【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册Unit1-5 期中 期末共7套试卷(含答案).docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材 【新教材】人教版2019高一英语必修第一册Unit15 期中 期末共7套试卷含答案 人教版 2019 英语 必修 一册 Unit1 期末 试卷 答案
- 资源描述:
-
1、【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册 Unit 1 单元测试卷学校:_姓名:_班级:_考号:_一、阅读理解Teens and younger children are reading a lot less for fun, according to a Common Sense Media report published Monday.While the decline over the past decade is steep for teen readers, some data in the report shows that reading remains a big pa
2、rt of many childrens lives, and indicates how parents might help encourage more reading.According to the reports key findings, the proportion (比例) who say they 4 hardly ever read for fun has gone from 8 percent of 13-year-olds and 9 percent of 17-year-olds in 1984 to 22 percent and 27 percent respec
3、tively today.The report data shows that pleasure reading levels for younger children, ages 2-8, remain largely the same. But the amount of time spent in reading each session has declined, from closer to an hour or more to closer to a half hour per session.When it comes to technology and reading, the
4、 report does little to counsel (建议) parents looking for data about the effect of e-readers and tablets on reading. It does point out that many parents still limit electronic reading, mainly due to concerns about increased screen time.The most hopeful data shared in the report shows clear evidence of
5、 parents serving as examples and important guides for their kids when it comes to reading. Data shows that kids and teens who do read frequently, compared to infrequent readers, have more books in the home, more books purchased for them, parents who read more often, and parents who set aside time fo
6、r them to read.As the end of school approaches, and school vacation reading lists loom (逼近) ahead, parents might take this chance to step in and make their own summer reading list and plan a family trip to the library or bookstore.1.What is the Common Sense Media report probably about?A.Childrens re
7、ading habits.B.Quality of childrens books.C.Childrens after-class activities.D.Parent-child relationships.2.Where can you find the data that best supports children are reading a lot less for fun?A.In Paragraph 2.B.In Paragraph 3.C.In Paragraph 4.D.In Paragraph 5.3.Why do many parents limit electroni
8、c reading?A.E-books are of poor quality.B.It could be a waste of time.C.It may harm childrens health.D.E-readers are expensive.4.How should parents encourage their children to read more?A.Act as role models for them.B.Ask them to write book reports.C.Set up reading groups for them.D.Talk with their
9、reading class teachers.Marian Bechtel sits at West Palm Beachs Bar Louie counter by herself, quietly reading her e-book as she waits for her salad. What is she reading? None of your business! Lunch is Bechtels “me” time. And like more Americans, shes not alone.A new report found 46 percent of meals
10、are eaten alone in America. More than half(53 percent)have breakfast alone and nearly half(46 percent)have lunch by themselves. Only at dinnertime are we eating together anymore,74 percent,according to statistics from the report.“I prefer to go out and be out. Alone,but together,you know?”Bechtel sa
11、id,looking up from her book. Bechtel,who works in downtown West Palm Beach,has lunch with coworkers sometimes,but like many of us,too often works through lunch at her desk. A lunchtime escape allows her to keep a boss from tapping her on the shoulder. She returns to work feeling energized. “Today,I
12、just wanted some time to myself,”she said.just two seats over,Andrew Mazoleny,a local videographer,is finishing his lunch at the bar. He likes that he can sit and check his phone in peace or chat up the barkeeper with whom hes on a first-name basis if he wants to have a little interaction(交流). “I re
13、flect on how my days gone and think about the rest of the week,” he said. “Its a chance for self-reflection, You return to work recharged and with a plan.”That freedom to choose is one reason more people like to eat alone. There was a time when people may have felt awkward about asking for a table f
14、or one,but those days are over. Now,we have our smartphones to keep us company at the table. “It doesnt feel as alone as it may have before all the advances in technology,” said Laurie Demerit, whose company provided the statistics for the report.1. What are the statistics in paragraph 2 about?A. Fo
15、od variety.B. Eating habits.C. Table manners.D. Restaurant service.2. Why does Bechtel prefer to go out for lunch?A. To meet with her coworkers.B. To catch up with her work.C. To have some time on her own.D. To collect data for her report.3. What do we know about Mazoleny?A. He makes videos for the
16、bar.B. Hes fond of the food at the bar.C. He interviews customers at the bar.D. Hes familiar with the barkeeper.4. What is the text mainly about?A. The trend of having meals alone.B. The importance of self-reflection.C. The stress from working overtime.D. The advantage of wireless technology.As the
17、world around them is changing, teenagers continue to need guidance and support from both parents. Studies show that teens who have an active relationship with their fathers are less likely(可能的) to involve themselves in dangerous behaviors and more likely to succeed in school and develop higher self-
18、worth, because their fathers go beyond social expectations to devote attention to them.Peer(同龄人)pressure has always been a big part of the teensexperience. Even the best father cant completely protect their kids from the growing influence of their peer group. However, studies show that teenagers who
19、se fathers focus on their lives are more likely to resist (抵抗)the more bad effects of peer pressure, taking drugs, for example.Teens may not like to admit it, but they are watching their parents closely and often follow their example. An interesting finding explains just how important parents are, e
20、specially Dad. Swiss researchers discovered that if Dad attends church, even though Mom doesnt, 44 percent of the kids are still more likely to keep going to church as adults. But if Mom goes regularly and Dad never shows up, only 2 percent of the kids continue to attend.Teenagersface a lot of diffi
21、cult choices, especially in their later teens. Fathers dont get to make those choices for them, but they can be influenced. For example, teenagers can learn a lot from their parents concern on what to do when they finish high school. Should they go directly to college and, if so, where? Should they
22、consider going to trade schools, joining the army or looking for a job? A fathers guidance brings a long-term perspectivethat teens often lack to these important decisions.1.Teenagers without fathers focus are more likely to _.A.have higher self-worthB.experience some dangerous thingsC.become the be
23、st students in schoolD.resist all bad effects of peer pressure2.What does the third paragraph tell us?A.More teenagers pay no attention to their parentsB.Teenagers often treat their fathers as role modelsC.Teenagers never attend church with their mothersD.Fewer teenagers like to attend church with t
24、heir fathers3.Which can replace the underlined word perspective in the last paragraph?A.point of viewB.jobC.schoolD.lots of concern4.What can we learn from the text?A.Fathers should make choices for teenagers directlyB.Teenagers care less about what their parents doC.Mothers have no effect on their
25、childrens lifeD.Teenagers are greatly influenced by their fathersSharon, Aged 22 The most important thing to keep in mind when going into high school is to be yourself. Besides, I dont know what your middle school was like, but high school teachers will not care about things such as how much homewor
26、k you already have in one night. Its best to just learn to deal with things and manage your time wisely so you can achieve everything you need to.Frank, Aged 21 I think almost every kid feels both nervous and excited before their first day. You will probably love it. I know I did. You should join so
27、me sports or activities that will make your high school experience more enjoyable. Good luck!Eddie, Aged 20 When I started high school I was really nervous too, especially since I had been homeschooled all through middle school and didnt really know anyone. I suppose the best advice would be to just
28、 relax. The first couple of days can be a little bit hard, but things will become easier before you know it.David, Aged 19 Im not going to lie. The first day is kind of frightening(令人恐惧的).But youll get used to it. Dont be afraid of anyone; upperclassmen will pick on(刁难) you more if you let them know
29、 youre afraid. Just take it easy. Making some friends and staying with them will greatly help you get used to high school quickly. After the first week its really not bad at all. Dont worry.1.What can we infer (推断)from Sharon about high school?A.Teachers are quite strict.B.Students often stay up at
30、night.C.Teachers provide little care for students.D.Students should make good use of their time.2.How did Eddie feel on his first day of high school?A.Excited.B.Bored.C.Worried.D.Relaxed.3.Who mentions the importance of friends?A.Frank.B.David.C.Sharon.D.Eddie.二、七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两
31、项为多余选项。 _You probably think you will never be a top student. This is not necessarily so. however. Anyone can become a better student if he or she wants to. Here is how: Plan your time carefully. When planning your work, you should make a list of things that you have to do. After making this list, yo
32、u should make a schedule of your time. First your time for eating, sleeping, dressing, etc. Then decide a good, regular time for studying. _A weekly schedule may not solve all your problems, but it will force you realize what is happening to your time.Find a good place to study. Look around the hous
33、e for a good study area. Keep this space, which may be a desk or simply a corner of your room, free of everything but study materials. No games, radios, or television. When you sit down to study, concentrate on the subject. Make good use of your time in class. _Listening carefully in class means les
34、s work later. Taking notes will help you remember what the teacher says. Study regularly. When you get home from school, go over your notes, review the important points that your teacher is going to discuss the next day, read that material. _If you do these things regularly, the material will become
35、 more meaningful, and youll remember it longer. Develop a good attitude towards tests. The purpose of a test is to show what you have learned about a subject. They help you remember your new knowledge. The world wont end if you dont pass a test, so dont be over worried._You will probably discover ma
36、ny others after you have tried these. A.There are other methods that might help you with your studying. B.Dont forget to set aside enough time for entertainment. C.Take advantage of class time to listen to everything the teacher says. D.No one can become a top student unless he or she works hard. E.
