分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 11

类型【壹铭高考真题】22 2019年普通高等学校招生全国统一考试(全国卷Ⅲ) 英语试卷.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:801930
  • 上传时间:2025-12-15
  • 格式:DOCX
  • 页数:11
  • 大小:164.53KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    壹铭高考真题
    资源描述:

    1、第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。例:How much is the shirt?A.19.15.B.9.18.C.9.15.答案是C。1.Where does the conversation probably take place?A.In a library.B.In a bookstore.C.In a classroom.2.How does the woman feel

    2、 now?A.Relaxed.B.Excited.C.Tired.3.How much will the man pay?A.$20.B.$80.C.$100.4.What does the man tell Jane to do?A.Postpone his appointment.B.Meet Mr.Douglas.C.Return at 3 o􀆳clock.5.Why would David quit his job?A.To go back to school.B.To start his own firm.C.To work for his friend.第二节(共

    3、15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.What does the man want the woman to do?A.Check the cupboard.B.Clean the balcony.C.Buy an umbrella.7.What is the probable relationship between the speakers?

    4、A.Husband and wife.B.Employer and employee.C.Shop assistant and customer.听第7段材料,回答第8至10题。8.Where did the woman go at the weekend?A.The city centre.B.The forest park.C.The man􀆳s home.9.How did the man spend his weekend?A.Packing for a move.B.Going out with Jenny.C.Looking for a new house.10.

    5、What will the woman do for the man?A.Take Henry to hospital.B.Stay with his kid.C.Look after his pet.听第8段材料,回答第11至13题。11.What is Mr.Stone doing now?A.Eating lunch.B.Having a meeting.C.Writing a diary.12.Why does the man want to see Mr.Stone?A.To discuss a program.B.To make a travel plan.C.To ask for

    6、 sick leave.13.When will the man meet Mr.Stone this afternoon?A.At 3:00.B.At 3:30.C.At 3:45.听第9段材料,回答第14至16题。14.What are the speakers talking about?A.A company.B.An interview.C.A job offer.15.Who is Monica Stansfield?A.A junior specialist.B.A department manager.C.A sales assistant.16.When will the m

    7、an hear from the woman?A.On Tuesday.B.On Wednesday.C.On Thursday.听第10段材料,回答第17至20题。17.What did John enjoy doing in his childhood?A.Touring France.B.Playing outdoors.C.Painting pictures.18.What did John do after he moved to the US?A.He did business.B.He studied biology.C.He worked on a farm.19.Why di

    8、d John go hunting?A.For food.B.For pleasure.C.For money.20.What is the subject of John􀆳s works?A.American birds.B.Natural scenery.C.Family life.第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AOPENINGS AND PREVIEWSAnimals Out of PaperYolo!Productions and the Great

    9、Griffon present the play by Rajiv Joseph,in which an origami(折纸术)artist invites a teenage talent and his teacher into her studio.Merri Milwe directs.In previews.Opens Feb.12.(West Park Presbyterian Church,165 W.86th St.212-868-4444.)The AudienceHelen Mirren stars in the play by Peter Morgan,about Qu

    10、een Elizabeth of the UK and her private meetings with twelve Prime Ministers in the course of sixty years.Stephen Daldry directs.Also starring Dylan Baker and Judith Ivey.Previews begin Feb.14.(Schoenfeld,236 W.45th St.212-239-6200.)HamiltonLin-Manuel Miranda wrote this musical about Alexander Hamil

    11、ton,in which the birth of America is presented as an immigrant story.Thomas Kail directs.In previews.Opens Feb.17.(Public,425 Lafayette St.212-967-7555.)On the Twentieth CenturyKristin Chenoweth and Peter Gallagher star in the musical comedy by Betty Comden and Adolph Green,about a Broadway producer

