 写作(共两节, 满分40分)第一节 (满分15分)(2023福建福建省福州第一中学模拟)假定你是某国际学校的学生会主席李华,你校即将组织急救演练,请你用英文写一则通知, 内容包括:1.时间、地点及参与人员;2.具体内容;3.注意事项。注意:1. 写作词数应为80左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。Announcement for Medical Emergency Drill_The Student Union【答案】Announcement for Medical Emergency DrillAimed at preparing students for medi

    116、cal emergencies that may arise, a medical emergency drill is scheduled to be conducted on the school playground this Friday from 3 p.m.to 4 p.m. All students and staff members are required to participate.During the drill, a medical emergency situation will be simulated, where the participants will a

    117、ct either as first aiders or victims. The focus will be on providing basic first aid for victims before emergency services arrive, such as CPR and Heimlich maneuver, which can mean the difference between life and death.Please note that all the participants must follow the instructions of the emergen

    118、cy personnel. Thank you for your cooperation.The Student Union【导语】本篇书面表达属于应用文。要求考生用英文写一则关于学校即将组织急救演练的通知,内容包括演练时间、地点及参与人员和演练的内容及注意事项。【详解】1.词汇积累发生:arise happen计划:be scheduled to do be planned to do要求:require ask提供:provide offer2. 句式拓展简单句变复合句原句:All students and staff members are required to participate

    119、.拓展句:All students and staff members who are in our school are required to participate.【高分句型1】Aimed at preparing students for medical emergencies that may arise, a medical emergency drill is scheduled to be conducted on the school playground this Friday from 3 p.m.to 4 p.m.(运用了过去分词短语作状语)【高分句型2】During

    120、 the drill, a medical emergency situation will be simulated, where the participants will act either as first aiders or victims.(运用了where引导的非限制性定语从句)第二节 书面表达 (满分25分)(2023福建厦门高三厦门外国语学校模拟)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。A New Addition to the FamilyFor the initial ten years of his life, Victor was

    121、the prince of the household. As he was an only child, his parents petted him and showered all their love and attention on him. Whatever toys his parents bought, they were always meant for him. Whatever food was in the refrigerator, there was no one to compete with him to polish it off first. Victor

    122、could leave his toys or books around the house with complete ease of mind, knowing that there was no one who would get their hands on his belongings and cause any damage. However, all that was to change overnight when Victors parents brought back his new baby sister, Lina, from the hospital. With he

    123、r rosy cheeks, wide open eyes and angelic smile, Lina caught the hearts of her parents, grandparents and relatives. Everyone focused their attention on the cute bunch of joy. Whenever she cried, her mother or father would rush to her bed. She simply cried because she wanted to be carried. There was

    124、little time left for Victor. Now that Victors mother had his baby sister to take care of, she expected Victor himself to do most of the chores he can do. Victor was asked to clean his own room, iron his own school uniform and clean his own shoes. Before Linas arrival, he had never lifted a finger to

    125、 help out with these tasks. The whole family also went out less because it was unhealthy to expose Lina to the bacteria(细菌) being in the outside world too often.Victor felt neglected by his parents. He felt that they loved Lina more than him. As a result, he tried to attract his parents attention by

    126、 becoming resistant. One evening, Victors parents were called up by his teacher because Victor had got into a fight at school. His teacher had noticed Victors behaviour and work attitude changing downwards in the past two months. Before that, he had been a model student.注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式在答题卡

    127、相应位置作答。Upon hearing the teachers feedback, Victors parents got lost in thought._Victor realized that his parents still cared for him.【答案】Upon hearing the teachers feedback, Victors parents got lost in thought. Since their second child Linda was born, they have devoted all their attention to her. To

    128、some degree, they neglected victors feelings. After all, he wanted to share the love from parents with Linda. So they made a decision that they should treat the two children equally. Gradually, something changed in the family. After school Victor often found some delicious food and new toys on his d

    129、esk. When he did his homework, his father came to his room and sat beside him, reading a book quietly, which made him comfortable and warm. At that time, his mother was taking care of his sister Linda. After he finished his homework, his mother asked him to play with Linda. Seeing her sweet smile, h

    130、e felt so happy.Victor realized that his parents still cared for him.So he was determined to help his parents take good care of his sister. Having finished his homework, he learned to clean their rooms and do all the chores that he could. While his mother was cooking, he played with his sister happi

    131、ly. He came to realize that he should take responsibility for the family because he grew up.【分析】本文以一个小男孩Victor的感受为线索展开,讲述了在Victor的妹妹Linda出生以后,父母将全部的注意力集中到她身上,这让他感到被忽略,因此他用对抗来引起父母的注意。最后父母也意识到这一点,就做出改变,让Victor重新感受到父母的爱。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“听到老师的反馈,父母陷入沉思”可知,第一段可描写父母对自己行为的反省。由第二段首句内容“Victor意识到父母仍旧关爱他”可知

    132、,第二段可描写Victor感受到父母仍旧爱他后的积极行动。2. 续写线索:沉思反省改变陪孩子感受到爱回报3. 词汇激活行为类全身心投入:devote all ones attention to / put ones heart into 决定:make a decision/ make up ones mind .照看:take care of / look after情绪类感到高兴:feel happy/ feel pleased幸福地:happily / merrily【点睛】高分句型1. So they made a decision that they should treat the two children equally.(运用同位语从句)高分句型2. Having finished his homework, he learned to clean their rooms and do all the chores that he could. (运用现在分词作状语以及定语从句)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:【2024年一轮复习模拟卷】第三模拟(新高考七省卷)- 2024年高考英语一轮复习讲练测(新教材新高考)(解析版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-795961.html
    相关资源 更多
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷带精品答案.docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷带精品答案.docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷带答案(黄金题型).docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷带答案(黄金题型).docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷带答案(预热题).docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷带答案(预热题).docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷带答案(能力提升).docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷带答案(能力提升).docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷带答案(突破训练).docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷带答案(突破训练).docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷带答案(满分必刷).docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷带答案(满分必刷).docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷带答案(实用).docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷带答案(实用).docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷带答案(基础题).docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷带答案(基础题).docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷带答案(典型题).docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷带答案(典型题).docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷带答案.docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷带答案.docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷审定版.docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷审定版.docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷完整答案.docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷完整答案.docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷完整.docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷完整.docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含精品答案.docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含精品答案.docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(黄金题型).docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(黄金题型).docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(预热题).docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(预热题).docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(能力提升).docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(能力提升).docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(综合题).docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(综合题).docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(突破训练).docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(突破训练).docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(研优卷).docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(研优卷).docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(满分必刷).docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(满分必刷).docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(模拟题).docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(模拟题).docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(巩固).docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(巩固).docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(实用).docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(实用).docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(完整版).docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(完整版).docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(夺分金卷).docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(夺分金卷).docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(培优A卷).docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案(培优A卷).docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案下载.docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷含答案下载.docx
  • 北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷及精品答案.docx北京版二年级下册数学第九单元 收集数据 测试卷及精品答案.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1