37、Maybe you are an average student. F.Make full use of class time to take notes of what the teacher says in class. G.This will help you understand the next class.三、完形填空(20空)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题纸上将该项涂黑。We have all heard how time is more valuable than money, but is it 1 to ha
38、ve too much time?I 2 back in high school I spent most of my day at school since I also 3 a team sport. By the time I got home, I only had a few hours to do my homework, and I had to do it 4 .When I got into college, things 5 . I suddenly found myself out of class before noon time. Because of all thi
39、s 6 time there was no sense of 7 to do my school work immediately. I was performing this action of waiting until it later became a 8 .Once that happened, I just kept 9 my studying further and further back in my day. Then I got to the point where I was 10 really late at night to get my work done.One
40、day I 11 a former classmate of mine who was 12 a lot of money running a sideline(副业).Since his regular job was 13 ,I asked him why he just didnt do his sideline full-time. He said without the job, he would 14 have too much time and would just do what I did back in 15 .He said that if he 16 the job,
41、he would lose his 17 to work and succeed.So, try 18 your time with other work. This is why there is a 19 that if you want something done, ask a 20 person to do it.1.A.trueB.fairC.strangeD.possible2.A.rememberB.admitC.understandD.expect3.A.watchedB.lovedC.coachedD.played4.A.at lastB.right awayC.of co
42、urseD.as usual5.A.happendB.repeatedC.changedD.mattered6.A.extraB.difficultC.valuableD.limited7.A.dutyB.achievementC.urgencyD.direction8.A.burdenB.reliefC.riskD.habit9.A.pushingB.takingC.settingD.calling10.A.hanging outB.staying upC.jogging roundD.showing off11.A.metB.helpedC.treatedD.hired12.A.raisi
43、ngB.wastingC.demandingD.making13.A.safeB.importantC.boringD.rewarding14.A.luckilyB.hardlyC.hopefullyD.simply15.A.childhoodB.collegeC.townD.business16.A.quitB.foundC.acceptedD.kept17.A.heartB.chanceC.driveD.way18.A.savingB.filling upC.giving upD.trading19.A.messageB.storyC.sayingD.fact20.A.carefulB.b
44、usyC.reliableD.kind四、语法填空阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式,How to avoid distractions One of the biggest challenges _(face) by students today is how to concentrate on studies. Almost all of them are struggling for their concentration power. In an age_mobile phones and the Internet are eating up most of
45、 our time and energy, one can understand how difficult it is to focus attention and energy on studies. One of the most important _(factor) for developing concentration on a task, whether it is study or anything else, _(he) to develop an interest in that task. We are able to focus _(easy) and more lo
46、ng periods of time on tasks that we find more interesting. If you ever want to concentrate on anything and studies are no _(except),you need _(ensure) that the environment around you is distraction-free. So the question is not how to concentrate on studies _how to avoid distractions that have swallo
47、wed mankind up today. The only way to guarantee _distraction-free environment is by getting rid of all the unnecessary things around you, including the electronic gadgets _mobile phones.五、 书面表达 假如你是李华,你的英国笔友Roy正在中国某城市作交换生,他因交不到朋友而苦恼,发来邮件向你求助。 请你用英文给他写封电子邮件,内容主要包括: 1.表示安慰; 2.你的建议。注意: 1.词数100左右; 2.开头和
48、结尾已给出,不计入总词数。Dear Roy, I am sorry to hear that you are having some problems in China._Yours,Li Hua阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。 One day, my brother and I were alone in our apartment. The reason was that my parents had both gone for a ball party and had left me in charge of everything. I was doing m
49、y homework while my younger brother was watching TV. All of a sudden, the doorbell rang. Ding-Dong! Ding-Dong! My younger brother had rushed to the door before I decided to answer the door. We both thought that our parents had come home. As a result, he unlocked the door and opened it. Outside of th
50、e house stood a man who wore a black raincoat and black rubber boots. He looked no different from other people and he said that he was a salesman and asked politely if our mother or father was at home so he could talk with them. Without any thinking, my brother said, No. He asked if we would like to
51、 buy some comic books, which he was selling. I quickly explained to him that we were not supposed to buy anything without our parents permission. However, it seemed that he was not willing to follow my advice and he had an intention to enter our house. Then, I realized something terrible would happe
52、n. As I was about to close the door, he forced his way into our house. He took out a knife and forced me to tie up my brothers hands with some rope which he took out from his pocket. I tied up his hands but I tied it in a special way so my brother could untie himself as we often did. The man then ti
53、ed my hands up and locked both of us in the kitchen.Soon, he went upstairs to search the bedroom for something valuable. I managed to teach my brother to untie the rope on his hands. He then untied me. I rushed to the telephone to call the police, but line was dead.注意:1.所续写短文的词数应为150词左右;2.应使用5个以上短文中
54、标有下划线的关键词语;3.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。Paragraph 1: The doors were all locked from the outside and whats more, I did not have the keys. _.Paragraph 2:Just at the same time our parents came back home._ _参考答案阅读一答案:1.A; 2.B; 3.C; 4.A解析:1.推理判断题。题干问的是这篇报道可能是关于什么内容。根据整篇文章,我们可以看出这篇报道讲述了
55、孩子们阅读的乐趣,孩子们阅读的时间,孩子们阅读方式和父母对孩子阅读的影响。A项意为:孩子们的阅读习惯;B项意为:孩子们所读书籍的质量;C项意为:孩子们的课后活动;D项意为:父母与孩子的关系。故选A。2.推理判断题。根据第三段中的the proportion (比例) who say they hardly ever read for fun has gone from 8 percent of 13-year-olds and 9 percent of 17-year-olds in 1984 to 22 percent and 27 percent respectively today.可知
56、,很少为乐趣而阅读的人的比例已经分别从1984年的13岁的8%和17岁的9%上升到现在的22%和27%。也就是说,为乐趣而读书的人越来越少了。故选B。3.推理判断题。根据倒数第三段最后一句many parents still limit electronic reading, mainly due to concerns about increased screen time可知,许多家长仍然限制电子阅读,主要是由于担心看一些电子屏幕的时间越来越多,也即是担心会伤害孩子们的健康。故选C。4.细节理解题。根据倒数第二段The most hopeful data shared in the rep
57、ort shows clear evidence of parents serving as examples and important guides for their kids when it comes to reading.可知,有明显的证据表明,父母为孩子们做榜样并为孩子们作重要指导能培养孩子的阅读习惯。也即是说,父母可以通过给孩子们作榜样来鼓励孩子们阅读的。故选A。阅读二答案:1.B; 2.C; 3.D; 4.A解析:1.推理判断题。根据第二段可知,在美国,约有46%的人们独自用餐,53%的人们独自吃早餐,46%的人们独自吃午餐,只有74%的人们晚餐不是独自享用,故可知本段的数据
58、是关于用餐习惯,故选B。2.细节理解题。根据第三段A lunchtime escape allows her to keep a boss from tapping her on the shoulder. Today, I just wanted some time to myself.可知,Bechtel一个人吃午饭可以让她逃离老板的关注,给自己留一些自由时间,故选C。3.推理判断题。根据第四段he likes that he can sit and check his phone in peace or chat up the barkeeper with whom hes on a f
59、irst-name basis if he wants to have a little interaction.可知Mazoleny喜欢这样的气氛,因为可以坐在那里,查看手机信息,或者想聊天了,可以直呼吧台服务员名字和他聊天,故可知,他与服务员很熟悉,可以直呼对方名字,故选D。4.主旨大意题。本文通过一份调查结果显示,很大比例的人选择独自用餐,原因很多,比如逃离工作氛围,或者反思自己,但是独自用餐正慢慢成为一种趋势,故选A。 阅读三答案:1.B; 2.B; 3.A; 4.D解析:1.由第二段However, studies show that teenagers whose fathers
60、focus on their lives are more likely to resist(抵抗)the more bad effects of peer pressure, taking drugs, for example.可知,没有爸爸关注的青少年更有可能经历一些危险的事情。故选B。2.由第三段Teens may not like to admit it, but they are watching their parents closely and often follow their example. An interesting finding explains just how
61、 important parents are, especially Dad.可知,本段主要讲青少年经常把他们的父亲当作榜样。故选B。3.由A fathers guidance brings a long-term perspective that teens often lack to these important decisions.可知,父亲的指导带来长远的观点,青少年经常缺乏这些重要决定,故perspective是“观点,看法”的意思。故选A。4.结合文章大意并由A fathers guidance brings a long-term perspective that teens
62、often lack to these important decisions.可知,青少年受他们父亲的影响非常大。故选D。阅读四答案:1.D; 2.C; 3.B解析: 1.根据第一段中Its best to just learn to deal with things and manage your time wisely so you can achieve everything you need.可知,Sharon认为在高中阶段最好学会合理地管理时间,这样你就可以得到你需要的一切。故D项(学生应该充分利用他们的时间。)正确。2.根据第三段中When I started high scho
63、ol, I was really nervous too, .可知,Eddie高中开始的时候很紧张。文中really nervous对应C项的Worried。3.根据最后一段中Making some friends and staying with them will greatly help you get used to high school quickly.可知,David认为交一些朋友,和他们在一起,会极大地帮助你快速适应高中。七选五答案:E; B; F; G; A解析:根据下一句You probably think you will never be a top student.说
64、明你想过你从未成为优秀生。说明你是一名普通的学生,故选E。考查对上下文的理解。根据下一句A weekly schedule may not solve all your problems说明很满的时间安排不一定能解决所有的问题,一定要有娱乐的时间。故选B。考查对上下文的理解。根据本段第一句Make good use of your time in class.可知要充分利用好课堂的时间,故F项符合上下文。考查对上下文的理解。根据前一句If you know what your teacher is going to discuss the next day, read that materia
65、l.说明预习的重要性,预习以后会让我们的学习更高效。故G项内容符合上下文。考查对上下文的理解。根据下句You will probably discover them after you have tried these.说明除了文章中的这些方法以外,还有另外的方式。故A项符合上下文。完形填空答案:1.D; 2.A; 3.D; 4.B; 5.C; 6.A; 7.C; 8.D; 9.A; 10.B; 11.A; 12.D; 13.C; 14.D; 15.B; 16.A; 17.C; 18.B; 19.C; 20.B解析:1.通读全文可知作者论述观点:越忙的人越可能把事情做好。因此.此处作者提出了疑
66、问,有太多时间是否可行。2.根据下文的high school可知,作者是在回忆中学时期的往事,故应为remember。3.根据上下文可知.作者中学时期参加了团队活动。4.根据I only had a few hours to do my homework可知,作者回到家后写作业的时间很紧张,因此回家后不得不立即写作业。5.根据下文I suddenly found myself out of class before noon time可知,作者上大学后发现自己上午没课, 与中学时情况不一样,故应为changed。6.根据上文可知,作者由于上午没课而有了很多额外的时间。7.根据上文I sudde
67、nly found myself out of class before noon time.可知,作者上大学后上午没课,因此他没有立刻完成作业的紧迫感,故应为urgency。8.根据下文可知,作者不再着急写作业,不断往后拖延.最终形成了一种习惯。9.由于作者已形成拖延症,这导致学习这件事在他每天的生活中也越来越靠后。10.根据上文可知,作者每天不急于写作业,并且经常往后拖,再根据空格后可知.作者为完成作业不得不开夜车,故应为 staying up。11.根据下文可知,作者遇见了一位老同学,两人交流了彼此的情况.故应为met。12.作者的老同学靠副业赚了很多钱.故应为making。13.根据老
68、同学靠副业赚了钱.作者问他为什么不辞职专心经营副业可推断,老同学的正职工作很清闲.没什么事可做,故应为boring。14.作者的老同学如果没有正职工作.就会有大量的时间,故应为simply。15.作者的老同学觉得,如果辞职他会有太多空闲时间, 将会像作者在大学期间一样。16.根据上文可知,作者的老同学是在说自己如果没有正职工作的情况.故应为quit。17.作者的老同学认为如果辞去正职工作,时间就会很充裕,自己就会有拖延症,从而失去了工作和想要成功的干劲。18.作者认为人不能太清闲,因此要让自己忙碌起来,即用工作来充实生活。19.作者引用了一句谚语,故选saying。20.作者都在论述自己的观点
69、:时间充裕的人反而会有拖延症。因此,不要把事情交给闲着没事的人做.即要找一个忙碌的人来做。 语法填空答案:faced; when; factors; is; easily; exception; to ensure; but; a; like解析:1.faced考査动词-ed形式。今天,学生面临的最大挑战之一是如何专注于学业。2. when考查定语从句。在一个手机和网络消耗我们大部分时间和精力的时代:这里名词age为先行词,关系词在定语从句中作时间状语,故用when。3.factors考査名词复数。one of后接复数名词,表示“中的一个”。4.is考查动词时态和主谓一致。分析句子结构可知,本
70、句的主语是One of the most important factors,表示“其中最重要的因素之一”,所以谓语动词要用单数,且此处描述的为客观事实,故要用is。5.easily考查副词。我们能更容易且更长时间地关注我们更感兴趣的任务,这里修饰动词focus用副词easily。6.exception考査名词如果你想要专注于任何事.学业也不例外,你需要确保周围的环境没有干扰。no后要用名词形式,no exception没有例外,也不例外。7.to ensure考査动词不定式。此处need为实义动词,固定表达 need to do sth.需要做某事。误解分析:有些同学可能会误以为need为情