    12、 who tries to win a movie star􀆳s love during a cross-country train journey.Scott Ellis directs,for Roundabout Theatre Company.Previews begin Feb.12.(American Airlines Theatre,227 W.42nd St.212-719-1300.)21.What is the play by Rajiv Joseph probably about?A.A type of art.B.A teenager􀆳

    13、;s studio.C.A great teacher.D.A group of animals.22.Who is the director of The Audience?A.Helen Mirren.B.Peter Morgan.C.Dylan Baker.D.Stephen Daldry.23.Which play will you go to if you are interested in American history?A.Animals Out of Paper.B.The Audience.C.Hamilton.D.On the Twentieth Century.BFor

    14、 Western designers,China and its rich culture have long been an inspiration for Western creative.“It􀆳s no secret that China has always been a source(来源) of inspiration for designers,”says Amanda Hill,chief creative officer at A+E Networks,a global media company and home to some of the bigge

    15、st fashion(时尚) shows.Earlier this year,the China Through A Looking Glass exhibition in New York exhibited 140 pieces of China-inspired fashionable clothing alongside Chinese works of art,with the aim of exploring the influence of Chinese aesthetics(美学) on Western fashion and how China has fueled the

    16、 fashionable imagination for centuries.The exhibition had record attendance,showing that there is huge interest in Chinese influences.“China is impossible to overlook,” says Hill.“Chinese models are the faces of beauty and fashion campaigns that sell dreams to women all over the world,which means Ch

    17、inese women are not just consumers of fashionthey are central to its movement.”Of course,not only are today􀆳s top Western designers being influenced by Chinasome of the best designers of contemporary fashion are themselves Chinese.“Vera Wang,Alexander Wang,Jason Wu are taking on Galliano,Al

    18、baz,Marc Jacobsand beating them hands down in design and sales,”adds Hill.For Hill,it is impossible not to talk about China as the leading player when discussing fashion.“The most famous designers are Chinese,so are the models,and so are the consumers,”she says.“China is no longer just another marke

    19、t;in many senses it has become the market.If you talk about fashion today,you are talking about Chinaits influences,its direction,its breathtaking clothes,and how young designers and models are finally acknowledging that in many ways.”24.What can we learn about the exhibition in New York?A.It promot

    20、ed the sales of artworks.B.It attracted a large number of visitors.C.It showed ancient Chinese clothes.D.It aimed to introduce Chinese models.25.What does Hill say about Chinese women?A.They are setting the fashion.B.They start many fashion campaigns.C.They admire super models.D.They do business all

    21、 over the world.26.What do the underlined words “taking on” in paragraph 4 mean?A.learning fromB.looking down onC.working withD.competing against27.What can be a suitable title for the text?A.Young Models Selling Dreams to the WorldB.A Chinese Art Exhibition Held in New YorkC.Differences Between Eas

    22、tern and Western AestheticsD.Chinese Culture Fueling International Fashion TrendsCBefore the 1830s,most newspapers were sold through annual subscriptions in America,usually $8 to $10 a year.Today $8 or $10 seems a small amount of money,but at that time these amounts were forbidding to most citizens.

    23、Accordingly,newspapers were read almost only by rich people in politics or the trades.In addition,most newspapers had little in them that would appeal to a mass audience.They were dull and visually forbidding.But the revolution that was taking place in the 1830s would change all that.The trend,then,

    24、was toward the “penny paper”a term referring to papers made widely available to the public.It meant any inexpensive newspaper;perhaps more importantly it meant newspapers that could be bought in single copies on the street.This development did not take place overnight.It had been possible(but not ea

    25、sy)to buy single copies of newspapers before 1830,but this usually meant the reader had to go down to the printer􀆳s office to purchase a copy.Street sales were almost unknown.However,within a few years,street sales of newspapers would be commonplace in eastern cities.At first the price of s

    26、ingle copies was seldom a pennyusually two or three cents was chargedand some of the older well-known papers charged five or six cents.But the phrase “penny paper” caught the public􀆳s fancy,and soon there would be papers that did indeed sell for only a penny.This new trend of newspapers for

