【阅读理解-判断对错】小升初六年级下册英语常考易考题型专项训练(第1组 共6篇)人教PEP版.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 阅读理解-判断对错
- 资源描述:
-
1、PEP版小升初六年级下册英语常考易考题型专项训练阅读理解判断对错(第1组 共6篇)班级 名字 等级第1篇:根据短文内容判断正误。正确的写“T”,错误的写“F”It is a special school.All the students at this school work on different things.The students in the science class are learning about plants and they are growing plants in a greenhouse(温室).Look! Some students are planting
2、new flowers.They have been digging since this morning.Other students are cutting the bushes(灌木)around the school.The students also build a new greenhouse because the old one is very small. Next week,their parents are going to visit the new greenhouse,so some students are working to finish it.They wa
3、nt their school to become more beautiful.( )1.The students in the science class are growing plants in a greenhouse. ( )2. Some students have been digging since this morning. ( )3.The old greenhouse is broken.( )4. The parents are going to visit the new greenhouse next month. ( )5.The students want t
4、o have a new greenhouse.第2篇:根据短文内容判断正误。正确的写“T”,错误的写“F”The sea is a fantastic world. There are so many kinds of animals in the sea. Look! They are coming. This is an octopus. The octopus is spraying ink. So it is easy for it to escape. This is a shark. The shark has sharp teeth. Are you afraid of it?
5、 This is a whale.Its so huge. The whale shoots water into the air. Here comes a sea turtle. The sea turtle has a hard shell. It swims slowly. These are starfish. The starfish have five legs. They are beautiful. These are angelfish. The angelfish have beautifulcolours. This is a lobster.The lobsters
6、have strong claws. Many people like to eat lobsters. This is a jellyfish. The jellyfish has a soft body. They are different. But all of them live in the sea. They make the sea full of vitality.( )1. The passage is about the animals in the sea.( )2. The octopus can spray ink, so it is easy to swim.(
7、)3. The sea turtle has a soft body.( )4. Many people are afraid of sharks and like to eat lobsters.( )5. There are nine kinds of animals in this passage.第3篇:根据短文内容判断正误。正确的写“T”,错误的写“F”Two men wanted to go swimming.They drove down to a lake.On a little rock they saw a boy.He had a fishing rod(竿)in his
8、 hands.“Are the fish biting(咬钩)?”one of the men asked. “No,they arent,”they boy answered,“but the worms are.”The two men went on and laughed about the boys answer.When they came back they saw that something was wrong with the boy.They looked at him and saw lots of little red bites on his hands and a
9、rms.So they looked into the can with the worms in it.They found out that it was full of baby rattlesnakes (响尾蛇).( )1.Two men wanted to go fishing in a lake. ( )2.There was a boy on a big rock.( )3. The two men laughed because of the boys answer. ( )4. There were lots of little red bites on a mans ar
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-812103.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2020-2021学年英语外研版选修6课件:MODULE 5 SECTION Ⅳ WRITING——正反观点类议论文 .ppt