71、态动词,后接动词原形。8.but考查固定表达。因此问题不是如何专注于学业,而是如何避免如今吞噬人类的分心之物:固定表达 not.but.不是而是。9.a考查不定冠词。唯一保证一个无干扰的环境的方法是。 根据语境可知,此处为泛指。a distraction-free environment 个无干扰的环境。10.like考查介词。清除我们周围所有不必要的东西,包括像手机这样的电子设备。这里要用介词like,表示“像这样的”。作文答案:Dear Roy,Iamsorrytohearthatyouarehavingsomeproblemsin China.Buttakeiteasy.Ibelieve
72、withyoursincerityandfriendlinessyouwill make more friends.Herearemysuggestions.First,overcomeyourshyness.Try tobebraveandopenyourselfup to others.Keep reminding yourself to wear a smilewhen meeting people.Besides,joininmoreactivities,whereyoumay meet people who like being with you.Lastbutnotleast,do
73、nt trytofitinwitheveryone ,and findPeople Who share common interests with you.Im looking forward to hearing some stories about your new friends.Yours,LiHua作文续写答案: Paragraph 1 : Approaching the doorway, Jenny took a deep breath. When she knocked at the door, she found the door was locked and her moth
74、er was not in. Tired and sad, she sat down in front of the house. Where could my mother be? she wondered. Was she still angry with me? Again, the scene of the quarrel appeared in her mind. She remembered her rudeness to her mother. Realizing that all the scolding from her mother was due to the fact
75、that her mother really cared a lot about her, she felt rather ashamed, and tears began to roll down her cheeks.Paragraph 2: A gentle touch on her hair called her mind back. She raised her head and saw the familiar face of her mother. Here you come! Ive been looking for you, she said, tired and relie
76、ved. Jenny couldnt help throwing herself into her mothers arms. Mum, Im so sorry and thank you for all you have done for me. She expressed her sincere apology and great gratitude. Hearing this, her mother smiled patting her back gently.【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册 Unit 2 单元测试卷学校:_姓名:_班级:_考号:_一、阅读理解TOWN O
77、F MIDDLEBOROUGH RUBBISH/RECYCLE INFORMATIONRUBBISH COLLECTION CURBSIDE(路边回收)Your household rubbish is collected weekly on your regular collection day. All residents using rubbish barrels must have covers on them to prevent rain/snow water buildup inside.Please note the following list of items that w
78、ill NOT be picked up by the Sanitation Division: Medical Waste or Mercury-Call Health Department at 508-946-2408 Containers with sharp edges or bottoms. Metals, furniture or building materials. Recyclable material.RECYCLE COLLECTION CURBSIDEYour recyclables will be collected every other week on your
79、 regular collection day. Failure to put your recyclables out on the assigned day causes double pick-up”.Please help us to keep costs down.Items for curbside collection: Newspapers and magazines Cardboard-Cereal Boxes, Pasta Boxes, Shoe Boxes, Etc. Cans and plastics (NO CHILDRENS TOYS) Clear and colo
80、red glass (only brown & green)How to prepare items for curbside collection: Paper Productsplease wrap them in plastic grocery bags to protect from rain and wind. Cans, plastics and clear and colored glassCLEAN.* All rubbish / recyclables must be out at curbside by 7:00 a.m. on your regular scheduled
81、 collection day.1.How often is household rubbish collected in the town?A.Every day.B.Every other day.C.Every week.D.Every other week.2.Which of the following recyclables will be collected?A.An overdue journal.B.An old smartphone.C.A plastic toy truck.D.A yellow drinking glass.3.What should the resid
82、ents do when they dump their recyclables?A.They should try to keep the pick-up costs down.B.They should have them all cleaned before dumping.C.They should dump them by 7:00 a.m. beside their houses.D.They should have paper products covered in plastic bags. Are you going to Seattle? an anxious-lookin
83、g woman asked a female traveler at the Amtrak Airport in Sacramento. No, Im going to Eugene, the traveler replied. Oh, I was hoping you could watch out for my daughter. Shes never been on a plane alone before. Now, as I am quite a seasoned plane traveler, I know that seats and cars are supplied by t
84、he destination. So I came up to the woman and her frightened-looking daughter, telling the woman that her daughter could sit with me and that I would take care of her during the journey. The plane had arrived 25 minutes late, and people walked in line to get their seats. The conductor wanted to know
85、 if there were people traveling together, so I went to the front of the line with the girl and we were arranged to sit next to each other. Once on board, I showed her where to put her package, and took her to the bathroom area. Then we settled down to sleep. In the morning, I showed her the dining r
86、oom and bought her a drink. She became comfortable enough to do what most 15-year-olds do: talk and text on her mobile phone. Throughout the trip, I made sure she picked up her ID, which had fallen out of her backpack, and some money, which had fallen into the crack (缝隙) of the reclining seat, and c
87、ontinuously kept an eye on her. I hope someone takes her under their wing when she flies back to Sacramento.I do hope that kindness will spread around the world through these ways. Were conditioned to think that our lives go on with great moments. But great moments often catch us unaware, beautifull
88、y wrapped (包裹) in what others may consider a small one.1.Where was the author going by air?A. Sacramento.B. Seattle.C. Eugene.D. Amtrak.2.Why did the author go to the front of the line?A.To make sure of his seat.B.To help the girl find her seat.C.To ask for the two seats next to each other.D.To get
89、a more comfortable seat in the front.3.What can be learned from the text?A.The girl has never left her mother before.B.The girl has never been to Seattle before.C.The girl has never travelled alone by air before.D.The girl was too nervous to do anything during the trip.4.What is the writers opinion
90、according to the last paragraph?A.Experience is the best teacher.B.You never know till you have tried.C.Happiness lies in giving help to others.D.Do something good even though it may be tiny. There were smiling children all the way. Clearly they knew at what time the train passed their homes and the
91、y made it their business to stand along the railway, wave to complete strangers and cheer them up as they rushed towards Penang. Often whole families stood outside their homes and waved and smiled as if those on the trains were their favourite relatives. This is the simple village people of Malaysia
92、. I was moved. I had always travelled to Malaysia by plane or car, so this was the first time I was on a train. I did not particularly relish the long train journey and had brought along a dozen magazines to read and reread. I looked about the train. There was not one familiar face. I sighed and sat
93、 down to read my Economics. It was not long before the train was across the causeway and in Malaysia. Johor Bahru was just another city like the city of Singapore, so I was tired of looking at the crowds of people as they hurried past. As we went beyond the city, I watched the straight rows of rubbe
94、r trees and miles and miles of green. Then the first village came into sight. Immediately I came alive; I decided to wave back. From then on my journey became interesting. I threw my magazines into the waste basket and decided to join in Malaysian life. Then everything came alive. The mountains seem
95、ed to speak to me. Even the trees were smiling. I stared at everything as if I was looking at it for the first time. The day passed fast and I even forgot to have my lunch until I felt hungry. I looked at my watch and was surprised that it was 3:00 p. m. Soon the train pulled up at Butterworth. I lo
96、oked at the people all around me. They all looked beautiful. When my uncle arrived with a smile, I threw my arms around him to give him a warm hug (拥抱). I had never done this before. He seemed surprised and then his weather-beaten face warmed up with a huge smile. We walked arm in arm to his car. I
97、looked forward to the return journey.I looked forward to the return journey. 1. The author expected the train trip to be _. A. adventurousB. pleasant C. dullD. exciting2. What did the author remember most fondly of her train trip?A. The friendly country people. B. The mountains along the way. C. The
98、 crowds of people in the streets. D. The simple lunch served on the train. 3. Which of the following words can best take the place of the underlined word relish in the second paragraph?A. Choose. B. Enjoy. C. Prepare for. D. Carry on. 4. What can we learn from the story?A. Comfort in travelling by t
99、rain. B. Pleasure of living in the country. C. Reading gives people delight. D. Smiles brighten people up.Lemurs are cute animals that live on the island of Madagascar, the fourth-largest island in the world. Lemurs have big eyes, long noses, and long tails(except for the Indri) and live high in the
100、 trees of Madagascan forests. Lemurs are quite intelligent. They are the cousins of monkeys and look quite similar. They also swing through the trees and live in family groups.There are different species of lemurs. Some lemurs (the Indri) sing like a whale, and some (the Sifaka) walk like a ballet d
101、ancer. Some lemurs are very small, like the Pygmy Mouse Lemur which weighs only 25-30 grams. Others, like the Indri, can weigh up to ten kilograms. Some lemurs are nocturnal, being awake at night and sleeping during the day, and some are not nocturnal but diurnal. Generally, the smaller lemurs are n
102、octurnal, while the bigger ones are diurnal. All the species are unique to Madagascar.However, all of the lemurs are endangered species. Many species have already disappeared in the last few centuries. There are not many of lemurs left. People in Madagascar have been destroying the forests where lem
103、urs live. Local people also hunt lemurs for food. Some of the local people see lemurs as bringers of bad luck, so they kill lemurs.At the moment, there are about 85 lemur species left. But many people fear that the number of species will fall quickly. Soon there may be no lemurs left if we do not ma
104、ke serious efforts to protect them.1.What are Lemurs a lot like?A.They are like human beings because they can dance ballet.B.They are like whales because they sing loudly in a similar wayC.They are like mice because they are very small weighing only 25-30 grams.D.They are like monkeys because they s