    27、 “the man on the street” did not begin well.Some of the early ventures(企业)were immediate failures.Publishers already in business,people who were owners of successful papers,had little desire to change the tradition.It took a few youthful and daring businessmen to get the ball rolling.28.Which of the

    28、 following best describes newspapers in America before the 1830s?A.Academic.B.Unattractive.C.Inexpensive.D.Confidential.29.What did street sales mean to newspapers?A.They would be priced higher.B.They would disappear from cities.C.They could have more readers.D.They could regain public trust.30.Who

    29、were the newspapers of the new trend targeted at?A.Local politicians.B.Common people.C.Young publishers.D.Rich businessmen.31.What can we say about the birth of the penny paper?A.It was a difficult process.B.It was a temporary success.C.It was a robbery of the poor.D.It was a disaster for printers.D

    30、Monkeys seem to have a way with numbers.A team of researchers trained three Rhesus monkeys to associate 26 clearly different symbols consisting of numbers and selective letters with 0-25 drops of water or juice as a reward.The researchers then tested how the monkeys combinedor addedthe symbols to ge

    31、t the reward.Here􀆳s how Harvard Medical School scientist Margaret Livingstone,who led the team,described the experiment:In their cages the monkeys were provided with touch screens.On one part of the screen,a symbol would appear,and on the other side two symbols inside a circle were shown.Fo

    32、r example,the number 7 would flash on one side of the screen and the other end would have 9 and 8.If the monkeys touched the left side of the screen they would be rewarded with seven drops of water or juice;if they went for the circle,they would be rewarded with the sum of the numbers17 in this exam

    33、ple.After running hundreds of tests,the researchers noted that the monkeys would go for the higher values more than half the time,indicating that they were performing a calculation,not just memorizing the value of each combination.When the team examined the results of the experiment more closely,the

    34、y noticed that the monkeys tended to underestimate(低估)a sum compared with a single symbol when the two were close in valuesometimes choosing,for example,a 13 over the sum of 8 and 6.The underestimation was systematic:When adding two numbers,the monkeys always paid attention to the larger of the two,

    35、and then added only a fraction(小部分)of the smaller number to it.“This indicates that there is a certain way quantity is represented in their brains,”Dr.Livingstone says.“But in this experiment what they􀆳re doing is paying more attention to the big number than the little one.”32.What did the

    36、researchers do to the monkeys before testing them?A.They fed them.B.They named them.C.They trained them.D.They measured them.33.How did the monkeys get their reward in the experiment?A.By drawing a circle.B.By touching a screen.C.By watching videos.D.By mixing two drinks.34.What did Livingstoneh

    37、9011;s team find about the monkeys?A.They could perform basic addition.B.They could understand simple words.C.They could memorize numbers easily.D.They could hold their attention for long.35.In which section of a newspaper may this text appear?A.Entertainment.B.Health.C.Education.D.Science.第二节(共5小题;

    38、每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。In an online class,developing healthy patterns of communication with professors is very important.36. While I have only listed two of each,there are obviously many other situations that can arise.Students should be able to extend the logic(逻辑)of e

    39、ach to their particular circumstance.Do􀆳s37. Questions about subject content are generally welcomed.Before asking questions about the course design,read the syllabus(教学大纲)and learning management system information to be sure the answer isn􀆳t hiding in plain sight.Participate in dis

    40、cussion forums(论坛),blogs and other open-ended forums for dialogue.38. Be sure to stay on topic and not offer irrelevant information.Make a point,and make it safe for others to do the same.Don􀆳tsDon􀆳t share personal information or stories.Professors are not trained nurses,financial

    41、aid experts or your best friends.If you are in need of a deadline extension,simply explain the situation to the professor.39.Don􀆳t openly express annoyance at a professor or class.40. When a student attacks a professor on the social media,the language used actually says more about the stude

