【创新设计】(广东专用)2022高考英语 大二轮总复习高考倒计时第19天.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创新设计 【创新设计】广东专用2022高考英语 大二轮总复习高考倒计时第19天 创新 设计 广东 专用 2022 高考 英语 二轮 复习 倒计时 19
- 资源描述:
-
1、高考倒计时第19天.常考句型【句型1】in other words,.to put it differently,.“换言之,”仿写:换言之,我会尽最大的努力实现目标。In_other_words,I_will_try_my_best_to_gain_my_goal.To_put_it_differently,I_will_try_my_best_to_gain_my_goal.【句型2】Ever since then,I have found that.“从此以后,我已发现”仿写:从此以后,我已发现微笑是快乐的最好方式。Ever_since_then,I_have_found_that_sm
2、ile_is_the_best_way_to_make_us_happy.【句型3】In this light,if.,there can surely be no doubt that.“这样说来,假如,当然毫无疑问地。”仿写:这样说来,假如我们能善用时间的话,毫无疑问我们会成功。In_this_light,if_we_can_make_good_use_of_time,there_can_surely_be_no_ doubt_that_we_will_get_somewhere.阅读理解A体 裁话 题关键词建议时间正确率应用文旅游experience6分钟/5We were very d
3、isappointed with the Almond Smugglers Cove resort(度假胜地)As soon as we arrived,no one told us anything about the allinclusive package or where anything was located.When we arrived at our room,there were ants everywhere in the bathroom.There were four different restaurants to choose from.However,if you
4、 didnt make a reservation ahead of one hour,you were sure to_be_screwed because there was no other choice of eating.Plus,food stopped being served at 9 pm.,so if you got hungry after that you were out of luck.The food wasnt the best quality but the highest price.There were only two choices of beer,a
5、nd you could not get soda at any of the restaurants.The service at all the restaurants was horrible.We waited over an hour multiple times for our meals.The evening activities were pretty much a house band,and that was it.There was no dancing or any other organized activities.Also,there was only one
6、bar open after 11 pm.The population statistics of the resort was mostly elderly and families,so they seemed to meet those groups more.There were no organized activities during the day around the pool,either.We were at the resort for four days,and three of those days there were no water activities go
7、ing on (which is the main reason we booked here)This may have not been the resorts fault.On our last day when there were activities,we signed up.However,when we got there to do the activity,they had overbooked so we couldnt do it.By then we had to leave to go home.Also,their web site did not mention
8、 that the hotel is one and a half hours from the international airport.It is a horrible drive with the place.This was,by far,the worst hotel experience I have had.The service was horrible and guest service was always crowded with people complaining.We were expecting a lot more from an allinclusive p
9、ackage and our price!【语篇导读】本文是一篇应用文。杏仁斯马格勒斯湾度假村,位于加勒比海边,该酒店交通、娱乐、美食、住宿全包。但是,作者到此一游,对这里的娱乐、美食等有很多不满。1The purpose of the author is _.Ato share his happy experience in the resortBto show his discontent about the resortCto warn tourists not to go to the resortDto damage the resorts reputation解析主旨大意题。作者在
10、文章中对该旅游胜地的住宿、服务、餐饮、娱乐表示不满,并没有想毁坏它的名声或给他人提出警告,故选B。答案B2The underlined part “to be screwed” in the passage means _.Ato be charged too muchBto be starved to deathCto be waiting a long timeDto be taken good care of解析词义猜测题。由该词后面的句子可知,在这里吃饭你别无选择,食品质量不好,但价格最高,由此推断你如果没有提前预约,肯定就会挨宰的。答案A3From the second paragr
11、aph we can know that _.Aonly two kinds of beer are produced thereBone hour is a rule to wait before a mealCsoda is not sold in the restaurantsDthe four restaurants are of the same kind解析细节理解题。根据第二段的倒数第三句可知,这里的餐馆只提供两种啤酒,并且我们在任何一个餐馆都买不到苏打水,由此排除A项,选择C项。答案C4Why were there no other organized activities?A
12、Because this is an ancient city.BBecause loud noise was forbidden at night.CBecause a house band took control of the activity.DBecause the number of the aged takes a big part.解析细节理解题。第三段谈到了这里活动稀少是因为这里人口趋于老龄化,为了迎合老人们的需求,所以夜间活动较少。答案D5On the last day of his stay at the resort,_.Ahe disliked taking an a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