105、wing through the trees and live in family groups.2.What does the underlined word “nocturnal” mean?A.Sleeping at night and being awake during the day .B.Being awake at night and sleeping during the day.C.Being awake day and night.D.Sleeping day and night.3.What can we infer from this text?A.Lemurs ca
106、n be killed because they may bring bad luck to people in Madagascar.B.People in Madagascar have realized they shouldnt destroy the forest where lemurs live.C.There is a good chance that lemurs will soon be extinct if people do nothing to help them.D.We should raise lemurs somewhere else besides Mada
107、gascar to keep them from dying out.4.Whats the best title of the text?A.Save Madagascars forestB.A Good Pet LemursC.Peoples FriendsD.Lemurs of Madagascar二、七选五We are told that a “family that eats together stays together”. We even follow it by making the whole family sit in front of the television whi
108、le eating, right? Wrong. Television does nothing to help make the family relationships better. 1 Its thus better to give the TV a break and to sit at the dinner table. Family dinners need another important partconversations that happen in a pleasant atmosphere.It often serves well to start the conve
109、rsation right before dinner so that setting the table and doing other things may become less boring. 2 As a result, there are no embarrassing moments when people are actually eating. Also, you can change the topic if you feel that it might start arguments.Children arent usually very good at sharing
110、information and dont know how to reply when you ask them questions like “How was your school today?”. 3 For this, you can ask them about the after-class activities that they might be taking part in. 4 Therefore,all controversial (有争议的)topics should not be talked about. Actually, if you have had a fu
111、nny incident in your day at work, share it with others. Whats more, it serves well if you share your childhood memories with your family. 5 In a word, it is always important to choose the right topics for the family dinner conversations.A.Try to know more about them than just their school life.B.Its
112、 often difficult to start a conversation at a family dinner.C.But try to keep in mind some family dinner conversation ideas.D.Doing things together can make family members feel interested.E.In fact, it only increases the distance between members of the family.F.Conversations during dinnertime should
113、 encourage family members to eat well.G.They, especially your kids, will feel excited to hear about what you did as a child.三、完形填空(15空) A few years ago, I went to Disneyland with my sister and her two children. At that time, they were probably 10 and 8. We were walking down the main street to go acr
114、oss to Downtown Disney when John, the younger of my two nephews, 1 walking. He stood there for a few seconds with his eyes looking across the 2 . As I started to walk towards him to tell him to 3 so we could stay with the group, he started walking across the street. I was just standing there thinkin
115、g and trying to 4 what he would do. 5 he got to the other side of the street, he stopped in front of a couple and their crying child. If I had to guess, this kid was probably around the same 6 as John, if not a little bit younger. I saw them talking to each other for a moment, and then John 7 his ba
116、lloon that he had just got within 10 minutes to the kid. The parents looked absolutely 8 . The kid took the balloon, stopped 9 , smiled at John and said something to him. Then John came walking back over to me, totally 10 . The parents were still watching him as if he was a miracle. And the kid was
117、smiling and talking 11 to his parents, pointing at my nephew. By the time he got back over to me, I was obviously confused. So I asked him, What was that about? John answered calmly, He looked sad. He shouldnt be 12 at Disneyland, so I gave him my 13 to make him happy. Then I asked, You gave him you
118、r balloon? Yes. His balloon might have flown away, or he didnt get one, 14 Mom bought me lots of toys, so its OK. he answered. To me, its hard to imagine that this kid, this 8-year-old kid, did that.The story is definitely not as 15 as some of the other stories we have ever read, but to this day it
119、still kind of blows me away.1.A. dislikedB. stoppedC. continuedD. finished2.A. streetB. fieldC. squareD. lake3.A. helpB. returnC. hurryD. rest4.A. discoverB. explainC. proveD. show5.A. SinceB. ThoughC. IfD. When6.A. ageB. hobbyC. heightD. weight7.A. lentB. threwC. movedD. handed8.A. boredB. worriedC
120、. surprisedD. frightened9.A. jumpingB. cryingC. playingD. running10.A. crazyB .happyC. afraidD. sorry11.A. hopefullyB. nervouslyC. slowlyD. excitedly12.A. sadB. angryC. shyD. quiet13.A. ticketB. moneyC. balloonD. food14.A. orB. forC. butD.so15.A. trueB. touchingC. simpleD. tiring四、语法填空 Since I was f
121、irst in China, my life, and China itself, have developed and changed a lot. I came here in 2015_(travel) and visit a friend. I had a fantastic time, _ (explore) beautiful places in Beijing, Shanghai, Sichuan and Hong Kong within 5 weeks. Then, with the taste of China in my mouth, I _ (return) to Bei
122、jing as an exchange student in 2017,_ I fell in love with this city. Despite the pollution and people everywhere, what I saw in Beijing was a city on the move and developing at a speed so unknown to me, a man from a small sleepy _ (Australia) city. China today is a country rich_ old customs, and one
123、 that is also full of modern _ (wonder). Although some things will always stay_ same, other things are changing at a speed beyond _ (imagine). Im sure that as _ (I) life continues here in Beijing, I will enjoy more convenience and surprise.五、书面表达 假设你是李华,你打算利用假期出国旅游。请你就此给你的美国笔友Michael发一封电子邮件,谈论一下你出国旅
124、游的原因,并邀请Michael有时间来中国。要点如下: 1.出国旅游很有意义; 2.开阔眼界,了解国外的风俗和历史; 3.和来自不同文化背景的人交朋友,学习外语; 4.放松身心,欣赏美景。注意: 1.词数80左右(信的开头和结尾已给出,不计入总词数); 2.可以适当增加细节,以使行文连贯。Dear Michael, How are you ? These days, I am planning to travel abroad during the vacation._Yours truly,Li Hua阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。 In 1989, fresh
125、 out of high school, I had the difficult task of choosing a career path before college started in three months. In those days in Pakistan, there were limited choices: becoming a doctor or an engineer, or entering the financial world after getting a business degree. I wasnt interested in engineering,
126、 so that I was left with medicine or business. I couldnt decide. My uncle suggested that I do a work placement(实习) to experience it for a month in an international company followed by a month in a hospital. After that, I could make a decision. It seemed like a good idea. I was accepted for a months
127、placement at a foreign bank in Karachi. I got a feel for how the world of finance functioned, made new friends, and generally enjoyed the mostly easy-going work surroundings. The month passed rapidly, and soon I began working at a leading hospital in Karachi. The experience couldnt have been more di
128、fferent. The hospital had a stressful environment. The days started early (at 7 am, compared to 9 am at the bank), and were filled with endless duties. And the night calls! This was crazy, working all day, through the night, and again the next day. I began thinking about my two experiences. The bank
129、 had offered a more relaxing atmosphere, better working hours and less stress. The hospital was full of excitement, but the studying and training was difficult. It seemed that the business choice was going to win out. Near the end of my month at the hospital, I was driving home after an especially b
130、usy night call. In front of me was a public bus, with college students sitting on the top. As the driver weaved through (穿梭) traffic, I could see the boys shaking from side to side.注意:1.所续写短文的词数应为150左右;2.应使用5个以上短文中标有下划线的关键词语;3.续写部分分为两段,每段开头语已为你写好;4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语;Paragraph 1: Suddenly, a boy
131、 fell off the back of the bus._Paragraph 2: The next day, when I went to the hospital to see the boy, all his family got up, with grateful smiles on their faces._参考答案阅读一答案:1.C; 2.A; 3.D解析:1.细节理解题。根据第一段中“Your household rubbish is collected weekly on your regular collection day.(你的家庭垃圾会在每周的定期收集日被收集)”可
132、知,镇上每周会收集一次家庭垃圾。故选C。2.细节理解题。根据Items for curbside collection部分中“Cardboard-Cereal Boxes , Pasta Boxes,Shoe Boxes,Etc. (纸箱、麦片盒、意大利面盒、鞋盒等)”可知,A选项“一个耐克盒子”可回收物品会被收集。故选A。3.细节理解题。根据How to prepare items for curbside collection 部分中“Paper Productsplease wrap them in plastic grocery bags to protect from rain an
133、d wind. (纸制品请用塑料购物袋包装,以防风雨打湿)”可知,当居民倾倒可回收垃圾时,他们应该用塑料袋包装纸制品。故选D。 阅读二答案:1-4 BCCD解析:1.推理判断题.根据文章第二段 Now, as I am quite a seasoned plane traveler, I know that seats and cars are supplied by the destination. So I came up to the woman and her frightened-looking daughter, telling the woman that her daughte
134、r could sit with me and that I would take care of her during the journey. 可知我走过去和这位女士说她的女儿可以和我坐在一起,我会照顾她.结合第一段第一句 Are you going to Seattle? an anxious-looking说明作者去西雅图,故B项正确.2.推理判断题.根据第三段第二句 The conductor wanted to know if there were people traveling together, so I went to the front of the line with
135、the girl and we were arranged to sit next to each other.可知当售票员询问是否有人要坐在一起的时候,我走上前去要求我们被安排坐在一起.故C项正确.3.细节理解题.根据第一段中的 Oh, I was hoping you could watch out for my daughter. Shes never been on a plane alone before. 可知小女孩从来都没有独自乘坐过飞机.故C项正确.4.推理判断题.根据最后一段 I do hope that kindness will spread around the wor
136、ld through these ways. But great moments often catch us unaware, beautifully wrapped (包裹) in what others may consider a small one. 可知作者认为我们应该通过各种方法传播善良,有时候一个很小的善意的行为会给别人带来很大的影响.故D项正确.阅读三答案:CABD解析:1. 推理判断题, 根据第二段中的I did not particularly relish the long train journey and had brought along a dozen maga
137、zines to read and reread. I looked about the train. There was not one familiar face. I sighed and sat down to read my Economics.可知作者本来认为这次旅行是无趣的。故选C。2. 推理判断题。根据第一段的描述以及本段最后两句This is the simple village people of Malaysia. I was moved.可知答案。另外根据文章内容也可以判断出马来西亚的村民对作者的触动是最大的。3. 词义猜测题。根据画线词所在的句子I did not p
138、articularly relish the long train journey and had brought along a dozen magazines to read and reread.可知作者认为自己不会喜欢这次长途旅行, 所以买了一打杂志翻来覆去地读。由此可知选B, relish表示喜欢, 爱好。4. 推理判断题。根据第一段中的Often whole families stood outside their homes and waved and smiled as if those on the trains were their favourite relatives.