    42、nt.If there is truly a concern about a professor􀆳s professionalism or ability,be sure to use online course evaluations to calmly offer your comments.A.That􀆳s what they are for.B.Turn to an online instructor for help.C.If more information is needed,they will ask.D.Remember that onli

    43、ne professors get a lot of emails.E.Below are some common do􀆳s and don􀆳ts for online learners.F.Everyone has taken a not-so-great class at one time or another.G.Ask questions,but make sure they are good,thoughtful questions.第三部分语言知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题

    44、所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。The small town of Rjukan in Norway is situated between several mountains and does not get direct sunlight from late September to mid-March41 six months out of the year.“Of course,we 42 it when the sun is shining,”says Karin Ro,who works for the town􀆳s tourism

    45、office.“We see the sky is 43,but down in the valley it􀆳s darkerit􀆳s like on a 44 day.”But that 45 when a system of high-tech 46 was introduced to reflect sunlight from neighboring peaks(山峰) into the valley below.Wednesday,residents(居民)of Rjukan 47 their very first ray of winter sun

    46、shine:A row of reflective boards on a nearby mountainside were put to 48.The mirrors are controlled by a computer that 49 them to turn along with the sun throughout the 50 and to close during windy weather.They reflect a concentrated beam(束)of light onto the town􀆳s central 51,creating an ar

    47、ea of sunlight roughly 600 square meters.When the light 52,Rjukan residents gathered together.“People have been 53 there and standing there and taking 54 of each other,”Ro says.“The town square was totally 55.I think almost all the people in the town were there.”The 3,500 residents cannot all 56 the

    48、 sunshine at the same time.57,the new light feels like more than enough for the town􀆳s 58 residents.“It􀆳s not very 59,” she says,“but it is enough when we are 60.”41.A.onlyB.obviouslyC.nearlyD.precisely42.A.fearB.believeC.hearD.notice43.A.emptyB.blueC.highD.wide44.A.cloudyB.normalC

    49、.differentD.warm45.A.helpedB.changedC.happenedD.mattered46.A.computersB.telescopesC.mirrorsD.cameras47.A.rememberedB.forecastedC.receivedD.imagined48.A.repairB.riskC.restD.use49.A.forbidsB.directsC.predictsD.follows50.A.dayB.nightC.monthD.year51.A.libraryB.hallC.squareD.street52.A.appearedB.returned

    50、C.fadedD.stopped53.A.drivingB.hidingC.campingD.sitting54.A.picturesB.notesC.careD.hold55.A.newB.fullC.flatD.silent56.A.blockB.avoidC.enjoyD.store57.A.InsteadB.HoweverC.GraduallyD.Similarly58.A.nature-lovingB.energy-savingC.weather-beatenD.sun-starved59.A.bigB.clearC.coldD.easy60.A.tryingB.waitingC.w

    51、atchingD.sharing第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。On our way to the house,it was raining 61. hard that we couldn􀆳t help wondering how long it would take 62. (get)there.It was in the middle of Pearl City.We were first greeted with the barking by a pack 63. dogs,seven to

    52、 be exact.They were well trained by their masters 64. had great experience with caring for these animals.Our hosts shared many of their experiences and 65.(recommend)wonderful places to eat,shop,and visit.For breakfast,we were able to eat papaya(木瓜)and other fruits from their trees in the backyard.W

    53、hen they were free from work,they invited us to local events and let us know of an interesting 66.(compete)to watch,together with the story behind it.They also shared with us many 67.(tradition)stories about Hawaii that were 68. (huge)popular with tourists.On the last day of our week-long stay,we 69

    54、.(invite)to attend a private concert on a beautiful farm on the North Shore under the stars,70. (listen)to musicians and meeting interesting locals.第四部分写作(共两节,满分35分)第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:

    55、把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。I􀆳ve had many dreams since I was a child.Now my dream is to opens a cafe.Though it may appear simple,it required a lot of ideas and efforts.What I want is not just an ordinarily cafe but a very special one.I

    56、 want my cafe have a special theme such as like “Tang Dynasty”.In the cafe,customers will enjoy yourselves in the historical environment what is created for them.If I succeed in manage one,I will open more.I wish to have a chain of cafes in many different city.Each of my cafes will have a different

    57、theme and an unique style.第二节书面表达(满分25分)假定你是李华,你校将举办音乐节。请写封邮件邀请你的英国朋友Allen参加,内容包括:1.时间;2.活动安排;3.欢迎他表演节目。注意:1.词数100左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。222019年英语(全国卷)听力部分答案:15 BCBAC610 CABAC1115 BACCB1620 ACABA阅读理解第一节【语篇解读】本文是一篇应用文。文章主要介绍了二月份有四部要演出的戏剧。21.A细节理解题。由题干Rajiv Joseph定位到Animals Out of Paper部分,根据本段中的“.in whi

    58、ch an origami artist invites a teenage talent and his teacher into her studio.”可知,这部戏剧是关于折纸艺术的。故选A项。22.D细节理解题。根据The Audience部分中的“Stephen Daldry directs.”可知,Stephen Daldry是The Audience的导演。23.C细节理解题。根据Hamilton部分中的“.in which the birth of America is presented as an immigrant story.”可知,如果对美国历史感兴趣可以观看Hami

    59、lton。【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要讲述了中国文化及中国美学对国际时尚的影响,展现了中国对国际时尚和设计发展的引领作用。24.B推理判断题。根据第三段的最后一句“The exhibition had record attendance,showing that there is huge interest in Chinese influences.”可知,这次展览出席的人数创了纪录,由此表明吸引了很多游客。故B项正确。25.A细节理解题。根据第四段中Hill说的话“.which means Chinese women are not just consumers of fashi

    60、on they are central to its movement.(这意味着中国女性不仅仅是时尚的消费者她们是时尚运动的核心。)”可知,A项正确。26.D词义猜测题。画线短语的前面提到“当代一些最优秀的时装设计师本身就是中国人”,接着列举了“Vera Wang,Alexander Wang,Jason Wu”三个例子,再结合下文的句意“在设计和销售方面都击败了他们”可知,该短语的意思应是“与竞争”。故选D项。27.D主旨大意题。通读全文尤其是第三段和最后一段的最后一句可知,本文主要讲述了中国文化及中国美学对国际时尚的影响,展现了中国对国际时尚和设计发展的引领作用。故D项“中国文化推动国际

    61、时尚潮流”最适合作为本文的标题。【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了“便士报”产生的背景及其发展的艰难过程。28.B细节理解题。根据第一段的第四、五句“In addition,most newspapers had little in them that would appeal to a mass audience.They were dull and visually forbidding.”可知,当时的报纸枯燥无味,没有吸引力。29.C推理判断题。根据第二段的 “.papers made widely available to the public.”和“.that could

    62、be bought in single copies on the street.”可知,街头销售能让报纸有更多的读者。30.B细节理解题。根据最后一段的第一句 “This new trend of newspapers for the man on the street did not begin well.”中提到的“the man on the street”可知,报纸的目标读者是普通人。31.A推理判断题。最后一段中提到“早期的一些企业是直接失败的。那些拥有成功报纸的出版商几乎不想改变传统。一些年轻大胆的商人才把这件事情推动起来。”由此推测,便士报的推动过程比较艰难。【语篇解读】本文是

    63、一篇说明文。哈佛医学院的科学家用触摸屏对猴子进行实验,结果发现猴子可以进行基本的加法运算。32.C细节理解题。根据第二段的“A team of researchers trained three Rhesus monkeys to.”和“The researchers then tested how the monkeys combined.”可知,研究者在测试前对猴子进行了训练。33.B细节理解题。根据第三段的最后两句“If the monkeys touched the left side of the screen they would be rewarded with seven dr