139、 This is the simple village people of Malaysia. I was moved.和第四段中的Even the trees were smiling.可知作者被村民们的微笑所感动, 最后也变得高兴了。故可推知微笑能使人的心情变好, 选D。 阅读四答案:1.D; 2.B; 3.C; 4.D解析:1.细节理解题。根据第一段最后两句They are the cousins of monkeys and look quite similar. They also swing through the trees and live in family groups.可
140、知,Lemurs就像猴子,因为它们在树间荡来荡去,成群结队地生活。故选D。2.同义猜测题。根据第二段中being awake at night and sleeping during the day, and some are not nocturnal but diurnal. 晚上醒着,白天睡觉,有些不是夜行性的,而是昼行性的。可知,画线词意思是夜间的。故选B。3.推理判断题。根据最后一段最后一句Soon there may be no lemurs left if we do not make serious efforts to protect them. 可知,如果人们不采取任何措施
141、帮助狐猴,狐猴很有可能很快灭绝。故选C。4.主旨大意题。根据文章可知,本文讲述的是马达加斯加岛上的狐猴。故选D。七选五答案:EDAFG解析:1.E 根据 Television does nothing to help make the family relationships better.可知,电视对改善家庭关系毫无帮助。E 项(事实上,它只会增加家庭成员之间的距离:)承接上文:2. D . It often serves well to start the conversation right before dinner so that setting the table and doin
142、g other things may become less boring.可知,在晚餐前就开始谈话通常很有帮助,这样摆 桌子和做其他事情就不会那么无聊了。D项(一起做事可以 让家庭成员感到有兴趣。)承接上文D项中的feel interested 和上文中的become less boring相吻合33.A根据设空处后一句可知,对于这一点,你可以问他们有关 他们可能参加的课外活动的问题;A项(试着多了解他们,而 不仅仅是他们的学校生活。)切题:4.F 根据 Therefore, all controversial (有争议的)topics should not be talked about.
143、可知,所有有争议的话题都不应该被谈论:承接 下文,F项(晚餐时间的谈话应该鼓励家庭成员吃得好切题。 下文中的Therefore说明前后是一种因果关系,故答案为F。5.G 根据 Whats more, it serves well if you share your childhood memories with your family.可知,如果你和你的家人分享你的 童年记忆,它会很有用。G项(他们,尤其是你的孩子们,听到 你小时候的所作所为会感到兴奋。)承接上文。完形填空答案:1-5 BACAD 6-10 ADCBB 11-15 DACCB解析:1.考查动词.根据设空处所在句子 We wer
144、e walking down the main street to go across to Downtown Disney when John, the younger of my two nephews, 1 walking. 可知,作者他们正走在大街上,准备穿过大街去迪斯尼的市中心,这时他更小的外甥约翰就停止(stopped)走路了.2.考查名词.根据上文可知约翰站在那里几秒钟,眼睛望着街道(street)的对面.3.考查动词.根据语境可知当作者开始向约翰走去,告诉他要快点(hurry),这样他们就可以和大家在一起时,他开始穿过街道.4.考查动词.根据 I was just standi
145、ng there thinking and trying to 4 what he would do.可知,我只是站在那里思考,想弄清楚(discover)他会做什么.5.考查状语从句.当约翰走到街的另一边时,他在一对夫妇和他们正在哭的孩子面前停下了脚步.此处应用When引导时间状语从句.6.考查名词.根据 If I had to guess, this kid was probably around the same 6 as John, if not a little bit younger.可知,如果我必须猜一下,这个孩子可能和约翰差不多大(age),要不就是更小一点.7.考查动词.根据
146、语境可知,我看到他们彼此交谈了一会儿,然后约翰把他刚在10分钟内拿到的气球递给(handed)了那个孩子.8.考查形容词.那对父母(对约輸的行为)看起来非常惊讶.故选surprised.9.考查动名词.根据语境可知,孩子拿起了气球,停止了哭泣(crying),对约翰笑了笑,并对他说了些什么.10.考查形容词.约翰做了好事,走回我身边,非常高兴(happy).11.考查副词.根据语境可知,孩子微笑着,兴奋地(excitedly)和他的父母谈话,同时指着我的外甥.12.考查形容词.根据 He shouldnt be 12 at Disneyland, so I gave him my 13 to
147、make him happy. 及下文 You gave him your balloon? 可知,约翰认为小男孩不应该在迪斯尼乐园里伤心(sad),所以为了让他高兴约翰把他的气球给了他.故选A.13.根据上题解析可知约翰把自己的气球(balloon)给了小男孩.14.考查并列连词.根据 His balloon might have flown away, or he didnt get one, 14 Mom bought me lots of toys, so its OK. 可知,小男孩的气球可能已经飞走了,或者他没有得到,但是(but)妈妈给约翰买了很多玩具,所以他觉得没关系.15.考
148、查形容词.句意:这个故事肯定不像我们读过的一些其他故事那样感人(touching),但直到今天,它仍然使我感到震撼.语法填空答案:to travel; exploring; returned; when/and; Australian; in; wonders; the; imagination; my解析:考查非谓语动词。此处用动词不定式表示目的。 考查非谓语动词。explore与句子的主语I是逻辑上的主动关系,因此用现在分词,在此句中表示伴随。考查时态。设空处缺少谓语动词,根据时间状语in 2017可知用一般过去时态。考查连词。分析句子结构可知设空处连接前后两个句子,用when引导定语从句
149、或and连接并列分句都是正确结构。考查词性转换。用形容词修饰名词city,因此把名词转换为形容词。考查介词。be rich in意为“大量含有”,是固定短语。考查名词的数。wonder意为“奇迹”,是可数名词。根据定语full of可知用名词的复数形式。考查冠词。the same是固定搭配,表示“同样”。考查词性转换。beyond imagination 意为“无法想象”,beyond是介词,后面接名词。考查代词。此处应用形容词性物主代词修饰名词life。作文答案:Dear Michael, How are you? These days, I am planning to travel ab
150、road during the vacation. I think travelling abroad is very meaningful. First, travelling abroad can broaden my horizon. When I visit a foreign country, I can learn more about the customs and history of the country. At the same time, I can make lots of friends. Besides, communicating with the local
151、people will give me the chance to learn a foreign language. The most important thing is that I can relax and enjoy the beautiful scenery. Michael, please come to China when you are free. I do hope you can witness the great changes in China.Yours truly,Li Hua作文续写答案: Paragraph 1: Suddenly, a boy fell
152、off the back of the bus. He hit the road face down and rolled over. He lay still in the middle of the road as the bus sped away. None of the cars behind stopped. Thinking that he could die in a matter of minutes, I stopped my car and carefully examined the boy. With the help of some passers-by, I li
153、fted the unconscious boy into the car and raced back to the hospital. After his family was contacted, and he was wheeled into emergency surgery, I drove home, exhausted but happy.Paragraph 2: The next day, when I went to the hospital to see the boy, all his family got up, with grateful smiles on the
154、ir faces. What a feeling it was to help save the life of another person! I spent the rest of the day in a state of the most fabulous mood I had ever experienced. Driving home that evening, I decided on my career path. Two months of placements could not do what 30 minutes helping an accident victim h
155、ad done for me. This experience taught me that at times, the decisions are made for youand that whatever happens is always for the best.解析: 写好这类作文要注意几个步骤:1. 认真审题,找准提示语中的关键词或句,确定中心思想.2. 依据关键句,草拟提纲,梳理文章的脉络3. 准确定位人称、时态.注意使用高级词汇和高级句型使文章显得更有档次.4.最后还要认真查验是否有漏写情况,有无拼写错误及标点误用等高分句型一:I knew that if the boy wa
156、s bleeding into his brain,he could die soon我知道如果这个男孩血液流入他的大脑,他会死的很快.高分句型二:Driving home that evening,I knew what I wanted to do for the rest of my life.Mycareer pathbecame crystal clear at that moment.开车回家的那天晚上,我知道我想做的事在我的余下的生命里.在那一刻,我的职业生涯开始变得晶莹剔透.【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册 Unit 3 单元测试卷学校:_姓名:_班级:_考号:_
157、一、阅读理解Welcome to Holker Hall & GardensVisitor InformationHow to Get to Holker By Car: Follow brown signs on A590 from J36, M6. Approximate travel times : Windermere20 minutes, Kendal25 minutes, Lancaster45 minutes, Manchester 1 hour 30 minutes. By Rail: The nearest station is Cark-in-Cartmel with tr
158、ains to Carnforth, Lancaster and Preston for connections to major cities & airports.Opening Times SundayFriday (closed on Saturday) 11:00 am4:00 pm, 30th March2nd November.Admission Charges Hall & Gardens GardensAdults: 12.00 8.00Groups: 9.00 5.50Special EventsProducers Market 13th April Join us to
159、taste a variety of fresh local food and drinks. Meet the producers and get some excellent recipe ideas.Holker Garden Festival 30th May The event celebrates its 22nd anniversary with a great show of the very best of gardening, making it one of the most popular events in gardening.National Garden Day2
160、8th August Holker once again opens its gardens in aid of the disadvantaged. For just a small donation you can take a tour with our garden guide.Winter Market8th November This is an event for all the family. Wander among a variety of shops selling gifts while enjoying a live music show and nice stree
161、t entertainment.1. How long does it probably take a tourist to drive to Holker from Manchester?A.20 minutes.B.25 minutes.C.45 minutes.D.90 minutes.2. How much should a member of a tour group pay to visit Hall & Gardens?A. 12.00.B. 9.00.C. 8.00.D. 5.50.3. Which event will you go to if you want to see
162、 a live music show?A.Producers Market.B.Holker Garden Festival.C.National Garden Day.D.Winter Market. I was given the book Running on Faith written by Jason Lester as a birthday gift last month. After I started reading, I really couldnt keep my eyes off it. It is always inspiring to read a story of
163、someone who has gone through obstacles to reach his goals. Jason Lester is a disabled extreme athlete. When he was twelve years old, a fast car ran a red light and hit him. Then he was sent into the hospital with twenty broken bones and a seriously injured arm. Jason had always wanted to become a fa
164、mous baseball player, but at that time that dream was gone. However, Jason loved sports and he still wanted to be a good athlete. He began running and taking part in duathlons(铁人两项比赛) in high school. Years later in 2004, he decided to start training for the Ironman, and has competed in many extreme
165、races since then. In 2008, Jason became the first disabled athlete to complete the Ultraman (320 miles of biking, swimming and running), and it led him to an ESPY Award for Best Male Athlete with a Disability in 2009. If you are in a bad situation and dont know what to do now, Running on Faith is a
166、good book for you. If you love running and want to reach some race goals, this book is good for you, too. Anyway, this book is worth reading for everyone who loves reading and wants to turn dreams into reality.1. What does the underlined word obstacles in Paragraph 1 mean?A. Arrangements.B. Worries.