    64、ops of water or juice; if they went for the circle,they would be rewarded with the sum of the numbers17 in this example.”可知,想得到奖励,猴子需要触摸屏幕。34.A推理判断题。根据第四段中的“.indicating that they were performing a calculation,not just memorizing the value of each combination.”可知,猴子正在进行计算,而不仅仅是记住每个组合的值。故A项正确。35.D推理判断

    65、题。本文主要介绍了哈弗医学院的科学家对猴子的研究,结果发现猴子可以进行基本的加法运算。由此可知,本文出自报纸的科学板块。第二节【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了在选修网络课程时如何与授课教师建立健康有益的互动交流。36.E本题考查过渡句。上文提到“在选修网络课程时与授课教师建立健康有益的互动交流非常重要”,结合下面提到的“Do􀆳s”和“Don􀆳ts”可知,E项可承接上下文。37.G本题考查主旨句。根据下文的“Questions about subject content are generally welcomed.Before asking ques

    66、tions.”可知,本部分介绍的是问问题,G项中的“Ask questions”为同词复现。38.A本题考查细节句。根据上文提到的“参与讨论论坛、博客和其他开放式对话论坛”可知,A项“这就是他们的目的”可承接上文。39.C本题考查细节句。本部分的主题句为“Don􀆳t share personal information or stories.(不要分享个人信息和经历”。C项“如果需要更多的信息,他们会询问”可有效地承接上文。40.F本题考查细节句。根据本部分的主题句“不要公开表达对教授或课堂的不满”可知,F项“每个人都曾经上过不太好的课”可以和上文构成因果关系。语言知识运用第

    67、一节【语篇解读】本文是一篇新闻报道。文章介绍了挪威的Rjukan小镇由于安装了高科技反射镜系统,享受到了久违的阳光。41.C根据上文提到的“from late September to mid-March”可知,Rjukan有将近六个月接受不到阳光照射,故选nearly,意为“几乎,差不多”;only“唯一的;仅有的”; obviously“明显地”;precisely“精确地, 恰好地”。42.D根据下文中的“We see the sky is.”可知,当太阳照耀的时候,居民们注意到了这一点。notice“注意;留意”;fear“畏惧;害怕”;believe“相信”;hear“听到”。故选D

    68、项。43.B当太阳照耀时,天空是蓝色的(blue);但在山谷中,天空就暗下来了。44.A根据上文中的“but down in the valley it􀆳s darker”可知此处表示就像是阴天(cloudy)一样。normal“正常的”;different“不同的”;warm“温暖的”。45.B根据下文中的“their very first ray of winter sunshine”可知,Rjukan的居民们享受到了第一缕暖阳,近半年得不到太阳照射的现象得以改变(change)。46.C根据下文中的“The mirrors are controlled by a com

    69、puter that.”可知,小镇安装了高科技的反射镜系统,mirror意为“镜子”。 computer“电脑”;telescope“望远镜”;camera“照相机”。47.C根据下文中的“their very first ray of winter sunshine”可知,小镇装上了高科技反射镜系统,居民们得以接收到了(received)冬季第一缕阳光的照射。48.D根据上文中的“A row of reflective boards on a nearby mountainside”可知,反射板被用来反射阳光,此处用固定搭配put.to use“利用”。故选D项。【借题发挥】含有介词 to

    70、的常考短语pay attention to 注意stick to 坚持be accustomed to 习惯于be used to 习惯于belong to 属于object to 反对devote.to. 致力于get down to 开始从事look forward to 期望refer to 提及;参考49.B根据上文可知,这些反射镜由一台电脑控制,电脑可根据太阳位置的变化,指挥(directs)反射镜旋转。50.A电脑根据一整天(throughout the day)太阳位置的变化,指挥反射镜旋转,以有效反射附近山峰上的太阳光。night“夜晚”;month“月份”;year“年”。5

    71、1.C根据下文中的“The town square was totally 55.”可知,应该是反射镜系统将集中的光线反射到小镇的中心广场(square)上,形成近600平方米的光区。52.A根据上文中的“creating an area of sunlight roughly 600 square meters”可知,当光线出现(appeared)的时候,小镇居民从四周聚集而来。return“返回”;fade“褪去,失去光泽”;stop“停止”。53.D根据上文可知,居民聚集到广场,或坐(sitting),或站,互相拍照。54.A见上题解析。take pictures“拍照”;take no

    72、tes“记笔记”;take care“照顾”;take hold“抓住”。55.B根据下文中的“I think almost all the people in the town were there.”可知来到广场上的居民很多,因此整个广场是满的。故选B项。56.C根据上文可知,广场上的人很多。由此可推测3 500位居民无法同时享受(enjoy)阳光。block“阻止, 阻塞”;avoid“避开,避免”;store“贮存”。57.B根据下文中的“more than enough”可知此处表示转折,因此选B项,意为“然而”。instead“代替”;gradually“逐步地,渐渐地”;simi

    73、larly“相似地,类似地”。58.D根据上文可知,居民近半年时间享受不到阳光照射,所以此处表示渴望阳光的(sun-starved)居民。59.A根据上文以及下文中的“but it is enough”可知,反射过来的阳光面积并不大(big)。60.D此处表示虽然阳光面积不大,但也足够居民们分享(share)。try“尝试”;wait“等待”;watch“观看”。第二节【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章介绍了“我们”在Pearl City逗留期间的所见所闻。61.so考查副词。so.that.为固定搭配,意为“如此以至于”。62.to get考查非谓语动词。此处it是形式主语,不定式短语是真正

    74、主语。63.of考查介词。a pack of为固定短语,意为“一群”。64.who考查定语从句。先行词masters指人,并且引导词在从句中做主语。因此用关系代词who。65.recommended考查动词的时态。此句为and连接的并列句,前后时态一致,故用一般过去时态。petition考查名词。所填的词由冠词an修饰,故用compete的名词形式。 67.traditional考查形容词。空格后为名词stories,应用形容词来修饰。68.hugely考查副词。所填的词修饰形容词popular,故用副词形式。69.were invited考查动词的时态和语态。句中时间状语为On the la

    75、st day of our week-long stay,又因为主语we与所给动词invite之间为被动关系,故用一般过去时态的被动形式。70.listening考查非谓语动词。分析句子成分可知,此处做伴随状语;另外,所填的词与下文的meeting为并列关系,故用动词-ing形式。写作第一节I􀆳ve had many dreams since I was a child.Now my dream is to opensopen a cafe.Though it may appear simple,it requiredrequires a lot of ideas and e

    76、fforts.What I want is not just an ordinarilyordinary cafe but a very special one.I want my cafe to have a special theme such as like “Tang Dynasty”.In the cafe,customers will enjoy yourselvesthemselves in the historical environment whatthat/which is created for them.If I succeed in managemanaging on

    77、e,I will open more.I wish to have a chain of cafes in many different citycities.Each of my cafes will have a different theme and ana unique style.第二节Dear Allen,You must have heard of the upcoming Music Festival to be held in our school.Since you take much interest in music,I am writing to invite you

    78、 to participate in the festival with me.As scheduled,it will be held on the playground from 5 p.m.to 8 p.m.next Sunday.Additionally,sitting on the grass and enjoying the tasty food and drinks provided by sponsors,we will be fully absorbed in the attractive and fascinating performances.Furthermore,we also expect to see you on stage then.I􀆳d be more than delighted if you could come and share this joyful moment with me.Looking forward to your early reply.Yours,Li Hua