167、C. Difficulties.D. Experiences.2.What happened to Jason Lester when he was 12?A.He ran a red light and got injured.B.He was seriously hurt in the accident.C.He lost the courage to be an extreme athlete.D.He decided to play baseball after the accident.3.What does the underlined word it in Paragraph 3
168、 refer to?A.Taking part in the duathlon.B.Training himself in running.C.Competing in many extreme races.D.Completing the Ultraman.4.Why does the author write the last paragraph?A.To show how dreams can come true.B.To explain why Running on Faith is popular.C.To recommend reading Running on Faith.D.T
169、o explore the way to be a good athlete. The Olympic Games are well known and always receive the worlds attention, but there has been another little-known Olympic event in the UK for hundreds of years. And its an event which some say helped start the Olympic movement in this country. The Cotswold Oli
170、mpicks take place every year on a Friday in spring. They are held in a village in England known as the Cotswolds. It isnt clear when the first event took place but some say it was as early as 1612. The Cotswold Olimpicks were the idea of a lawyer called Robert Dover but no one knows exactly why he o
171、rganized the games. Some people say he wanted to encourage people to support their king and country. Another explanation is that Dover was keen (渴望的) to bring people together, in particular the rich and poor from the local community. Whatever the reason was, the yearly games quickly became popular.
172、People competed in familiar activities such as horse-racing, running, jumping, and wrestling; famous people of the time attended them and poets wrote about the celebrations. It is even said that Shakespeare mentioned the Cotswold Olimpicks in The Merry Wives of Windsor, though the play may have been
173、 written some time before the first games.As the Cotswold Olimpicks grew in popularity, a group of people known as the Puritans (清教徒) started to object to them for religious reasons, saying they encouraged bad behaviour. The games came to an end at the start of the English Civil War but in 1660 they
174、 were re-introduced. Over time they became more and more popular and there are records of 30,000 people attending in one year. However, the games also attracted people who were more interested in the celebrations than the sporting events. Finally, they came to an end once again in 1852. However, thi
175、s was not the end of the Cotswold Olimpicks. They were re-introduced again in 1966 and have since been recognized by the British Olympic Committee. Out of respect to their history, the modern games are watched over by a man dressed as Sir Robert Dover, riding on horseback and accompanied by a repres
176、entative of King James I. Unlike the real Olympic Games, the Cotswold Olimpicks have only about two hours and they are followed by celebrations in the village.1. What can we learn about the Cotswold Olimpicks?A.They last as long as the Olympic Games.B.They are held in different seasons in different
177、years.C.They are closely connected with celebrations.D.They are held at the same place as the Olympic Games.2.The author mentioned Shakespeare and his play in Paragraph 2 to show_.A.celebrities of the time liked Shakespeares playsB.the Cotswold Olimpicks were well received at the timeC.the Cotswold
178、Olimpicks were as famous as Shakespeares playsD.poets of the time liked to take part in the Cotswold Olimpicks games3.Which of the following is Not True according to the passage?A.Fewer and fewer people took part in the games.B.It is said that Shakespeare mentioned the Cotswold Olimpicks in his book
179、.C.Once the Puritans objected to the Cotswold Olimpicks.D.The Cotswold Olimpicks have fewer hours than the real Olympic Games.4.The Cotswold Olimpicks were most influenced by _.A.Robert DoverB.King James IC.the British Olympic CommitteeD.the English Civil WarThe Climb to the Top My life as a kid was
180、 a sweet life. I lived in a beautiful house with the beautiful surroundings in Puerto Rico. There was one particular thing I loved and it was a huge tree that was in my backyard. As a child, I used to climb the tree every day. Every time I went, I climbed higher and higher, reaching new branches, ob
181、stacles, and pathways on my way up. One day, I reached the top and I could see my island. I felt I was on top of the world, and nothing could stop me. Then, there was the day that seemed like the end of my life. This specific day changed my life forever. It was a nice summer day. After breakfast, my
182、 family headed to the park to see my baseball game. In the evening we went to a carnival (嘉年华) in my town. My grandma was selling blankets under a tent. Suddenly, the mood of the day changed when my parents took me to my grandmas tent. Still to this day, I remember the exact words my dad said to me,
183、 Son, would you like to move to the United States? I couldnt believe what he said. I then ran away from him as the tears rolled down my cheeks. My perfect life was being taken away from me. Two weeks later, we arrived in New York in late July, and my aunt and uncle drove us to Springfield, Massachus
184、etts where we lived for seven years. Once we got there, I met my moms family for the first time. September came and school started. I was afraid to go to a new school and make new friends. Most kids ignored me and some tried to talk to me, but I couldnt understand them or say anything. My first year
185、 in the United States was not fun or easy but I worked hard and got through it.Now Im grown. I look back on the journey that Ive been through: living in a new place with no friends, the new language, and the new school. Despite all those problems, I still remember that special tree. That tree taught
186、 me to never give up and reach higher. I have beaten every difficulty that I have met in life and I just keep moving forward. My perfect life was never taken away from me; it has just started.1. When the author was a kid, he _.A.thought his life was very pitifulB.expected to live in a beautiful hous
187、eC.dreamed of traveling around the worldD.enjoyed the pleasure of climbing a tree2. Why does the author mention the baseball game and carnival in the passage?A.To compare life with that in America.B.To introduce his family tradition.C.To show he didnt like studying.D.To state his daily life routine.
188、3. Paragraph 3 mainly tells us about _.A.the family that he had met beforeB.his new friends in Springfield, MassachusettsC.the living conditions in AmericaD.his difficult experiences during the first year in the US4. The author has realized that to live a perfect life is _.A.to never give upB.to alw
189、ays make new friendsC.to forget all problemsD.to remember sweet memories二、七选五Reasons Why You Should Go Hiking Whether youre looking to lose weight, reduce(减少) pressure, or clear your head and get out into nature, hiking is the best choice. If youre looking for some motivation(动力) to get off the sofa
190、, consider these reasons to start hiking. Hiking is healthy. According to the American Hiking Society, hiking is good for your health._ You can lose weight, reduce heart disease and slow aging by it. It also offers mental health benefits by reducing pressure and worry._ As you hike more frequently,
191、youll begin to develop additional patience, skills and comfort along the way. The beauty of hiking is that we can do it naturally and easily. Its easy to stick with hiking because the frustration (挫败) level for beginners is low and you can find the pace that works for you. Hiking is cheap._ Prepare
192、good shoes, some proper clothes, a comfortable pack, and youre pretty much ready to go. Most of you have easy access to parks and natural areas, so you dont have to spend a lot of money or time heading out on a hike. Hiking is real. We all spend too much time on computers at home, writing under elec
193、tric lights or watching TV indoors (often youre writing while watching TV)._ Hiking is a great way to introduce kids to the world of the outdoors._ So let your kids hike together with you and have a good time.A.Hiking is simple.B.Hiking is long and difficult.C.Hiking offers physical benefits by keep
194、ing you active.D.Compared to any other sport, the cost of hiking is low.E.Its also a sport in which theyll be able to enjoy their whole lives.F.When you are hiking, you often feel tired and want to stop at once.G.However, hiking encourages you to walk out of your house and get close to nature.三、完形填空
195、(15空) My bed is the best part of my home, where I go to find 1 after a long stressful day. However, lately, I get 2 just looking at it. I cant fall asleep. Im a 3 of insomnia(失眠). Im not 4 : studies show more than one in three people worldwide 5 insomnia. Some people can get to sleep on time, but 6
196、much too early; others get a full-night sleep but still feel very 7 when they wake up. And then there are people like me, ordinary insomniacs who toss and turn all night. Insomnia is a side effect of 8 . To find the cure, doctors first find out the 9 by keeping a sleep diary, in which you 10 your sl
197、eep habits. The 11 may indicate lifestyle patterns, which are causing your problem. A specialist in sleep disorders writes, a good sleep diary can 12 allow the patients to cure themselves. A good nights sleep is created during the day. 13 in the beginning of the day, and stay away from caffeine in t
198、he afternoon. After dark, dim the lights and try to 14 stress. Our bodies like 15 patterns. If you cant fall asleep, try listening to soft music. Youll most likely be asleep.1. A. courageB. relaxationC. decisionD. wisdom2. A. confidentB. skepticalC. nervousD. curious3. A. victimB. specialistC. recor
199、derD. witness4. A. sadB. aloneC. pleasedD. afraid5. A. refers toB. adapts toC. benefits fromD. suffers from6. A. get upB. look upC. wake upD. turn up7. A. exhaustedB. concernedC. embarrassedD. frightened8. A. entertainmentB. anxietyC. hesitationD. loneliness9. A. approachB. dataC. symptomD. cause10.