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:【壹铭高考真题】22 2019年普通高等学校招生全国统一考试(全国卷Ⅲ) 英语试卷.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-801930.html
    相关资源 更多
  • 人教版三年级下册数学期末测试卷【全优】.docx人教版三年级下册数学期末测试卷【全优】.docx
  • 人教版三年级下册数学期末测试卷【中心小学】.docx人教版三年级下册数学期末测试卷【中心小学】.docx
  • 人教版三年级下册数学期末测试卷【word】.docx人教版三年级下册数学期末测试卷【word】.docx
  • 人教版三年级下册数学期末测试卷【b卷】.docx人教版三年级下册数学期末测试卷【b卷】.docx
  • 人教版三年级下册数学期末测试卷【a卷】.docx人教版三年级下册数学期末测试卷【a卷】.docx
  • 人教版三年级下册数学期末测试卷word版.docx人教版三年级下册数学期末测试卷word版.docx
  • 人教版三年级下册数学期末测试卷word.docx人教版三年级下册数学期末测试卷word.docx
  • 人教版三年级下册数学期末测试卷a4版打印.docx人教版三年级下册数学期末测试卷a4版打印.docx
  • 人教版三年级下册数学期末测试卷a4版.docx人教版三年级下册数学期末测试卷a4版.docx
  • 人教版三年级下册数学期末测试卷1套.docx人教版三年级下册数学期末测试卷1套.docx
  • 人教版三年级下册数学期中测试卷(黄金题型).docx人教版三年级下册数学期中测试卷(黄金题型).docx
  • 人教版三年级下册数学期中测试卷(预热题).docx人教版三年级下册数学期中测试卷(预热题).docx
  • 人教版三年级下册数学期中测试卷(达标题).docx人教版三年级下册数学期中测试卷(达标题).docx
  • 人教版三年级下册数学期中测试卷(轻巧夺冠).docx人教版三年级下册数学期中测试卷(轻巧夺冠).docx
  • 人教版三年级下册数学期中测试卷(能力提升).docx人教版三年级下册数学期中测试卷(能力提升).docx
  • 人教版三年级下册数学期中测试卷(考试直接用).docx人教版三年级下册数学期中测试卷(考试直接用).docx
  • 人教版三年级下册数学期中测试卷(考点梳理).docx人教版三年级下册数学期中测试卷(考点梳理).docx
  • 人教版三年级下册数学期中测试卷(考点提分).docx人教版三年级下册数学期中测试卷(考点提分).docx
  • 人教版三年级下册数学期中测试卷(综合题).docx人教版三年级下册数学期中测试卷(综合题).docx
  • 人教版三年级下册数学期中测试卷(综合卷).docx人教版三年级下册数学期中测试卷(综合卷).docx
  • 人教版三年级下册数学期中测试卷(精选题).docx人教版三年级下册数学期中测试卷(精选题).docx
  • 人教版三年级下册数学期中测试卷(精练).docx人教版三年级下册数学期中测试卷(精练).docx
  • 人教版三年级下册数学期中测试卷(突破训练).docx人教版三年级下册数学期中测试卷(突破训练).docx
  • 人教版三年级下册数学期中测试卷(研优卷).docx人教版三年级下册数学期中测试卷(研优卷).docx
  • 人教版三年级下册数学期中测试卷(真题汇编).docx人教版三年级下册数学期中测试卷(真题汇编).docx
  • 人教版三年级下册数学期中测试卷(模拟题).docx人教版三年级下册数学期中测试卷(模拟题).docx
  • 人教版三年级下册数学期中测试卷(有一套).docx人教版三年级下册数学期中测试卷(有一套).docx
  • 人教版三年级下册数学期中测试卷(易错题).docx人教版三年级下册数学期中测试卷(易错题).docx
  • 人教版三年级下册数学期中测试卷(巩固).docx人教版三年级下册数学期中测试卷(巩固).docx
  • 相关搜索
    关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1