200、 A. developB. recordC. breakD. change11. A. effectB. cureC. doctorD. diary12. A. seldomB. rarelyC. oftenD. occasionally13. A. SleepB. WorkC. ReadD. Exercise14. A. experienceB. accumulateC. reduceD. inspire15. A. consistentB. variousC. normalD. irregular四、语法填空 Until last year, I was trying to look li
201、ke the slim girls on TV even though I knew that it was _(possible). To lose weight, I tried every new diet I read about online. I tried no-fat, low-fat, 5 : 2, only bananas, no bananasI almost _ (go) mad. Then an article changed me. It said instead of asking Am I fat? I should be asking Am I fit? I
202、didnt know a letter could make such a _ (different)! Then I started thinking about fitness rather than weight. I didnt say that I wanted to lose three kilos. Instead, I would say I wanted to run two kilometres in eight _ (minute) or that I wanted to be able to do 30 push-ups. I preferred _ (add) hea
203、lthy foods to my meals rather than cut_ the foods I enjoyed. I still had a burger now_ then, but I would add a salad or an apple. Finally, I stopped _ (compare) myself with actresses and models and looking for things that were wrong with my face or body. Instead, I made a list of the things I liked
204、about _ (I). I became more positive about myself and my body. As_ result, I became both happier and healthier.五、书面表达 假设你叫李华, 是一家英文杂志社的心理咨询师。某中学生小王给你写信, 提到自己偏胖, 想节食减肥, 来征求你的意见。请你给她回一封信, 谈谈你对该问题的见解。 主要包括: 1.学生应以学习为主, 不要过于注重外貌和别人的看法; 2.加强锻炼保持健康, 保持良好的饮食和作息习惯; 3.健康的心态也很重要。 注意: 1.词数80左右; 开头已经写出, 不计入总词数。2
205、.为使上下文连贯, 可以适当增加细节。 参考词汇: state of mind心态Dear Xiao Wang,_Yours,Li Hua阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。Aliand his younger sister, Zahra, lived with their parents in a poor neighborhood. Their mother was very sick and their father was struggling to find a job, and they had only a little money with which
206、to buy food. As they had not paid the rent for several months, the landlord was breathing down their necks(盯着他们).One day, Ali took Zahras shoes to a shoe repairman to be fixed, but he lost them on the way home. It wasnt until he got home that he realized he had lost the shoes. He was afraid that his
207、 parents would be angry and disappointed, so he begged his sister to keep it secret. Zahra agreed and the two decided to share Alis runningshoes. Zahras school hours were in the morning, so she would wear them first. After school, she would rush back and give them to Ali. He could then run to his sc
208、hool, which began in the afternoon. Although he ran as fast as he could, Ali often arrived late and was warned by the school.Ali heard about a long distancerace that was held for the boys in the city. When he learned that the thirdprizewas a new pair of shoes, he decided to take part. He ran homeexc
209、itedlyand promised his sister that he would win her the new shoes.The day of race arrived. Ali had a strongstart, but halfway through the race he began to get tired and his legs began to ache. Getting more and more exhausted he thought only of Zahra and hispromiseto her. Dreaming of the new shoes he
210、 would win for his sister gave him strength, and he stayed right behind the two fastest runners, determined to finishthird. Suddenly, as the finish line drew near, another runnercollided(碰撞)with Ali from behind and he crashed to the ground.注意:1.所续写短文的词数应为150左右;2.应使用5个以上短文中标有下划线的关键词语;3.续写部分分为两段,每段的开头
211、语已为你写好;4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。Paragraph 1:Ali looked up and saw the other boys rushing ahead._Paragraph 2:Filled with pleasure, Ali walked home quickly._参考答案阅读一答案:1-3 DBD解析:1.细节理解题.根据题干中的 from Manchester 直接定位到文章 How to Get to Holker 部分中的 Manchester-1 hour 30 minutes, 故选D项.2.细节理解题.根据题干中的 a tour gro
212、up 和Hall & Gardens直接定位到文章 Admission Charges 部分中的Groups: 9.00,故选B项.3.细节理解题.根据题干中的 see a live music show 直接定位到文章 Winter Market 部分中的enjoying a live music show, 故选D项.阅读二答案:1-4.CBDC解析:1.词义猜测题。结合上文It is always inspiring to read a story of someone who has gone through 以及下文to reach his goals可知,一个人为了实现目标而经历重
213、重困难的故事总是令人鼓舞的,所以画线词意为“困难”。故选C项。2.细节理解题。根据第二段中的When he was twelve years old, a fast car ran a red light and hit him. Then he was sent into the hospital with twenty broken bones and a seriously injured arm.可知,Jason Lester 12岁时在一次事故中受了重伤。故选B项。3.词义猜测题。结合上文In 2008 , Jason became the first disabled athlet
214、e to complete the Ultraman (320 miles of biking, swimming and running)可知,Jason Lester在2009年获得ESPY最佳残疾人男运动员奖,所以it指代他完成Ultraman这件事,故选D项。4.推理判断题。根据最后一段内容可知,作者写这一段的目的是建议读者阅读Running on Faith本书,故选C项。 阅读三答案:1-4 CBAA解析:1.细节理解题.根据文章第二段中的famous people of the time attended them and poets wrote about the celebr
215、ations. 和文章第三段最后一句Unlike the real Olympic Games, the Cotswold Olimpicks have only about two hours and they are followed by celebrations in the village.可知, Cotswold Olimpicks与庆祝活动密切相关.2.推理判断题.根据文章第二段 It is even said that Shakespeare mentioned the Cotswold Olimpicks in The Merry Wives of Windsor, thou
216、gh the play may have been written some time before the first games.可知,据说莎士比亚在其喜剧作品温莎的风流娘儿们中提到Cotswold Olimpicks,从而推断出作者提及莎士比亚和他的喜剧是为了表明Cotswold Olimpicks在当时深受欢迎.3.细节理解题.根据文章第三段第二、三句可知1660年后仍有许多人参加这个运动会,故选A.4.推理判断题.根据文章第二段第一句The Cotswold Olimpicks were the idea of a lawyer called Robert Dover but no
217、one knows exactly why he organized the games. 和第三段倒数第二句Out of respect to their history, the modern games are watched over by a man dressed as Sir Robert Dover, riding on horseback and accompanied by a representative of King James I.可知, Robert Dover是Cotswold Olimpicks的创始人,且他的名字排在King James I 的前面,故他对此
218、运动会的影响最大.阅读四答案:1-4 DADA解析:1.细节理解题,根据第一段中的There was one particular thing I loved and it was a huge tree that was in my backyard. As a child, I used to climb the tree every day.可知,作者小时候非常喜欢爬树.2.推理判断题.根据第二段中的After breakfast, my family headed to the park to see my baseball game. In the evening we went t
219、o a carnival (嘉年华) in my town. 和 I then ran away from him as the tears rolled down my cheeks. My perfect life was being taken away from me.可知,此处描述作者的美好生活是为了与作者到美国后的经历做对比,故选A.3.主旨大意题.第三段主要讲述了作者到美国后,第一次见到了妈妈的家人,害怕去新学校,害怕交新朋友.大多数孩子不理作者,作者和他们交流也有困难.作者在美国的第一年既不有趣也不容易,但他努力学习,度过了这一年.由此可知,本段主要讲述作者在美国第一年的艰难经
220、历.4.推理判断题.根据最后一段的That tree taught me to never give up and reach higher. I have beaten every difficulty that I have met in life and I just keep moving forward. My perfect life was never taken away from me; it has just started.可推断出,作者领悟到,要想过上完美的生活,必须永不放弃,勇往直前,故选A.七选五答案:CADGE解析:段中句。根据空格前的is good for 和本
221、段最后一句中mental health benefits可知C项中的physical benefits与之相呼应。 段首句。根据前后段的首句可以看出空格处是段落的主题句,并且句子简短。又根据本段最后一句话中的the frustration(挫败) level for beginners is low and you can find the pace that works for you可知A项“徒步旅行非常简单。”是正确答案。段中句。根据段落的主题句“Hiking is cheap.”可知空格处指徒步旅行的费用不高,D项与此符合。段尾句。根据本段的主题句“Hiking is real.(徒步
222、旅行是真实的。)”及人们在家里长时间地使用电子产品,可知外出旅行可以使你走出房子接近大自然。段中句。E项中的they与前后句中的kids一致,根据代词一致的原则可以判断出正确答案。完形填空答案:1-5 BCABD 6-10 CABDB 11-15 DCDCA解析:1.句意:我的床是我家里最好的地方,在漫长而紧张的一天结束后,我会去那里放松(relaxation)一下。courage勇气; decision决定; wisdom智慧。由after a long stressful day可知,作者去床上是为了放松。故选B项。2.句意:不过,最近我一看见它就紧张(nervous)。confident
223、自信的; skeptical怀疑的; curious好奇的。结合后文“I cant fall asleep.”可知,作者睡不着,所以一看见床就紧张。故选C项。3.句意:我睡不着,我是失眠的受害者(victim)。specialist专家; recorder记录员; witness证人。4.句意:我不孤单(alone):研究显示全世界超过三分之一的人患有失眠。sad悲伤的; pleased高兴的; afraid害怕的。5.suffer from insomnia遭受失眠之苦。refer to 参考; adapt to适应; benefit from受益于。6.句意:有些人可以按时睡觉,但醒(wa
224、ke up)得太早;另一些人睡了一整晚,但醒来时仍然感到非常疲惫。get up起床; lookup查找; turn up出现。7.句意:另一些人睡了一整晚,但醒来时仍然感到非常疲惫(exhausted)。concerned担心的; embarrassed尴尬的; frightened害怕的.。8.句意:失眠是焦虑(anxiety)的副作用。entertainment娱乐; hesitation犹豫; loneliness孤独。结合句意及常识可知,失眠可能是由焦虑造成的。故选B项。9.句意:为了找到治疗方法,医生们首先要通过记录你的睡眠习惯的睡眠日记来找出病因(cause)。approach方法
225、; data数据; symptom症状。10.结合上文 keeping a “sleep diary”可知,需要记录(record)下你的睡眠习惯。develop发展; break打破; change改变。11.句意:日记(diary)可以展示你的生活方式,这可能是造成你的问题的原因。effect效果; cure治疗; doctor医生。结合前文的sleep diary可知,此处是指睡眠日记。故选D项。12.句意:睡眠障碍专家写道,“好的睡眠日记常常(often)能让病人自我治愈。” seldom很少; rarely罕有; occasionally偶尔。13.句意:早上要锻炼(exercise
226、),下午要远离咖啡因。sleep睡觉; work工作; read阅读。结合前文中的“A good nights sleep is created during the day.”可知,要在早上进行锻炼。故选D项。14.句意:天黑后,把灯调暗,尽量减轻(reduce)压力。experience经历; accumulate积累; inspire激励。15.句意:我们的身体喜欢始终如一的(consistent)模式。various多样的; normal正常的; irregular不规则的。语法填空答案:impossible; went; difference; minutes; to add; ou
227、t; and; comparing; myself; a解析:考查形容词。句意:直到去年,我一直在努力(让自己)看起来像电视上的苗条女孩,尽管我知道这是不可能的。根据even though所表示的转折含义可知,此处表示看起来像电视上的苗条女孩是不可能的。再根据空前的was可知填形容词impossible。 考查动词时态。句意:我尝试了无脂肪、低脂肪、5:2饮食法、只吃香蕉、不吃香蕉我几乎要疯了。文章介绍过去发生的事情,所以用一般过去时。考查名词。句意:我不知道一个字母能够产生如此大的影响!make a difference有作用或影响。考查名词的复数。句意:相反,我会说我想在8分钟内跑2公里,
228、或者我想能够做30个俯卧撑。eight 后面接名词的复数形式。考查不定式。prefer to do sth. rather than do sth.宁愿做某事而不愿做另一件事。考查固定短语。cut out停止食用。考查连词。句意:我仍然偶尔吃个汉堡,但我会加一份沙拉或一个苹果。now and then偶尔。考查动名词。句意:最后,我不再拿自己和女演员、模特做比较,也不再寻找我的脸或身体的问题。根据句意可知此处是stop doing sth.,表示“停止做某事”。考查代词。句意:相反,我列出了一份我喜欢自己哪些地方的清单。句子主语是I,所以介词about后用反身代词myself。考查冠词。句意:
229、结果,我变得更加快乐和健康了。as a result结果。作文答案:Dear Xiao Wang, I have received and read your letter, in which you mentioned that you wanted to lose weight by dieting. It is natural that young girls at your age hope to look beautiful. However, from my point of view, health is more important than beauty. For a stu
230、dent, studying is the first thing to consider while appearance is the second. So do not let others opinions have an impact on your normal life. Besides, if you do want to lose weight, it is a good idea to do it by getting more exercise, changing unhealthy eating habits and having a good sleep. The m
231、ost important thing is that you should keep a healthy state of mind, as it will help with your studies, and will also help you overcome difficulties in dieting. I hope my advice will be helpful to you and Im looking forward to your next letter.Yours,Li Hua 作文续写答案: Paragraph 1:Ali looked up and saw t
232、he other boys rushing ahead.Refusing to give up at this point, he jumped to his feet and ran as fast as he could. He dashed across the finishing line and won the fourth prize. Thinking he would let her sister down,Alicouldnt help sobbing. Just then he suddenly heard the announcement from the broadca
233、st that he won thethirdprizeas therunnerwhocollidedwith Ali was disqualified for breaking the rule. Holding theshoesclose to his chest during the award ceremony, Ali felt overjoyed and relieved as he eventually won the shoes for his sister.Paragraph 2:Filled with pleasure, Ali walked home quickly.He
234、 could not wait to see his sister and share the good news. On his arrival, Ali found Zahra was waiting outside. Nervous and anxious, Zahra wondered whether her brother had brought her what she was expecting. Zahra, see what I have got for you. Ali said excitedly, taking the prize out of his bag with
235、 his trembling hands. The instant Zahra saw the shoes, her face lit up. So thrilled was she that she threw herself at Ali. Thank you! Ali. Tears of joy welled up in their eyes as the brother and the sister hugged tightly together.【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册 Unit 4 单元测试卷学校:_姓名:_班级:_考号:_一、阅读理解Stages of Hu
236、rricane: Simple Storms Grow Into Giants A storm progresses through four different stages before it is actually considered a hurricane. First is a tropical disturbance (热带扰动), which has thunderstorms and rotating (旋转) winds. Next is a tropical depression (热带低气压), which is similar to a tropical distur
237、bance, but has winds between 23 and 39 miles per hour. A tropical storm is the next level, which has stronger wind speeds between 40 and 73 miles per hour. Once winds reach 74 miles per hour the storm is officially called a hurricane. The wind picks up energy from the warm surface of ocean water. As
238、 a hurricane crosses over land, it begins to become weaker or break apart and reduce in strength. This is because it is no longer over the warm ocean water that it needs for energy. At this point, a hurricane can still cause a lot of damage because of high winds, rain, and flooding. But unless it ma
239、kes its way back over the open ocean, it is downgraded from a hurricane back to a tropical storm.Whats Your Name, Hurricane? Hurricanes and tropical storms are given names to help people recognize them. Scientists refer to hurricanes and storms by name as they track them across the ocean. Before 195
240、3, hurricanes were not given official names. From 1953 through 1978, hurricanes were only given female names, like Isabel, Camille, Claudette, and Wilma. Beginning in 1979, hurricanes were given the names of both women and men. Today, the names alternate male and female, and they are named in order
241、of letters. For example, in 2010, storms were named as follows: Alex (male), Bonnie (female), Colin (male), Danielle (female), Earl (male) and so on. There are six different lists of names that change, so the same names are used every six years. The only way that a new name is added is when a hurric
242、ane has been particularly deadly or costly and the name is retired, then replaced with a new one.1. What happens when a hurricane crosses over land?A.It breaks apart and forms tornadoes.B.It returns to the ocean afterwards.C.It moves more quickly.D.It becomes less powerful.2.The underlined word alte
243、rnate in paragraph 4means _ .A.take turns betweenB.carry onC.come fromD.cause trouble to3.What do we know about the hurricanes?A.Six common hurricane names are often used.B.An old name will be replaced every year.C.Most of them are deadly and costly.D.They didnt have official names until 1953. After
244、 an earthquake most survivors can be expected to recover over time, particularly with the support of family and friends. Some families will be able to return to their normal life quickly, while others will have to contend with the destruction of their homes, medical problems, and injury to family me
245、mbers. Children especially will need time to recover from the loss of a loved one or a pet or from the closing down of their school. Children often turn to adults for information, comfort and help. Parents should try to remain calm, answer childrens questions honestly and remain understanding when t
246、hey see changes in their childrens behaviour. Children react differently to an earthquake depending on their ages, developmental levels and former experiences. Some will respond by withdrawing(不与人交往), while others will have angry outbursts(爆发). Parents should remain sensitive to each childs reaction
247、s. Parents should spend time talking to their children, letting them know that its OK to ask questions and to share their worries. Although it may be hard to find time to have these talks, parents can use regular family mealtimes or bedtimes for them. They should answer questions briefly and honestl
248、y and be sure to ask their children for their opinions and ideas. Issues may come up more than once and parents should remain patient when they answer the questions again. For young children, parents, after talking about the earthquake, might read a favourite story or have a relaxing family activity
249、 to help them calm down. Parents should also tell children they are safe and spend extra time with them. They could play games outside or read together indoors. Most importantly, be sure to tell them you love them.1. The underlined phrase contend with in Paragraph 1 can be replaced by _.A. deal with
250、B. make upC. put offD. turn back2. When children ask the same question again, parents should _.A. read a favourite story to comfort themB. ask them to help do some houseworkC. be patient and answer the question againD. take them out to play games3. Which of the following pieces of advice is NOT ment
251、ioned in the passage?A. Keep a close watch on childrens behaviour.B. Tell the children they are safe.C. Tell the children you love them.D. Ask educational experts for help.4. What can we know from the passage?A. All people will recover from an earthquake quickly.B. Children may need a longer time to
252、 recover after an earthquake.C. Children should turn to their classmates for help after an earthquake.D. Children react in the same way as adults do to an earthquake. Last Sunday, an earthquake struck the Napa Valley area of northern California. It happened in the middle of the night, becoming the s
253、trongest earthquake to strike the Napa Valley in 15 years. No one was killed, but many people were treated in hospitals. I said to my seven-year-old twins, Brad and Brett, and three-year-old Meghan, We have so much, and these poor people in trouble now have nothing. Well share what we have with them
254、. I filled a box with foods and clothes. While I was doing this, I advised the boys to choose their toys and donate some of their less favourite things. Meghan watched quietly as the boys took out their old toys and put them together. Then she walked away. A few minutes later she came back with Lucy
255、, her much-loved doll. She put the doll on top of the other toys. Oh, dear, I said. You dont have to give Lucy. You love her so much. Meghan said, Lucy makes me happy, Mummy. Maybe shell make another little girl happy, too. I looked at Meghan for a long moment. She taught me a lesson. Its easy to gi
256、ve something that we dont want any more, but hard to give what we cherish (珍爱), isnt it?1. How many children does the writer have?A. One.B. Two.C. Three.D. Four.2. Which of the following is TRUE?A. The earthquake caused many deaths.B. The earthquake is the biggest in history.C. The earthquake happen
257、ed at night.D. The earthquake hit the city of California.3. What did Meghan take out for the people in trouble?A. A toy.B. Clothes.C. A doll.D. Food.4. Whats the best title of this passage?A. A Family Story B. The Spirit of Giving C.A White Night D. A Sad ExperienceHaving lived in California until 1
258、970, my family has felt a number of earthquakes. We have been fortunate, however, to have suffered no bodily harm or property damage. There is a website that lists all California earthquakes recorded from 1769 to the present. The site lists the dates and times as well as the magnitude (震级) and the e
259、xact location of any quake that measured more than 6.0.There are only a few quakes that stand out in my memory and, luckily, none is shown in the website. So, my personal experience with earthquakes might be considered insignificant. There are three earthquakes that are difficult to forget. The firs
260、t one was in 1955 and our oldest daughter was walking with me in our backyard in Redwood City in California. As the shaking became stronger I held her to me with one arm as I held on to one of our fruit trees with the other. All three of us (my daughter, I and the tree) shook for two or three minute
261、s that to us felt like hours. The second one was in 1963. Our entire family was visiting Disneyland in Southern California. The earth started to shake just as we were beginning to walk from our hotel towards the famous landmark. My third experience with an earthquake was a lonely one in California.
262、It was in my sixties and I was alone in an old church. As the building started to shake, I quickly headed for the door to go outside. I remember I said a little prayer-something like, Help me get out of here in time, Dear Heavenly Father. Minutes later, I was safe outside.1. The author writes the pa
263、ssage mainly to tell us about _.A. a new film about an earthquake B. how to survive an earthquake C. his three earthquake experiences D. how to save children in an earthquake2. The earthquakes the author has experienced _.A. all caused bodily harm B. are all recorded in a website C. all measured mor
264、e than 6.0D. all happened in California3. When the first earthquake happened, the author _.A. was staying with his daughter B. was planting fruit trees ml C. held on to a tree for hours m D. was in a hotel4. What does the underlined part the famous landmark refer to?A. A church.B. Disneyland.C. A bu
265、ilding destroyed by an earthquake.D. The place where the author was born.二、七选五 Earthquake can strike without warning. But many injuries and deaths from this kind of natural disaster can be prevented if people follow these safety tips. If youre inside a building, stay there! One of the most dangerous
266、 things to do in an earthquake is to try to leave a building._ Drop to the ground. Get under something that is not easily damaged. Hold on to it until the shaking stops. You can also get to a comer formed by two walls with your arms over your head. If youre in bed when the earthquake hits, stay ther
267、e and protect your head with a pillow._ Dont take shelter under trees, street lights, electric poles or tall buildings. If you are driving, stop as quickly as possible and stay away from overpasses (立交桥), buildings, bridges or anything else that might fall or collapse beneath you. _ If you are trapp
268、ed in ruins, cover your mouth with a handkerchief or a piece of cloth. Use your cellphone to call for help if possible. Dont shout._ Tap on a pipe or the wall so rescuers can find you. Be prepared for after shocks._ However, sometimes they even happen months later. Therefore, if you are not in a saf
269、e place after the first shock, you should move quickly but carefully to a safer place.A.Dont move about or kick up dust.B.If youre outside, go to an open space.C.Shouting can cause you to breathe in dust.D.Dont park your car under a tree or any tall object.E.Take a good hold of your cellphone in the
270、 building.F.They can happen in the first hours after the earthquake.G.Most injuries happen when people inside buildings try to go out.三、完形填空(15空) It was just after sunrise on a June morning. Nicolo, whose real name cannot be 1 to the public because of Italys privacy laws, 2 working the whole night a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-807795.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
